ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... לחבר שלי היה מחשב מבוסס AMD 3000 תושבת 939 לפני כמה ימים לידידי הנחמד נשרף הספק כוח(ג'נרי) יחד עם הלוח אם ויחד עם המעבד.הבקשה שלי היא למעבד +לוח אם +ספק כוח.עד 1500 ש"ח מKSP..... מה שנישאר אצלו ללא פגע...נוידיה 6600 PCIE 2 סטיקים של 512 DDR1 והארד דיסק........... אגב לא משנה אם AMD או אינטל....תודה רבה על העזרה.....וזה דיי דחוף לי למחר :\
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המחשב הנייד HP Pavillion DV5164EA : Intel® Core Duo Processor T2300 ??1.66 GHz 1GB (1024MB)-533Mhz DDR2 15.4" TFT WXGA HighD 1280X800 Nvidia Geforce Go 7400 256MB Turbocache מפורסם ב - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2421 האם ניידים של HP נחשבים טובים ? האם הוא שווה את הכסף ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר תקופה של שיטוט וחיפוש בפורומים השונים של האתר, ולאחר דיונים עם מיטב המלומדים כאן, הרכבתי לעצמי את התפריט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם מלומדיי! המחשב מיועד לצפייה בסרטים וסדרות, להורדות [אימיול], לגלישה ולעבודות אופיס [לא מתוכנן OC]. ראשית אציג את המפרט ואחר כך את הסיבות והספיקות: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TR…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תודה !!
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי.. אינטרנט וזה... קצת משחקים.. מקסימום HL2... תודה! איל המעבד? איך הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם,הרכבתי מפרט אצל - IQPC אני מעוניין לדעת אם המפרט טוב ? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤642 לוח אם: ASUS M2N-SLI DELUXE ¤747 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O HDTV DVI - DX10 - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤383 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤758 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤416 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤4111 המפרט הורכב…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2012 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : כל משחק כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כנראה שגבוהות, לא לעריכה גראפית אבל למשחקים כבדים …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2500 אני מעדיף שהמעבד יהיה מבית אינטל (אשמח לשמוע דעתכם) ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג ב- 200-300 2. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט צפייה בטלוויזיה(דרוש כרטיס טלוויזיה) ולכידת וידיאו 3. אין צורך בציוד היקפי 6. השקט חשוב מאוד 6-7 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. עדיף חנות בקרבת באר יעקב (ראשון/יהוד והסביבה) 10. דרוש כרטיס טלוויזיה שישמש לחיבור המודם, המחשב משמש גם כטלוויזיה כמו כן יש צורך בחיבור ווידאו למחשב ע"מ להמיר קלטות וידאו ל די וי די חשוב לי מאוד שהמחשב ידע להתמודד עם לכידת הוידאו . 11. אין כוונות לשדרוג רציני בעתיד 12. חשוב מאוד שהמחשב ישמור על אופק שדרוג
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד. מטרת המחשב היא בעיקר עבודה מחוץ לבית (אני מתכנת), צפייה בסרטים ואולי גם מעט עבודה גראפית בעזרת עט גראפי\וואקום (GRAPHIRE 4). גודל המסך הרצוי הוא 12.1 " כאשר רצוי שמשקל המחשב יהיה כמה שיותר קטן. אני צריך זמן סוללה ארוך. גודל כונן קשיח לא צריך להיות גדול עד כדי כך. צורב DVD - כדאי שיהיה. אני מאוד אוהב מוזיקה ובין השאר גם יוצר מוזיקה, כך שאעדיף שיהיה כרטיס סאונד יותר טוב מסטנדרטי. האם יש הצעה למשהו חיצוני? אותו הדבר בנוגע למאיץ גראפי. מה אתם חושבים על ה NETBOOKS? שווים משהו? בברכה, DXMROBO.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד עם חיבור vga ו s-video עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לגרום למחשב להציגד וידאו על גבי lcd עם חיבור s-video קומפוננט וחיבור בננה בצבעים אדום צהוב לבן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עיבוד תמונות (לא עם תוכנות כבדות), סברטים, אינטרנט ומשחקים........אני רוצה מסך 15' 17' אינץ'. המחשב ישמש אותי בצבא. תקציב 5K פתוח להרבה הצעות.