ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה לעזור לי לבחור בין 2 מפרטים תקציב עד 4500 Tms&Fox Phenom II X955 HD4890 מעבד AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1,158 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 זיכרון DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil HS ¤345 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1,050 דיסק קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤309 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138 ספק כוח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower …
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו מפרט טכני למחשב. אני צריך חוות דעת.. אם כדאי לשנות משו או להוסיף משו. הייתי שמח אם הייתם בודקים לי את אותו מפרט (אפשר קצת שונה) במקום אחר בשביל שיצא יותר זול בתמונה שהבאתי שכחתי להוסיף כרטיס קול אז תוסיפו את הכרטיס קול הזה למפרט: Asus Xonar DX 7.1 Channel PCIe 2.0 המחיר שלו הוא:552 ש''ח אבל אפשר להחליף אותו אם הוא לא מתאים.. אבל בקיצור זה לא מה שחשוב מקסימום אני יחליף את הכרטיס קול. הבאתי גם מסך מחשב ב-800 שקל מפה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7728549 המחשב יצא בסך הכל: 6049 והמסך:800 תגידו לי מה דעתכם על זה ואם אני יכול להוריד קצת את המחיר של המחשב במקום אחר או לשנות.
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה אתם אומרים בשכל או לא..? ??? מנסים לשכנע אותי כמובן לא לבטל.. מחשב לפי פירוט: מארז PS02B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק (לקחו לי כולל שלושה מאווררים 390 ש"ח) http://www.directron.com/ps02b.html ספק כח SPIRE 12CM FAN 550W SPIRE (389 ש"ח) (איש מכירות טען שאין את הספק כוח שביקשתי והביא לי את זה במקום... התאכזבתי כמובן) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=409 לוח אם X48-C PLATINUM 7.1 1GLAN MSI ( ש"ח 690, לוח אם מקורי כביכול שודרג במתנה לזה..) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4007&CatCode=543 מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 (מסתבר שזה TRAY ולא כמו שביקשתי BOX, לאחר בירור, אמר לי שאין להם BOX, כמו כן בכלל ניסה לשכנע אותי בחינם …
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים. חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15-16 אינץ ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל, 2 קילו ומטה (אני לא יודעת עד כמה זה סותם...) מקווה שזו הייתה הכוונה של השאלה ובקשת העריכה.... אני לא צריכה זכרון רחב כי אני לא מתכוונת להעביר אליו את המוסיקה והסרטים אלא בעיקר לעבוד עם האופיס. אשמח להמלצה, תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי לכולם, ראיתי שיש כאן אחלה המלצות אז החלטתי לנסות את מזלי. השימוש המרכזי למחשב יהיה פיתוח ווב (DB כבד) וקצת עריכת תמונות, המרות וידאו וניגון סרטים HD - לא משחקים. עברתי על המפרטים המומלצים באתר והרכבתי שתי אופציות, אחת מבוססת INTEL והשניה מבוססת AMD. אז קודם לשאלון למקרה ששכחתי משהו: 1. תקציב: סביבות 2500 ש"ח, מזומן הולך 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים HD, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), פיתוח אתרים כבדים. 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. לא צריך דיסקשיח (יש 320GB ממחשב קיים) 5. אין העדפה לחברה 6. עיצוב לא קריטי, חשוב שיהיה שקט 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שיהיה שקט, במידה סבירה (לא רוצה לשמוע אותו אם אני לא מחפש) 10. המהרה…
