עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by s1nus,

מה דעתכם? זה מפרט למשחקים.. ואיך הביצועים של המעבד לעומת ה p4 2.4 במשחקים?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שיהיה דו ליבה שיהיה 2 גיגה זיכרון שיהיה עם מסך,רמקולים ,עכבר ומקלדת. מחשב לגלישה באינטרנט ,לראות סרטים ,ולשמוע מוזיקה. תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by owen10,

מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300- לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX מארז+ספק כוח: COMPUCASE CI-6A19 BLACK + HEC-400TRT 400W 20/24PIN איך הוא נראה לכם? מספיק חזק?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שלום אני מעוניין בהמלצה למעבד AMD (שבאופן כללי מקביל ביכולותיו ל- Intel i5) וללוח אם למעבד AMD בעל 5 חיבורים לדיסקים קשיחים פנימיים. הבחירה במעבד AMD היא בעיקרה תקציבית ואני מקווה בדרך זו לחסוך כ- 300-400 ש"ח. אני מתכוון להתקין במערכת זו חלונות 8 כך שאני מבקש שההמלצה תיקח בחשבון תמיכה במערכת זו. המפרט שברשותי כיום (ואשר ענה על הצרכים שלי עד כה) הוא: מעבד Intel E6850 ולוח אם Intel DP35DP אשר איננו תומך בחלונות 8. אני צריך המלצה רק ללוח אם, מעבד, וקירור למעבד, שאר הרכיבים קיימים ברשותי. בתודה מראש רפאל

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום לכולם !!! זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום. אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 3200 ש"ח המיועד לעבודה על תוכנות גרפיות דוגמת Photoshop, Illustrator וכו' תודה ושבת שלום !!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שיעבוד שיריץ ברמה סבירה משחקים חדשים. אני לא זקוק למסך או ציוד היקפי אחר. רציתי לברר לדוגמא האם יש בכלל צורך במעבד ממש חזק כדוגמת E8500 אם אני לא הולך לטחון משחקים. בנוסף רציתי לדעת מה יהיה ההבדל בביצועים בין מעבד של E8500 לתואם שלו של ה QUAD (באותו מחיר מן הסתם). אז אני אשמח להצעות של מפרטים (ניתן לחרוג טיפה במחיר) אבל תשתדלו שלא. תודה, יאללללה נחמן

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני מחפש מחשב חדש למישחקים עם מעבד פנטיום {סגור על פנטיום} לוח אם של גיגה בייט או אסוס צורב DVD 1024 מגה זיכרון וכניסה של ווידאו אני לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים המחשב יהיה מיועד בעיקר לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט ומידי פעם מישחקים בבקשה תעזרו לי אני תקוע כרגע בלי מחשב ואני צריך אחד עד הסוף שבוע

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום, ברשותי ThinkPad X200 עם מעבד P8600 של INTEL אני מפעיל במחשב כמה מכונות וירטואליות באמצעות VMWARE בביוס של המחשב בתפריט CPU יש שתי אופציות שכרגע הם Disabled (ככה המחשב הגיע מהחנות) האופציות הן: Intel ® Virtualization Technology Intel ® VT-d Feature האם כדאי להפוך את האופציות ל Enable? מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני סטודנטית לאדריכלות, מחפשת דגם לפטופ שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות. 1. התקציב המקסימלי הוא 7,500 ש"ח, מעדיפה למצוא דגמים יותר זולים, מעוניינת לרכוש בארה"ב. 2. המחשב ישמש לעריכה גרפית ובעיקר לתכנון אדריכלי. התכנות שאני עובדת עליהן באופן די תדיר (השימוש בתכנות משתנה בהתאם לפרויקט שאני עובדת עליו באותו רגע, בסוף כל סמסטר השימוש הרבה יותר מסיבי): Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור), AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, GIS, Rhino 3D, וכנראה יתווספו עוד.. 3. מעדיפה מחשב שקט עד כמה שאפשר (אם כי אני מבינה שבזמן שהמחשב ירנדר הוא לא יהיה שקט) 4. אין לי צורך במערכת הפעלה (יש לי ווינדוס חינם מהלימודים) 5. מעדיפה לרכוש את המחשב בארה"ב (יותר זול משמעותית…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, כבר מספר חודשים שהנני מתלבט איזה מחשב נייד לרכוש בטוווח המחירים הנ"ל במסגרת המבחר הדל יחסית שיש בארץ ושיביא לתמורה המקסימלית לכספי. חשוב לציין מראש ששימושו של המחשב הוא לצרכים הבאים (על פי סדר חשיבות): משימות מרובות, עבודות גרפיקה תוך שימוש בתוכנות כגון קורל דרו, פריהנד והדומות להן, מעט משחקים כגון Americas Army, Fifa, NBA וכן צפיה בסרטי DVD. לאחר סקרים שביצעתי במשך מספר חודשים שכללו קריאת ביקורות ובדיקות ביצועים שונות הגעתי להחלטה לרכוש את הנייד מדגם Dell Inspiron 6400 הכולל: 1. מעבד - Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 2. כ. מסך - ATI Mobility™ Radeon® X1400, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory™ 3. זיכרון - 512MB DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual …

