עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, לצערי הכרטיס מסך שלי שווק חיים, ואי אפשר להציל אותו, אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב הנוכחי שלי מכיוון שהוא טיפה מיושן כבר. אם רק כרטיס מסך אז התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח אם לשדרג אז אני אצטרך לעלות לסביבות 5000 ש"ח הנה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G לוח אם: B85-Pro4 -ASRock Socket LGA1150 CPU Haswell, Broadwell זכרון: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v KINGSTON כרטיס מסך:GeForce GTX780 Ti GPU - 3GB 384 bit GDDR = מת ספק כוח: S12G-550 -Seasonic 550W - 80+ Gold certified - Active PFC קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Sup …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dasni,

אז ככה אני צריך מחשב ב3,600 ש"ח ואפשר חריגה ב -100 ש"ח ולא יותר! אני גיימר בינוני ומעדיף מערכת שתחזיק לי ל 3 שנים. אם אתם בונים לי מפרט אז בבקשה תבנו לי מחנויות שנראות לכם אמינות. בנוגע ל oc אני לא בטוח שאעשה בעתיד ולכן זה יישאר פתוח. ללא מסך. הבנתי שאינטל היום יותר טובים מ amd אבל אני מבולבל לגמרי. אני רוצה שמערכת תהיה טובה מבחינה גרפית וגם יציבה וחזקה. תודה, dasni

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by habarbash,

אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום , יש מחשב נייד שאני בונה עליו . מיכוון שזה מחשב דגם דיי מיושן ,רוצה כמה שפחות להשקיע כסף. אז מצאתי את המחשב עם מעבד I5 חסכוני דור 4 (כן ישן) השאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה: מכיוו שמצאתי אותו בסביבות ה2000 שקל בחו"ל אני אשמח לנסות ללכת עליו במחיר הזה ומקסימום אחרי תקופה של כמה חודשים לקנות אחר במקרה הרע. 1. באיזה מקרים I7חסכוני מתעלה על I5 כשלא מדובר בגיימינג ? נטו גלישה ! סרטונים FHD שימושיים בסיסיים 2.קראתי ביקורת ביוטיוב שיש דיבור שהדגם בעל הI5 נותן ביצועי סוללה פחות טובים מהI7 , יש בזה היגיון? 3.האם לא כדאי ללכת על דגם ישן אפילו עבור השימושיים הבסיסים שציינתי ? או שאין בעיה ? בהנחה שאני לא מחפש את התמורה הכי ט…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. צריך לכלול הכל מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך LCD 17 אינצ', רמקולים התקציב הוא 5000 שקל ! תודה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  6. ברצוני להרכיב מחשב למשחקים כבדים אפילו עם חלקים מתקדמים שיעבוד טוב כמו שציינתי חשוב לי מאוד מטרת המשחקים ומבקש מהמומחים שמבינים ויכולים בבקשה לתרום מהידע שלהם ומרצונם להרכבת המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, אפשר לחרוג אם מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, ומעט גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? מעדיף לא לקנות כרטיס מסך, אחכה לדור החדש ואולי בכלל אסתדר עם המובנה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא ירעיש מדיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. …

9. Started by mosheva,

שלום! אני צריך מפרט למחשב נייד עד 5000 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט/סרטים/שירים/קצת פוטושופ אך בעיקר נייד אני יודע שאפשר לקנות לצרכים אלו נייד ב 2000 ש"ח אך אני רוצה מחשב טוב שיתמוך גם בויסטה שהולך לצאת... תודה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. טוב הסיפור די פשוט. אחותי שגרה בקליפורניה שבארה"ב באה לביקור עוד שבועיים בערך, עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי נייד. איך אני יכול לדעת על מבצעים חמים באיזור המגורים שלה בשביל להנחות אותה לאן ללכת ? g0vner_x3

11. Started by Mydew,

היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by grenka,

אספתי מחשב למשחקים ורציתי שתביאו הצעות לשיפור בעיקר אני צריך מחשב חזק למשחקים הינה המחשב הכמעט אסוף: מעבד: core 2 quad q9300 1333mhz לוח אם: Gigabyte ep45c-ds3r s775 1600 mhz כרטיס מסך: Gigabyte 9800gt 512mb זיכרון: 2x2GB ram DDR2 1066mbz כל השאר לא משהו עיקרי

