ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
יש לי PENTIUM 4 3.00GHZ Intel Corp. d915GAV כ.מסך ON BOARD (760MB DDR 333 (256X3 HD80GB אני רוצה לשדרג אותו קצת שמשחקים כבדים יעבדו לי ואני רוצה לדעת עם הלוח תומך PCI E וDDR2 ואיזה כרטיסי מסך יעבדו עליו בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי ואיזה 2 ג'יגה RAM או יותר וכונן קשיח של 160G אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך וזיכרון ובחודש הבא את הדיסק קשיח אני רוצה סרטיס מסך לא יקר כל כך. היה לי פעם 7300 GT נראה לי אני רוצה משהו יותר טוב באיזה 600 שקל+-.ביצועים טובים מחיר נמוך. איזה אתם מציעים לי?ואפשר ליראות השוואות של FPS של משחקים כבדים? וגם לגבי זכרונות חשבתי על TRANSCEND הם זולים גם אגב אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים כי החנות ליד הבית שלי. חחח איזה כתיבה מכוערת…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
. התקציב הוא 2500-3000 2. מטרות: אופיס, מטלב, סרטי HD אינטרנט משחקים שיתוך בערך בכל מה שיש כרגע ועוד כמה שנים אם זה אפשרי -לא יודע מה בדיוק יש עכשיו 3. ציוד הקפי: אני רותה לחבר מכשיר ווידאו ולהעביר קלטות ווידאו למחשב ולצרוב אותם בקשר לספק כוח אמרו לי שכדי מעל 500 אז אם אתם חשובים שאפשר פחות אז תגידו 4. יש לי DVD עם חיבור ישן ואני לא בטוח שהוא מתאים ללוח אם חדש.. וH.D 500 G 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. מערכת הפעלה והרכבה לא צריך 8. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת עש 9.מה זה OC? 11. משחקים : אני חושב פיפא GTA אולי call of dUty כל מיני משחקי אסטרטגיה -- לא יודע מה בדיוק יש עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הרבה זמן מחכה לקנות מחשב חדש ושבוע הבאה ניראה לי שאני יקנה עכשיו זה תלוי בתגובות שלכם וההמלצות התקציב הוא גג 6000K כולל עכבר מקלדת אך ללא צורב או כונן CD כל שהוא. המחשב מיועד למשחקים אך לא רק לכן אני מתעקש על ה9450 כמו כן בחרתי לוח X38 שנותן אפשרות לCF במחיר של לוחות של P45 איכותיים וכולל לא מעט פיצ'רים איכותיים וכמו שהבנתי לוחות אלו גם מצוינים ב OC לכן זו הבחירה שלי וגם עליו אני מתעקש! עכשיו נישאר לי לראות מה אתם אומרים?... המפרט הורכב ב KSP אך אולי אקנה בפנדה תלוי מה הפרש המחירים שיהיה בזמן התשלום במזומן!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
הנה המחשב עצמו מה אתם חושבים עליו, במחיר של 4800 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXTG3051
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, בעקבות שידרוג מחשב מתוכנן (עוד שבוע הרכבה), נשארים לי 3 חלקים שברצוני למכור : (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP 256MB (425/1100 ASUS A8V Deluxe Motherboard rev.2 - S939 AGP - עדיין עם שנה אחריאות (ENERMAX 550W Power Supply (EG651P-VE כמה שווים החלקים הללו ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP דגם PAVILION DV6000 יש עליו ויסטה שעובד בלי בעיה אבל אני רוצה לפרמט ולשים XP במקום כשאני שם את הדיסק של המערכת הפעלה בסוף זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק מה לא עשיתי בסדר? אשמח לעזרה תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, גודל מסך עד 14' כדי שלא יהיה כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בסיסי - חלש או ישן אם אפשר, המחשב הוא לאחותי למטרת icq, ושירים(mp3), אם יפעל עליו איזה sims או במקרה הכי טוב sims 2 זה יהיה מצויין .. ! - אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר .. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים תקציב דיי גמיש אבל מקווה שבסביבת 500-1500 לא משהו יקר ..
