עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש מפרט מחשב למשחקים ב-4000 לא כול מסך ולא כולל ציוד היקפי חובה מנעה מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב, עד איזור ה-3,500 (אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי). המחשב יחובר למסך 2209WA. השימוש במחשב יתחלק בערך ככה: 75% אינטרנט (כולל יו-טיוב), 15% סרטים, 5% אופיס ו-5% משחקים קלים (אבל ממש ממש קלים. סטייל הירוס 3, דיאבלו 2 ומשחקי פלאש). השאלון: מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל, ורק אם זה באמת מצדיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כתבתי בפתיחה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, סרטים, אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by dovik,

המטרה- משחקים לא יותר מדי כבדים,תוכנות די כבדות, הורדות,גלישה.. אולי שכחתי משהו,או לחילופין, הוספתי משהו מיותר,ובכלל, מבקש תגובות לגבי המערכת כולה ביחס למטרה שהצבתי. ניתן לשנות מפרט,אך בתחום מחירים עד 5000 ₪. תודה. רצ"ב המפרט. [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2300 : CORE I5, S1155, 2.8Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אחריות : אסטרוניקס/חיון. מחיר: ₪908 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-X58-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪119 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE GTX550TI 1024…

4. Started by אלון ארבל,

שלום אני ילד בן 12 ואני רוצה מחשב טוב למשחקים בעיקר פורטנית באיכות טובה במחיר סביר

5. Started by dxdiag,

אז ככה , הלכנו ביחד ל KSP והרכבנו מפרט לפני כמה ימים ושלשום הוא קיבל את המחשב . זזה המפרט : Intel C2D E8400 3.0 GHZ GigaByte EP45-DS3L OCZ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC zotac 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Seagata 750 GB NZXT GUARDIAN 921 Series Steel Mid Tower Black Case (No PSU Corsair 550W המארז אחד הסוסים .. ועוד עם הקירור למעבד ARTIC Cooling frezzer 7 משהו כזה. הטמפרטורה של המעבד קבוע בין 20-23 משהו פחד

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by SpEcToR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xMoYaL,

אז ככה , אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד , עד 4000 שקל , אם באמת יש צורך אז יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם זה באמת יעשה שינוי עצום של המחשב שבאמת שווה להשקיע עוד 500 שקל . עכשיו , מתחת לבית שלי יש חברת KSP , והבנתי שהם חברה ממש זולה , ככה שדיי עדיף שזה יהיה משם , אלא אם כן שוב , יש איזה מציאה בחברה אחרת שלא כדאי לפספס. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות כן , משחקים גם כן , בעיקר שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה ובלי בעיות , אין לי בעיה שגם זה יהיה באיכות הנמוכה ביותר למשחקים הכבדים שיש ... אבל מקווה שבסכום הזה זה יוכל להריץ באיכות טובה את רוב …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי פה מהשו שאני מעוניין אני לא יודע עם זה טוב!!! תעזרו לי מי שמבין!!! http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG הוא שעם יש לכם איזה מקום לקנות מחשבים ניידים טובים מאינטרנט תשלחו לי

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by nimrod5,

1.מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בסדר גם לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל בבקשה לא לחרוג אבל באלף ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battlefield, max pane ,mass efect וכל המשחקים הכבדים והכי חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך בבקשה אני רוצה…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shy30h,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש,לא יקר שיהיה טוב למשחקים קלים,אינטרנט ושימוש בסיסי מה דעתכם על מפרט זה ומה הייתם משנים: מעבד:intel dual core E5500 Tray קרור מעבד:glacialtech icehut 5059L לוח אם:Gigabyte GA-G41M-ES2L כונן קשיח:Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB צורב: sony optiarc AD-7240S x24 SATA DVD זיכרון:kingston ddr2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 מארז כולל ספק magnetics סה"כ 1400 ש"ח תודה שי

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. תהיתי איך המפרט הזה יחזיק מעמד עם שימוש בתוכנת מאיה(למטרות תרגול ואז בעתיד להתקדם לאינטנסיבי יותר), ורב תכליתי. מעבד‏ Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box מאוורר וגוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם ‏GIGABYTE 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL זכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסק קשיח Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ספקי כוח Enermax Tomahawk 500W Active PFC 12cm