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ומולטימדיה. הדרישות שלי לא כ"כ גבוהות אבל אם זאת אני צריך שהמחשב יפעיל סרטים ב-fullHD ורצוי שיכלול כרטיס מסך ייעודי. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, סרטים בfullHD, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי עם numpad. אך לא חובה. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש דחוף, אבל לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. USB3 רצוי * Bluetoote לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB. רצוי SSD אבל לא חובה * כונן אופטי…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  14. אוקיי תראו אני רוצה להחליף רק ליבה,ז"א לוח,מעבד,וזיכרון. אני מתכנן OC,ומטרת המחשב היא אינטרנט,הורדות,ומשחקים. יש לי כבר כרטיס מסך Gigabite Radeon 9600 Pro 128 MB שאני לא מתכוון להחליף. אלו החלקים שהציעו לי במקום אחר,פשוט חשובה לי עוד דעה לפני שאני מוציא את הכסף... זה יעלה לי טיפה יותר יקר כי אני קונה מפנדה...רק תגידו לי אם זה יספיק לי או שיש מה לשפר\להחליף בתקציב הזה {התקציב שלי 1500 שקל}

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by H3rzoG,

IdeaPad Y560 - 06465CUו מה שאני מחפש במחשב זה צפייה בסרטי HD ולשחק במשחקי מחשב חדשים האם הוא יספק את הצרכים שלי? והאם הוא שווה 4000 שקל? שנה אחריות בינלאומית.. עיקרי המפרט: Intel® Core™ i7-740QM, 8GB 1333MHz, ATI HD 5730 1GB, 500GB 7200, JBL

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. באשכול האחרון ששאלתי אותכם היו המון ויכוחים אז ניסיתי ללקט את כל התגובות הטובות וזה המפרט האחרון שבניתי : הוא בסדר? או ששוב צריך לשנות אותו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ 295 שח ASUS ‏M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E‎ 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2180, Bus800Mh…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Netanel124,

בשנה הקרובה אני אהיה באוסטרליה ואני צריך להגיע עם מחשב נייד מהארץ. מישהו יודע איזה חברות מחשבים נותנות אחריות גם לאוסטרליה? בטושיבה למשל האחריות שונה ממקום למקום בעולם, וגם מחשבים שיש להם אחריות בינ"ל- היא לא תקפה באוסטרליה. לא יודע לגבי החברות האחרות, ותהיתי אם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ על כאלה שהאחריות בהן תקפה שם... תודה!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1800 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך לרכוש את כל הרכיבים הבסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ש'ט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by ???,

אני מחפש כבר כמה זמן לפטופ בגודל 13.3 ולאחרונה נתקלתי באסוס הזה- http://www.superwarehouse.com/ASUS_F6V-A1_Notebook/F6V-A1/ps/1538876 אני לא מוצא שום ביקורות עליו,מישהו מכיר? הרבה זמן חשבתי על הXPS 1330 אבל מפחיד אותי קצת כל הסיפור עם NVIDIA. האמת היא שהאסוס עולה עליו בכל פרמטר פרט למסך (נדמה לי שבאסוס הוא לא LED) ולעיצוב החיצוני.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  23. Started by x2x,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות לפטופ ולפי החיפוש שלי ברשת חשבתי על LENOVO G580 MBBEBIV. המחשב מיועד ברובו לסרטים ולהפעלת אופיס. מה דעתכם? ובנוסף,האם כדאי לי לקנות מחברה לא מוכרת ב-200 ש"ח פחות או ללכת לחברה ידועה (IVORY) ולשים עוד 200 ש"ח ולהיות עם ראש שקט?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מחשב: UNIVERSAL SYSTEM FOR AMD 64-BIT PROCESSORS SOCKET -939 WITH PCI-EXPRESS X16 מעבד:AMD ATHLON-64 3000+SOCKET-939 1.8ghz,64-bit,512kcachel2 & 128k cache l1 ,fsb 800mhz,hyper transport,memorycontroller 128bit זיכרון: HYNIX ORIGINAL DUAL CHAN 512 סוג לוח: GIGABYTE K8N-ULTRA SLI 2*LAN,SA-2+RSA,F,SLI כרטיס מסך: GAINWARD FX6600 256MB דיסק קשיח : WEST DIGIT JS SERIALATA-8MB 160 צורב DVDRW W/O SOFT NEC 3540 :DVD מסך : SAMSUNG 0.2HSM 17,S-BLACK SM793DF עכבר: LOGITECH OPTICAL WHEEL PS/2 W/B מקלדת : GENIUS KB21 מארז : ATX רמקולים : GENIUS Q06S כרטיס קול :INTEGRATED AC97AUDIO CONTROLLER

25. Started by becker89,

אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר. אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס. מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי. לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?), אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד') אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II . זה פחו…

• 16 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.