ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו G580 מעבד דואל קור 320 קשיח 2 ראם בן 5 שנים שמור מה המחיר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם אולי יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות. רכשתי מחשב מחברת KSP מהדגם שבכותרת. מתברר שיש בעיות תצוגת צבעים בדגם ספיציפי זה שנובעות מפגם בהגדרות הBIOS של המחשב. לעבוד עליו איש אפשר, כי הצבעים לא מדוייקים. החנות מסרבת לקבל את המחשב חזרה בטענה שהוא כבר הופעל, ובלנובו התשובה שקיבלתי בקצה - אין לך מה לעשות חכה אולי בעתיד זה יסודר ע"י עדכון. (הדגם קיים כבר כמעט שנה וזה עדיין לא סודר). חוץ מאשר לפנות לבית המשפט אני לא רואה פה פתרונות לנושא, וזה מאוד מעצבן אותי שאחרי שחברות מוכרות מוצר - לאף אחת מהן לא ממש אכפת לזה שהוא נמכר פגום. תודה
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ביום שישי שעבר, רכשתי מחשב לנובו חדש שניתן להגדירו State of the Art Yoga 2 Pro עם SSD 256 ג'יגה ומעבד i5 4210u אתמול, תוך כדי עבודה לחלוטין לא מאומצת במחשב מסך כחול שהופיע לפתע ולאחריו המחשב לא עלה. ה SSD נעלם פשוטו כמשמעו, לא מזוהה אפילו ב Bios. הכי מת שאפשר, כמובן גם מערכת הגיבוי והשחזור לא פעילה ללא דיסק. איך לדעתכם עלי לפעול? רכשתי אחריות של CPM ל 3 שנים. האם להפעיל אותה בכלל? ממש תודה לעוזרים. גיל
-
- 36 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום רב, Chevy היקר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886528 לצערי המחשב הזה נגמר במלאי באילת. אך בשיטוטיי ראיתי לכאורה את אותו מחשב בדיוק במחיר מצויין: https://www.pc365.co.il/product-1532-Lenovo_Ideapad_G510_59404258_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 (ויותר מזה, באתר של KSP מופיע באותו דף את שני המק"טים על אותו מחשב, הקישור כרגע לא זמין כי אזל המלאי: http://ksp.co.il/?uin=21505 ) השאלה שלי היא, האם זה אותו מחשב בדיוק או שמא יש פה קאץ'? המק"טים הם: 59426602 ו 59404258. אשמח לתשובה כי אני כבר חייב לקנות מחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים ולמידת מכונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 עם אפשרות לחריגה אם החומרה מצדיקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד (עיקר השימוש הוא בשפות תכנות R ו פייתון) , כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
סבי נוסע לחו"ל וצריך מחשב, שכנראה ישמש אותו למקרים דומים גם אח"כ. ההשקעה מכיוון שהיא לתקופה קצרה לא גדולה. בסביבות 2000-2500 עם חריגות, עדיף מחשב כף יד טוב ונוח עם מקלדת או משהו כמו ASUS Eee? המלצות כלשהן?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
סבי נוסע לחו"ל וצריך מחשב, שכנראה ישמש אותו למקרים דומים גם אח"כ. ההשקעה מכיוון שהיא לתקופה קצרה לא גדולה. בסביבות 2000-2500 עם חריגות, עדיף מחשב כף יד טוב ונוח עם מקלדת או משהו כמו ASUS Eee? המלצות כלשהן?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעוניין במחשבים לבן 15 ובן 12 שיתאים גם למשחקי הרשת שהם משחקים בגילאים אלה כמו:רובלקוס ומשחק כמו wwarthounder. איפה קונים היום מחשבים במחיר טוב ביחס למפרט?איזה מפרט יתאים לשניהם ככה שיחזיק להם שנים רבות ויהיה להם גם אחריות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תודה לעוזרים/מגיבים המפרט לבדיקה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1203 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9400GT LP 512MB DDR2 PCIe ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32171 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N …
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב לעריכת סאונד! 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הקלטה/עריכה/הפקה מוזיקלית + קצת משחקים (לא חשוב שהמשחקים ירוצו ברמה גבוהה). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, VST Plugins, Call Of Duty 4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). חלק מהפרוייקטים/פלאגינים אכן כבדים, לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 אבל משחקים זה לא קריטי. לא איכפת לי לעבוד בפחות ולהתפשר על הגרפיקה. 3. האם יש צור…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מצרף מפרט שבניתי, אשמח לקבל תגובות. מעבד: Intel Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוח אם: Gigabite ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? זכרונות: 512MB Kingston HyperX X2 HD: WD 160GB 7200RPM, 8MB X2 צורב Sony DVD±R DWQ120A x16 Dual Layer מארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח: RockeTeer II 400W Silent (24pin כרטיס מסך - FX5200 128MB, TV, DVI כמה שאלות: כרטיס מסך - לא משחק, רק תוכנות. בחרתי את הכי פשוט. האם זה יוריד מהביצועים ואם כן איזו חלופה ישנה? כרטיס קול - קיים, מחובר ב FIREWIRE. חשוב שהמחשב יהיה מותאם כמה שיותר ל FW מחיר - כרגע עומד על כ 5.5K. איפה אפשר לקצץ? לא מתכוון לעשות OC, חשוב לי בעיקר שיהיה שקט. תודה!
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, אני מצרף מפרט למחשב שאני רוצה. 1. אני מחפש מארז יותר זול... אבל חשוב לי מאד השקט. אם יש מישהו שמבין בשדה הזה של המארזים והספקים - אשמח לעצה. 2. כרטיס הקול שלי (M-Audio FW410) מתחבר ב FIREWIRE, ואני שוקל קניית כרטיס PCI-E של FW. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה מחשב נייד ליומולדת.. הצרכים שלו הם ממש לא בשמיים... קצת אינטרנט.. סוליטר עכביש ושאר חבריו.. וורד האוטלוק ושאר עבודה משרדית.. איזה מחשב אתם יכולים להמליץ לי שלא יהיה עם מחיר בשמיים ויעבוד לו כמו שצריך או כמו שהוא אומר "אני רוצה שהכל יההי לי מהר" חח תאנקס
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב לסבא.. דיברים שחובה שיהיו: לא צריך כונן דיסקטים - כבר לא משתמשים בזה היום. מעבד כדאי שיהיה AMD - זה גם מוזיל את המחיר. מסך דק - 17" מקלדת ועבר (כדאי עכבר אופטי) כדאי שיהיה: זיכרון 512 לפחות - בטח הנכדין יבואו וירצו לשחק.. וגם שהמחשב לא יזחל. צורב כונן DVD או שילוב של שתיהם.. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו SIMS 2 אני חושב שאפילו GFX5200 יכול לעשות את העבודה לא? וזהו. כל השאר תסיפו.. לא איכפת לי ממש מאיזה חנויות.. כדי שיהיה במרכז אבל כרגע זה לא ממש חשוב.. לא חובה שכל החלקים יהיו מאותה חנות.. וזה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיהיה לו נוח מהר והכל צריך ציוד הקפי בלי מסך תקציב : 4000 שקל חשבתי על Amd 3000 box dfi nf4 ultra infinity 120 gb sata 2 w.d geforce 6200 צורב דיוידי איכותי floopy - חשוב גיגה זיכרון תודה עריכה נב : חשוב מאוד שהכול יהיה בשחור
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-