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה מחשב שיהיה מחשב רשת, עם הרבה זיכרון, שיעבוד הרבה זמן בלי שיכבו אותו עם הרבה אפשרויות בלוח אם 2 יציאות רשת , WLAN וכו.. לא חשוב שקט , זיכרון לפחות 2 טרה +. כל זה בתקציב של 4000 שקל ללא חריגה אולי ממש קצת אם זה יהיה הרבה יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מעפן שמתקלקל כל הזמן והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג... קיצור התקציב שהועמד לי הוא 2500 ש"ח... אני רוצה מחשב למשחקים ושיוכל לעמוד במשחקים עתידיים (גם אם באיכות נמוכה יחסית), וגם שיהיה נוח לשדרוג... מדובר במארז בלבד, כלומר בלי מסך או כל ציוד היקפי אחר. מישהו יכול לתת המלצה למפרט?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתאים לעבודה עם תוכנות כמו: הייפרשוט,אליאס,רינו,פוטושופ וכו... מסך בגודל 22, חשוב שיתאים לעבודה גרפית ולעריכה. מקלדת ועכבר יכולים להיות פשוטים, שום פיטשרים מיוחדים במקלדת. רמקולים סבירים...... מארז מקורר היטב... בניה והרכבה במעבדה והתקנת מערכת הפעלה: ויסטה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תיעצו לי בנושא הבא: מחר אני מביא את המחשב למעבדה, מפרט: amd 5600 2.8 GHz, שתי ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 8800 GTS עם 640 מגה. אני לא רוצה בינתים להחליף הכל, רציתי לשאול אם כדאי להוסיף עוד 2 ג'יגה ובעיקרון מה עוד אפשר לשדרג כדי שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה? עוד מעט מגיע גל של משחקים והמחשב שלי כבר מתחיל לצלוע במשחקים כמו ARMA2 ואני חושש שבכלל ימות כשינסה להריץ את Operation Flashpoint 2 הבעיה שאני יכול להוציא כרגע לא יותר מאלף שקל (אפשר לחרוג מעט) אז באתי לשאול אותכם, האם כדאי לשדרג RAM ועוד איזה חלק במחשב, או שאין טעם ועדיף לחסוך לשדרוג מלא?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, האם המפרט הזה יספיק לשחק עליו SIMS3? מה הייתם משנים? אגב, התקציב קשיח, עד 2500 בערך פלוס מינוס וצריך חנות באיזור ת"א\ר"ג עצמה. המפרט הורכב ב-KSP רמת גן אני צריך את המארז הכי הכי פשוט שרק אפשר ולכן לקחתי את הכי פשוט שיש להם והדבקתי לו מאוורר 120, בתקווה שזה יספיק. תודה לעוזרים!! מעבדי אינטל Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 420 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 275 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature 280 כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 550 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 230…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המשימה להרכיב מפרט לסבתא. התקציב לא מוגדר אבל כמובן עדיף כמה שפחות. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? מעבד Intel E5300 לוח אם - הלוח כולל כרטיס מסך מובנה עליו - Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרונות Patriot 2X1gb DDRII 800mhz דיסק קשיח Seagate 500gb SATAII 16MB צורב DVD LG GH22NS X22 גוף קירור למעבד (מגיע Tray) Arctic Cooling Apline 7 Pro מארז Coolermaster Elite 341 ספק כוח Enermax Tomahawk 450W מסך Samsung 2033SW Plus 20' מקלדת + עכבר מייקרוסופט רגילים רמקולים Logitech X-210 סה"כ יוצא 2,894 ש"ח מKSP (פשוט כי היא החנות הכי קרובה אליה וגם נחשבת זולה) ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הספק כוח (האם 300W לא יספיק?) והמסך (איך הוא?) אבל אשמח לשמוע הצעות לגבי שאר המפרט. לא …
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המפרט הבא: Athlon 64 3200+ DFI nForce4 Ultra-D 2x1Gb eVGA 7800GT Enermax 420W PSU Asus Xonar Essence צורב DVD צורב CDRW 160GB HD שאלתי היא כזאת: האם, במידה ואשדרג את המפרט במעבד-לוח-זכרון-הארד דיסק חדשים אצטרך להחליף גם לספק כוח חזק יותר? אני מעוניין כרגע רק לשפר את ביצועי המערכת במולטי-טסקינג ופחות חשוב לי הכרטיס מסך כרגע למשחקים חדשים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הHP DV6 למשחקים(המחשב מהמבצע של אורנג)