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אבא של אשתי רוצה מחשב חדש והוא אוהב משחקי מחשב בעיקר ישנים אבל גם חדשים. לא FPS אבל RPG ואסטרטגיה. הוא קנה איזה LCD 19" בלי חיבור DVI במבצע (זה מה שאנשים שלא מבינים קונים) אבל עם רזולוציה 1280X1024 הוא נתן לי תקציב נמוך יחסית של כ2500 שקל. הלכנו לחנות השכונתית ברחובות (לא אזכיר שם אבל הם בסדר) אבל המפרט שהם נתנו לא מצא חן בעני מה גם שהשידרוגים אצלם קצת יקרים וגם בגרסאות יקרות. הם עובדים רק עם אינטל הציאו e2140 עם gb 945g , wd 160gb js , geforce 8400gs ו 2gb זיכרון במארז וספק לא ידוע מקלדת ועכבר אולי גם רמקולים ב2450 שקל. חשבתי על מחשב AMD עם 2gb זיכרון כרטיס מסך x1950gt מארז hec+400Wtrt מקלדת ועכבר וההרכבה עצמית (כדי לחסוך כל שקל) . אם כמה חנויות יחסוך משמעותית אולי כדא…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
*תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם.. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה ת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי המון זמן של מחקר והמתנה , הגעתי לסוף אתמול דיברתי עם חבר שלי שיודע להרכיב מחשבים , והוא אמר שאין לו בעיה להרכיב לי , ככה שהחלטתי לקנות מחשב בחלקים מ3 חנויות , NoaComp.co.il Pandas.co.il KSP.co.il הנה המפרט מעבד: קונה מKSP Intel Core i5 750, s1156, 8MB Box מחיר: 1040 ש"ח לוח אם: קונה מNOACOMP Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 מחיר: 490 ש"ח זיכרונות: קונה מ NOACOMP G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 מחיר: 460 ש"ח דיסק קשיח: קונה מKSP Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS מחיר: 230 ש"ח כרטיס מסך: קונה מNOACOMP FORCE3D Radeon HD4870 1GB GDDR5 HDMI PCI-E מחיר: 720 ש"ח מארז: קונה מKSP Enermax Staray Mid Tower Black ECA-3171 מחיר: 355 ש"ח ספק כוח: קו…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי כולם, אשמח להמלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי למחשב הם עבודה בפוטושופ, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת גיימינג. אני לא גיימר כבד אז זה לא עד כדי כך קריטי לי אבל אשמח אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA ו-Half Life ברמת גרפיקה ומהירות מספקת. בנוגע לפוטושופ, אני צריך שהתוכנה תרוץ בצורה המקסימלית. ה תקציב שלי הוא בין 4,500 ש"ח ל-5,000, אם כי כמובן אשמח למחיר כמה שיותר זול. מכיוון שההבנה שלי בהרכבת מחשבים די נמוכה אשמח למפרט שלא דורש הרכבה מיוחדת מצידי ושניתן להשיג דרך חנות אחת (עדיפות לחנויות באזור המרכז, תל-אביב או ראשל"צ). בנוסף אני זקוק למסך חדש, לאותם צרכים, מסך גדול ורחב שיתאים לצפייה בסרטים ולעבודות גרפיקה. התקציב שלי למסך הוא עד 4,500 ש"ח. עוד משהו שאני…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב ללא עכבר וללא מסך המטרה משחקים וסרטים (שיהיה שקט) ושיהיה טוב לאורך זמן (3 שנים) את המפרט אני צריך מ SKY-PC אני הכנתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤985 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤698 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=6400AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28652 צורב ASUS DRW-2014L…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ואנימציה - פוטושופ, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא תלת. רוצה גם להריץ משחקי AAA ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר SSD 240GB - לא כלול בתקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3200- חריגה עד 3500, וזה במידה וכולל כבר מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים. אופיס, זום, ייתכן ותוכנות מסוימות (לימודי הנדסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך ד גדל 14 אינץ', חשוב שהוא יהיה קל. משהו בערך 1.6 ק"ג מקס', אפשר לחרוג בכמה גרמים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם המשך חיבור הנייד לחשמל בזמן שהסוללה מלאה, והנייד כבוי, פוגעת בחיי הסוללה? עבודה עם הנייד שהסוללה איננה מלאה, והוא מחובר לחשמל, כלומר גם מטעין את הסוללה וגם מספק חשמל לנייד, משפיע על הסוללה בצורה כלשהיא ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-