ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב אמין לעבודה פשוטה כמו אופיס אינטרנט וכדו' ושיוכל לעמוד בתוכנת בלוסטאקס ולא יתקע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בהצעת מחיר למחשב הנ"ל. אני יודעת שיש מעט פרטים. אבל אם אפשר אז בכל זאת. intel dual core 2.2 GB 2 160 GB gigabyte atx 350w dvd-rw כולל מקלד+עכבר+רמקולים פשוטים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רכשתי בחו"ל את הפריטים הבאים: מעבד - Intel Core i5 2500K לוח אם - Gigabyte Z68x-UD3H ספק כח - Corsair 650TX V2 זיכרונות - Corsair Vengence 8GB 1600 כונן קשיח - Crucial M4 128GB לאור פריטים אלו אני מעוניין להשלים את שאר הרכיבים על פי הדרישות להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש להמנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב נתבקשתי ע"י אבא שלי לחפש מחשב נייד חדש אחרי שהאחינית שלי החליטה לשפוך מי סבון על ה HP PAVILLION 4000 טווח המחירים הוא בין 4 ל 5 אלף . השימוש הוא לרוב אינטרנט תוכנות אופיס . VB וסרטים המחשב לרוב הוא נמצא בבית וכמעט אינו מוצא או מנוייד. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ספק HEC 400 TRT יש HD 160GB WD SATA בעקרון לא מתוכנן OC אבל שתהיה אופציה לOC קטן המסך הוא LCD 32 TOSHIBA HD READY ברזולוציה של 1366X768 חשבתי על המפרט הזה: Intel Pentium Dual-Core E2160 1.8GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU Tray ¤399 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 ¤990 GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 ¤512 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2302 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ הקטע שהוא רוצה מארז יפה עם חלון ולדים וכדי להשאיר עוד תקציב למארז השאלה אם 3850 עם 256MB יספיק למסך הזה או שלא כדאי להתפשר בזכרון של הכ.מסך?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן. האם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב לבחור ? אני אודה לכם אם אוכל לקבל גם אופציה לפנטיום. הדרישות: משחקים ( בהחלט משחקים כבדים). יישומי אופיס ואינטרנט. מסך 19' צורב. DVD. פלופי. התקציב : כ4500 ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני בקרוב קונה מחשב, אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 6,300 ש"ח זה המקסימום בלי חריגות 2. מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים כבדים (Civ4, RTW, Oblivion, Cod2 ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן , מסך LCD 17" (סאמסונג), עכבר+מקלדת+רמקולים (עדיפות ללוג'יטק) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים , צורב DVD . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , 160GB בדיסק הקשיח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה, בגדול הכל כבר כתוב בכותרת, המחשב הוא בעיקר לשוטטות באינטרנט, אבל גם למשחקים (לא לגיימר כבד). חשוב, מסך LCD "19 מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים נ.ב עדיפות למעבד אינטל
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
או לפחות יודע כמה יעלה לי בארץ ...(בעצם זו אותה השאלה...) בכל אופן ה- LG Studioworks 995e שלי מתחיל להראות סימני עייפות, ואני מחפש לרכוש חדש. נ.ב: האם ל- Iiyama יש פסים לרוחב ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים מאוד קלים ואינטרנט, חייב 4GB RAM (ה2GB RAM שיש אצלי עובר למחשב הזה, המחשב מיועד לאחותי הקטנה) אם אפשר ללכת על KSP או חנות באיזור ירושלים אני אשמח כמו שציינתי בכותרת לא דרוש אובר קלוק, משחקים קלים מאוד, שימוש עיקרי זהו אינטרנט חריגה עד 100 שקל
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא בשבילי, אני חושב שעדיף מבוסס אינטל. זה הכי טוב שהצלחתי לעשות מעבדי אינטל? Price Units Total Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K 450 1 450 לוחות אם למעבדי אינטל? MSI Price Units Total 865GVM2-LS,lan,vga 370 1 370 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 285 1 285 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 355 1 355 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 402 1 402 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 710T 1680 1 1680 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 3…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חברים שמי עוז ואני חדש באתר ובפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר שיחות וידאו, ניגון קבצי וידאו ומצגות כשמה שחשוב לי בו מבחינת תפקוד זה סוללה טובה וחסכונית, שלא יהיה כבד מדי ושהדיסק קשיח שלו יהיה מינימום 500 ג'יגה. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? או חברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 שקל ולא יותר! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג,ובניית שרתים (לא גדולים עם הרבה אנשים,סתם שרתיי משחק כאלה קטנים בין החברים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:מיועד למשחקים. שיספיק לי בעיה לכמה שנים הקרובות.. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 32 אינץ' FULL HD 1080P * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא ידוע. אבל רוב הסיכויים שקרייסי…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני מלבט בין 3 מחשבים ניידים: Samsung - NP350V5C - http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17586. DELL 3521 - http://ksp.co.il/?uin=18017 lenvo -MBYE3IV - http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17955 תקציב עד 4000 שקל - אפשר לקחת בחשבון שאני קונה את המחשב באילת... זיכרון - לפחות 8GB הארדיסק - 500 עד 1TB מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים+תיכנות. זמן עבודה רצוי - מעל שעתיים הכי חשוב שיעבד מהר שידע להתמודד עם הרבה תוכנות שרצות ברקע, הייתי אומר שהכי חשוב לי זה המעבד והזיכרון. אם יש איזה מחשב אחר שאתם חושבים שעדיף לי מהשלושה לעיל אשמח לדעת. תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו X230T. אני רוצה לקנות את סוללת הslice שמתלבשת מלמטה. הדגם הוא 19+. יש מקום בארץ שניתן לקנות/להזמין את הסוללה? מחיר סביר יהיה פלוס רציני ובאופן כללי מי יודע מי יבואן לנובו בישראל? אין לי מושג עם מי לדבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב במחיר של עד 4000 שקלים כולל מסך עם חריגה של עד 300 שקלים, אני מעונין במחשב שיריץ משחקים ברמה ממוצעת פלוס, קיבלתי הצעה למפרט מKSP: מעבד: אני מעדיף E8400 ובחנות המליצו לי על Q8400- מי מהם יותר טוב לטווח של עד 3 שנים? כרגע משחקים לא נראלי צריכים 4 ליבות...אבל אולי זה ישתנה. לוח אם: קיבלתי הצעה מהחנות ללוח GIGABYTE GA-EP43-UD3L , קיבלתי הצעה ממכר לGIGABYTE EP45-UD3L --אמרו לי שהלוח 45 הוא בזבוז -מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ולמה? איזה מהלוחות האלה עדיפים? האם בכלל עדיף דגם אחר? כרטיס מסך: GIGABYTE GTS 250 1GB זכרונות: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel -איך הזכרונות האלה? האם יש צורך ב4 GB זכרונות או שמומלץ יותר /פחות? מישהו מכיר את ה…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הסתכלתי בחוברת הוראות וראיתי שיש אפשרות שנקראת TMP שהם כותבים שזה משהו שמגביר את האבטחה של המחשב וצריך להגדיר את זה ב BIOS. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה ואם כדאי להפעיל את האופציה הזאת. דבר שני, כתוב שבנייד שלי יש אפשרות ל 3G. מה זה בדיוק אומר גם לא הבנתי ב 100% אבל מה שהבנתי מהכתוב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאפשר להכניס את הכרטיס סים שלי לנייד וככה שאם יש בסים שלי אינרנט בדור השלישי אני יקלוט אינטרנט בנייד. זה נכון? אם כשאני מגיע לארץ (אני עכשיו בחו"ל) אני יקנה מאורנג' סים לאייפון וחבילת גלישה אני יוכל לקלוט אינטרנט מהנייד? אני יודע שאני לא יודע בדיוק על מה מדובר אז אשמח לקבל הסברים תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי כמה מפרטים למחשב נייד של חברות שונות מה דעתכם המטרה זה מחשב כללי לא משהו ספציפי. יותר להפעלת תוכנות כלליות ולימודים. יש לי כמה חברות וכמה הצעות toshiba 300-15b ,toshiba a300 1ec fujitsu esprimo v55352,fujitsu esprimo v55359 dell studio 1353 bk 237,dell studio 1535 bk/bl 575 ויש גם acer השאלה היא איזו חברה הכי מומלצת ומאיזו כדאי להתרחק? ואיזה מחשב מומלץ מבין אלו? או אולי יש המלצות אחרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436519.msg3744771#msg3744771 להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להריץ לרוב אופיס, אינטרנט, קצת עריכת תמונות/וידיאו, הרצות MATLAB קצרות. ב. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 ב-32 ביט (עד 3 ג"ב במפרט) 2. תכונות הכרחיות א. מסך מט (לקריאה,כתיבה ותכנות) 13.3 - 14.1 אינצ'. כולל מצלמה ומיקרופון מובנים. רזולוציה ביחס 16:10 (1280:800) או נמוכה יותר (4:3-כן; 16:9-לא). ב. משקל - עד כ- 2.5 ק"ג כולל סוללה. ג. דיסק קשיח - לפחות 250 ג"ב. ד. קישוריות מירבית: WIFI ; BLUETOOTH (לדעתי סלולרי 3G אינו הכרחי בשלב זה). ה. חיבורים: לפחות 3 USB + לפחות אחד מהחיבורים למסך חי…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז ככה , אני לא יודע ממש מה לקחת , מפרט שבכולו מושקעים ה 4000 שקל או משו ב 3500 עם מסך 17" LCD מכיוון שכרגע אני עם מסך בומבה כזה אפילו לא שטוח , עכשיו אני רוצה שתבנו לי שני מפרטים אחד עם מסך אחד בלי מסך שלא יעבור את ה 4300 שקל עם הרכבה ומשלוח UPS תודה מראש ניב * הייתי מאוד רוצה לא לחרוג מעל ה 4200 אבל עם אין אפשרות אז 4300 אבל אני מבקש בכמה שפחות חריגות !
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-