ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי אמנם המפרט קצת מוגזם אבל חיים רק פעם אחת אחרי בירורים רבים הגעתי למפרט הבא ראו תמונה מה אתם אומרים? מתוכנן על מערכת 32 ביט לכן רק 3 ג'יגה זכרון אין קירור למעבד כי אני לא מתכנן oc אז המחשה הטרמית תעשה תעבודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקי ... זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Storm Sniper ספק כח Seasonic SS-650HT 650W קרור למעבד Scythe Mugen 2 המטרה שלי זה שהוא יריץ את כול המשחקים הכבדים על הביצועים הכי גבוהים + תוכנות עריכת תמונות וכו אז חברה ? יש מה להוסיף או לשפר בתקציב של 5600שקל? מערכת הפעלה VISTA 64BIT ULTIMATE מסך 19אינטץ
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם קיים מחשב UMPC בשוק שיכול להריץ להריץ AUTOCAD בצורה סבירה או תוכנות גרפיות אחרות בסגנון? המחיר לא ממש משנה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המחשב הזה, השימושים הם גיימינג וקידודים, הנה המחשב: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9550 BOX בכמות 1 ¤1246 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1167 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3 בכמות 1 ¤461 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1100 זכרונות - CORSAIR 4GB KIT XMS2 6400 בכמות 1 ¤302 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1276 כרטיס מסך - SAPPHIRE 4890 2GB VAPOT-X BATTLE בכמות 1 ¤1434 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1699 מארז - NZXT TEMPEST בכמות 1 ¤470 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1671 ספק כח - SEASONIC 550W SS-550HT בכמות 1 ¤413 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1622 צורב - LG GH 22 L…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. לאינטרנט ולאופיס רצוי מסך מבריק רחב כמה שיותר גדול ל משנה לי משקל ואורך סוללה רצוי שיהיה 4 GB ורזולוציית מסך כמהשיותר גבוהה.. אשמח לקבל הצעות למחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4P ¤1325 כרטיס מסך: [..] ASUS GTX275 896MB DDR3 - ENGTX275/HTDI/896MD3 - RETAIL ¤1245 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 7-7-7-24 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ¤678 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU ¤412 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤533 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤182 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרו…
-
- 13 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבת שלי עומדת לגשת למכינה ולאחריה ללמוד עיצוב פנים , אני זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט שמתאים לתוכנות בנושא .אני אישית לא יודע על איזה תוכנות מדובר להערכתי תהיה זקוקה בעיקר לכרטיס מסך טוב . אשמח ואודה לכל מי שמתמצא בתחום ויכול להמליץ על מפרט או מחשב שיתאים . תקציב אני מניח סביב ה3000 ש"ח יש אפשרות להוספה בתקציב .
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. דרישות מינימום: לפחות 4GB RAM. דיסק קשיח 1000GB. מעבד E8400/Q8200 או יותר טוב. חשוב שיהיה שקט - אבל שהשקט לא יעלה יותר מדי כסף. מתכוון לקנות בסוף החודש או בסוף ספטמבר. המחשב אמור לעבוד בהתחלה עם CRT 17". אבל אני מאמין חודש חודשיים אחרי זה אני יקנה LCD איכותי, כנראה FULL HD. לא גיימר אבל אשחק מדי פעם. אני מעדיף שתתנו לי הערות והארות על המפרט שהרכבתי ולא תרכיבו חדש. התלבטות שלי היא האם כדאי ללכת על DDR3? האם E8XXX/Q8XXX תומכים בזה? וכן האם ללכת על כפול ליבות או על מרובע במהירות שעון נמוכה יותר? 4GB או 8GB - המחשב אמור להחזיק 3 שנים לפחות ובמחירים של הזיכרונות היום נראה לי הגיוני ללכת על 8GB בשביל שבעתיד לא אצתרך לשדרג. האם כדאי ללכת על Freeze…
