עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EladBna,

היי חברים, מתייעץ איתכם אחת לכמה שנים ברכישת מחשב ב15 השנים האחרונות. הגיע הזמן להתחדש. צריך מחשב נייד עד 5000 ש"ח, בעיקר שימוש משרדי אבל גם קצת תכנות, עריכה בפוטושופ וכו'. מעבר לזה צילום קורסים דרך המחשב, כלומר צריך מצלמה סבירה פלוס מובנית במחשב ומערכת הפעלה. עדיפות עם hdmi וכמה שיותר חיבורים אחרים אבל לא חובה. מעדיף מאוד מחשב של dell ולא של lenovo.

2. Started by GazzA,

אודיי אז זה הולך ככה... אני סגור על רוב הדברים אני צריך עזרה קטנה.... יש לי במפרט: -זכרונות: A-DATA 2*512 PC 4000 DDR 500 -הארד דיסק: SEAGATE 120GB 7200RPM SATA -ספק כוח: Thermaltake Silent PurePower 410 Watt -מארז: Thermaltake Shark VA7000 Silver -מסך: Samsung 19 CRT SyncMaster 959NF על כל החלקים האלה אני סגור במאה אחוז....אני צריך עזרה בהמשך... אני בחרתי מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לוח: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nforce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: LeadteK WinFast A400 GT TDH Gforce 6800GT 256-bit DDR3 256MB ואלה חלקים שאני באתי להתייעץ איתכם.. איזה לוח יותר שווה MSI כזה או לחכות לחת NF4 ותמליצו לי בקשר למעבדים ולכרטיסי מסך מה יוצא לי הכי משתל…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by exercise,

יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shirNoshe,

AMD 5000+ 2.6GHZ BLACK EDITION בכמות 1 ¤545 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=6 GIGABYTE M56S-S3 בכמות 1 ¤400 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=26 CORSAIR DDR2 2X1GB 800MHZ XMS2 בכמות 1 ¤393 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=284 GIGABYTE 8800GT 512mb בכמות 1 ¤1354 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=781 SEAGATE BARRACUDA 250GB SATA2 בכמות 1 ¤399 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=825 JSP - TECH N-550B 400W PSU בכמות 1 ¤267 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=871 SAMSUNG-CD-SH-S183A בכמות 1 ¤187 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=674 ADVICE PRD-750 בכמות 1 ¤693 http://www.p-see.co…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Adam_,

האם זה מחשב טוב לגיימינג כבד. שיריץ משחקים באיכות גבוהה בצורה חלקה ויחזיק לפחות 3 שנים בלי בעיות ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪522 כרטיס מסך: Spa…

7. היי! אני מעוניינת לרכוש מחשב טוב, אך לא יקר, בסביבות ה 5,000 ש"ח. בעיקר לצורך מוזיקה... אני עוד חובבנית, אך בעתיד ארצה להשתמש במחשב לצורך זה.. הקלטה וכו'. לכן, אם תוכלו להציע לי מחשב עם אפשרות לשדרוג בעתיד זה יכול להיות מועיל. אני זקוקה גם לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים) - רמקולים כבר יש. כמו כן, אני זקוקה לצורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחברה מסוימת. אני מעדיפה מחשב שקט (חשוב לי במידה רבה), העיצוב פחות חשוב. אשמח אם תוכלו להדריך אותי... אין לי הרבה מושג בכל הנוגע למחשבים. תודה!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. הנה מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות. המחשב אמור להריץ הכל, החל ממשחקים ועד תוכנות כבדות, ומיועד גם לשימוש כבר באינטרנט וצפייה בסרטים. מעבד E6600 905 מסך Dell 2007wfp 20" wide 2315 לוח אם Gigabyte 965P-DS3 642 כונן WD2500KS Western Digital 250 GB 325 צורב Liteon LH-20A1S 210 כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB 2040 זיכרונות Twinmos DDR2 1022MB 667MHZ x2 598 עכבר Logitech MX518 מתצוגה 130 מקלדת Genius ErgoMedia 700 150 מארז+ספק Arctic cooling T2 pro + 500W 600 סה"כ 7915 ש"ח החלקים המודגשים כבר ניקנו. לגבי רוב החלקים אחרים התייעצתי בפורומים המתאימים, אבל ר…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by C991Now,

