עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי מפרט יחד עם עובד בחברת KSP (אם אפשר גם חוות דעת עליה), מפרט שנועד בעיקר לגרפיקה אבל לא גרפיקה רצחנית שדורשת רכיבים מורכבים. המחיר הוא באזור ה-2500, אם לדייק אז יצא 2580. זה מה שאני זוכר מהמפרט- מעבד אינטל Q8200 לוח אם אסוס p5k זיכרון קינגסטון 4GB 800MHz הרדיסק היטצ'י 500GB כרטיס מסך 9600GT- האם כדאי לשפר אותו, כלומר אם יש כרטיס בעל ביצועים יותר טובים במחיר דומה הוא טיפה יותר יקר ספק HEC או SHIFTמשו.. 550W\500W- אני חושב שאני אחליף לחברה יותר מוכרת, או שתחוו דעתכם מארז סטנדרטי HJA6000 אני חושב שאני יכול לשפר עד 3000 שקל. אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  2. מחשב נייח, אני רוצה לחבר אותו למסך lcd ולצפות בסרטים באיכות HD רוצה גם צורב די וי די ורוצה אופציה לחבר אותו לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. יש לי בתחנת עגינה יציאת S/PDIF אבל במחשב עצמו אין היציאה של התחנת עגינה עובדת או שהיא נועדה רק בשביל מחשבים שיש להם גם ככה יציאת S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by anatoli,

שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי אתמול בו שאלתי על נטבוק שיתאים לי, אחרי הרבה קריאה ה-1000HE נראה כמו בחירה טובה שכן הוא נוח ומחזיק יפה סוללה, והמחיר שלו הגיוני. כיוון שיש לי קרוב שמגיע לארץ עוד 3 שבועות חשבתי אולי להביא מארה"ב, מחיפוש זריז באיביי מצאתי את המכירה הזו: http://cgi.ebay.com/NEW-ASUS-Eee-PC-1000HE-160GB-BLACK-10-LCD-1000-HE-160G_W0QQitemZ180377490536QQcmdZViewItemQQptZAU_comp_laptop?hash=item29ff561468&_trksid=p3286.c0.m14 המחיר שם דיי זול, 1400 שקלים עם הדולר הנוכחי, ולמרות שהצבע שחור (למשהו באיביי מצאתי רק שחורים וכחולים), הוא כן חדש לגמרי ולמוכר יש פידבק חיובי מאוד בסך הכל. מה גם שהשנאי של המחשב הוא אוניברסלי אז אין בעיות לטעון אותו בארץ. האם לדעתכם זה מ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שלום לכולם מפרט שקיבלתי ומבקש חוות דעת ו\או המלצה למפרט חליפי תקציב 1500 ללא מסך INTEL E5200 2.5GHZ 2MB- מעבד CASE Bussines Plus 480WATT מארז - INTEL Pearl Creek DG31PR VGA + L1G 1333Mhz לוח אם - DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT זיכרון - 250GB 8MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA דיסק קשיח - DVRW SONY 7240S X24 SATA צורב- OPTICAL MOUSE PS2 עכבר - KEYBOARD MULTI PS2 HEBREW מקלדת- Intel GMA 3100 O/B LAN Intel 1000 O/B תודה .

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Ofeking,

שלום, אני יודע שהנושא אולי נראה יותר מתאים לפורום תוכנות, אבל מכיוון שכל משתמשי הניידים מרוכזים בפורום הזה החלטתי לשאול גם כאן. אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by eity,

שלום רציתי מפרט למחשב ביתי ב3300 עם מסך ורמקולים. לא יהיה OC.זה למטרות אינטרנט סרטים טיפה משחקים קלים כגון פיפא ונבא והאינרטנט יהיה מחבור אלחוטי אז אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטית

