ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
יהיה נחמד אם יריץ טוב פוטושופ... זיכרון-לפחות 3 ג'יגה הארדיסק-לפחות 320 ג'יגה נחמד אם יריץ טוב HD לא חייב צורב חריגה עד 1,500 גג!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תקופה של כמה שנים יפות שלא התעדכנתי בשוק החומרה, ואני לא יודע איזה מפרט להרכיב... אני צריך מפרט בתקציב של 4,000 פחות או יותר כולל ציוד הקיפי (מסך ומקלדת). המחשב ישמש לעבודה משרדית, משחקים וצפייה בסרטי HD. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שקט לא חשוב כל כך (כל עוד הוא לא מרעיד את הקירות זה בסדר), עיצוב וקירור לא מעניינים, מעוניין במערכת הפעלה חוקית, ושההרכבה תיהיה במעבדה (ביחד עם מערכת הפעלה). המסך הוא LCD 19 אינץ'. אין העדפות מיוחדות, רק שיסחוב בצורה נורמלית את המשחקים האחרונים. עריכה: למה כתוב בצד שאני עם דפדפן ספארי אם אני בכלל על כרום?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל מכובדיי, אני מחפש מפרט למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים במיוחד שרצים ONLINE. אני לא יודע האם שווה להשקיע ב-Core i7 או QUAD CORE? הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי מפרט הכי טוב שאפשר בסכום המבוקש הנ"ל אם בכלל זה אפשרי. תודה רבה, אדם.
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם כי רצוי קצת פחות ... הדרישות הן כאמור סטנדרטיות, כאשר משחקים לילדים כוללים גם סימס3 , שהבנתי שיש לו דרישו לא צנועות בכלל... אני חשבתי על משהוא כזה: לוח אם: GA-MA780G-UD3H מעבד : Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) כרטיס מסך - אין לימושג. האם ה ATI HD3200 שיש בציפסט יסחוב משחקים נוסח סימס 3 ? או שממש רצוי כרטיס חיצוני , ואם כן - מה אפשר למצוא בסביבות ה 600 שח ? בנוסף יהיו 4 GB זיכרון, נסיון לספק כח ומארז איכותי ודיבר של חצי גיג'ה, אבל זה אני כבר אבחר מהמבחר של KSP לפי המלאי ... בתודה מראש להמלצות והארות ...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
Intel Pentium Dual-Core E5200 Box סוג מעבד: מעבד 2.5Ghz Gigabyte GA-EG41MF-S2H = לוח אם G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT 250GB 7200RPM 16MB SATA2 Seagate צורב LG GSA-GH22N DVD JSP-TECH T-688 EZCOOL 400W סה"כ 1585 המחשב ישמש להקרנת 720 שכן הטלווייה היא READY HD תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב מה נשמע אנשים אני צריך לאחותי מחשב שיעבוד טוב לא משהו מטורף וזול. עכשיו לחלק החשוב - חלקים שעוברים - לא צריך לקנות!: - ספק Enermax Tomahawk 450W חדש לחלוטין. - כונן צורב DVD. - כוננים קשיחים למיניהם. - מאווררי 80MM אם אני ארצה להוסיף. תקציב: 1700 שקל בלי לכלול את החלקים למעלה. יעוד: למשחקים קלים יחסית כדוגמת Sims 3 מצדי על Low. ציוד היקפי: אין צורך. כל הציוד הסטנדרטי עובר, זה לא ישנה כלום מה.. העדפות: זיכרון: 4GB. מארז: CM590. תאימות לעתיד (P43). שקט: אין צורך מיוחד. הרכבה: אין צורך. OC: לא מתוכנן משהו מעבר לקירור סטוק, לכן קירור סטוק בבקשה. סתם שאלה חשובה - יש לי פה Alpine Pro 7 של ארקטיק קולינג מהמחשב הקודם (היה מחובר לP4 בסוקט 775). למרות שאני בכל זאת…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 3000 - אשמח לפחות. מחיר סופי פחות חשוב - מתעניינת יותר במפרט לדרוש מהחנות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית וקולית (תמונות, מוזיקה. בעתיד אולי גם וידאו) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב DVD וכונן דיסקטים. מצידי אני גם נשארת עם המארז הקיים. מה שצריך להוסיף זה כרטיס מסך מעודכן (שלי ישן) ואולי לחדש את כרטיס הקול. בכלל - לא בונה על כרטיסים מ…
