עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב,בעיקר המשחק CSGO שמבוסס על מעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO - H1z1 - DOTA 2 - unkown battlegrounds -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FPS הכי…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by arielz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככול שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי, מדי פעם למשחקים, איכות הגרפיקה פחות קרטית העיקר שגם החדשים יותר יעבדו(בעיקר משחקי רשת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -הייתי מעוניין ללמוד after effects ולכן חשוב לי שמהחשב יוכל להפעיל את התוכנה בצורה סבירה. אני מתכנת גם כתחביב בשפות לתכנות אתרים(PHP), ותכנות רגיל(java וכו'). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. כולל עכבר מקלדת ורמקולים.. חשוב שיהיה: מעבד שני ליבות.. צורב DVD וכרטיס מסך נחמד! למשחקים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שלום לכולם בניתי מפרט שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון בנוסף כתחביב אני מתעסק בצילום. המחשב יתמוך בשלב מאוחר יותר 8 מסכים ולכן לקחתי כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות למסכים. אני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל שחלקן הן בג'אווה מה שדורש יותר זיכרון. כרגע אני עובד עם XP בעתיד כנראה אעבור ל7. אני לא מאלה שמשדרגים כל יומיים את המחשב המטרה אחרי שהוא יחובר לא לפרק אותו כמה שיותר זמן. השאלות החשובות מבחינתי הן: האם כדאי לקחת במקום המעבד לוח אם וזיכרון את המעבד Q9550 עם לוח אם ASUS P5Q וזיכרון DDR2? אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט אשמח לקבל הצעות ליעול בנושא. האם כל החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני? אני מאיזור ירושלים ומעוניין לקנות את המחשב כמה שיותר קרוב אז אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד , מעוניין במספר אופציות עם הנתונים הבאים: מעבד i5 ומעלה. Ssd+ אחסון 1 טרה מסך hd זיכון 8gb ומעלה מיועד לעבודות מזדמנות בפרימייר ופוטושופ, צפיית סרטים, שימוש משרדי ומשחקים לעתים רחוקות (בעיקר ישנים). תקציב 3500? אשמח אם ניתן לצמצם אותו או להצדיק ניצול מקסימלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. Started by Roi Iluz,

היי חברים, מחפש מחשב נייח למשרד בבית בשביל אמא שלי. המחשב לא צריך להריץ משחקים או תוכנות גרפיות או כל תוכנה עסקית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית קלה (מחשב ביתי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם …

10. הערות: 1. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. אני לא מתעסק בOC- 3. יש ברשותי מסך DELL 24 ברזולוציה 1900*1200. 4. יש לי את כל הציוד ההיקפי שנחוץ חוץ ממקלדת שאפשר לצרף למפרט 5. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מצויין משחקים כבדים כמו Crysis

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by mench,

Hi, Can anyone assist? I cant seem to be able to get to the bios option that tells it to boot from the CD Thanks Menachem Sharron menachem@tt-g.com ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. שלום אני מחפש מפרט שיאפשר לי להקליט אודיו בבית בצורה טובה ואני רוצה להשקיע בכרטיס קול (עד 1500( ובשאר הכסף לקנות מחשב נחמד אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר (לאח הקטן שלי) צריך רק את המחשב בלי שום דבר מסביב תודה לעוזרים דור שרדיר

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by 7ven,

שלום לכולם אני נמצא כעת בניו יורק ויש לי הזדמנות לקנות אולטרה בוק חדש הסמסונג סדרה 9 קיבל קיצוץ במחיר ועולה כעת 999$ באמזון http://www.amazon.com/Samsung-NP900X3D-A04US-13-3-Inch-Ultrabook-Silver/dp/B00B588J6I/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-4&keywords=samsung+series+9 מה שעוד מעניין זה שהדגם הקודם (NP900X3B) עולה כעת רק 800$ וזו אותה שלדה, מסך זכרון וSSD רק עם המעבד הקודם 2467M http://www.amazon.com/Samsung-900X3B-A02-13-3-Inch-Laptop-Mineral/dp/B007PV9WY2/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-8&keywords=samsung+series+9 אפשרות נוספת היא הדגם הראשון (NP900X3A) שעולה רק 750$ גם הוא עם מעבד 2467M וSSD 128 אבל עם עיצוב שונה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guchi1,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבנית מפרט ואלה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר בלי להגזים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד ויצור מסויקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים החדשים והכבדים של היום וגם בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קרובת משפחה שלי מחפשת לפטופ ללימודים, עדיף שיהיה 14 אינץ ומטה ופחות מ2 ק"ג. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שעולה, אבל עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס וורד בשימוש כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לדעתי כדאי לה מסך 1080P כי פחות מזה לא תמיד נוח. -ל…

17. Started by dvirdahan,

בסיעתא דשמיא שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט שיהיה ממש חזק למשחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח .(אולי קצת חריגה..) מה אתם אומרים על הפרט (מאיבורי,כדאי לקנות משם בכלל?!) הזה עם קצת שיפוצים. למרות ששמעתי ש 4 ליבות פחות חזק אני מעדיף אותו מאשר 2 ליבות רק מתלבט בין איזה 4 ליבות עדיף??!!! מארז מותג מתוצרת SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W יתרונות המארז : יציאות קידמיות Audio,mic, FireWire, USB 2 מאווררי 12CM+LED, דלת קידמית בעלת חלון פח עבה במיוחד 0.8CM וספק כח 450W Real מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 מעבד בעל 4 ליבות שדרוג למעבד Q9300 רק 210 ש"ח (נגיד שאני לוקח את השדרוג הזה...הוא עדיף לא?!) לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי P35 Dragontail Peak או Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P3…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. אני מחפש מחשב בעיקר ל- photoshop/illustrator/indesign (גרסא cs3) +סרטים+אינטרנט חשבתי על זה: אבל אני מעדיף לרדת מה-2000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שדרגתי את המחשב לפני חודשיים ואני רוצה להמשיך את השדרוג. לא צריך מסך (22'')ולא שאר ציוד הקפי. מערכת הפעלה יש לי. נושא הקט חשוב אבל לא כל כך. אני לא יודע מה זה OC אז לא צריך. המחשב שיש לי כרגע : מעבד: pentium 4 3.00ghz 1 gb ram כרטיס מסך : 9500 gt 512 mb ספק כוח קניתי לפני חודשיים חדש שיהיה תואם ל 9500 GT אז אני חושב שלא צריך. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מפרט ראשון מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1086 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤219 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤219 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe ¤1,070 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=408 ספק כח HEC 400TRT 400W ¤233 http://skypc.co.il/product.asp?pid=400TRT מפרט שני מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 …

23. Started by sab1,

היי לכולם, מחפשת לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי של סרטים, מוזיקה ואינטרנט בלבד. תקציב של עד 1,600 ש"ח לטווח ארוך. מחפשת גם מסך בעלות של 400 ש"ח שיתאים לצפייה בסרטים. אודה לעזרתכם

24. עזרתכם במפרט מחשב AMD למשחקים ללא מסך. תקציב: 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת). תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. שלום , זקוק בבקשה המלצה למפרט מחשב ממיינסטריים : שימוש עיקרי, לימודים (לא למשחקים) תודה מראש לממליצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.