עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jungle-man,

היי ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש XP על לפטופ מדגם C1320wl1 של פוגיטסו סימנס, בתחילת ההתקנה אני מקבל הודעה מהווינדוס כי לא זוהה הארד דיסק ולכן ההתקנה מחדש מבוטלת. עברתי על האופציות בביוס ולא מצאתי משהו רלוונטי. אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. היי חברה. כבר הרבה זמן שאני בפורום ואניר ואה שיש פה מקצוענים אז אני אפנה אליכם. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש שיהיה בסלון שישמש אותם לאינטרנט ואופיס. שימושים פשוטים - אין צורך למשחקים (בכלל). הדבר היחיד המשמעותי שנדרש מהמחשב הוא שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה שליד בחיבור HD על מנת שאוכל לראות סרטי HD (ואת זה כבר אוכל לעשות עם מתאם DVI->HDMI וכבל HDMI שכבר יש ברשותי). נ.ב- אם זה משנה - הטלוויזיה לא תומכת FULL HD אלא רק HD Ready (אם זה משנה לגבי הנתונים הנדרשים מהרכיבים במחשב..). מספיק גם הכרטיס מסך הזול ביותר שיוכל להריץ HD כמו שצריך, כנ"ל לגבי כל השאר.. לא נדרש הארד דיסק גדול במיוחד ויש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (לא צריך משו רציני בכלל, רק שיהיה דק), עכבר ומקלדת (…

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by schatzman,

תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט הזה בשביל משחקים כבדים. אני חושב לקנות אותו. מעבד-AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX לוח אם-Gigabyte GA-M85M-US2H NForce 8200 CHIPSET דיסק קשיח-Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ מארז-ANTEC SOLO ספק כוח-HEC 550TE-2WX 550W זיכרון-Corsair 4GB Kit DDR2 1066Mhz XMS2 8500 CL5 C5C מקלדת-סט אלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 קירור למעבד-Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER מסך-מסך Samsung P2250 22" 2ms DVI 1:50000 כרטיס מסך-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X תודה למגיבים.

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  4. שלום אני מעונין לקנות נייד עד 3.5 האלפיות מקסימום השימושים שלהם נועד המחשב זה הכל - משחקים (עד כמה שאפשר.. אבל ממש רצוי שיגיע עם כרטיס מסך טוב- אם אפשר גם עם אפשרות חיבור לטלוויזיה כדי לראות סרטים במסך גדול יותר) אינטרנט, הורדות ומוסיקה (לא להזניח את המוזיקה - אני מעונין לחבר את המחשב למערכת סטריאו עם רמקולים ממש גדולים שיש לי) אני צריך שיהיה בו Wireless לאינטרנט, כמובן שכניסות usb מרובות זה תמיד מבורך, Bluetooth אם אפשר זה אחלה, מספרים(KEYPAD) בצד ימין זה קריטי? ההגיון אומר לי שזה חשוב לנוחיות. תקנו אותי אם אני טועה. אני לא יודע מה המערכת ההפעלה העדיפה למחשבים ניידים אז זה את זה אני אשאיר למקצוענים שבינכם. זו גם ההזדמנות לשאול מה ההבדל בין מסך מט למבריק?? ומה מומלץ?.…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Sygnus,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב: מטרות המחשב - אוטוקאד, אופיס, ,אינטרנט האם אתם צריכים ציוד הקפי - מסך 22" LCD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia האם מתוכנן OC? לא. מעוניין שהמחשב יעבוד מצויין לפחות 3 שנים, בלי לחשוב על שידרוגים כלשהם. בנוגע למעבד - אין לי מושג אם מספיק 2 ליבות או כדאי 4 ליבות, אודה באם תוכלו גם להסביר איזה מעבד כדאי. (אם אפשר מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז מה טוב, לא חובה להגיע לתקציב זה) תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Freemee,

הבנתי שרוב החנויות אם אתה קונה מחשב עם מערכת הפעלה, אתה לא מקבל את הדיסק.. (כשקניתי ישירות מדל ארה"ב ביקשתי את הדיסק..) מה הקטע? ומה אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מחדש? אני לא יכול? או שצריך להסתמך רק על המחיצת RECOVERY ואם היא הלכה אז הלך עלי? ד"א באמת כל הקטע של ה RECOVERY הזה.. יש אפשרות לשחזר את המחיצה הזאת בדרך כלשהיא? אם בא לי להתקין DUAL BOOT לדוגמה על המחשב עם לינוקס.. מותר לי לדרוש את הדיסק בקניה? אחרי הכל שילמתי על המערכת הפעלה.. ונגיד שלא, האם אני יכול להתקין אחר כך עם דיסק אחר? האם יש לי איזה סיריאל או מזהה למחשב שאני יכול להשתמש בו לעשות אקטיבציה לווינדוס?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by zedi-haim,

1. מה התקציב? 2000 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים טובים כמו לדוגמא GTA IV סימס 3 מנג'ר 2009, הורדות , צפיה בסרטים , שמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין בעדפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא עד כדי כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה למחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by כלכלן,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב(לא שידרוג) נייח בסכום של עד (כולל הרכבה)1500 לא כולל ציוד נלווה,שיתאים לאינטרנט(שלא יתקע מFLASE) האם בסכום כזה ניתן לשחק במחשב כזה עם משחקים טובים(שלא דורשים גרפיקה גבוהה)?האם לצורך הדרישות שלי ניתן להסתפק במחשב זול יותר?המלצה למסך עד סכום של 500-700 ש"ח המלצה לחנויות מחשבים מאנשים שחוו על בשרם תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by gal1304,

