עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Albetron,
    • 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by amisha,

שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  3. לכול חברי הפורום שלום אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של 6500 טיפה לחרוג סבבה אני רוצה שהמחשב יחיזק לי לפחות לשנתיים הקרובות אבקש את עזרתכם בבניית המפרט הטוב ביותר לסכום זה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SpLAsH,

אחרי כמעט 6 שנים, הגיע הזמן להחליף מחשב המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר או צורב דיוידי (אני לא צריך יותר מכונן דיוידי רגיל), אבל כן צריך מסך כמו כן, כנראה שאני לא אעשה אוברקלוק אז אין צורך בקירור יקר תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני מוכן להשקיע עד 2700 שח' ללא ציוד הקפי גם לא כולל צורב. אני מעוניין במחשב שיריץ ויסטה בלי בעיות ושיפעיל לי משחקים כמו GTA/NEED FOR SPEED וכול מיני כאלה בעקרון אם אפשר שיריץ לי גם משחקים חדשים יותר שיהיה חזק וחשוב לציין שיהיה שקט ומאוורר טוב. בנתיים המחשב פועל על רזולוציה של 768*1024 אולי עוד כמה חודשיים אני יחליף למסך גדול יותר של 22 אינטש. עם אפשר להרכיב אותו דרך tms או ksp אני ישמח מה שיותר נוח לכם ויותר עדיף. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Toothpaste,

שלום, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם. הפרטים הם: תקציב - 5500 ש"ח מטרות - משחקים, סרטים ב-Full HD OC - לא מתוכנן ציוד היקפי - ללא רצוי מ-KSP כי הם החנות הטובה היחידה שאני מכיר בירושלים. אם יש עוד, המליצו לי. המפרט: רציתי לדעת: * האם החלקים ששמתי מתאימים אחד לשני? לוח אם למארז וכו'. * האם בסה"כ המפרט טוב ומנצל את התקציב באופן מקסימלי? יש איזשהו חלק שכדאי להחליף? או אולי את המארז? * האם יש איזשהו מעבד או כרטיס מסך שכדאי לחכות לו? אפילו אם זה חודש-חודשיים של המתנה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד כרטיס מסך: SPARKLE 320MB או GIGABYTE 512MB כמובן 8800 מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. אהלן חברים! נשרף לי לאחרונה סלוט ראם בלוח אם (Gigabyte B85M-D2V) ואני עם מעבד i7-4770k (אופציה לoc). יש תכנון לקנות מחשב חדש יותר חזק בשנה שנתיים הקרובות. אך בינתיים אני מתלבט אם להחליף פשוט את הלוח אם, ללוח מסדרה z ככה שגם אוכל לעשות oc ולהגיע לביצועים חזקים יותר של המעבד, או מצד שני להחליף כבר באנדל (לוח,מעבד,זכרונות) וכמובן שגם קירור בכל מקרה אצטרך להחליף. אם להחליף רק לוח חשבתי להחליף לasus z87-k ואם להחליף באנדל אז אשמח להמלצה(תקציב של בערך 1k).. תודה לעוזרים! המפרט שלי (הלוח הוא ddr3 אם אני משדרג זה ללוח ddr4).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by elihagay,

board:P4S800D,SATA cpu:P4,3.0GHz,s478,1M,prescott,intel memory:DDR400,2x256 micron hd:120GB,SATA,WD v.card:A9200 radeon ATI 128MB,DVI dvd-rom:sony cd-rw:asus case:400watt סכום:3200 שקל ** אני לא גיימר ** תודה מראש אלי

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

אני רוצה למכור את המחשב שלי אני לא ממש מרוצה ממנו ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש וטוב יותר.. אז ככה אני לא ממש מבין בזה אבל מה שהצלחתי לאסוף על המחשב זה הפרטים האלה: Microsoft Windows XP Professional גירסה 2002 Service Pack 3 Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 3.01GHz, 960MB RAM ATI RADEON XPRESS 200 Series C = 37.3 GB D = 39.3 GB כמה המחשב הזה בערך שווה? תודה מראש ועוד משהו.. מישהו יכול להמליץ לי על איזה מחשב.. יש לי תקציב של 2000 שקל..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by saarxee,

שואל מהתעניינות בלבד: i3 2100 כולל קירור סטוק 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 SAPPHIRE HD7850 DUAL-X 1GB צורב של LG קשיח 500GB 7200RPM של HITACHI ספק Seasonic S12-520W מארז סטנדרטי. יש אחריות על כל המחשב, וקופסא רק של כרטיס המסך. מצב טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 חריגה עד 200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ADOBE AE,PHOTOSHOP,GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by eliil1,

שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Antec Super Lanboy Aluminium Case 564.00 ¤ 1 AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX 2157.00 ¤ 1 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 251.00 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 690.00 ¤ 2 1380 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 890.00 ¤ 1 Corsair TWIN2X1024-5400C4 1024MB (2x512) DDR II 675 DUAL XMS Memory 1290.00 ¤ 1 17" Infinity 775CA Samsung Tube PFC Black/Siver Flat Monitor 680.00 ¤ 1 Enermax 535W EG565P-VE 20/24Pin Power Supply 680.00 ¤ 1 Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card 495.00 ¤ 1 XFX GF7800GT PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card 2110.00 ¤ 1 10748 ¤ מה להחליף להוסיף לשנות לקחת להוריד מה כדי מה שווה ...?! אנ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אם שווה את זה יש אפשרות לחרוג(יכול לעשות נסיעה לאילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אולי live stream וpcvr 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל אשמח להמלצה על רמקולים שאולי אקנה בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

20. Started by Shahi,

צריך עזרה תרכיבו לי מחשב שמיועד למשחקים ב 5500 שקל בלי ציוד הקפי רק מחשב

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום רב . אני מעוניין לבצע שדרוג נכון למחשב הקיים שלי . בשדרוג נכון אני מתכוון לכלכלי נכון. כיום יש לי AMD 3700 SAN DIEGO 2 גיגה זיכרון ( 400 ) על לוח של אסוס שסוגו לא רלוונטי לשדרוג כי בכל מקרה אצטרך להחליפו. כרטיס מסך 7800 GTX אני מעוניין להקפיץ את הביצועים של המחשב שלי , במבחני בנצ'מרק ראיתי שמעבר ל פנטיום E6600 אי מקבל ביצועים כפולים מבחינת המעבד ואם אני מלביש אותו על לוח אם של אסוס P5B DELUXE אני יכול לעבוד גם עם תדרי זיכרון של 1024 - מומלץ באתר הזיכרון של KINGSTONE HYPER X . ככה שהשיפור בביצועים יהיה מאוד משמעותי. השלב השני של השדרוג הוא מעבר לדור החדש של כרטיסי המסך ואותו אני מעוניין לעשות כאשר הויסטה תתיצב ומשחקים יתחילו לצאת ל DX10. שאלתי היא , האם לבצע כזה שדר…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by xkore,

חיפשתי מחשב למשחקים כבדים עד 4000 אבל אני רואה שזה לא יספיק, אני מקווה ש4.5 יספיק. אני יחבר אותו לטלוויזית lcd אז אני ישתמש ברזולוצית full hd. לא מתכנן oc. צריך גם: רמקולים(טובים), מקלדת ועכבר אלחוטיים,אוזניות ב 800-1000 שקל תיכננתי לקנות את החלקים למטה: Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 2 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪829 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3390 המפר…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג 'צת לאחיותיי את המחשב ואני צריך מספר דברים.. 1.צורב דיוידי הכי מומלץ שקיים נכון להיום בשוק.(חשבתי על פיוניר 111).אבל תציעו אם יש יותר טובים.צריך את המודל המדוייק בבקשה. 2.כרטיס מסךAGPX8 כלשהו.. 3.זכרונות DDR 2סטיקים 512 מגה..גם כן תציעו.. בסה"כ אני לא רוצה לעבור את ה1100 אבל אם עברתי לא נורא כל עוד הציוד הוא טוב מאוד.בין 1000-1100 זה המקסימום שאפשרי. תודה למגיבים.ורק אם אפשרי להגיב מהר כי היום אני הולך לקנות את החומרה.באזור מרכז אם אפשרי גם לציין חנויות.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  24. לא מתוכנן OC. המחשב מיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר. אין צורך בציוד הקפי או במסך. 3000 ש"ח, אך ניתן לחרוג. אם אפשר לתת פירוט על הרכיבים ואת הסיבה שבחרתם דווקא בהם זה יעזור מאוד. תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  25. אין צורך במסך וציוד היקפי, הארד דיסק 1TB לצורך איחסון הסרטים (-: עדיף שתהייה לו יציאה לחיבור לטלוויזיה(S-VIDEO - אין לי LCD), אולם זה לא חובה. התמיכה בHD נועדה ללאחר שדרוג עתידי של הטלוויזיה. תודה רבה! עדכון: ללא OC, תוכנות שיהיו בשימוש:ניגון סרטים ומוזיקה, WINDOWS 7, אינטרנט ואופיס. גיימינג: משחקים ממוצעים כגון COD וקווסטים למינהם. לא משהו כבד יותר מדי. אין דגש מסוים על שקט, אבל מצד שני שלא יהיה טרקטור(הולך להיות בחדר שינה)

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.