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by Or ei,

מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤316 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Coole…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. [pre][pre][/pre] מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray 900 1 900 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 685 1 685 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 כרטיסי קול‏ Creative Price Units Total Creative X-Fi Xtreme Audio 260 1 260 מאווררים וגופי קירור‏ Thermal Grease Price Units Total Zalman Super Thermal Grease ZM-STG1 (3.5g) 45 1 45 עכברים‏ Microsoft Price Units Total SideWinder X8 USB Gaming Mouse (Retail) 430 1 430 Total price 2690 ¤

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. שלום, בבקשה תמליצו לי על מפרט מתאים, למחשב לשימוש ביתי של אינטרנט וסרטים, עד 3000 ש"ח שיהיה מספיק חזק לתמוך בשימוש יחסית אינטנסיבי. (הרבה דברים פתוחים על המחשב בו זמנית). השאלון ממולא: 1. תקציב מקסימלי 3K ש"ח, מעדיף לחסוך. (מחשב בלבד, מסך יש לי ואני לא חושב להחליף). 2. שימוש המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים. אך לשימוש די אינטנסיבי. אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים תמיד, לפעמים זה מעיק על מחשבים.. 3. ציוד הקפי - כולל מקלדת. 4. לא צריך לכלול - מסך, רמקולים, עכבר. 5. השקט- 6-8 בסולם החשיבות 6. אוברקלוק - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור המרכז. 9. מתכנן לק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום! אני צריך להרכיב מפרט לחבר...אין תקציב אבל הוא יודע מה הוא בערך רוצה . אבל יש לו כמה בעיות הוא לא יודע איזה לוח אם לקחת או קירור אז אם תוכלו להרכיב מפרט שמבוסס על המרכיבים הבאים: טוב אז זה המיפרט... המפרט הוא בעיקר למשחקים דיסק קשיח 60 ג'יגה. כרטיס מסך ראדון 9800 פרו 128 מגה בייט. כרטיס קול לא חשוב לו.... מעבד AMD 2.8 (הוא א יודע אם כדאי להשקיע בתמיכה ל64 BIT אזהממ...אתם תחליטו) ו256 זיכרון פנימי (יש לו עוד סטיק אחד אז יהיה לו 512).

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by ac1240,

איך הכרטיס G105 לעומת 4530? תודה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  16. אהלן, אני מנסה להרכיב מחשב עד 5000 בעיקר לוירטואליזציה (vmware, כ-4 מכונות בו"ז) וקצת שימושים רגילים Cubase, Photoshop וכו. המחשב הנוכחי שלי מרעיש כמו טרקטור אז חשוב שיהיה שקט... מעבד - חשבתי על 3770 i7 (לא k, כי אני צריך VT-D) או 3820 זכרון - 16GB לפחות, ב-2 סלוטים של 8 כרטיס מסך - מספיק לי 512mb-1gb, אבל שיהיה DDR5 לוח אם - לא מבין בזה בכלל מחפש שיהיו הרבה חיבורי USB ותמיכה ב-VT-D SSD - צריך דיסק קשיח - מספיק 1tb צורב - עדיף שיתמוך ב-Lightscribe, אם מישהו עדיין מייצר כאלה מאווררים ומארז - שיעשו את העבודה מבחינת שקט תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, אבל אם התקציב גבוה מדי לא להתאמץ לנצל ב) במ…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by David-Z,

זקוק למפרט ב-1000 ש"ח לעבודה משרדית בלבד, אבל עם אפשרויות שדרוג לעתיד... עדיף מעבד נורמלי DUAL, אבל אם לא אז לא... הארד-דיסק מינימלי... כרטיס מסך מינימלי אבל עדיף לא אונבוארד... תודה רבה על התשובות! יום טוב...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by totbod1,

האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by paton1973,

גם למשחקים, יש לי כרטיס מסך 7600gt (אני לא עושה oc) DFI Infinity nF UltraII M2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce amt יש עדיפות?

20. דבר ראשון בלי חריגה זה מעצבן אותי שאני מבקש מפרט ב3000 שקל ומביאים לך ב3600. 5500 זה המקס שיש, אין לי כסף מהתחת אז... כן המפרט צריך לכלל הכול, כל ציוד הקיפי חוץ מהרמקולים,יש לי אחלה רמקולים של JBL אליין ריספון מי שמכיר, ז"א אני צריך מסך מקלד וחולדה. בקשר לעכבר והמקלדת, איכותים בבקשה, לא סט של 50 שקל, אם אפשר אלחוטים עם בטריה חזקה, אני לא עשיר אז אל תוציאו חצי מהכסף על G15 המחשב יצטרך להישאר פתוח ימים לפעמים כאשר יש דרישה להורדות, יצטרך לפעול הרבה רצוף בקיצור, ואני צריך ספק טוב, והכי הכי חשוב קרור טוב צריך קרור חזק, אין העדפה גדולה מאוד לשקט, עדיף חזק משקט. אני רוצה מארז יפה,טוב. בלי פלסטיק מחורבן ולא CM690 בבקשה. מסך איכותי ככל האפשר, הייתי רוצה 22 אינץ כרטיס מסך אני מניח…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by er0101,

הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני מעוניין במחשב נייח שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.