ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
כמו שמצוין בכותרת, תקציב 4K עם חריגה קטנה, דרוש גם מסך. השקט והיופי של המחשב לא חשובים כמו הביצועים, עדיפות לחנויות עם סניף בת"א
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בערך 5000, אני מדגיש כבר בהתחלה, זה מחשב למעבדה, אני לא מחפש לנצל את מלוא התקציב אבל גם אם אני אהיה חייב לחרוג זה לא סוף העולם. אני צריך לענות על הצרכים של המחשב במינימום כסף, לא אכפת לי מותגים וקשקושים. 2. מטרות המחשב? אני צריך להיות מסוגל לבצע בדיקות עומס לכרטיסי מסך של NV ב SLI, תחשבו על GTX275 בעומסים גבוהים לצרכי בדיקות (לא מאמין שאעשה 3WAY, רק 2 כרטיסים, אבל אני צריך שהספק כח יספיק למערכת כזאת, פלוס שישארו לי 200W פנויים - חשוב לי מאוד!!! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24", נראה לי שאחסוך ואקח 220P, אני לא צריך את ה 24" אני צריך את הרזולוציה כדי להיות מסוגל להעמיס את הכרטיסי מסך, אלא אם כן מישהו יאמר לי שאני טועה וגם על 22" רגיל (1050*1680) אפשר לה…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג תקציב 3500 בלי ציוד היקפי רק צורב... יש לי מסך סמסונג 22 אינץ אז עדיף כרטיס שמחזיק ברזולוציה גבוהה עדיף מעבד אינטל תודה רבה חברה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני לקראת שחרור ומתחיל לחשוב בכיוון של קניית מחשב חדש. הדרישות הן לא משחקים בעיקר, אבל כן הצגה של סרטי HD ובכלל מחשב חזק שיחזיק הרבה שנים קדימה (ועל ידי כך יפצה על השקעה כספית גדולה). כמו כן, אני עוסק הרבה בתיכנות ולכן עוצמת עיבוד היא חובה. התקציב הוא לא אינסופי, אבל בהחלט נמתח ופחות או יותר מה שהפמרט הנוכחי כבר עומד עליו. אין לי תכנון לבצע אוברקלוקינג. שאלות שיש לי - 1. כרטיס מסך שנבחר, נבחר בצורה יחסית אקראית. מה אני אמור לדעת בתחום? במה שווה להשקיע ובמה לא? האם ידוע על חברות שיותר רציניות בהרכבה שלהן בהפרש משמעותי ולהפך? והאם אולי שווה להשקיע בחברה כזאת או אחרת על חשבון צ'יפ פחות מתקדם? 2. זכרונות בערוץ משולש ומהירות מקסימלית לפי מה שראיתי בינתיים. האם הלוח בכלל…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מעוניית לקנות מחשב נייד לשימוש סרטים גלישה, לימודים, אופיס..........עזרו לי לבחור :-\ LG Model RD510-S.AD35E CPU Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB Memory 4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB HD 320GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) Bluetooth Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) Webcam Yes (1.3 Mega Pixel) Card Reader 6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/M…
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד בלי הרבה תנאים חוץ מ: 1.תקציב - בסביבות ה5000 ש"ח. 2.שימושים - עבודה משרדית בעיקר (אינטרנט ואופיס). 3.חנות - שתהיה חנות טובה ואמינה בחיפה או באזור חיפה. זהו אני חושב.. אשמח לקבל מפרטים עם התנאים הנ"ל, תודה :]
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ערב טוב, חשבתי לאחרונה לקנות מחשב חדש עקב התיישנות יתר (ראו מפרט בצד). המחשב הנוכחי דיי מספק אותי אבל הביצועים דיי צולעים הזמן האחרון. החלטתי לקנות לפטופ כיוןן שהצרכים לא כאלו רציניים זאת אומרת ביצועים גרפיים צריכים להיות קצת יותר טובים מהמחשב הנוכחי שלי (אני עדיין משחק קצת 8)) וכמו כן צפייה בHD בצורה חלקה יותר, מעבר לזה עבודות משרדיות. עברתי על כמה מחשבים ניידים אבל עדיין אין לי דעה מגובשת בנוגע ליצרנים וכרטיסי מסך וכמה זה משפיע. איך זה בתור התחלה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הסתכלתי פה בכמה מהמפרטים שהוצעו ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט בא שישמש אותי למשחקים עם מסך 22" או 24" טרם החלטתי. הבנתי מאחד הת'רדים שאם מעוניינים בשדרוגים אז צריך ספק יותר טוב ולמרות שאני לא בטוח שאני אשדרג בזמן הקרוב לקחתי בכל זאת... מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3 ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39431 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 2000 ש"ח כולל מסך. צריך אותו בעיקר לאינטרנט מסך דק 19" 200 GB מספיק זיכרון מקסימלי לתקציב. עדיף שיהיה שקט - לא קריטי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קל במיוחד, בעל מעבד core 2 duo וזיכרון של 3-4GB כשהייעוד שלו הוא אינטרנט/אופיס/מוזיקה - לא למשחקים. כמו כן חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ובעל סוללה ארוכה. אני מתלבט בין מסך 13-14" (ולכן נטבוקים הם לא אופציה). לאחרונה קראתי הרבה ביקורות מאוד מחמיאות על מחשבי ה-Timeline החדשים של Acer, דגמים 3810 (ה-13", שמגיע ללא כונן DVD) ו-4810 (ה-14", שמגיע עם כונן). במידה וכן ארכוש אחד מהשניים, אני מתלבט האם כדאי "להקריב" בכונן (שכמעט אף פעם לא נעשה בו שימוש) לטובת הגודל והמשקל של ה-13" (ואני מניח שגם אורך סוללה עדיף). מה אתם יודעים על הניידים הללו? יצא לכם לעבוד עליהם או לשמוע ביקורות אמינות? הביקורות שיצא לי לקרוא על ה-4810 מאוד החמיאו על רמת הגימור והבניי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הוא מומלץ לפי דעתכם? אני צריך מחשב ללימודים אבל גם שיריץ משחקים פשוטים. מה שווה כרטיס מסך g105? Geforce G105 512MB Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz חיבור HDMI מסך איכותי 15.6'' LED HD לצפיה בסרטי High Definition 4GB DDR3 1066Mhz 320GB כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה מצלמת אינטרנט מובנית מקלדת מלאה כולל מקשי ספרות וחיצים