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, המחשב מיועד לשלוש שנים לפחות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב לאינטרנט, אופיס, הורדות וצפייה בסרטים - יתכן בעתיד שימושים גרפיים קלים כגון פוטושופ ודומיהם - נדרשת תשובה האם המפרט יתאים בעתיד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. זקוק למסך(די נעול על סמסונג 24 HD אבל פתוח להצעות חלופיות)-תקציב עד 1500 ש"ח, מקלדת+עכבר(אלחוטי, מתלבט לגבי עמיד במים),רמקולים 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד במחיר של עד 4800 ש"ח בשביל לימודים אינטרנט סרטים ומשחקים בקטנה (אני לא מחפש מחשב עם כרטיס מסך רציני) קודם איך בכלל לבחור מחשב חשוב לי שהחברה תיהי הכי טובה אז מה החברה הכי טובה במחשבים ניידים? אני רוצה שהמעבד יהיה טוב וחזק למשל סנטרינו ששמעתי שהוא מעולה שיהיה בעל 2 ליבות ולפחות 2.0 GHz זיכרון שיהיה כמה שיתר מהיר 800 GHz לפחות ולפחות 2 גיגה דיסק קשיח 250 מספיק לי יציאה HDMI רשת אלחוטית אני מקווה שלא הגזמתי בשביל הסכום אני מחפש תמחשב הכי טוב והחברה הכי טובה למחיר הזה מי שיש לי דגם מסויים להציע לי או לענות לי על אחת מהשאלות ששאלתי שישלח תנקס... :) :) :)
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני עובדת על macbook pro 15 ואני מחפשת מסך נוסף בגדלים של 22-24 אינץ'. כמובן שהמסך צריך להיות איכותי מבחינת הצבעים וזוויות הראיה והכניסות והיציאות שלו. אז אני ממש אשמח להמלצות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני יודע שאני צריך מחשב רציני שיוכל להחזיק את התוכנות שאני מתכוון לעבוד איתן. אני לא בקיא גדול בתחום החומרה... אשמח לשמוע הצעות
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יהיה נחמד אם יריץ טוב פוטושופ... זיכרון-לפחות 3 ג'יגה הארדיסק-לפחות 320 ג'יגה נחמד אם יריץ טוב HD לא חייב צורב חריגה עד 1,500 גג!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תקופה של כמה שנים יפות שלא התעדכנתי בשוק החומרה, ואני לא יודע איזה מפרט להרכיב... אני צריך מפרט בתקציב של 4,000 פחות או יותר כולל ציוד הקיפי (מסך ומקלדת). המחשב ישמש לעבודה משרדית, משחקים וצפייה בסרטי HD. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שקט לא חשוב כל כך (כל עוד הוא לא מרעיד את הקירות זה בסדר), עיצוב וקירור לא מעניינים, מעוניין במערכת הפעלה חוקית, ושההרכבה תיהיה במעבדה (ביחד עם מערכת הפעלה). המסך הוא LCD 19 אינץ'. אין העדפות מיוחדות, רק שיסחוב בצורה נורמלית את המשחקים האחרונים. עריכה: למה כתוב בצד שאני עם דפדפן ספארי אם אני בכלל על כרום?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכל מכובדיי, אני מחפש מפרט למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים במיוחד שרצים ONLINE. אני לא יודע האם שווה להשקיע ב-Core i7 או QUAD CORE? הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי מפרט הכי טוב שאפשר בסכום המבוקש הנ"ל אם בכלל זה אפשרי. תודה רבה, אדם.
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם כי רצוי קצת פחות ... הדרישות הן כאמור סטנדרטיות, כאשר משחקים לילדים כוללים גם סימס3 , שהבנתי שיש לו דרישו לא צנועות בכלל... אני חשבתי על משהוא כזה: לוח אם: GA-MA780G-UD3H מעבד : Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) כרטיס מסך - אין לימושג. האם ה ATI HD3200 שיש בציפסט יסחוב משחקים נוסח סימס 3 ? או שממש רצוי כרטיס חיצוני , ואם כן - מה אפשר למצוא בסביבות ה 600 שח ? בנוסף יהיו 4 GB זיכרון, נסיון לספק כח ומארז איכותי ודיבר של חצי גיג'ה, אבל זה אני כבר אבחר מהמבחר של KSP לפי המלאי ... בתודה מראש להמלצות והארות ...
