עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Optimus_Prime99,

שלום, כאשר קונים מחשב נייד וכתוב בהצעה גם מערכת הפעלה אז מקבלים את המערכת הפעלה מותקנת או שגם מקבלים אותו בדיסק מקורי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  2. [pre][pre][/pre] מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray 900 1 900 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 685 1 685 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 כרטיסי קול‏ Creative Price Units Total Creative X-Fi Xtreme Audio 260 1 260 מאווררים וגופי קירור‏ Thermal Grease Price Units Total Zalman Super Thermal Grease ZM-STG1 (3.5g) 45 1 45 עכברים‏ Microsoft Price Units Total SideWinder X8 USB Gaming Mouse (Retail) 430 1 430 Total price 2690 ¤

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by atiasdudi,

יש לי מסך (טלויזיה שהוא משמש לי גם כמסך מחשב) 26 אינצ' של LG, אני עובד איתו כרגע על 1360x768 מה אתם אומרים על המפרט הזה למשחקים? אני רוצה לבצע גם אוברקלוק (לא רציני מידי, שמעתי שאת ה 8400 בקירור סטוק אפשר לדחוף ל 3.6Ghtz בקלות) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 למשחקים עדיף Quad או Duo, אני רוצה להפעיל GTA IV בצורה חלקה? לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤442 ללכת על P43 או P45? מה ההבדל בינהם? בלוחות של ג'יגהבייט אפשר לבצע אוברקלוק? או עדיף להשקיע עוד קצת ולקחת P5QL Pro / P5QL-E? שידועים כאוברקלוקרים טובים? מארז Hec Compucase CI-6C11 MidTower Case ¤188 לא ממש משנה לי המארז.. ניסיון להוריד מחירים ספק כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 500 וואט…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by mshirit,

יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. 1. תקציב - 2700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים. הכי חזקים שאפשר להריץ על מחשב בתקציב כזה. קצת שימושי אינטרנט. 3. ציוד הקפי - מתחילים מכלום ולכן צריכים הכל. התקציב כולל הכל ! ממסך ועד עכבר ואולי איזה מאוור קטן למעבד אם יש צורך. הכל. 4. מה חייב להיות בו: לוח אם, מעבד, זכרונות, כ.מסך,צורבב וכונן קשיח, מארז, ספק כח, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מאוורים פנימיים אם צריך. שכחתי משהו ? 5. אשמח אם המפרט יורכב מרכיבים שניתן לרכוש באייבורי. 6. עדיפות למחשב שקט, שתהיה התאמה בין הצבעים. מחשב רגיל וסטנדרטי. כל עוד הוא לא חריג בכמות הרעש שהוא עושה, זה בסדר גמור מבחינתי. 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. מתוכנן להתקין משחקים עדכניים ככל שניתן בלי לבצע פעולות מ…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יד שניה ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק לפני שקונים? (מעבר לזה שהמפרט מתאים לדרישות ) נ.ב הכוונה היא, מעבר לבדיקות שאין מכות על המחשב וכד' איך בודקים שכל הרכיבים באמת שם? שהכל רץ כמו שצריך? וכד' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לצרכי אינטרנט ועבודה נוחה ושיהיה נוח עד כמה שאפשר לניוד. שמעתי על DELL vostro 1310/1320 רציתי לדעת מה ההבדלים והאם זה משמעותי ואם אני בוחר משניהם מה כדאי? אם אפשר לחשוב גם על הE5400/5500 איז\ה מבין כל הארבעת המחשבים לעיל הכי כדאי ביחס של תמורה\כסף ? כמו כן, מה אתם אומרים לגבי ה DELL studio 1537? אני יודע שהוא יותר בעייתי לניוד, אבל איך הוא מבחינת אמינות-בניה ותכונות כמו מסך וחוזק "עבודה" כי הוא זול משמעותי מהאחרים? הסיבה שאני נע בטווח כזה של מחירים\סוג מחשבים מכיוון שהמחשב לא מיועד לאבי שאינו מבין כ"כ ולא סגור על מידת החשיבות של ניידות וביצועים. תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. פירמתטי את המחשב הנייד שלי בעיקרון אני יודע לפרמט מחשבים רגילים אבל לא נסתי את המחשב הנייד לאחר הפירמוט הכל עובד קשורה רק הבעיה היא שאני לא יכול לקלוט יותר אינטרנט כאילו אין לי יוצתר את החיבורי שת האלה עראיכה עכשיו גם גילתי שאין לי את הדרייברים ,מי שיכול לעזור לי המחשב זה : Fujitsu Siemens Amilo A-1650G MS2174 מה אני עושה ממש דחוף תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, אופיס וגם משחקים בסביבות 1000 עד 2500 ש''ח בבקשה תעזרו לי... ארד