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by PqX,

אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by -MosHe-,

יש אותו באופיס דיפו ב2600, אני מתכוון לקנות באילת מה שאומר שזה עולה שם בערך 2200 המפרט דומה לפה, חוץ מזה שזה 320GB, 2GB DDR ן15.4'' http://www.mynewlaptop.co.za/ProductInfo.aspx?productid=NX558EA אני צריך מחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט....שווה את הכסף?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במחשב נייד ללימודים. דרישות: מסך נעים לעיניים. זמן סוללה ארוך תפקוד מיטבי בסביבת ווינדוס. (אני מעוניין שהוא יפעיל את הויסטה מהר ויעלה תוכנות בצורה חלקה ) מקלדת נוחה. מסך 14-15 אינטש המחשב אינו מיועד למשחקים. יש לציין שאני קונה בEBAY ואני בהחלט בודק אפשרות של מחשבים משומשים מה שאומר שב650 דולר אפשר לקנות מחשב עם HIGH DEFINTION כך שההצעות שתציעו יהיו בהתאם.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2700-3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? nope 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך 32'' או 26'' 9. האם חשוב שקט? שיהיה אפשר לישון אתו בלילה... 10. האם מתוכנן OC? לא בתכנון 11. במפרט למשחקים - כבדים+- טוב אז לגבי חנות זה לא כ"כ רלוונטי אני רק צריך את המפרט... וקיבלתי את המפרט הזה : מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ₪556 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-MA770-DS3 ₪418…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום יש לי מחשב שהוא כבר בן 5 שנים ורציתי להחליף אותו אבל אין לי ממש תקציב להחליף הכל אז החלטתי לשדרג אותו אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים וגלישה באינטרנט שירים סרטים וכאלה ... בזמן האחרון הוא הפסיק לעבוד לי הוא נתקע כל הזמן והחלטתי שצריך לשדרג אותו ... בקיצר יש לי תקציב של עד 1500 שח לשדרוג מקלדת עכבר רמקולים מסך לא צריך אני חושב שאני לא צריך להחליף את המארז כרטיס רשת את הDVD את דיסק קשיח ואת הספק כוח אני מעדיף גם להרכיב את החלקים לבד בשביל לחסוך בהוצאות אז מה שיש בעצם להחליף זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון יש לכם הצעות? המפרט שלי עד כמה שאני יודע... פנטיום 4 2.8 זיכרון 1 ג'גה כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS דיסק קשיח 160 ג'יגה ספק כוח 400W אולי כדי להחליף? מארז עם 2 מ…

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  14. מתלבט בין שני הדגמים האלה? 1. Satellite M500-ST6421 מחיר: 950 דולר http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/M500 .2 ThinkPad T400 lenovo מחיר: 1150 דולר http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=0A759CA6FAC74C46BC91C724ECD09BA7 מה עדיף ביחס למחיר כמובן? המחשב לצורך לימודים, כלומר אינטרנט, אופיס ותיכנות (visual studio וכדו')

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. מה ההבדל בין סוגי המסכים הבאים? מה ההבדל בין tft לled מה הכוונה שרושמים W/ ומה ההבדל בין wxga+ לרגיל? 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight, Camera Free camera for a limited time. 14.1 WXGA+ TFT, w/ CCFL Backlight, Camera [add $60.00 $30.00] Includes free camera for a limited time 14.1 WXGA TFT, w/ LED Backlight, Camera [add $80.00 $50.00] Includes free camera for a limited time. 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight [add $150.00] 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight, Camera [add $180.00 $150.00] Includes free camera for a limited time.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by -Tal-,

