עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום! צריך מחשב לעריכת מוזיקה ושימוש יומיומי... דרישות כלליות: מעבד אינטל בלבד (4 ליבות) 32MB באפר להארד דיסק, בגודל של לפחות 500GB. כמו כן חשוב לי מאוד גם מארז, ספק וקירור למעבד ברמה גבוהה... אשמח גם להמלצות על מסך טוב, אבל פחות קריטי. תודה![br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 02:27:59 סליחה!!אפשר בבקשה להעביר את ההודעה לפורום מפרטים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. היי מחפש המלצה לנייד עד 4000 שקלים שמיועד בעיקר למטרות של אינטרנט, אופיס ותכנות. זיכרון רצוי שיהיה 4 ג'יגה ו HD במהירות 7200 (גודל לא חשוב). הגודל שיהיה בין 13 ל 15 אינץ', לא קריטי איזה מהם. תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by AviramR0X,

אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני חושב על קניית נייד, בנתים אני בודק את האפשרויות שיש לי בתקציב , תקציב של 2500 אבל אפשר להתגמש קצת, אני צריך נייד קל כדאי להסתובב איתו אז חשבתי יותר לכיוון של הנבוקים המעט יותר חדשים שישי היום עם מסך 11.6 אינג', asus 1101 וAcer One 751H אבל הבנתי שהמעבדים שלהם חלשים מאוד (אפילו יותר מה N270/80 שדיי נפוצים), אז רציתי לשאול האם יש צפי לנידים עם מסך 11.6 ומעבד יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. למען שמו באהבה נתקבל מKSP. מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 7.1 (PCI) צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות כרטיס רשת 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות Teac TK-8060 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard …

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. היי אנשיםן שבוע טוב... רציתי את חוות דעתכם וידיעותייכם בנוגע למחשב בעל ביצועים טובים מאוד שישרת אותי כשלוש וחצי שנים נאמנות בתואר הראשון שלי... פרט לכך שימושיו הנוספים פרט ללימודים יהיו סרטים וגלישה באינטרנט.. אני מעוניין במסגרת המחיר הנ"ל שציינתי בכותרת לקבל תמורתו..מחשב נייד דגם של טושיבה אבל גם חברה אחרת בעלת שם יכולה להיות נחמדה וכמובן שלא תחרוג מגבולות המחיר שציינתי... זכרון פנימי עם עדיפות ל 4 ג'יגה שיהיה כמה שיותר מהיר בכדי שלא יתקע לי המחשב אם זה בעבודות, רישומים או חיפוש באינטרנט... דיסק קשיח של מקס' 250 ג'יגה ופחות לצפייה בסרטים...ולשמירת דברים אפשרי גם הרבה פחותץ אבל גג 150 ג'יגה... תקשורת אלחוטית WIFI BLUETOOTH הדברים הרגילים...ומעבד טוב ומהיר ליבה כפולה.... מ…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס משחקים קלים מאוד - בקיצור מחשב למשפחה... תקציב: בכותרת. מבוסס INTEL, אין צורך במסך ונלווים. עדיף מחלקים שיש ב-PANDAS (רכשתי דרכם מחשב יקר משמעותית ואני מרוצה מאוד). תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד מדגם חדש Intel SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz מסך רחב x768 "13.31366 כולל מצלמה מובנית תומך Express Card כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מערכת הפעלה מקורית Windows Vista Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO מעבד סוג: Intel Core 2 Solo מהירות המעבד: 1.4 GHz זכרון מטמון cache: 3 MB סדרה: SU3500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: ULV מסך גודל המסך: 13.3 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון כרטיס מסך (UP TO): 256 MB מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096MB מהי…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. השימושים הם: משחקים, סרטי FHD על מסך LCD 42 אינץ', עריכה גראפית ברמת הפוטושופ, עבודה יומיומית. studio 15: Intel® Core 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066Mhz FSB/6MB cache) 15.6 Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera 6GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Speed: 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) High Definition Audio 2.0 Back-lit Keyboard או studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9600 (6MB cache/2.8GHz/1066Mhz FSB) Edg…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. שלום ל ACER יש מחשבים מסידרה TimeLine המשתמשים במעבדים SU9400 וכן יש מעבדים מסידרה של SU3500. מישהו יודע מה יותר חזק ולאיזה מעבד "רגיל" יש ביצועים דומים? שייקה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, בניתי מפרט לחבר על פי נסיון קודם ומפרטים חדשים שראיתי שבנו פה. הוא מעוניין בעיקרון במחשב ביתי לסרטים, עבודה שוטפת, ו שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נחמדה-עד טובה על מסך 22. חשוב לו שקט אך לא באופן של השקעה נוספת, פשוט מארז שלא יהיה רועש במיוחד. התקציב היה בעקרון בסביבות ה2k ולכן אשמח אם תראו לי איפה אני יכול לחסוך לו. אגב, מועד, בסופו של דבר מפרט מהחנות ksp. זה המפרט שבניתי: (מחכה בשמחה להמלצות ושיפורים מצדכם) מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.93GHz E7500 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤651 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4670 ULTIMATE 512MB DDR3 - PASSIVE -…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  16. צריך מפרט בתקציב של 2500-3000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) למטרת עריכות גרפיות(סרטים) עם אופציה לשדרוג למחשב משחקים. רצוי מעבד 4 ליבות ודיסק קשיח של250-500 ג'יגה

