ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום! ידוע לי שאנחנו נמצאים בתקופה של השקות גדולות (כרטיסי מסך חדשים מ- ATI, אינטל i5 ועוד). הייתי מחכה, אבל בעקרון אין לי מחשב (אני עובד על מחשב שהוא לא שלי), ואין באפשרותי לחכות כ"כ. אני מעוניין להזמין היום או לכל היותר מחר. רק רציתי לדעת: האם זה באמת קריטי כ"כ לחכות? ואם כן, אז כמה זמן אצטרך לחכות לרכיבים החדשים? במידה ואני רוכש עכשיו, מה אני אפסיד? בכל אופן, הנה הפרטים: התקציב: 5500 ש"ח. השימושים: משחקים, קלים עד כבדים מאוד, מז'אנרים שונים. אני הולך לשחק על מסך 24", כלומר על רזולוציה גבוהה יחסית של 1920x1200, ועל ההגדרות הכי גבוהות + פילטרים (עד כמה שיתאפשר, בהתאם לעומס הגראפי של המשחק). ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי כלשהו! רק מארז ורכיבים פנימיים... OC: א…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק לקראת קניית לפטופ בימים אלו ודי נסגרתי על ה N3010 של DELL היום במקרה נתקלתי ב U35F של ASUS שנראה מבחינת כל פרמטר יותר טוב מהDELL - מעבד יותר חזק (בהשוואה בין I3-350 של DELL ל I3-370 של ASUS) - סוללה יותר חזקה (8 תאים מול 6) - משקל יותר נמוך (בכ200 גרם) - הASUS במפרט 3G RAM 500GB HD עולה כ500 שקל פחות מה DELL פרט לשנתיים אחריות על הASUS לעומת 3 על הDELL אני לא מוצא יתרונות לDELL. מה דעתכם? הU35F : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 שח עם חריגה עד 500 שח (רצוי כמה שפחות) 2. מטרות המחשב?מחשב שנועד בעיקר למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רק שמערכת הקירור תחזיק מעמד ברמה טובה + 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. red alert 4 nfs undercover wow world in conflict על רמת הגדרות גבוהה תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כרגע במזרח ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בתאילנד עוד חודש חודש וחצי. אני כבר הרבה זמן לא מבין בחומרה ובטח שלא בניידים. הסיבה שאני צריך לדעת עכשיו היות שאני הולך לטייל הרבה בזמן הקרוב ולא יהיה לי זמן לאינטרנט. אני מתחיל לימודי הנדסת מערכות מידע (תהיה התעסקות עם תכנות) ועל כן אני צריך נייד למטרות הלימודים ול מטרת יצירת מוסיקה (קיובס 5 ). המחיר עד 5000 כאשר מעדיף סביבות ה4000. * רצוי מאוד שלא ישקול הרבה עם מסך של 15. * אחריות בינלאומית של שלוש שנים * זמן סוללה - ברור כמה שיותר * דיסק קשיח לפחות 500 * יציאות hdmi חובה * זכרון מינימום 4 גיגה אבל ברור שרצוי יותר * מדגיש שאני רוצה לקנות בתאילנד * צורב וכונן לא חובה על כל שאר השאלות בשאלון אני פחות יודע לענות מה …
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. אני בהתלבטויות לגבי מחשב נייד חדש ואשמח לעצות. הדבר הכי חשוב לי זה המשקל לכן זה חייב להיות מחשב 12" ומטה. הדרישות הן אינטרנט ועבודה משרדית לכן C2D-LV לא אמור להוות בעיה. חשבתי על שתי אופציות שך DELL בינתיים: D420/430 - המחיר טוב, המפרט גם רק השאלה היא אם שווה לחכות וכמה צריך לחכות ל430? כבר יש לו מפרט? XPS M1210 - היתרונות הן שזה כבר ממש מחשב והחסרונות הן המשקל, הוא כבר לא ממש קל ולפי ביקורות הבנתי שיש לו מסך מבריק ואני מעדיף מט. יש כמובן את ה X60/61 אבל הם כבר ממש יקרים. יש רעיונות לעוד דגמים? אני מעדיף להמנע מHP וLG. תודה.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5\10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רואה בפני שתי אופציות : DV3660ej W576V-86R4 השימושים זה, בעיקר הניידות שלו יהיה בתוך הבית, קצת משחקים, פוטושופ,אינטרנט אופיס מי לדעתכם יתן יותר ביצועים, ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי מה המצב כמה מלים על ההגדרות שלי : 1. מה התקציב?- 5 כולל מסך 22 2. מטרות המחשב? הורדות,פיתוח תוכנה,משחקי אסטרטגיה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?-לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא - אבל שיהיה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - שיראה נחמד בגבול הטעם הטוב ויהיה שקט ושיהיה בו מערכת קירור נורמלית - לא הכי פשוט אבל ממש לא משהו מוגזם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - שיהיה מורכב (חומרה) - אני יתקין תוכנה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - נמ…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ברשותי לוח האם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ כשעליו נמצאים כבר 2 סטיקים של 64 MB כל אחד. אני רוצה להרכיב מחשב שיתאים לרכיבים האלו שישמש בעיקר שרת לגיבויים, ככה שהוא לא צריך להיות חזק במיוחד. אחרי קצת חפירה במגירת החלקים הרזרביים גיליתי שיש לי כבר כרטיס רשת בשבילו וכרטיס מסך מאוד ישן (PCI), הכרטיס מסך לא חשוב לי כי המחשב הזה אמור לתפקד בתור שרת. בנוגע להארדיסקים, אני מתכוון