שלום, המחשב ישמש אותי לעבודת אדריכלות, תוכנה REVIT 2009 \ 2010, סקץ' אפ, AUTOCAD וכו' העבודה כוללת תלת מימד. הדרישות מערכת מינימליות של REVIT Intel® Pentium® 4 1.4 GHz or equivalent AMD® processor 3 GB RAM (1 GB RAM if no rendering is required) 5 GB free disk space - מספיק לי 160 ג'יגה הארדיסק - רצוי 4 ג'יגה זיכרון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. המחשב מיועד לבן אדם מבוגר, בלי ניסיון רב בשימוש במחשב (מלבד בעבודה). מה שחשוב פה זה בעיקר השקט הנפשי, פחות המחיר. הלכתי על רכיבים איכותיים ושיחסית יחזיקו הרבה זמן. אני יודע שאפשר ללכת על מחשב הרבה יותר חלש ובפחות כסף, אבל חשוב לי מאוד השקט הנפשי לתקופה לא מבוטלת, ולכן הלכתי על מפרט בינוני. המפרט עליו חשבתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤291 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך NVIDIA SPARKLE Geforce 9600GSO 512MB DDR3 Dua…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. שלום, אודה לכם לחוות דעתכם על הצעה מKSP. המטרה: מחשב סביר שגם יריץ משחקים לוא דווקא לגיימרים. מסך שיכול לשמש גם טלוויזיה. האם ניתן לשפר ולהישאר באותו מחיר? האם ניתן להוזיל? האם הדרישה גם מחשב וגם טלויזיה הגיונית? להצעה תצורף גם מערכת הפעלה - XP - 465 ש"ח gneric cpu culler - למה צריך את זה? כרטיס רשת אלחוטי - 173 ש"ח מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 1 775 775 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 470 470 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 142 142 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX1…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לבנות מחשב עבורי לעבודה בבית. בדרך כלל שימושי משרד ואינטרנט, אך גם עבודה על Photoshop ו- Adobe Premiere Pro לעריכת HD . חשוב לי שיהיה שקט - מסך וציוד הקפי אקנה בנפרד. דרך אגב, לא ברור לי מה ההבדל בין מערכת 64 ל - 32 bit - מה המשמעות עבור עריכה גרפית ווידאו. תודה מראש על כל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה ביתית + עריכת וידאו HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מחשב בעיקר לתכנים משרדיים, אני מקווה שאין צורך לפרט, אבל גם עם כרטיס מסך מינימלי בשביל משחקים ישנים ובסיסיים. שיוכל להריץ את VISTA כמו שצריך , עם צורב DVD , וללא ציוד היקפי. אפשרות לחריגה מהתקציב של עד 200 שקל נוספים (אבל לא מעבר). תודה מראש. אם אפשר להרכיב מפרט מהאתר ksp.co.il או ivory.co.il אני אשמח, כי ככל הנראה אני אקנה מאחת מהן את המחשב.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  21. יש לי לפטופ HP סדרה DV6000 התקנתי ווינדוס 7, אחרי איזה כמה ימי שימוש פתאום יש X על הסימן של הסוללה , וכתוב שאני ישקול להחליף את הסוללה. ידוע לי שהסוללה שלי לא הכי חזקה - עברו כמעט 3 שנים. האם יש סיכוי שהסוללה נפגמה? יש איזה תוכנה שניתן לבדוק את הקיבולת שלה והתקינות? צרפתי צילום מסך תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  22. שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אני מחפש מחשב בתקציב של 3.5 אלף ש"ח [ללא ציוד היקפי], בשביל משחקים כבדים, הורדות וצפייה בסרטים באיכות HD. חשוב לי שהוא יהיה שקט מאוד. אין צורך במערכת הפעלה, וללא OC. תודה לעוזרים, יובל.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום לכולם, אני בדרך לקנות netbook ועד עכשיו תכננתי לנקות את ה1000he, היום גיליתי שבתוספת קטנה אני יכול לקבל את ה1005ha, ולכן רציתי לדעת מהם ההבדלים בינהם, מה היתרונות של כל אחד מהם, ומה החסרונות (היתרון הגדול ביותר ב1005ha מבחינתי הוא המשקל) השימושים שלי - אני מבלה כל היום נסיעות של שעה וחצי ברכבת לכל כיוון, 3 שעות נסיעה ביום, והמחשב צריך להספיק לי לזמן הזה בערך (3-4 שעות) במצב של בזבוז סוללה יחסית. אני אשתמש במחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, office ועוד. בנוסף תהיתי - אני לא מצליח למצוא מקום בו אני יכול לקנות שנאי נוסף לחשמל, מכיוון שאני מעוניין שיהיה לך אחד כזה בשני מקומות בהם אני נמצא, משהו מכם ראה מקום בו מוכרים את זה? ובכמה ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום אני מחפש שילוב של לוח אם,מעבד,זיכרון,צורב,ומארז עד 2000 שיהיה שקטטטט את שאר הרכיבים אני לוקח מהמחשב הישן ששידרגתי הרכבתי מפרט קטן תגידו לי בבקשה מה דעתכם למה אני ממש לא סגור על עצמי מבחינת מעבד וקירור מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤728 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il…

• 12 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.