היי ברצוני לקנות מחשב בקרוב בסכום של 4 אלף. המחשב הוא למשחקים נטו,הכי כבדים שיוצאים ובלהבלהבלהקרייסיסבלהבלהבלה. מסך הוא 19" אבל אני לא רוצה פחות מ HD4850 מכיוון שאני שם פילטרים וכל ה EYE CANDY האלו,אז אני לא רוצה 9800GT או 4830. אני צריך רק מחשב ללא מסך. דבר נוסף הוא שאני מעוניין ב QUAD. מסדרת 9XXX. אני יודע שעדיף C2D אבל אני החלטתי כבר,מכוון שאני לא הולך לשדרג ב-6 שנים הבאות[רק כ.מ], ואני לא הולך לעבור מליבה אחת ל 2 אלא ישר ל4. אני מעוניין לקנות ב SKYPC או FOXPC. כרגע יש להם ממש מלאי נמוך[אין SEASONIC 500W,FREEZER7PRO ב FOXPC , ומבחר דל של ספקים בSKY] עריכה : הנה מפרט ראשוני.-חשבתי על משהו כזה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1237 לוח אם: GIGAB…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות בקיץ הקרוב מחשב נייד לקראת הלימודים שלי שמתחילים באוקטובר. ידידה שלי טסה לארה"ב בקיץ ומאפשרת לי להביא איתה מחשב נייד שאני אזמין משם. אני עדיין מתלבט איזה מחשב לקנות. כמו שאמרתי המטרה העיקרית שלי היא ללימודים, אבל אני גם אשתמש בו למטרות תכנות ואולי אפילו משחקים. האם משתלם לקנות בארה"ב או שהפרשי המחירים לא משמעותיים? ראיתי שאפשר למצוא מחשבי DELL די בזול בחנות KSP. ההפרש לא גדול לעומת ארה"ב (1500 שקל בערך) אבל עד כמה אפשר לסמוך עליהם? האם האחריות על המחשבים הניידים היא אצלהם או דרך היבואן? כי עד כמה שאני יודע השירות של KSP על הפנים. אין לי נסיון רב במחשבים ניידים אז אני לא יודע אם מחשב עם 15.4" מסך הוא כבד מכדי להסתובב איתו ביום יום. אני אשמח אם תוכלו לתת ע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by reg2006,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  13. שלום לכם, אני מתכנן לרכוש לחברה עמדת סוליד 2012. למעט ההתמודדות עם התוכנה, הדרישות בסיסיות ביותר. מסך 15.6, למשקל אין משמעות, למראה אין משמעות. כלי עבודה נטו. כבר קיבלתי כמה הצעות בין 3500-4000 ש״ח כולל תוכנת הפעלה ואני מעוניין להישאר בטווח ואף לנסות להקטינו אם יתאפשר, הן לא מולי כרגע אך נראה שיש שם רכיבים יקרים מדי שלא לצורך. אשמח לקבל מכם הצעות רלוונטיות. תודה!

14. Started by blizzard20,

אמור להחזיק משחקים די ישנים ולהורדות וגלישה באינטרנט. מה אתם חושבים? מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום למומחים, אני רוצה לקנות נייד עם מערכת הפעלה windows שישמש רוב הזמן לכתיבת מסמכים ולביצוע אנליזות (אקסל וכלי BI שבדרך כלל צורכים זכרון). ישמש גם לתכנות קצת. כמובן שמדי פעם גם להקרנת סרטים. השיקולים והעדיפויות: 1 - מהירות עבודה והתחלת עבודה: כלומר שאפשר יהיה להתחיל לעבוד מהר וכשעובדים עם כמה תוכנות (וורד, אקסל, כמה טאבים בכרום) לא יתקע. (אני מעדיף רק דיסק SSD) 2 - עמידות: שיחזיק מעמד כמה שיותר, לא יתקלקל אחרי שנתיים שלוש. 3 - גודל: יתרון ל 13 - 14 אינץ׳ 4 - יצרן טוב: מהנסיון שלי אסוס ודל הן חברות טובות, עם hp היה לי נסיון רע וכל השאר שמעתי שפחות טובים. 5 - משקל: רצוי מתחת ל 2 קילו 6 - גודל דיסק: עדיף מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Nahum2,

הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מהו היעוד של המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? המסך הקיים זה DELL 23", והמחשב יכלול מקלדת ועכבר. 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? אזור המרכז-שפלה, הם מתגוררים בראשון לציון. 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? ללא כרטיס מסך מכיוון שיש כבר אחד כזה במחשב הקיים (ראדון 567…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zniibidl,

לילה טוב לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם U36s ועכשיו פתאום המקשים מגיבים לי כאילו ה-FN לחוץ קבוע, וכדי לקבל אותיות אני צריך ללחוץ על ה-FN, אחרת זה נותן לי את מה שאמור להיות המשני. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, לא עזר. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. עדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר. הנה מה שהרכבתי לאחר התייעצויות כאן בפורום. מה דעתכם? האם המארז+ספק יספקו את רמת השקט הנדרשת? WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSE…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. אחרי שאני 4 שנים(ואחרי חצי חודש-חודש בערך שאני מחכה שהפורום יעלה P: רק עליכם אני סומך) עם המחשב P41.7 שלי והGF2mx400 הגיע הזמן להחליף מחשב חיכיתי כבר מינואר בשביל זה, ועכשו שהגיעו הכרטיסי מסך החדשים הגיע הזמן לקנות את המחשב! ;D המפרט דיי מקוצץ כי חלק מהרכיבים כבר יש לי לוח אם, זכרונות,מעבד,HDD,מארז חדש וספק חדש(כרגע אני עם גנרי 300W) אני לא כל כך מבין בלוחות אם של AMD אבל אני ארשום פה את הרכיבים שאני רוצה לבנות את זה מסביבם: [עריכה : רק לוודא, ההבדל בין ה3000+ וה3200+ הוא במהירויות שעון בלבלד נכון?] CPU:Amd athlon 64 3000+ (with TT 12 cooler) Motherboard : ?? (לפי מה שהבנתי מהחדשות באתר באה עלינו ערכת שבבים טובה, כדאי לחכות?) Memory : ?? (512 DDR עד 700 שקל +- ) HDD : 1…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by danielpet,

המחשב מיועד לאמא שלי, אינטרנט, אופיס סרטים ופעולות רגילות כאלה של אמא אמא שלי הביאה לי חוברת של חנות בשם XDNO למי שמכיר. היא ראתה שם מחשב של ACER זה הדגם: acer aspire as5738z מפרט: מסך: 15.6 רחב מעבד: intel dual core t4200 זכרון: 2GB DDR2 דיסק קשח: 250GB צורב ורשת אלחוטית + בלוטוס השאלה עם המחשב הזה עונה לדרישות כמו כן המחיר. אשמח לקבל תשובה וגם המלצמה למחשבים אחרים לדוגמה בחוברת לא נרשם עם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה זאת אחלה אופציה כתוספת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. לאחרונה .לעיתים הוא חושב הרבה זמן עד שעולה הדף או האתר יש לי זכרון של גיגה ועדין הוא איטי .האם יש פתרון לזה או שהמחשב פשוט מיושן ורדום .האם יש תוכנה שעוזרת לביצועים של מחשב ?. תודה מראש לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by gamingcomputer,

שווה את המחיר??? CM8068403358316 - Intel i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray שלוש שנים אחריות 1 ₪ 1436 ₪ 1436 PRIME-H370M-PLUS - ASUS 1151 V2 - H370 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFireX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x4 - 2x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 5x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - mATX שלוש שנים אחריות 1 ₪ 511 ₪ 511 EL…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.