עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מבוסס אינטל (בלבד) למטרת גיימינג כבד ברזולוציית 2K לטווח ארוך. כמו כן המחשב יהיה מיועד גם לצפייה בסרטים , גלישה ובדגש על OC מכובד התקציב הוא 10K ללא מסך , עם אפשרות לחרוג ב-1000 ש"ח במידה וכדאי. כמה דגשים לגבי המפרט: *i9900kf *2080S (לא רוצה TI). *Asus maximus hero (אין צורך ב-WIFI). *קירור מים איכותי - רדיאטור 360. *SSD 1TB M2 איכותי (אין צורך במכני) *מארז מאוורר - חשבתי על lian li o11 air , אך פתוח להצעות. *16GB זיכרון (אפשרות לתדר מהיר 3600-4000) *ספק 850w איכותי. *מערכת הפעלה. *מחנות TMS. תודה

2. שלום, אני צריך עזרה בבקשה בבניית מפרט לחבר טוב שלי, הדרישות למפרט הן: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא בסביבות ה-2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר וכן צפייה בסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה, בעיקר למשחקים וסרטים, וכמובן עבודה שוטפת כגון תוכנות office למינהן ושימוש באינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * בא…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by joniar,

שלום חברה.. צריך מפרט לחבר ישחק בו מישחקים דיי פשוטים אבל עדיף שיהיו לו יכולות גרפיות טובות לא מתוכנן OC אני חושב מעבד-E5200 לוח-P35 או P43 כמו שלי... 2 גיגה זיכרון פנימי קשיח-500-1000 GB תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by david2k,

שלום חברים. דוד שלי מעוניין לקנות לבן שלו הקטן מחשב למשחקים עד 2000ש''ח אפשר גם 2500 המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו assassin's creed כל הגירסאות CALL OF DUTY BLACK OPS 2 אולי קרסיס 3 כל המשחקים יהיו רק סינגלפלייר המטרה שיריץ אותם כמה שיותר טוב לא מעוניין הכל על הכי גבוהה וכל הפילטרים העיקר שיהיה אפשר לשחק. דברים שלא צריך לשים במפרט זה מארז. יש לו מארז מוכן ANTEC NINE HUNDERD TWO

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by hilushh,

היי אני סוף סוף קונה מחשב חדש והאמת שאני לא ממש מבין בזה אז אני אשמח לקצת עזרה תודה מראש מעוניין גם בדעה על מארז בשםantec 300 והאם אפשר לקנות אותו בתקציב הנוכחי. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:חריגה של כ 800 -1000 בשביל מסך רמקולים ומקלדת • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:HEROS OF THE STORM / GTA V / H1Z1/ HEROS OF NEWETH •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ב…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by unitech,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by haimgu,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים, יום יומי... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קי…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by navot,

לא צריך מסך, ציוד הקפי, הארד דיסק. זה לא הרבה, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by PassiveAgressive,

המחשב ישמש בעיקר למשחקים לא כבדים ,wow, וקצת פוטושופ. המפרט לא צריך מעבד אני מביא מעבד i5/i7 מחבר ותאמת שה wd 250gb די מספיק לי. אז כבר הורדתי הרבה כסף מהמפרט. וזהו סהכ.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by KF,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים עד 2K ללא מסך-(יחובר למסך LCD 20-22). אני יודע שהתקציב מאד מוגבל אך אשמח לשמוע הצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. אילוצים: 1. מסך - תאימות גם ל- 22'' 2. מרחב לשדרוג בעתיד 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by GREATTHUNDER,

Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Cooler Master Elite 334, יחידות 1 ₪172 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=396 HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=947 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ₪842 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

13. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים (לרוב TF2 על מנוע Source אם זה משנה), ללא OC, חשוב שלא יהיה רועש אבל לא צריך להגזים בזה, ללא ציוד היקיפי בכלל. כרגע יש לי מסך 19' משחק על רזולוציה 1024*768 רק כי המחשב לא מסוגל ליותר מזה. צריך לכלול במפרט מחיר של מערכת הפעלה XP (אם עוד מוכרים בכלל). התקציב כרגע עומד על 3200 ש"ח יש בזה קצת גמישות אבל אני מעדיף לא לחרוג. בקשר לחנות, אני מעדיף לא להזמין מהאינטרנט אלא לבוא ולקחת מהחנות (אזור פתח-תקווה) ואם אפשר גם הסבר קצר על החנות (אמינות, אחריות, שירות, מומחיות במקרה של תקלות וכו'.) תודה מראש לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by doryeshua,

http://skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm זה המחשב :]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by gabbay,

חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זה מפרט שיצרתי, לא יודע כמה הוא טוב, מבקש רעיונות לשיפור וייעול. תודה מראש.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤997 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 2 - מחיר: ¤40 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail כמות: 1 - מחיר: ¤286 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤339 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤73 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Samsung 640GB SATA II 16MB כמות: 1…

17. Started by avishai1b,

מחשב למשחקים 3000-3500~ INTEL NVIDIA :] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by JohnClark,

היי, אני צריך מחשב שיתאים למשחקים, אבל עם כרטיס מסך חלש או כרטיס מסך מובנה בלוח הסיבה היא שאני קונה את המחשב לבני הדודים הקטנים שלי, שעדיין לא משחקים אבל צריכים מחשב. אני אני קונה מחשב עם רכיבים טובים, שבבוא הזמן אני אקנה לו גם כרטיס מסך רציני לא צריך מסך חשוב מאד שכל הרכיבים יהיו מKSP התקציב הוא 3000 ש"ח אבל אם שווה להגדיל אותו אני מוכן להגדיל, הייתי שמח אם תתנו לי מספר אפשרויות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by A-L-o-n,

אני צריך המלצה למחשב שחבר שלי רוצה לקנות, מחיר כ3000 ש"ח עם אפשרות חריגה של כ-500 ש"ח מחשב למשחקים. כולל מקלדת ועכבר. תודה .

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3000, עדיף בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב, יש לי צורב DVD בחיבור IDE מהמחשב הישן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Talon,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שיתמש בעיקר למשחקים, התקציב הוא 3000 עד 3500. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מה דעתכם על המפרט הבא שהציעו לי ב3150. מעבד e7200 דיסק קשיח WD 320GB 2GB mushkin DDR2 800mhz לוח אם MSI p6nGM כ.מסך Palit 9600GT Sonic 512mb DDR3 צורב LG GS22Ls30 lightscribe מקלדת + עכבר Logitech Creative SBS A31 מסךLG w2242T קירור למעבד AC pro 775 קירור למארז 2 מאווררים AC מארז ג'ינרי + Ezcool 450W

23. Started by alergic,

מחשב למשחקים בלי ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר וכו...) כרטיס מסך ATI 160 GB 1024+ RAM צורב DVD קירור שקט תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 570.00 ₪ Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 365.00 ₪ SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe 820.00 ₪ Seasonic SS-400ET 400W 80+ Bronze - Bulk 260.00 ₪ GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AM3 490.00 ₪ AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ 95W 2MB AM3 BOX 550.00 ₪ CoolerMaster Elite 310 Blue NPS

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by bendan7,

אני צריך מפרט לאחי הקטן שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב עד 3500 +/- 100 שקל... כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.