עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש לצורך תכנות ומשחקים. חלק מהרכיבים כבר יש לי ואת השאר אקנה חדשים. המחשב יריץ מערכת הפעלה אובונטו. חומרה קיימת: ---------------- יש כרטיס מסך: radeon טוב! יש ספק כח: seasonic 750W 80 plus יש SSD חומרה חדשה: ---------------- מעבד: i7 intel זיכרון: 2X8 GB G-Skill לוח אם: asus prime z370 - A . ATX מאוורר מעבד: be quiet BK008 slim מארז: Antec P8 Tempered Glass Mid Tower מאווררי מארז: ? שאלות? --------- 1. האם המארז מתאים ללוח האם? ה Antec הוא ATX-MIDI ? 2. כמה מאווררים כדאי לתכנן במארז? אני לא מתכנן OC. חשבת…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. אחד החברים שלי סוף סוף החליט לקנות מחשב חדש ב4.5K הוא רוצה שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA כי היה לו ניסיון רע עם ATI ,שלושה כרטיסים שרופים. יש לו מסך 22"... תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ראשית שלום, בשבועיים שאני רשום בפורום הזה החכמתי ביותר אז תודה 8). האם המפרט הבא הוא טוב? אני צריך שהמחשב יריץ משחקים טוב, אך מאידך אני לא "גיימר", כבד ולא מחפש את ההגדרות הכי גבוהות. (עד היום הסתדרתי יופי עם AMD 1.8 ו 6600...) מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ₪433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ₪248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪124 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3850 512M…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעוניין בעזרה בקניית מחשב חדש, אני מעצב אינטראקטיב מה שאומר שאני משתמש בעיקר בפוטושופ ופלאש, תקציב עד 3500ש"ח מה דעתכם על מחשב מותג? אני מתלבט אם לרכוש מערכת הפעלה ויסטה, XP, או לחסוך ולעבוד עם לינוקס מה דעתכם? אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה בתל אביב תבוא עליכם הברכה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. היי, אני עובד משמרות ערב לבדי ודי משתעמם בעבודה על המחשב הפרימיטיבי שם... מה גם שאני רוצה להתחיל ללמוד גרפיקה בקרוב ועל המחשב שם פשוט זה בילתי אפשרי להתקין תוכנות גרפיות.. גם מסיבות כי זה מחשב לעבודה ואם אני דופק משהו אז די אכלתי אותה אפשר לאמר... לכן חשבתי על לשים מחשב במארז של LANBOX ולסחוב את המחשב לעבודה כל פעם... מה אתם מציעים לי? 1) את המחשב הרגיל שלי בבית לשים פשוט במארז הזה.. המחשב כולל 8800 GTS מעבד 6400 על אובר ל 3000 מגה הרץ עם קירור של זלמן 9700 עם לוח של אסוס 650 I. 2)לקנות מחשב עם חלקים קרירים יותר כי המארז די קטן ולא מאוורר? אם כן אז תציעו איזה חלקים כדי לי לקחת עד 5000 שקל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by shnaq,

הי לא ממש בטוח שזה המקום לשאול אבל בכל זאת מחפש זיכרון לנייד של ACER 3633 DDR-333 גיגה או חצי גיגה במחיר שפוי לא יותר מ-70 שקל לחצי גיגה או 130 לגיגה צריך המלצה לחנות זולה או אפילו אם מישהו מוכר יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. התקציב עומד בין 2500 ל- 3000 ש"ח ללא מסך. הצרכים מתחלקים לשני שלבים. היום הצורך הוא ישומי אופיס, אינטרנט, משחקים ברשת, שירים ואולי עריכת תמונות ווידאו. בעוד שנה + (הילדים גדלים) אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה משחקים שדורשים כרטיס מסך יותר רציני. זו הסיבה שכרגע העדפתי כרטיס מסך O/B. שאלה שלי האם הזכרון לא גדול מדי ואפשר להסתר בשלב ראשון עם 512M אחדבשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד. האם לשני סטיקים של 512 (תוספת דל כ- 60 ש"ח למפרט) יש ערך מוסף מאשר סטיק אחד של 1G כאשר מדובר בצרכים כמו שלי. מה בנוגע למארז? איך לוח אם? הסיבה העיקרית שבחרתי לוח זה, מעבר למחיר, זה שיש לו גם כניסת FIREWIRE. יש לכם הצעות אחרות? מעבד Intel Conroe Core® 2 Duo מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,010.00 ¤…

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by ערן B,

אהלן, חברתי שתזכה לחיים ארוכים רוצה לקנות מחשב, בניתי לה מפרט וחשבתי להתייעץ אתכם לפני הקנייה. עיקרי השימוש הם שימושים משרדיים לרוב (אופיס, אינטרנט) עריכה חובבנית בפוטושופ וצפיה בסרטי HD. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤344 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ¤144 לוחות אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H NF630I DDR2 LGA775 ¤355 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח FSP 400W ATX400-PNR 120mm FAN SATA X 2 P.PFC PSU ¤170 זיכרונות A-DATA DDR2 2048MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤211 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA …