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
צריך מפרט לסטודנט שמתחיל אוטוטו ללמוד פוטושופ, פלאש ותלת מימד (מאיה). המטרה היא לבנות מחשב ללימודים, מתוך הנחה שהסיכוי שהוא יהיה רלוונטי עוד 3 שנים הוא נמוך. לכן הוא צריך להיכנס בתקציב יחסית נמוך (2400 גג, בלי מסך) מבחינת המעבד - שוב זו לא מכונת רינדור מטורפת, ורוב העבודה מול מאיה תעשה בלימוד התוכנה ולא ישיבות ארוכות של רינדור צנות מסובכות...מקווה שהבנתם את הרעיון. הרכבתי משהוא יחסית פשוט, אשמח לחוות דעת (הרכוונתי בסקיפיסי, אבל התיכנון הוא לקנות ב KSP....) מעבד AMD Phenom X4 9650 Box ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1260 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA36…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה, יש אתר כמו האתר של "Can you RUN it?" רק שהוא בודק איזה מחשב יש לך ואומר לך מה כדאי לך לשדרג? עכשיו, יש לי בערך 1500 שקל (חריגה מקסימלית 2000 שקל) ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי לא למשהוא פצצה שיריץ לי fallout 3 על מקסימום, אלה משהוא שיתן לי עוד קצת אפשרויות כשאני בוחר באיזה משחק אני ישחק עכשיו. כרגע יש לי (אני לא מבין ממש במחשבים אז אני פשוט מעתיק מדביק ממש שאני מקבל מ-Can you RUN it? CPU:2 processors running - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed:1.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz System Ram: 1015 MB Video Card: Intel® 82945G Express Chipset Family (Intel® 82945G Express Chipset Family) תודה מראש ד"א אני גר ליד חנות "Ivory" שבמודיעין
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מעדיף מחשב כמה שיותר קטן במימדים שלו שזה אומר אם יש למצוא את המארז המיני הזה אז להכניס אותו ומסך לא צריך יותר מ17 ... העדפה למחשב מחנות tms תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין ב-HTPC בפחות מ-2000 ש"ח. כרגע אני צריך יציאת svideo פשוטה עם אפשרות לחבר כרטיס מסך מתקדם יותר בבוא הזמן כשארכוש מסך עם כניסת HDMI. (כרגע יש לי CRT רגילה). דגש על מערכת שקטה עם HD גדול להכיל את כל הסרטים.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: MSI PR601 מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM ב3000 ש"ח... ללא מערכת הפעלה. האם משתלם? האם אפשר לסמוך על המחשב הזה? לבין: מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4200 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כולל מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium כולל יציאת HDMI ב200 שקל יותר מהמחשב הראשון.. השימוש הוא לתכנות בשפת C#... כלומר, VISUAL BASIC ואני רוצה שהמחשב יהיה אמין ויסחוב טוב... אני לא רוצה שעוד חצי שנה - שנה הוא ייחש…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שיניתי את ההודעה לגמרי , המחשב ישמש אך ורק לאינטרנט ויישומי אופיס וגם לתוכנת אוטוקד (שהיא קצת יותר כבדה אבל אני לא חושב שזה דורש הרבה מהמחשב) דרישות : 4 ג'יגה זכרון פנימי , רמת הרעש לא קריטית , אין תכנון לשדרוגים עתידיים אבל כמובן שיהיה נחמד אם תהיה אופציה. מסך 22" רחב עכבר + מקלדת אלחוטיים (או לפחות רק העכבר) ורמקולים שהם קצת יותר מבסיסיים. אני מוסיף את הדרישות למקלדת עכבר ורמקולים כי אני רוצה שזה יהיה מאותה חנות שאני קונה בה את המחשב ובגלל שאני רוצה שזה יהיה בתוך התקציב. חנות עם סניף בחיפה - חובה וכמובן שלא KSP. מקווה שעכשיו תוכלו לכוון אותי יותר , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-