מעוניין במפרט פשוט להרצת FHD +גלישה באינטרנט להלן המפרט -חשובה לי דעתכם בנושא הרכבת מחשב AMD האם קיימות בעיות אמינות בעיקר ביחס לאינטל (עד היום משרת אותי פנטיום 1.8 בן 7 שנים ) בחרתי מפרט AMD בעיקר בגלל הציפסט 780 מחשב מבוסס מעבד AMD AMD Athlon II X2 250 Box ¤412 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ¤410 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤152 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כ] מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ¤387 כA הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1555¤ תודה גל

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by ISRAHELL85,

חברים הכעתי כנראה לפינל 2 שלי.... בבקשה תעזרו לי להחליט מי מהם יותר טוב ולמה, כי במפרט הם די דומים... אני זקוק לעזרה בנוגע להבדלי המעבדים בין המחשבים... ולעוד המלצות וייעוץ שאתם מוכנים לתת טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur= תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by המפרט,

אני מברר בשביל חבר, המחשב ישמש בעיקר לבידור - סרטים, מוזיקה, משחקים. המפרטים של המחשבים הנ"ל מאוד דומים, כאשר לטושיבה יש יתרון של כרטיס מסך טוב יותר, לHP יש יתרון ביציאות - firewire, 4Xusb מה דעתכם? מישהו התנסה עם המחשבים הנ"ל? מי יהיה אמין יותר? האם יש עוד הבדלים שלא שמנו לב אליהם? תודה מראש בשמי ובשם החבר

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. Started by danikos,

NSK2480 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AMD 9150E 2X2GB MUSHKIN 800MHZ 1TB WD המחשב מיועד גם למשחקים לא כבדים ומחובר לטלוויזית HDREADY לא מעוניין לעשות שום OC .

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by embedded,

היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by firstrafi,

אהלן, יש לי לפטופ ללא סוללה Dell D630 רציתי לדעת האם קיימת פונקציה שבמידה וקיימת הפסקת חשמל,הלפטופ יכול להידלק לבד לאחר שהחשמל חוזר? האם יש לפטופים שתומכים בפונקציה כזו?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by JONathan144,

כמו שרשום זקוק למפרט למשחקים במחיר של4.5K למסך 22 אינצ אני רוצה שיהיה מבוסס cuad core של אינטל בבקשה. תודה רבה לכולם !!!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by grasec,

[ Im Getin The Next Costume CPU:AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY CPU Cooler:ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro M.Board:Gigabyte GA-MA770-UD3 Mem Sticks:A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 HDD:Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB VGA:Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe PSU:SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus Case:Antec Three Hundred Case Fan:Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM CD/DVD:RW:LG GH22NS40 X22 Sata Black Key Board:Logitech Ultra Flat Keyboard Screen:SAMSUNG 2243EWX 22" I Got A KickAss Mouse Which I Wont Change For A While Now So The Costume Is Pretty Much Closed But Theres Alweys Room For Last Minute Changes I'm Planing On Ord…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  18. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח (משלם בכ.אשראי) את המחשב ככל הנראה שאני אקנה מ- KSP 2. מטרות המחשב? לדוגמה: לרוב שימוש משרדי, אבל שתהיה לו היכולת להריץ משחקים כבדים/מודרניים כגון: GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כבר כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יעשה הרבה רעש, שלא יציק באוזניים. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ttul007,

1. בערך 4K, לא אכפת לי מזומן או אשראי. לא אכפת לי לחרוג עד 200 בערך. 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by shnaq,

הי לא ממש בטוח שזה המקום לשאול אבל בכל זאת מחפש זיכרון לנייד של ACER 3633 DDR-333 גיגה או חצי גיגה במחיר שפוי לא יותר מ-70 שקל לחצי גיגה או 130 לגיגה צריך המלצה לחנות זולה או אפילו אם מישהו מוכר יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. היי, חבר שרוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח למטרות הנדסיות (MATLAB וכד'), מצא את המערכת הבאה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB85 המחשב אינו מיועד למשחקים, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי ואין כוונה לשדרג רכיבים מהרשימה המופיעה באתר. אפשר בבקשה חוו"ד?

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by super4life,

מעבד ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ttul007,

שלום לכולם, אני יודע שפרסמתי מודעה בפורום, אבל ההמלצה הזאת תהיה בשביל חבר, תודה! 1. בערך 3K-3.5K 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Sigma12345,

מאיזו חברה הכי כדאי לקנות ספק כוח איכותי אבל במחיר סביר? ENERMAX, COOLERMASTER? בתקציב של עד 250 שקל ועוד שאלה: כדאי לקנות את לוח האם הכי זול של GIGABYTE? זה באמת משנה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. אני מעוניין שהמחשב הבא יהיה למשחקים כבדים,יתאים לפחות ל-3 שנים הקרובות ומחירו לא יעבור את ה-3700 ש"ח (ללא מסך): צריך לעמוד בקריטריונים הבאים: תקציב - עד 3700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים 3. ציוד הקפי - המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף שהחנות תיהיה מאיזור הקריות. 6. קירור ועיצוב - עדיף שהמארז יראה נחמד והמחשב לא ירעיש או יתחמם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמעבד יהיה של INTEL 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים- כל המשחקים החדשים …

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.