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, אבי הוא בעלים של נייד מדגם IBM ThinkPad R60, שנרכש דרך החברה שלו לפני כשנתיים במחיר מוזל של כ-5K במקום 7K אותו מחשב נרכש למטרת עבודה, היות והוא עוסק בפיתוח תוכנה.. בעיקר Matlab ו-VisualStudio המחשב חלוש, מיושן, ובימינו כבר לא שווה הרבה. הוא עובד ב-HP, ומספר שיש לו שם נייד מסדרת תחנות העבודה של HP, לטענתו זהו אחד המחשבים החזקים שראה, ולא יכל למצוא את הדגם למכירה בזאפ ההסבר שניתן לו, הוא שהחברה מגבילה את הדגמים המיובאים לכל מדינה, פרט לתכנתים הצריכים כח עיבוד חזק, להם מייבאים מחשבים במיוחד בכל אופן, התקציב לא באמת קבוע על 7K, אלא צריך להיות במסגרת מחיר הגיוני, להתאים לכלל השימושים: עבודה בתוכנות הנ"ל, צפייה בסרטים (תמיכה ב-HD תבורך), אין צורך במסך גדול מ15" (אלא אם אי…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום ואחלה סופ"ש לכולם. אני צריך מפרט שינוע בתקציבו בין 4K ל4.5K. מעוניין ברכיבי אינטל. לא מתוכנן OC, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. למשחקים כבדים עם מסך 19 אינץ' ברזולוציה מקסימלית. צריך צורב, שקט לא ממש קריטי, ושתהיה אפשרות לשדרוגים עתידיים. עם הרכבת מעבדה, ובבקשה להרכיב את המפרט מSKYPC. תודה ושתהיה שבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב Fujitsu Siemens AMILO Li3710-1 מישהו מכיר את לפטופים של חברת פוג'יטסו? איך האיכות שלהם? ומבחינת המפרט, זה מתאים לסטודנט להנדסה? תודה רבה! https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=27427&catid=875#details
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תמונות מ CPUZ למטה לכאורה יש שתי סלוטים אבל פתחתי אתמול את המחשב וראיתי רק סלוט אחד עם ה 512 בתוכו יכול ושפיספתי אותו ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2009 בשעה 15:08:51 סליחה על הדאבל פוסט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... אחי בקרוב טס לשם,ואני רוצה שהוא יקנה לי משם מחשב נייד. עכשיו השאלה איזה חנות ממולצת שם לקנות אפילו רכישה מהאינטרנט?? תודה לכול העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יום ראשון קונה אחד מהמחשבים הבאים , צריך המלצה !!!!!! תודה מראש 1) מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz HP מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 4530 זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,eSATA FireWire ,Audio ,HDMI, עכבר Touch מיקרופון מובנה ,יציאת רשת וקורא כרטיסי זיכרון תוספות שלט 2)Intel® Core2 Duo Processor P7450, 2MB L2 Cache, 2.13GHz, 1066MHz FSB LG 2GB (1 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support) 3. שם המוצרמחשב נייד Dell Studio 1555 T6400 HD4570 תמונהמ…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב נייד לשימוש רגיל של אינטרנט, מעבד תמלילים וכו'.. (לא צריך גרפיקה) התקציב אינו מוגבל, חשובה לי הניידות והנוחות, למעשה הגדול שאני מוכן הינו בין 12 ל- 13.3 אינצ'. כרגע המחשב הטוב ביותר שיש לי בבית שעונה לקטגוריה הוא טושיבה R500 ללא כונן אופטי (שוקל 800 גרם לערך). פתוח להצעות, כמו כן מה דעתכם על המקבוק לעניין זה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד , שאלו דרישותיי ממנו : המחשב למטרת שימוש כללי , אין משהו סציפית שאפשר להעיד עליו, משחקים לא יהיו . מסך בין 13 ל 15.4 אינצ' רשת אלחוטית - חשוב שתהיה תמיכה לעתיד לתקן N ולנוכחי שרץ (G) - הראוטר יקנה בהמשך ( אם למישהו יש המלצה אז מוזמן, אבל יפתח ת'רד נפרד) bluetooth - חייב . יציאת VGA ו HDMI. USB - כמה שיותר יותר טוב . דיסק 160 לפחות . משקל עד 3 ק"ג . זמן סוללה - לפחות 3.5 שעות .
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיעלו עליו משחקים,סרטים וכל הדברים האלה.. עד 4000 ש""ח איזור צפון (TMS,IVORY,IQPC..) שיעבדו עליו בעיקר המשחקים החדשים
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב שישמש כארכיון צילומים - כלומר, התקן להרבה דיסקים קשיחים. המארז צריך להכיל לפחות 6 דיסקים קשיחים, ועדיף 8 או 10 ספק כוח בהתאם המחשב עצמו לא אמור לעבוד יותר מדי אין צורך באביזרים הקייפיים אין צורך ב-OC ירוץ על XP - אין צורך להכניס בהצעת מחיר תודה מראש! טל
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-