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by roeyel,

שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  11. המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by yuvalkosh,

אחותי מתחילה ללמוד צילום בבצלאל ומסתבר שכל סטודנט זקוק למקבוק. אודה לכם אם תמליצו לי על המקבוק המתאים ביותר לעיצוב גרפי (אני מניח שזה מה שהיא צריכה) ממה שביררתי בינתיים אני חושב שיספיק לה Macbook רגיל ולא את ה-Pro תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, על איזה מחשב אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בכוונתי לקנות את המחשב LENOVO T400S ויש אופציה לקנות אותו עם כונן SSD בנפחים של או 64 או 128 ג"ב. רציתי לדעת עד כמה יש השפעה על ביצועי המחשב עם כונן SSD ביחס לאותו מחשב עם כונן רגיל? עוד דבר ששקלתי לעשות הוא אולי לקנות את אחד מכונני הSSD (ה128 יקר מאוד אבל ה64 במחיר טוב וכמעט ללא תוספת מחיר) שעליו תהיינה מותקנות כל האפליקציות והדברים לשימוש היומיומי ולאחסון של הדברים הכבדים אני אקנה כונן קשיח חיצוני שלא יהיה כל הזמן עם המחשב... תודה מראש, אור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם אחרי לבטים רבים אני חושב שאני סגור על רב החלקים, המטרה לקבל את המחשב החזק והשקט ביותר בתקציב הנ"ל לפוטושופ ומעט עריכת וידאו. חלק מהרכיבים הם לכאורה אוברקיל למחשב כזה אבל השקט מאוד חשוב לי: - בחרתי במארז איכותי P182 ומבודד במחשבה שאולי ניתן יהיה לנתק מאוורר 1 או 2 ועדיין להגיע לקרור מספיק טוב. - בחרתי בספק חזק ושקט מתוך מחשבה עתידית לשידרוגים, בנוסף הוא לא יתחמם הרבה ויהיה שקט. - בחרתי בקרור למעבד שיכול לשנות להתאים את מהירות הסיבוב של המאוורר לפי הצורך, היות ויש לו קרור פסיבי משמעותי יש סיכוי טוב שהוא יעבוד על מינימום סל"ד - בחרתי כרטיס מסך עם קרור פסיבי אני לא סגור 100% על ה HD והזכרונות, במאמץ קל אפשר לשדרג את המעבד ל Q9550 השאלה אם זה בכלל משמעותי. המפר…

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אהלן, אני מחפש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות: - משחקים - יש לי מסך 22". אני לא הולך לשחק בו 24/7, אבל כשאני משחק אני רוצה שדברים ירוצו חלק. - דגש על שקט - נמאס לי מהמחשב הישן עם המאווררים המרעישים. ורצוי שיהיה קריר, אבל לא חובה (לא מתוכנן OC). - הארדיסק 1 טרה - חובה. - אין צורך בציוד היקפי. - חייב להיות מחנות באזור חיפה. הנה מה שגיבשתי על סמך ת'רדים אחרים פה, אשמח להערות: מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤719 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים Antec Sonata III 500W Midi ATX Case ¤734 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤291 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD10…

