ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
רגע לפני ששולפים ת'כסף הצעות לשידרוג לוח + מעבד (אפשרי הצעות עם OC)+ מסך 20. המחשב מיועד לעיצוב גרפי ופיתוח אתרים, לגבי המסך חשבתי על dell 2007wfp בגלל הפאנל . מה יש כבר: HD 250 SATAII HD 320 SATA II זיכרון 2GB 667 כ.מסך GF 7300 512
-
- 15 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בלי: כרטיס מסך,מסך מחשב,צורב. בהמשך אני קונה hd4870 x2 2gb
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, מחפש לפטופ חזק למטרות: וירטואליזציה (עוד מכונה אחת במקביל שתקבל 1.5 גיגה) קומפילציה זיכרון כרגע ארצה 4 עם אופציה להרחיב ל8. מעבד i5 or i7 כונן פחות קריטי. כרטיס מסך נפרד - לא מעוניין בזה ומבחינתי זה חיסרון. גודל מסך 14-15'' משקל רצויי 3 קג' ומטה. כרגע יש לי lenovo T410 [הוורסיה עם ה i5] מהעבודה והייתי מעדיף משהו חזק לפחות באותה מידה (הוא סוחב עם מכונה אחת בזיכרון וXP). אחריות - כן, מאוד חשוב לי. קראתי פה בפורום כמה המלצות וכו' ממה שראיתי בינתיים הR835 של תושיבה נחות ביחס לT410.. אז אולי אני חיי בסרט?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הצרכים שלי: עבודה משרדית בעיקר, עריכת וידאו ותמונות בסיסית, לכידת וידאו, ריבוי משימות, עם אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך סביר למשחקים. העיקר שירוץ חלק לגמרי עם ויסטה הום פרימיום בלי שום בעיות, גם עם כמה תוכנות לא כבדות ברקע. הצעת המחיר שקיבלתי: לוח אם: GigaByte GA-945GCMX-S2 מעבד: Core 2 Duo E4400 2.00 800 FSB 2MB זכרון: שני 1GB DDR2 מארז Asus A6 עם ספק כוח EZcool 420W True - ביקשתי מארז שקט יחסית, ולא יקר מאוד. HD צורב מסך וכל השאר יש לי. יחד עם ויסטה הום פרימיום (600 ש"ח) : 2400 ש"ח. זה מתאים לצרכים שלי? המחיר טוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני סגירת העסקה על מחשב דאל סטודיו.. אלו הנתונים: (רק שאני מוסיף זיכרון של 4giga במקום 2G כמו שכתוב במפרט..) http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm אז רציתי לבדוק איתכם פעם אחרונה מה דעתכם עליו.. ביקורות טובות רעות.. תקלות ששמעתם שיש בו ועוד כל מיני דברים לפני הקנייה.. שאלה נוספת שלי היא אם הוא יהיה מספיק טוב בשביל להריץ לי משחקים כמו GTA IV /COD4.. לא חייב על האיכות הכי הכי הכי גבוה אבל שירוץ על איכות נורמלית בלי להתקע ובלי גרפיקה מגעילה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבובים , קודם כלפרגון קל, אין על הפורום הזה , זה כבר פעם שלישית שאני עובר דרכו לפני רכישה וכל פעם מבסוט מחדש! תודה לכם על כל מה שאתם עושים! כמו כן, אז אני רק שאלה בבקשה - אני באילת, מתכנן לקנות dell vostro 5481 אני מחפש בעקרון מחשב שישמש אותי למקסימום פיפא ולהרבה תכנות וחומרה עם Fpga ונטפליקס. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך - mx130. האם הוא מספיק ? האם יש משהו בksp (ספציפית) שהוא יותר טוב ? אולי לנובו עם אחריות מורחבת? המלצה זריזה לפני מחר?? תודה רבה לכל העוזרים מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים שיכלול רק מסך בנוסף אליו של 20" דק (מה שיותר כדאי רחב 9:16 או רגיל 3:4) לא צריך מקלדת רמקולים וכל השטויות שיש בחוץ...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את החלקים של המחשב שלי. האם כדי לשפר/לקנות חלקים או פשוט לקנות מחשב חדש לגמרי? להלן המפרט:
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הרבה מחשבות ובירורים מצאתי את המפרט הבא: Dell D830 15.4" WXGA (1280 x 800) UltraSharp Wide Aspect Ratio TFT display Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz/2MB/800MHz) with Intel GMA X3100 Intel® 965GM or 965PM 2.0GB, 667MHz DDR2 SDRAM Memory (2 x 1024MB) 512MB-4GB6 shared7 DDR 2 667MHz Memory 120GB serial ATA HDD 5400RPM Ports: S-Video, Serial, 1394, VGA, headphone/speaker out, 3 USB, powered USB (D/Bay), RJ11, RJ45, AC power, docking out, RJ-11, RJ-45, AC power High Definition Audio codec. Dual speakers, 8 ohm. Integrated omni-directional microphone Intel GMA X3100 graphics One Type I or Type II PC Card Slot; 54mm Express Card Slot supports both 54mm and 34mm Express C…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מגיע אלינו קרוב משפחה מחול (מקום שבו דברים כאלה לא זמינים) ורוצה לקנות סוללות להחלפה למחשב נייד המחשב fujitsu siemens lifebook t4220 סוללה ראשית fpcbp155 סוללה משנית (נראה כמו אחת שנכנסת במקום הסידירום) s26391-f405-l200 רוצים מחיר נמוך ככל האפשר וחלקים מקוריים חדשים שיחזיקו מעמד לאורך זמן. אין דרישות גבוהות לאחריות כי הוא כנראה לא יוכל לממש אותה מאיפה שהוא יהיה מאיפה משיגים את זה בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאחותי מחשב חדש. עבודה "משרדית" + משחקים ברמה נמוכה, מינימלית. א. האם כרטיס גרפי ON BOARD מאפשר צפייה בסרטים, והרצת משחקים פשוטים? ב. 64bit של AMD מומלץ במפרטים של האתר. למיטב ידיעתי מעבדים אלו יקרים, אך זה זול, איפה ההבדל או שאני לא מפרש משהו נכון? ג. מה ההבדל בין ASROCK K8-UPGRADE VM800 לגירסה של הלוח שרשומה במפרטים של האתר. שאלה נוספת, היא מאיפה לקוחים המחירים שנמצאים במפרטים של האתר. תודה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך לא מבין דבר בעניין. התקציב הינו 3000-4000 ש"ח. השימושים הם בעיקר משחקים(לא נורא כבדים- מנוע סורס בעיקר), אינטרנט ומעט סרטים. המחשב יהיה גם בבית וגם בעבודה- לא חייב להיות קל. סוללה- לא קריטי שתהיה חזקה, מכיוון שיהיו שקעים איפה שיהיה הנייד. HD- לפחות 320. מסך- יהיה נחמד אם יהיה גדול.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לאחר קריאה וקצת סקר שוק הגעתי למפרט הבא מה אתם אומרים עליו אם יש מקום לתיקון אשמח לדעת מארז Antec Fusion 430w V2 http://www.skypc.co.il/pl_product~FUSION-V2~6~0.htm 902 ש''ח לוח אם GIGABYTE GA-EG45M-S2H http://www.skypc.co.il/pl_product~39440~10~0.htm 654 ש''ח מעבד Intel Core 2 Due E8400 Box http://www.skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm 777 ש''ח זכרונות Corsair DDR2 2048MB (1024MBx4) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 http://www.skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm 534 ש''ח דיסק קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB http://www.skypc.co.il/pl_product~5000AAKS~7~0.htm 305 ש''ח זהו המפרט ללא כרטיס מסך בשלב זה. אשמח לחוות דעת.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO2033 ,CRYSIS 1 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת /עכבר/רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מחפש cost effective. מוכן להוציא עד 7000 אם יש משהו ממש שווה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. יש כמה כוננים אבל ישנים, צריך SSD חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הנתון העיקרי שלא ניתן להתפשר עליו NVIDIA Quadro K5000M ורצוי ב-SLI. מכאן והלאה כל מה שניתן להוסיף כדי שאני לא אחכה לו הרי זה משובח...