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תקציב עד בערך 4500 קצת חרגתי אבל לא נורא אם יש לכם הצעות לשיפור אני הודה לכם מאוד מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 ספקי כח Cooler Master 600W Silent Pro ¤599 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4899 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אין לי נסיון בהרכבת מפרטים אז אשמח לעזרה. אני מתכנן לבנות מפרט לשימוש רגיל (סרטים, מוזיקה וכו') ולמשחקים החדשים ((Bioshock, Fallout 3 etc. יש לי מספר שאלות. 1. בחרתי לוח אם שתומך בכוונה בCrossfire בשביל שתהיה לי את האופציה להוסיף עוד כרטיס כשהמחיר שלו ירד וכשאני אצטרך, האם זה חכם? אני מתכנן להחזיק את המחשב ל3 שנים+ לפחות. 2. בחרתי מארז עם ספק מובנה. האם יש צורך ביותר מ500W? 3. בשירותי מעבדה כתוב "המהרת מעבד", הכוונה היא לOC? אין סכנה שזה יגרום לי נזק למערכת עם מערכות הקירור שאני שמתי? 4. יש סיבה להסתכל על המחשבים הבנויים של TMS לגיימינג או רק לבנות מפרט בעצמי? 5. הכרטיס מסך שבחרתי הוא של ATI, השאלה היא האם הם גם יצרנים, כמו ספיר וג'יגבייט? כדאי לי לבחור משהו אחר? 6. יש לי…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב עבור אחי. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, וצפייה בסרטים/סדרות. ושאפשר יהיה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה. מדובר רק על מחשב (ללא מסך/מקלדת/עכבר). לא מגובר במחשב לגיימרים. חשבתי על המפרט הבא של אייבורי שמבוסס על מעבד E5300 של אינטל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode=1 אשמח מאוד לשמוע המלצות - מה כדאי לשדרג, למה כדאי לשים לב. בנוסף יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1. איזה מארז כדאי לקנות (חשוב לי שיהיה שקט, ושיהיה בעל הספק שמתאים למפרט, ושלא יתחמם יותר מדי) 2. מה זה ספק Hec 500 12cm Fan שהם מציעים לשדרג? 3. מה דעתכם על לוח האם שמופיע שם (האם יש המלצה אחרת)? מה ההבדל בין G31 ו- G41 והם ההפרש שווה את זה? 4. האם לדעתם מומלץ לשדרג זיכרון ל- 2…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA770UD3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤294 כמ…
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
זה המפרט: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE Sonata III ATX Black Case (No PSU) Tomahawk 500W Active PFC 12cm עכשיו אני לא בטוח אם כל החלקים מתאימים הלוח אם תומך בכרטיס מסך? הספק כוח יחזיק את כל המערכת? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון לדיון בו בוצע ווידוא מוות לחומרה שלי (למי שיש עוד תובנות מוזמן לשפוך) אני נאלץ לקנות באנדלים חדשים מוצגת כאן למטה טבלה של המחשבים שיש לי (אוי הקצונה הקצונה, אי אפשר לעשות שום דבר בלי טבלאות מסודרות). ככל הנראה שני הלוחות של המחשבים הראשונים מתו ולכן כדי לשדרגם אאלץ להחליף את המעבד+לוח+זכרונות המוזכרים כאן. צרכים: גם אני וגם אחי לא משחקים משחקים. הוא (ערן) כחייל בעיקר "עושה" פייסבוק וגולש באינטרנט. לא משחק. אני (עמרי) גולש באינטרנט, המחשב משמש עבורי גם טלויזיה (כרטיס מסך עד כה הוא VIVO) ולא משחק. יש לקחת בחשבון עמום השחרור אולי יפתה אולי לטיפה משחקים, וכי באוקטובר הבא אני מתחיל לימודי מהנדס אלקטרוניקה (שיקולי תגבור ביצועים\שדרוג) אודה לעזרתכם …
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא : (הורכב מאתר KSP) מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel 2* דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS RAID0 כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל …
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד עד 1200 דולר מארה"ב אם אפשר לשלוח לארץ גם טוב.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים,לימודים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים... אני רוצה להנות מהכול.... * גודל המסך חשבתי על 15.4 או 16 אינץ' לא מסך מבריק אלא מאט.. * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * זמן סוללה ארוך?אני מניח שזה פרט שממש מייקר את המחיר אז נוריד אותו לזמן סטנדרתי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) =כן * כרטיס רשת שתומך בכול התקנים כיום.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב 7200 . * זיכרון=4 גיגה * צורב DVD ברור!.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל- DELL ראיתי שיש ל MSI מחשבים זולים בלי מערכת הפעלה,אבל אם יש משהו יותר טוב אז…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתחילת חודש ספטמבר בתקציב של 6000 שח ואני רוצה את העזרה שלכם. הכנתי ככה מפרט ראשוני אני לא בטוח לגבי כמה חלקים אז אשמח אם תביעו את הדעה שלכם. אני לא כותב מחירים כי אני לא יודע מחיר מדוייק אבל בערך נראה לי זה יוצא + - 6000 מעבד: core i7 920 לוח: Asus p6t כרטיס מסך: ASUS HD4870 DDR5 1G אחד הכרטיסים הטובים בסדרה 48xx היחיד עם gddr5 בסדרה זו.( תקנו אותי אם אני טועה) זכרון: 3X1024 Kit 1600MHZ עכשיו אני לא סגור על חברה עדין או corsair או ocz תמליצו הרדיסק: samsung 103uj 1TB את ההרדיסק הזה כפול 2 כי אני הולך לעשות מדיה סנטר אז דרוש לי המון מקום(ג'וק שלי עזבו) ספק: enermax 525W לא סגור על החברה של הספק מה דעתכם? צורב: LG 22X DVD SATA כרטיס טלו…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן(שנה+-) קניתי מחשב נייח חזק. כעת לאחר שנהנתי ממנו; שמתי לב שהביצועים שלו גבוהים לדרישות שלי, לכן ברצוני לקנות נייד סטנדרטי+. בעיקרון את המחשב אני צריך לעבודות באופיס, כמו גם תוכנות מסרים, גלישה באינטרנט ומוזיקה. - לא מעוניין במחשב שהרמקולים שלו מעולים והמפרט באופן כללי חלש... אסתפק ברמקולים סבירים, לא גרועים; ומפרט סטנדרטי+. התקציב שלי נע בין 2500-3000. אם אראה שיש מחשב ב2500שקלים סביר ולעומתו מחשב ב3000 סביר+ (מבחינה משמעותית, בלבד) אוסיף עוד 500ש"ח, אחרת אין טעם. למדתי זאת אודות לקניית המחשב הנייח; השקעתי המון ובסופו של דבר דרישותיי היו מזעריות לביצועיו. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע לקנייה. תודה רבה. עריכה: שכחתי, אני מעדיף חברות שיושבות בשוק - Apple…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב למטרות משחקים חדשים בתקציב של עד 2700 שקלים. הסיבה היא שאני צריך גם מדפסת אבל פורום ציוד היקיפי לא כל כך עובד בתחום המדפסות אז אני צריך להשאיר את התקציב שלה בצד בנתיים. אני לא צריך ציוד היקפי כלשהו ויש לי כמה מחשבות בנוגע לחלקים שהייתי רוצה שיהיו בו אם התקציב מאפשר, בניהם כרטיס מסך HD4850 זול ביותר (הכי זול שמצאתי זה 614 שקלים) ומארז אנטק 300 (אלא אם יש מארז אחר עם מסננים ומיקום תחתון לספק הכח). מעבר לזה אני לא מבין ממש. המחשב צריך להיות שקט, זאת אומרת לא רועש כמו מקדחה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP Pavilion dv9000 כבר מעל שנה, לאחרונה עברתי על רשימת התוכנות המותקנות והסרתי כאלה שלא נעשה בהן שימוש, בינהן גם כמה כלים שונים של HP שהגיעו עם המחשב. בגדול המחשב עובד כרגיל אבל קרה משהו מוזר: הנורות שצמודות למתג ה wifi ולמתג הטאצ' פד, דולקות רק כאשר מכבים את האמצעי, כלומר דולקות רק בכתום כשמדליקים את האמצעי (wi fi או טאצ' פד) הנורות כבות במקום להאיר בכחול. האמצעים פועלים כמו שצריך. מישהו נתקל בזה ? אשמח לפתרון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלא יחרוג מ 1200ש"ח בלי מסך וציוד היקפי.. זה לחבר הוא צריך אותו לאינטרנט,סרטים ,שירים ומשחקים ממש קלים נגיד ברמה של GTA SAN ANDREAS... אה ותכינו לי בבקשה את המפרט שיהיה מ K.S.P תודה...
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בבר, המחשב מחובר ל-2 מצלמות אבטחה דיגטליות שמקליטות על ההארד דיסק, אין צורך בכרטיסי דגימה כ'ו. בנוסף, השימוש העיקרי של המחשב זה כנגן המוסיקה של הבר. אני מחפש מחשב יציב - אסור שתפסק המוסיקה באמצע, עם הארדיסק של 1 טרה וכרטיס קול מעולה! לא צריך מסך או ציוד נלווה.. בטח בקשה לא שגרתית...תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-