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  11. אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, אני צריך עזרה במפרט למחשב שמטרתו ציוד משרדי. התקציב לדעתי בין 6-8 וכולל: מחשב, מסך דק של 15, מדפסת ליזר מה אתם אומרים? תודה! עידו

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. http://www.planetnana.co.il/tasraf2/Report.htm תגובות.. עלה 6,300 אני יודע שהוא שווה איזה 700 שקל פחות אבל ככה ההורים שלי רוצים

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by סטלוס,

המחשב לשימושי צפייה בסרטים,משחקים ואינטרנט. יתרונות חסרונות או סתם המלצות יתקבלו בברכה.תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5153

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי נטבוק מהסוג הנל שרכשתי לפני זמן מה מסלקום. הנטבוק מגיע עם 1GB זכרון פנימי, מה שלכאורה נראה קצת כבד על המערכת (לרוב 80% ומעלה בשימוש). האם שדרוג ל2GB יתן למחשב "מרחב נשימה" ויגרום לו לרוץ חלק יותר, או שעדיף כבר "להשקיע" ולשדרג ל4GB (כן, מודע למגבלה של ה32 ביט). נ.ב על המחשב מותקן win 7 starter. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אושר אושר,

אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 830 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 386 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400C16R - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec BP450PS Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 כונני SSD: Kingston SSD 120GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 156 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 204 כרטיסי מסך: Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 1504 הרכבת …

17. הי חברים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המכונה הקיימת שלי (מפרט מחשב שאתם יכולים לראות כאן בצד ימין). אז מה אפשר לשדרג (ולא להחליף לגמרי) כדי להגיע למכונת משחקים מכובדת במנוחים של היום? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. מחשב נייד ראשון : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593164&CID=100 מחשב נייד שני : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593454&CID=100 צריך תשובה דחוף , תודה . אני מבקש לענות תשובות רציניות ולעניין .

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by yuval26,

שלום רב, יש לי מחשב נייד בבית שגילו לדעתי מעל 8 שנים כל מטרתו הינה בהורדת סרטים וסדרות וצפייתם לאחר מכן דרך הטלוויזיה (אני מעביר את הקבצים למחשב נייד שאותו אני מחבר לטלוויזיה) המחשב הנייח עושה לאחרונה הרבה בעיות ולכן החלטי שהגיע הזמן להחליפו אני בעצם רוצה מחשב נייח חדש שישמש לאותה מטרה. בנוסף נדרש שיהיה מותקן עליו אופיס מכיוון שכמו שניתן לשים לב אין לי דרישות גבוהות אני מעוניין במחשה בעשות זולה (לא חייב להיות הכי זולה, אבל בהחלט בסיסי) אגב אני לא צריף מסך או עזרים אחרים (נטו מחשב) תודה מראש ושנה טובס

20. מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by David_Beckham,

המפרט מיועד לרוב למשחקים כולל מסך WS אממ וזהו בעקרון התקציב הוא 7K תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  22. 1. מה התקציב? 5000 ומטה לא מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת עכבר ורמקולים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט הקירור והעיצוב לא חשובים לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב אבל לא כלכך יפריע אם הוא יהיה רועש טיפה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מ…

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא צריך ציוד הקפי ומערכת הפעלה חוקית, אני צריך שירכיבו לי את המחשב וחשוב לי שהוא יהיה שקט. הסיבה העיקרית שאני מחליף את המחשב העכשווי שלי היא שהוא מרעיש בצורה מטורפת למרות שעשינו כל כך הרבה דברים כדי להפסיק את זה והחלפנו כל כך הרבה חלקים (בתקופת האחריות) ומהיום שהוא נרכש הוא לא מפסיק להרעיש. אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל את המשחקים החדשים, אבל בגלל התקציב אני חושב שאני אצטרך להסתפק בכך שהוא יפעיל אותם אבל לא על האיכות הכי גבוהה. אם יש מחשב שיעמוד על הצרכים שלי במחיר נמוך יותר, זה יתברך (: אבל אם צריך להוסיף עוד ממש קצת כדי להפוך את המחשב להרבה יותר טוב, זה גם בסדר. תודה רבה לעוזרים.

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Dell Vostro A860 יש איזה 4 דגמים לדגם הזה ...מעבדי ה DUAL CORE ויש את ה CORE DOU יש הבדל בכלל ? המחירים דומים מאוד על איזה מבינהם ללכת ואם יש הבדל בכלל במהירות בפועל ? LENOVO יש את ה G550 ו ה N500 אותו מחיר - על מה ללכת מבינהם ? Acer Aspire 5735Z-422G25Mn גם אותם מחירים ... יש עוד הצעות ? צריך לקנות היום מקסימום מחר מחשב תודה .

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.