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Intel Pentium Dual-Core E5200 Box סוג מעבד: מעבד 2.5Ghz Gigabyte GA-EG41MF-S2H = לוח אם G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT 250GB 7200RPM 16MB SATA2 Seagate צורב LG GSA-GH22N DVD JSP-TECH T-688 EZCOOL 400W סה"כ 1585 המחשב ישמש להקרנת 720 שכן הטלווייה היא READY HD תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב מה נשמע אנשים אני צריך לאחותי מחשב שיעבוד טוב לא משהו מטורף וזול. עכשיו לחלק החשוב - חלקים שעוברים - לא צריך לקנות!: - ספק Enermax Tomahawk 450W חדש לחלוטין. - כונן צורב DVD. - כוננים קשיחים למיניהם. - מאווררי 80MM אם אני ארצה להוסיף. תקציב: 1700 שקל בלי לכלול את החלקים למעלה. יעוד: למשחקים קלים יחסית כדוגמת Sims 3 מצדי על Low. ציוד היקפי: אין צורך. כל הציוד הסטנדרטי עובר, זה לא ישנה כלום מה.. העדפות: זיכרון: 4GB. מארז: CM590. תאימות לעתיד (P43). שקט: אין צורך מיוחד. הרכבה: אין צורך. OC: לא מתוכנן משהו מעבר לקירור סטוק, לכן קירור סטוק בבקשה. סתם שאלה חשובה - יש לי פה Alpine Pro 7 של ארקטיק קולינג מהמחשב הקודם (היה מחובר לP4 בסוקט 775). למרות שאני בכל זאת…
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 3000 - אשמח לפחות. מחיר סופי פחות חשוב - מתעניינת יותר במפרט לדרוש מהחנות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית וקולית (תמונות, מוזיקה. בעתיד אולי גם וידאו) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב DVD וכונן דיסקטים. מצידי אני גם נשארת עם המארז הקיים. מה שצריך להוסיף זה כרטיס מסך מעודכן (שלי ישן) ואולי לחדש את כרטיס הקול. בכלל - לא בונה על כרטיסים מ…
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תקציב עד בערך 4500 קצת חרגתי אבל לא נורא אם יש לכם הצעות לשיפור אני הודה לכם מאוד מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 ספקי כח Cooler Master 600W Silent Pro ¤599 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4899 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אין לי נסיון בהרכבת מפרטים אז אשמח לעזרה. אני מתכנן לבנות מפרט לשימוש רגיל (סרטים, מוזיקה וכו') ולמשחקים החדשים ((Bioshock, Fallout 3 etc. יש לי מספר שאלות. 1. בחרתי לוח אם שתומך בכוונה בCrossfire בשביל שתהיה לי את האופציה להוסיף עוד כרטיס כשהמחיר שלו ירד וכשאני אצטרך, האם זה חכם? אני מתכנן להחזיק את המחשב ל3 שנים+ לפחות. 2. בחרתי מארז עם ספק מובנה. האם יש צורך ביותר מ500W? 3. בשירותי מעבדה כתוב "המהרת מעבד", הכוונה היא לOC? אין סכנה שזה יגרום לי נזק למערכת עם מערכות הקירור שאני שמתי? 4. יש סיבה להסתכל על המחשבים הבנויים של TMS לגיימינג או רק לבנות מפרט בעצמי? 5. הכרטיס מסך שבחרתי הוא של ATI, השאלה היא האם הם גם יצרנים, כמו ספיר וג'יגבייט? כדאי לי לבחור משהו אחר? 6. יש לי…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב עבור אחי. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, וצפייה בסרטים/סדרות. ושאפשר יהיה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה. מדובר רק על מחשב (ללא מסך/מקלדת/עכבר). לא מגובר במחשב לגיימרים. חשבתי על המפרט הבא של אייבורי שמבוסס על מעבד E5300 של אינטל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode=1 אשמח מאוד לשמוע המלצות - מה כדאי לשדרג, למה כדאי לשים לב. בנוסף יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1. איזה מארז כדאי לקנות (חשוב לי שיהיה שקט, ושיהיה בעל הספק שמתאים למפרט, ושלא יתחמם יותר מדי) 2. מה זה ספק Hec 500 12cm Fan שהם מציעים לשדרג? 3. מה דעתכם על לוח האם שמופיע שם (האם יש המלצה אחרת)? מה ההבדל בין G31 ו- G41 והם ההפרש שווה את זה? 4. האם לדעתם מומלץ לשדרג זיכרון ל- 2…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-