לקנות לעצמי הארדיסק חדש יותר ולהעביר למחשב הזה את ההארדיסקים הנוכחיים שלי ככה שגם עם זה אין בעיה. אז אם לא שכחתי כלום זה אומר שנשאר לי להוציא כסף רק על מארז, ספק ומעבד ויש לי מחשב. הבעיה היא שאין לי מושג אם מישהו מוכר מעבדים שמתאימים לענתיקה הזאת. הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים כדאי לי לקנו…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש (בשאיפה בתוך שבוע +-), ורציתי לקבל כמה תגובות כך שאני אדע שאני קונה את הדבר הנכון, או להפך, שאני אדע להחליף מספר רכיבים. המחשב אמור לשמש כמעט לכל דבר: office וגלישה באינטרנט, סרטים, אבל גם משחקים חדשים. המפרט (מ- KSP): מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 680 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 2 260 520 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Te…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב אני מעונין לבנות מחשב מתנה לאמא שלי ליום ההולדת תקציב שלי עומד על 4500 ואי אפשר לחרוג אני רוצה מחשב כול הכול {מסך +רמקולים עכבר מקלדת} המחשב הולך להיות בעיקר לגלישה באינטרנט +מוזיקה+תוכנות לילדים כגון משחקים קלים ללמידה והתפתחות שהיה רמקולים איכותים +עבודה אם מסמכים של אופיס תודה לכול העוזרים אם אפשר גם את מקום הקניה של המפרט אם הנתונים שביקשתי נמוכים לתקציב אפשר לחתוך מהתקציב ולהוזיל עלויות בקיצור תודה לכולם ושוב לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני חייב דחוף מיפרט עד 3 k פחות או יותר טיפה הדברים החשובים שיהיה מעבד חזק, לוח אם חזק,וכרטיס זיכרון אכותי ומהיר, וכרטיס מסך סביר (גם שלא יהיה פשוט מדיי).זה החלקים החשובים והשאר רגיל תודה
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב חדש, ואם יהיה צורך אז גם מסך בנפרד. לכן אני מבקש המלצות על שניהם, אבל בנפרד. המחשב: לא מיועד למשחקי מחשב, כלומר, לא צריך משהו גרנדיוזי מבחינת כרטיס גרפי. מה שיש לי עכשיו זה GeForce FX5200 ישן והוא מספיק לי. אני מניח שבמחשב חדש כבר על לוח האם יהיה משהו יותר טוב מזה, כך שכנראה (אתם המומחים) לא אצטרך כרטיס מסך נפרד. מה שכן חשוב, זה שכח החישוב יהיה גדול, מכיון שאני משחק שחמט. תוכנות שחמט יודעות לנצל בצורה מעולה את ה RAM הפנוי ואת ריבוי המעבדים, ולכן חשוב שיהיו כמה שיותר מעבדים, כמה שיותר זכרון, ושהזכרון יהיה מהיר ככל האפשר. אין לי צורך בצורב/מקלדת/עכבר, אבל אשמח לקנות דיסק חדש למרות שזה לא הכרחי. יש לציין שהמחשב מיועד גם לעבודה, ולכן רצוי שתהיה ב…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה רב תכליתי (עיבוד תמונה, עריכת וידאו ומשחקים). קניית המחשב באה בעקבות קריסה מוחלטת של המחשב הקודם, לכן אני זקוק רק למעבד, לוח אם וזכרונות. אני מצרף הצעת מחיר מסקיי פיסי: מעבד I5 750 של INTEL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i5750 לוח אם ASUS P7P55D_E PRO http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=ASM5520 זיכרונות 2X2GB של KINGSTON 1333MHZ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=23752 אופצינלי: ספק כוח SeaSonic S12 Energy Plus 550W http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=S12EP-550&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 ולהלן שאלותי : 1. …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קראתי כל מיני דעות לגבי איזה הספק נדרש כיום למחשב ביצועיסט, ואני מנסה לברר האם ספק איכותי (antec, enermax, etc) של 380W יספיק למפרט הנ"ל, או שאולי זה לא מספיק חזק ואני צריך לעלות לכיוון 430W, המפרט הוא: A64 +3200 /2000 @ 2500 OCZ PLATINUM SERIES 2X512 PC3200 OVERCLOCKED ATI R9800 TO BE REPLACED IN 1 YEAR WITH 6800 SERIAL ATA HD X 2 DVD/RW DVD מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בדחיפות למחשב בתקציב של 3500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח המחשב עומד להעסק על ידי תוכנות כבדות כמו אוטוקד ופוטושופ - במקביל ולכן חשוב זיכרון 4G לעריכת הסרטים צריך כרטיס מסך חזק שתומך בHD שכן תהיה עבודה מרובה על סרטים. המפרט יכלול מערכת הפעלה VISTA מקלדת ועכבר. מארז צריך להיות מארז איכותי שמקרר טוב שכן לא יהיה OC במחשב ולא משחקים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של לנובו, think pad שאלתי כזאת האם ניתן לשים התראה כלשהי דרך וינדוס / תוכנה אחרת אשר תתריע בצפצוף או בהודעה שהסוללה טעונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כרטיס מסך -POWERCOLOR RADEON X700 PRO 256MB - PCI-E מעבד - AMD ATHLON 64 3200+ BOX זיכרון -OCZ DDR 512MB 400mhz +HS לוח אם אני יכול בתקציב של 1000 ש"ח לכן אני אחכה שיצאה הnforce 4 והארד דיסק כבר יש לי מה דעתכם על המפרט ??
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-