עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by geeko0,

מה קורה אני קונה מחשב ב3000 ש"ח שיעשה הכל (גלישה באינטרנט , משחקים , עבודות) יש לי מפרט שמותאם לצרכים שלי , הבעייה שזה נראה לי 4000 ש"ח... אני צריך לקצץ! המדריך שלמדתי ממנו: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/798/081.html המפרט: +3000 של AMD (אם נכלל בתקציב) זכרון 512 כרטיס מסך (פה הבעייה) יש לי תקציב של 300 ש"ח לזה , אבל אני רוצה את הFX5700!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by andrei21,

‏RD510-T.AD35E LG ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎ ‎ Audio‎ ‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High Definition‎ ‎ Ports‎ ‎3xUSB 2.0…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by MasteRoi,

מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD חיבור שני מסכי 27 אינץ' ברזולוציה 1920 על 1200, הרבה יישומים במקביל כולל פוטושופ, מעט משחקים - לא אקוטי אבל צריך להריץ משחקים מלפני שנתיים שלוש במקסימום רזולוציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא - אין צורך בציוד היקפי כלשהו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא חייב צורב 5. האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Mafteah,

הדרישה העיקרית להריץ סרטים ב-FULL HD. מעבד אינטל. כרטיס מסך לא על הלוח. עם יציאת DVI ו-HDMI. הרדיסק של טרה לפחות. איזה מארז שלא יהיה קטן ומצוקמק. מחשב בלבד - ללא מסך מקלדת עכבר וכו. עוד שאלה היא אם עדיף להרכיב את המחשב לבד? (אפילו לקנות חלקים מחנויות שונות) או להזמין מחנות הכל מוכן. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000+- ולא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים הכי כבדים שאפשר להשיג במחיר הזה...[מצפה לקרייסיס על high ולניד פור ספיד שיפט]אני עובד גם קצת בעריכה[cs 4 ו pinnacle studio לא משו רציני] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כ…

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  7. תקציב מקסימלי : 2000 - 1500 אפשר לחרוג טיפה אבל באמת לא להגזים בבקשה שימושים: לעבודה יום יומים אינטרנט ,משחקים קלים\בינוניים (ממש לא משחקים כבדים)! חומרה מיוחדת: לא ציוד היקפי :לא האם מתוכנן OverClock? לא האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט? מסך,צורב מערכת הפעלה, איזה מערכת הפעלה אתם מתכננים למחשב?:vista/7 גודל מסך שיש לכם כרגע:21 שטוח עכשיו יש לי 3 מפרטים שבניתי ואני רוצה אם אפשר תגובות בונות אליהם זה 3 המחשבים מה עדיף? 1: http://img510.imageshack.us/img510/4595/13079103.jpg 2: http://img156.imageshack.us/img156/9203/11943882.jpg עכשיו פה אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך\לוח אם לא הבנתי אם הלוח אם יש בו כרטיס מסך מובנה או לא ואם כן אפשר ממישהו מפרט דומה אם כרטי…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות וספק כוח. המחשב יבצע עבודות משרדיות בלבד ואין שימוש בכלל במשחקים. התקציב בערך 1300 ש"ח אבל עדיף שיהיה כמה שפחות מחנות באיזור המרכז (די גמיש). יש לי כרטיס מסך X800GT שאני יכול להוסיף למחשב, כך שאני לא יודע אם עדיף ללכת על לוח עם כרטיס מסך מובנה או להשתמש בכרטיס מסך הזה. אשמח לעצות. תודה.

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by xbuka,

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך בעיקרון המפרט של המחשב הוא CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 X 2048MB) 800MHz DDR2 Dual Channel Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Serial ATA (5400RPM)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED‎ ההבדל היחיד בין שני המפרטים זה הכטיסי מסך כשבאחד הכרטיס מסך הוא ‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 4330 (256MB dedicated)‎ ובשני ‎Intel® Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD המחשב הוא בשביל אינטרנט אופיס וצפיה בסרטים אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים למרות שהמסך הוא לא לגמרה full hd אני עדיין מתכוון להריץ עליו סרטים ה-hd השאלה שלי אם שווה להוסיף את ה-300…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. 1. מה התקציב? אין תקציב , המטרה שלי זה להבין איזה מפרט אני צריך בדיוק , אני מתכנן לקנות משומש או חלקים משומשים ולהרכיב (יש לי כבר מארז סלוני וספק כח) . המטרה שלי בדיון זה להבין איזה חומרה אני צריך בדיוק דרך המפרט שתרכיבו לי 2. מטרות המחשב? ניגון סרטי HD 720P (לא צריך FULL HD) אין שום מטרה אחרת מלבד ניגון סרטים , אם פנטיום 4 מספיק אגב מספיק לדרישה הזאת אז לא לדחוף לי DUAL CORE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק שלט אלחוטי שמתאים ל MEDIA CENTER, כל השאר יש 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריכים משהו שלא תורם לניגון סרטי HD . בנוסף לא צריך כרטיס טלויזיה , יש לנו ממיר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!

12. אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק איך הכרטיס מסך הזה בחשבים ניידים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  14. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח בעיקרון הוא מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים לכן חשבתי על מסך 21-22', נגיד הייתי גם רוצה לשחק קצת במשחקים, שהם בעיקר יחסית ישנים כשההכי חדשים זה לדוגמא heroes 5 ו civilization 4. יש מצב גם אולי שכרטיס מסך on board יספיק? גם אם המשחקים היותר חדשים לא יעבדו וזה יוזיל משמעותית, אני אשקול. לגבי שאר הדברים אין דרישות מיוחדות. לא OC או משהו כזה התקציב הוא נגיד 3000 ש"ח(כולל מסך), ומבחינתי עדיף פחות אם אפשר, אבל בהתאם לצרכים שלי אם זה יהיה שווה את זה, אני מוכן להשקיע בהתאם, גם קצת יותר. אשמח לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by alons126,

לא לנעול את האשכול אני לא יודע לאיזה פורום לפנות! קניתי מחשב נייד כדי שאני יוכל להנות מהניידות שלו עכשיו יש לי מחשב נייד כבר חצי שנה ואין לי ממש מה לעשות בוא אז הוא תמיד נשאר בבית אז השאלה שלי אם הוא נשאר בבית כל הזמן לא כדי להחליף למחשב נייח??? בבקשה תענו מהר אני צריך להחזיר תשובה למישהו

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by zviya,

מתלבטת בין 3 מחשבים. חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן. המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר. תודה רבה!! ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן? מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell דגם: XPS1530 מחשב הדגל של חברת Dell כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!! מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550 חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB דיסק קשיח בנפח 250GB מערכת הפעלה Win Vista Home Premium http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf או מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנ…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by kellogg,

מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by embedded,

אשמח לשמוע את הרשמים ופירוט על ההוצאות השונות בדרך לארץ הקודש.. 8) תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9375142&type=product&id=1218093608316 הלפטופ נועד בעיקר לעבודה כדיג'יי, מבחינת המעבד, הארדיסק והזיכרון זה מספיק, השאלה איך הכרטיס מסך? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by er0101,

הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by arkadur,

אני צריך מפרט עבור חבר, למטרות גיימינג, מערכת מבוססת I7 עם כרטיס מסך מכובד עדיפות ל2 HDD, אחד 1TB עבור אכסון, ובנוסף אחד עבור OS, עם אפשרות לוולוסיראפטור \ SSD תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  22. http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=463&PcatID=494 זה המדריך תהנו! *המדריך לא שלי

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by gilgil123,

המחשב נקנה לפני שנתיים זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by elior021,

אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by boaz885,

שלום לכולם אחרי התלבטויות לא מעטות אני הולך לכיוון של דל ואפילו עשיתי מתיחות של התקציב שלי לסכום הנדרש.. נשארה רק התלבטות אחרונה עם ללכת עם E6400 או על 1320 VOSTRO השימושים שחשובים לי זה : 1.נוחות 2.קלות 3.חוזק המחשב הולך להיות מנויד ואני לא אדם זהיר מידי 4.יציבות 5.איכות 6.שלא יתחמם מידי 7.רמקולים איכותיים E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm#4 VOSTRO 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm מבחינת מפרט הם כמעט זהים מעבד זהה וזכרון אין לי צורך בכרטיס גרפי אבל עם יש אז אחלה אחריות 5 מול 3 זה נחמד אבל לא משמעותי מבחינתי 3 שנים זה מספק בהחלט. מעניין אותי המסך שלהם-האם יש הבדל משמעותי בראיה עם מסך LED כמו…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.