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אני הולך להזמין השבוע בחנות tmsfox מחשב עריכה. המחשב יצא לי הרבה מעבר לתקציב(התקציב המקורי היה 7300שח) ולכן אני רוצה ממכם אישור סופי לפרט עם הצעות לגבי הרכיבים. אני מתלבט בין: Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ל- coolermaster v8 (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) אני מתלבט בין: GIGABYTE GA-EX58-UD5 ל- GIGABYTE GA-EX58-Extreme (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) בזכרונות ובספק אין לי מושג מה לבחור פשוט בחרתי לפי המחיר, אז בזה אני צריך עזרה. מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1461 מארזים Cooler Master COSMOS S RC1100 Full Tower Case ¤875 ספקי כח Corsair …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מעוניין להחליף את הליבה של המחשב שלי. תקציב: 3000 שקל פחות או יותר. אם אפשר להרכיב את המפרט בפחות בלי להתפשר ברכיבים אז אשרינו. מטרות: מחשב עבודה. דגש מרכזי על עבודה עם מספר תוכנות במקביל (תכנות כבד, MATLAB, פוטושופ). עבודה מהירה עם מערכות הפעלה וקבצים. קידוד סרטים ופענוח HD ברמה גבוהה. לא משחק משחקים (הדגש הוא על עבודה מהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות הנ"ל). הציוד הדרוש: מעבד, זכרון, לוח אם, ספק, מארז, כרטיס מסך. העדפות: איכות המוצרים כעדיפות עליונה. מעבד אינטל (עדיפות ל4 ליבות). כרטיס מסך 9600gt NVIDIA. זכרון 4 גיגה קירור ועיצוב: אין צורך. כאמור, מחשב לעבודה. מערכות הפעלה: אין צורך. אוברקלוק: אין צורך צרכים מיוחדים: אני מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. (מבחינתי אפשר לוח…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ל-1 GB אולי גם יותר.. ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה והאם אין מגבלה ללוח ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  21. לפי בדיקה ראשונית שלי הבנתי שאני אצתרך לקנות נטבוק בגלל התקציב הנמוך, יש אפשרות אחרת? מטרות המחשב - משחקים ברמה נמוכה, לימוד שפות תיכנות, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. גודל מסך - הבנתי שבתקציב שלי כניראה שאני אצתרך לקנות נטבוק אז שיהיה לפחות 10" זמן סוללה - כמובן שעדיף ארוך אבל הבנתי ששלוש תאים זאת הסוללה של נטבוק..? כונן קשיח- 120 GB ומעלה צורב dvd - גם פה הבנתי שבנטבוק אין צורב. יש כונן דיסק לפחות? יציאות- כמובן יציאות usb2, blutooth, wi fi אם יש גם hdmi, dvi לא יזיק. אחריות- לשלוש שנים. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שלום לכולם. אני זקוק למחשב כפי שמצויין בכותרת, אשמח לדעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי, ואפילו יותר אשמח אם יש למישהו הצעה אלטרנטיבית שונה לגמריי, אם הוא מוצא לנכון... אין צורך לקפוץ לi7, אלא אם כן מישהו מאמין שזה ממש משפר ברמות ולא בר ויתור. ‫תאור המערכת:‬ ‫1‬ ‫מעבד פנטיום אינטל מקורי ‪Q8200 4MB‬‬ ‫1‬ ‫‪INTEL ICEDEL G45 FW HDMI‬‬ ‫2‬ ‫זכרון ‪DDR2 800MHZ 2GB‬‬ ‫1‬ ‫כרטיס מסך ‪ATI 4670 1GB DDR3 D/UAL‬‬ ‫‪DV‬‬ ‫1‬ ‫דיסק קשיח ‪SEAGATE 1TB SATA‬‬ ‫1‬ ‫מארז ‪ foxcon‬מהודר ומאורר‬ ‫1‬ ‫ספק כח ‪ 600W‬מיוצב‬ ‫1‬ ‫כרטיס רשת אלחוטי ‪WIRLEES EW7326IG‬‬ ‫1‬ ‫צורב ‪DVD-RW NEC‬‬ המערכת תומחרה לי כחבילה - 4750 ללא מע"מ. מבחינת ממשק הקול, אני הולך כנראה להשתמש M-AUDIO, וב DIGIDESIGN-003 ת…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by omerz90,

שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ובניתי 2 מפרטים, אחד של אינטל ואחד של AMD, ועכשיו השאלה שלי היא איזה מפרט יותר טוב, והשימושים הם גיימינג וקידודים, הנה המפרט הראשון של AMD: מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ¤1307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-DS2H ¤461 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA78GMDS2H כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024M…

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by alons126,

מחשב נייד - HP Pavilion dv5-1130ej 1)מה יקרה לאחריות אם אני יתקין WIN7 מקורי שאני יקנה? 2)מה יקרה לדרייברים של הלפטופ אחרי השידרוג? איך אפשר לעדכן או לסדר את זה כך שלא היה בעיות? אפשר את מספר הטלפון לטמיכה של HP? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  25. מחפש קירור טוב ומשמעותי למחשב hasee m581 מעבד P8600 , 2.4GHZ , גודל מסך 15.4 אשמח לעזרה ולמשהו טוב שיעשה את העבודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.