ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
כנראה פרחים ראשונים מהשיתוף בין נוקיה לאינטל http://www.crunchgear.com/2009/08/24/nokia-booklet-3g-netbook-details-coming-in-early-september/
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. תקציב - כאמור 3500-4500. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור השרון ליד רעננה. 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי לי אבל עדיף יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי בראש: מאוד חשוב לי מחשב שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים... - גיימר שיהיה למשחקים כבדים כמו gta iv pro evolson conterstrike crysis תודה…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם תקציב עד 2200 ש"ח וחשוב לי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי ושיהיה לו מסך יחסית גדול 15'~14' ובטריה שיהיה לפחות 4~3 שעות ושאם אפשר וזה מאוד חשוב לי שיריץ תוכנה שנקראת guitar pro 5
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח השימושים יהיו בעיקר אינטרנט אופיס ומשחקים ממש קלים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3% ? אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ו כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים HD משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים HEADSET מקלדת ועכבר לא מכוערים! ושהיו אלחוטיים! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב וכונן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נתחיל בכך שאני לא יכול לקחת לפטופ אחר. אני קונה את הלפטופ הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 שאלונת, תחת רשתות מופיע צמד המילים DRAFT-N מה זה אומר? יש תקן N או אין תקן N. תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם מחשב עיקרי, שיאפשר לי הרצה של מספר יישומים במקביל והרצה של סרטים ב FULL HD, רצוי בגודל של 13 אינץ'. אחרי סקירה של השוק צמצמתי לכמה אופציות: Dell Studio XPS M1340 / SX13-163 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/06/30/Dell-Studio-XPS-M1340-from-PC-World/p4 Sumsung q320 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/05/19/Samsung-Q320---13-4in-Laptop/p1 Hp dv3510nr (dont know if they still sell it) - http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html משום מה לא הצלחתי למצוא דגם מדף עדכני של HP שמקביל לדל או לסמסונג. יש להם רק את ה DV3-2155MX שהוא חלש יותר מרוב הבחינות. (וגם זול יותר בהתאם). ויש…
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אתמול ללא אזהרה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין, הרמקולים בנייד שלי הפסיקו להשמיע צלילים. דרך אוזניות הכל מנגן. האם זו בעיית תוכנה או חומרה ואיך מאבחנים? עשיתי שיחזור מערכת ליומיים אחורה ללא הועיל. מה דעתכם??
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לסרטים ומשחקים, יש כבר מסך 22 אינטש (אני לא בטוח מהי הרזולוציה הטבעית שלו). אבל התקציב של המערכת כולה הוא עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). הצלחתי להרכיב את המפרט הבא - מה דעתכם? האם המערכת מאוזנת מספיק? אשמח לשמוע חוות דעת על א. הכרטיס מסך הזה של אלבטרון? איך הקירור שלו? ב. והאם הספק והמארז מספיק טובים? ג. האם המערכת רועשת? תודה מראש לעונים. (נ.ב. בחרתי במע' של AMD בגלל אפשרויות השדרוג ותמיכה ב-PCI 2.0) מעבדים AMD Phenom II X2 245 2.9Ghz AM2+/AM3 ¤341 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות Kingston DDR2 2048MB 800MHZ ¤129 כוננים קשיח…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפוש ברשת ובפורום , אני לא מוצא דרייברים לניידי Vostro. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי (האם קיימים בכלל דרייברים). הנייד הספציפי שאני צריך לדעת הוא 1320. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5m…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי 2 הצעות http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_545&products_id=7868 או http://kst.co.il/Product.asp?productid=651 מה לבחור?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד HP PAVILION 6424 עם WINDOW XP ידוע לי שב-VISTA יש תוכנה שבודקת את תקינות הבטריה,האם יש כזה דבר ב-XP הפקודה ב-VISTA היא כך: Using HP Battery ChecK HP Battery Check is a tool that provides information on the status and condition of batteries installed in a notebook PC. It is available on all Windows Vista HP notebook PCs. To launch HP Battery Check, follow the steps below. Click Start and then HP Help and Support. Click Troubleshooting Tools, and then under Battery Check, click Use this tool to test how well your notebook battery is functioning. Alternately, click Start, All Programs, HP, and then HP Battery Check. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מחשב לאינטרנט,שמיעת מוסיקה,הורדה וצפייה בסרטים,משחקים ברמה סבירה,שהמחשב ירוץ מהר בעיקר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7732&perur=2&t=1&c=320 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1509
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה יש אצלי בדירה מורה שרוצה לקנות מחשב חדש כי מה שיש לה כרגע מונה ממנה לגלוש ברשת באופן חופשי. אני צריך מחשב (לא נייד) שיוכל להריץ: שיהיה מותקן עליו ווינדוס XP (לא וויסטה!) אינטרנט סרטים שירים אופיס ומשחקים כמו סוליטר.. עכשיו אני יודע שכל מחשב יכול לעשות את זה אבל אני רוצה לקנות לה משהו שיחזיק לה לכמה שנים טובות. ראיתי בKSP כמה מהמערכות המחשב שלהם כמה דגמים שנראו לי טובים. אני אשמח אם תבחרו בשבילי את הדיל הטוב ביותר... הינה דוגמא למה שאני ראיתי שמצא חן בעיניי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד תמונה עד 3000 ש"ח. המחשב צריך להיות 13 אינץ' וצריך להפעיל פוטושופ (אם לא הכי חדש אז cs3 לפחות). תודה טל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, מיועד כניראה למשחקים כבדים, והרבה אינטרנט... עכשיו לפני שאני בכלל בונה מפרט (בעזרתכם כמובן ) רציתי לשאול מהו הסכום היעיל והכדאי ביותר להוצאה על מחשב נטו...(ללא ציוד הקפי). אני די לחוץ בתקציב ועוד שהשגתי סכום לאחר עבודה קשה,השאלה שלי אליכם היא עד כמה כדאי להשקיע במחשב כזה... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: עידכנתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה כמו שביקש המנהל אהלן חברה אני קונה מחשב חדש.. הגיע הזמן : ) זה הוא המפרט ויש לי התלבטות קלה לגבי הכרטיס מסך בעיקר יש לי מסך 22 של סמסונג שאני יכול לעבוד איתו גם ברזולוציה של 1920 על 1200 ויראו מצויין זה המפרט ואני שובר את הראש לגבי כרטיס מסך שבאמת ינצל את המסך מעבד -Q9550 1200 שח לוח אם- ASUS P5QL PRO 484 שח זכרונות-kingston 4 gb 800 mhz 280 שח ספק כוח-enermax pro82+525 w 529 שח הארד דיסק-w.digital 500 gb 280 שח צורב של סוני שחור סטנדרטי 125 ש"ח כרטיס מסך- 4870 \varpor-x \toxic מה עדיף? אולי 4890? אולי 260 gtx או ששוה להשקיע עוד 120 שקל ולקנות את 275?ההבדלים במחיר בינהם זניחים ולא בשמיים אז באמת כבר שאני לא יו…
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-