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by van_dammage,

אהלן מחפש לקנות לפטופ אבל לא יודע איזה ... חשבתי ללכת לכיוון ה HP רק בגלל שרואים אליהם מדהים ... הדרישות שלי הן - *עדיפות למסך גדול ככל האפשר *איכות תמונה גבוהה *שיוכל להתחבר לרסיבר ולהוציא סאונד באיכות טובה(למגבר) *שיהיה בעל יציאת HD על מנת שאוכל לחבר אותו ל LCD ולראות סרטים באיכות גבוהה על מה הייתם ממליצים, המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים וכדומה, אלה אינטרנט ומחשב בסיסי בלבד אבל נושא הצפייה בטלויזיה איתו וחיבור לרסיבר חשוב מאוד עבורי . כמו כן - מה ההבדלים בין כל הסדרות של HP פחות או יותר pavilon dv5 ?dv6?dv7?dv9? אשמח אם תעזרו לי :-)

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by chiff,

חבר שלי רוצה למכור נייד שלו אחרי שנה בשימוש המחשב הוא של חברת alienware מעבד T8100 geforce 8600M gt 120gb hd 1 giga איזה מחיר כדאי לו לדרוש עליו לא ידעתי כל כך מה להגיד לו? ואם מישהו יודע עם מעבדות שמטפלות במחשבי DELL בארץ יטפלו גם במחשבי ALIENWARE

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב לסטודנט לעתיד, במטרה לקחת אותו מדי פעם מתי שצריך - אין כוונה להקליד בו הרצאות או להגיע איתו כל יום על הגב. בגלל שחשוב לו שתהיה יכולת לשחק במשחקים, ירדה האופציה של מסך מט, למרות שאני פתוח להצעות. HDMI - עדיף, לא חובה יותר מ- 2 יציאות USB כפתורי HOME, END יעודיים בלי צירופי מקשים. אני לא מעוניין במחשבי דל, בגלל נסיון רע עם הנציגות בארץ (לא המעבדה, המשרדים) וגם ראיתי שסדרת סטודיו נוטה להתחממות. חשבתי על הדגמים האלה של LG וטושיבה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13146 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13149 האם ההבדל בביצועים שווה את הפרש המחיר בין הדגמים הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8509 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8571 מה הם כרטיסי 130M, למ…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by froggy,

שלום מבקש המלצה למחשב נייד, לאינטרנט בלבד.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by rally11,

שלום רציתי לקבל חוות דעת בבקשה לגבי המפרט, השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס אך גם קצת משחקים וסרטים ב 1080P. המפרט: מעבד אינטל P8700. זיכרון 4 GB DDR3. 320 GB 7200. כרטיס מסך ATI 4650 1 GB. תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. בארץ אומנם לא רלוונטי, אבל אם אני מזמין מחו"ל האופציית בחירה הזאת תמיד שם. מה זה אומר לגבי משתמש מהשורה? gracias

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. Started by momo777,

מה אתם חושבים על המפרט. שימוש: משחקים כבדים, סרטים ואופיס. האם הכרטיס מסך מספיק חזק? מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤268 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 צורב Sony Nec - Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. המקלדת נעולה על המקשים המשניים, לדוגמא, במקום האות M מופיעה הספרה אפס, אני רואה על הצג הקטן שמופיע הסמל של מנעול ומתוכו הספרה אחת. אני מנסה ללחוץ על FN + NUM LUCK כדי לשחרר את הנעילה, אבל כלום לא קורה, כיצד ניתן להחזיר את המקלדת לתפקוד רגיל ? הבעיה החלה לאחר שפירמטתי והתקנתי Windows 7 Ultimate Final, נראה כי מקש ה FN כלל לא מתפקד, ומכאן כנראה הבעיה. מה עלי להוריד, ומהיכן, ע"מ שמקש ה FN יחזור לתפקוד ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד. התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000. הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד. (Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM. אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..) אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית. בכל מקרה, לסיכום: תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמו…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.