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מפרט עד 7000 שקל כולל הכל!יש אפשרות לחריגה קלה המפרט למשחקים כדים בMDS הציעו לי את המפרט הבא לוח אם:של אינטל lsleto 946 מעבד:E6300 זכרון:1GB X2 דיסק קשיח:250GB WD 16MB כרטיס מסך:ASUS 7600GT 256MB כונן DVD:LG 16X48 צורב:NEC 5170 מארז:HEC 6A19 400W מאורר למארז:12 ס"מ וחיישן של HEC מקלדת ועכבר:לוג'יטק רמקולים:CREATIVE SBS 380 מסך:LG L1970HR כרטיס רשת(יש לי רשת אלחוטית)EDIMEX LAN PCI 54MB איך המפרט?תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל, כתחנת עבודה גרפית, Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500 ובמיוחד האם הכרטיס הגרפי שלו NVIDIA® Quadro® FX 360 יתמוך במשחקים החדשים ברמה סבירה? או ששווה ללכת על אחיו הגדול ה-6300 עם NVIDIA® Quadro® 1600?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MH - שח 600 http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2548 מאוורר למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO - שח 90 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523 או Thermaltake v1 - שח 275 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=837 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L - שח 540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון פנימי - OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 - שח 310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 מארז - Raidmax APEX 2x120mm No PSU - שח 170 http://tms.co.il/product/4449 ספק - COOLMAX V500 500W Power Supply SATA - שח 200 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7227 כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX88…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רציתי לשדרג את המחשב ולקנות חלקים ולהרכיב לבד. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס ומסך. אני רוצה להריץ עליו משחקים כבדים וסרטי HD ברזולוציות גבוהות. חיפשתי בכל האינטרנט לוח אם עם תמיכה לארבעה חיבורים של IDE ולא מצאתי כלום, יש לי 3 הרדיסקים IDE וצורב DVD ובלוחות החדשים יש מקום רק לשתי IDE מה אפשר לעשות בנידון? אני ביותר בכיוון של החלקים האלה: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retail האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס? האם הדגם כדאי? אם לא למה? ואני גר בתל אביב אז והחנויות שאני מכיר פשוט יקרים. תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם יציאות ה - usb הקיימות בדגם שציינתי הם usb2? והאם יש בו יציאות ?esata
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מעבד : Intel® Core 2 Duo E7400 2.80GHz לוח אם : GB-GAP31S3G כ.מסך :GB- 9800GT 512MB OC PCIe או 9600 לא סגור על זה... ארדיסק : 320GB SATA II 7200RPM 16MB WD זיכרון פנימי :Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz מסך LG 22' וצורב אפשר תגובות אשמח אם תייעצו לי לשנות משהו לפי דעתכם תודההה מראש אלון
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחיר צריך לכלול מחשב קומפלט כולל ציוד היקפי ומסך. המשחקים לא כבדים במיוחד אבל אני מעדיף כרטיס בינוני+ כדי למשוך עם המחשב הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח עבור הבית. אין לי תקציב מוגדר, אני מעוניין במחשב שיהיה טוב מספיק על מנת להריץ Flight Simulator בגירסתו האחרונה (ואשר יוכל להריץ גם את הבאה אם דבר כזה אפשרי) עם הגדרות טובות. בנוסף אשתמש במחשב לגלישה באינטרנט ואופיס. על המחשב תותקן מערכת הפעלה Windows 7. בנוסף, ארצה גם מסך 21"-22". אם היעדר התקציב הינו בעיה, ניתן גם לתת מספר מפרטים ברמות שונות. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm מה דעתכם בעלות של 200 דולר לשימוש של צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום השימושים שלי הם אינטרנט לסקייפ לרב וקצת אופיס ההתלבטות שלי היא בין מסך 13.3 לבין מסך 14 מחפש מחפש בתקציב שציינתי שיהיה כמה שיותר איכותי ואמין 3 שנות אחריות הנא הציעו מספר דגמים בתקציב הזה אני לא צריך למשחקים את המחשב ואני יבדוק איזה הכי יתאים
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד זמן מה...ואני כבר הרבה מאוד זמן בונה על המפרט הזה ובימים הקרובים אני יקנה אותו עכשיו אני מבקש חוות דעת וכמובן יש לי כמה שאלות (: 1. האם הזכרונות הם בסדר גמור למה המחיר שלהם ממש זול וזה קצת חשוד |: 2. יש לכם הצעה לכרטיס מסך יותר טוב שלא עולה בהרבה מה 6600GT ? למה הוא קצת חלש ממה שאני רוצה \: 3. יש לי בבית כבר מחשב שהוא בערך אותו דבר כמו שאתם רואים בחתימה המחשב הוא של אחי...וכל עוד יש לי ברירה אני לא רוצה מארז כמו שלו אני מעדיף משהו עם קצת יותר יופי אבל עם אותה איכות של ה Compucase האם כדאי לי לקחת את ה 6a21 שיש לו קצת יותר יופי אבל הוא בא עם ספק יותר טוב או שיש לכם הצעה יותר טובה מזו באותו קו של מחיר... 4. המפרט נבנה מזיגזג ואני גם יקנה אותו משם בגלל נסיון …
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך 2000 שקל אני לא אתנגד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (1920X1080 וטלוויזית 42" (1280X720) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-