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by BlindFaith,

שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת אם קיימת חיה כזאת. בעיקרון, זאת הפונקציונליות שאני מחפש: 1. כונן דיסקים. 2. חיבור לטלוויזית HD והקרנת סרטים באיכות HD. 3. אחסון פנימי מספיק גדול (אני משער 1TB, אבל אולי מעט יותר קטן). 4. אפשרות חיבור לרשת ביתית. זה כל מה שאני צריך. אני מוכן להשתמש במערכת הפעלה מבוססת Linux אם זה אומר שהמחשב יצטרך פחות כוח ובכך יעלה פחות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by ilanZx,

בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. בתור גיימר עם תקציב מוגבל מה עדיף מערכת מבוססת amd או intel? הערה :ממילא רוב הכסף המיועד ילך על כרטיס מסך והשימוש העיקרי הוא בעיקר למישחקים ולקידוד וידיאו ל-mpeg4 בזמן אמת (real time) ולכן מבחינתי המעבד ולוח האם תפקידם הוא אך ורק לאפשר את מיצוי מלוא פוטנציאל מכרטיס המסך ,כך שהם לא יהוו צוואר בקבוק משמעותי. זה נכון שה-conroe e6300 הבסיסי משתלם יותר במחיר ובביצועים מ--- 4600 של amd,אבל הלוחות ל-conroe יקרים משמעותית מהלוחות ל-amd. כך שאני די מתלבט מבחינת השיקלול הסופי, שלוקח מצד אחד את העלות הכוללת של לוח האם והמעבד , ומצד שני את ההבדלים בביצועים במישחקים שהם לא משמעותיים (כשמשחקים ברזולוציות גבוהות עם פילטרים העומס העיקרי ממילא נופל על הכרטיס הגרפי ולא על המעבד)

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. השאלה בכותרת, איזה נייד הייתם ממליצים? 1. אין הגבלה על משקל, לרוב הוא בבית עם אפשרות לניידות. אני רוצה את האופציה של להזיז אותו ממקום למקום ולא להיות מקובע לשולחן. 2. שתהיה יציאה לטלוויזיה. בשביל לראות סרט בטלוויזיה על מסך גדול ;D 3. עדיפות למסך גדול לא צריך 20 אינץ' אבל 14 נראה לי יהיה נחמד ביותר ואם אפשר 15 אז מי אני שאתווכח. לא נראה לי קריטי אם זה מט או מבריק (תקנו אותי אם יש הבדל משמעותי). 4. אני מבקש גם המלצה לחנויות שבהן אפשר לקנות ולא רק לניידים עצמם. כםי שהבנתי מהודעות בפורום לקנות באייבורי או KSP לא ממש מומלץ.. אם כי נקנו משם כבר מספר חלקי מחשב נייח ושני ניידים של MSI ולא היו בעיות עם העובדים או האחריות (בסניפים בחיפה, ברוממה של KSP ובעצמאות של אייבורי). זה…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by stardust,

חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן (לפחות 5 שנים) אבל בגלל שהוא לא למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך ( לוח משולב)

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום! אני מעוניין במחשב ברמה גבוהה (גם מעבד וזיכרון וגם כרטיס מסך מקצועיים) , היות והוא מיועד גם לאחד מבני הבית שעוסק בגרפיקה מתקדמת בתלת מימד ובהדמיות. מצד שני אנו גם מעוניינים במארז יפה וכמה שיותר קומפקטי, והבנתי מאנשים שאפשרויות הקירור בו מוגבלות ולא ניתן לשים חומרה חזקה באמת בכאלו מארזים. רציתי לדעת אם זה נכון באופן כללי . ואם יש מארזים \ קירורים שכן יכולים לקרר רכיבים 'חזקים' (לדוגמא xone של אינטל ו32gb זיכרון )גם בשטח קטן? יצויין כי איננו עושים שימוש במשחקים וכדו'.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by comvision,

היי, מישהו יודע איפה אפשר לרכוש שנאי ללפטופ HP? וכמה זה צריך לעלות?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. האם קיים משו כזה? מה הכי טוב לתקציב נ"ל?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד i7 בתקציב עד 6,000 ש"ח. אמרו לי שאני צריך לוח אם תומך X58 כדי שיהיו ביצועים טובים, האם זה הכרחי? המסך שלי הוא LG FLATRON L1960TR בגודל 19'

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by rmilter,

1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.