איזה זיאון אולי? רק בעיה קטנה...יש למישהו מושג איזו חברה מייצרת חיות כאלו?...איפה קונים? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקר למוזיקה ולאינטרנט ושאר משימות פשוטות - לא הולך לשחק עליו משהו יותר כבר ממשחקי דפדפן וגם זה נדיר. רמקולים מקלדת עכבר לא צריך, מסך שהיה 22 שחור. חשוב מאוד מאוד שהיה שקט עד חרישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב, רציתי לקבל את המלצותיכם לרכישת מחשב נייד בסכום של עד 3500 לצורכי עבודה משרדית. הדרישות מהמחשב הן כדלקמן: מסך - 13.3 משקל - פחות מ-2.4 עם עדיפות לכמה שיותר קל. דיסק קשיח - לפחות 300 ג'יגה. אורך חיי סוללה - לפחות ארבע שעות עבודה, אם אפשר יותר, מה טוב. אחריות - שלוש שנים. כרגע אני שוקל את ה-ThinkPad Edge אותו רכשתי לעצמי כסטודנט, אני חושב שהוא עונה לכל הקריטריונים הנדרשים מהמחשב החדש לו אני זקוק. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. שלכם בכבוד רב, ובתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש נייד 11-12 אינץ ללימודים. מצאתי באתר וואלה את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116WIN7 לעומת ה1005, המחשב הזה כמעט באותו מחיר, עם מסך גדול יותר, סוללה 6 תאים ,וכתוב שהוא מגיע גם עם 2 גיגה זכרון והרד דיסק 250. זה היה נשמע לי קצת מוזר, במיוחד אחרי שראיתי בפרטים בקטן למטה שהוא בכלל מפורסם עם 1 גיגה זכרון ו 160 הרד דיסק. מה לדעתם הנתונים האמיתיים שלו? ואם זה באמת 2 גיגה \ 250 , כדאי ללכת עליו? מחירו ההתחלתי הוא 2000 שקל, חשבתי להציע באזור ה 2400 +\-. בכל אופן, שלחתי מייל לוואלה שיגידו לי על הנתונים המדוייקים של המחשב הזה..
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בעיקר לפאבג'י, השאר פחות מעניין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): מספיק לי רק SSD, לא צריך הארד דיסק גדול. מסתדר עם 250 גיג'ה אף פעם לא הגעתי. אפשר להכניס 500 אבל להביא 2 מפרטים שונים בתקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות, אבל כל עוד הוא לא נשמע כאילו מטוס ממריא, זה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עורך בתוכנת avid ומחפש מפרט למחשב חדש וחזק לעבודה על התוכנה ויישומים נוספים במקביל אני צריך יכולת רינדור גבוהה וכמו כן למי שמכיר את התוכנה אני צריך מפרט עם תאימות לתוכנה - זאת תכנה מאוד מפונקת שלא עובדת עם כל רכיב תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, והוצע לי (כאן בפורום האמת), המחשב הזה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735724 . בעיקרון, אני משתמש במחשב לצפייה בסרטים , עבודה משרדית, אך בין השאר גם משחקים קלים (Football Manager ולעתים רחוקות pro evolution soccer). האם המחשב הנ"ל יריץ את המשחק (football manager) בצורה טובה? כי זה השיקול העיקרי כרגע - הנה הדרישות של המשחק - Intel CPU - Pentium 4 3.0GHz AMD CPU - Athlon 64 4000+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 1.5 GB Hard Disk Space - 2.5 GB Direct X - 9 האם יש מחשב טוב יותר בתקציב דומה? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-