עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itaylevi,

יש לי תקציב של 5K למחשב גיימינג. אני מחכה לR9 280X. יש לי אפשרות להביא מחשב שלם/חלקים דרך ארה'ב - ללא כל תשלום על המשלוח עצמו. אז אני בהתלבטות, שכן יש לי כמה אופציות : א. לקנות הכל בארץ - ככה אני בטוח באחריות ואין בעיות מהבחינה הזאת, אך אני משלם הרבה יותר כסף. ב. לקנות חלקים מסויימים בארץ וחלקים מסויימים בארה'ב. ג. לקנות את כל החלקים בארה'ב ולהביא בחלקים, לא בתור מחשב שלם. ד. לקנות מחשב שלם בארה'ב, ולהביא אותו לארץ בשלמותו. השאלה היא איזה מיסים אני צריך לשלם על חלקים ואיזה מיסים אני צריך לשלם על מחשב שלם - האם הם שונים? האם יש מכס או רק מעמ? בקיצור מה קורה מבחינת המיסוי... מעבר לזה, על איזו אופציה הייתם הולכים? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by kotevnir,

שלום אני מעצב מתחיל ורציתי המלצה למחשב נייח שנועד לעריכה עם תוכנות ADOBE ובעיקר פוטושופ ראיתי את המפרט המוצע במחשבים מומלצים לעריכה דו מימדית, הוא פורסם לפני חצי שנה ורציתי לדעת אם אפשר להשיג מפרט טוב יותר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה 500 , אני יודע שהתקציב נמוך אם יש משהו מומלץ שאני חייב אז אפשר לחרוג יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן קשיח לאחסון …

3. Started by fofo66,

מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב לצרכים בסיסים כמו אופיס גלישה באינטרנט + הורדות ומשחקים לילדה בת 5 כמו ברבי וכו' לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק .שהיה כולל מסך וציוד הקפי אין לי מושג מה עדיף AND או INTEL השמח לתשובה מהירה ורצויי מחנות אחת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by dimadp,

שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by sas2k3,

בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מעבדי ?AMD? - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם - gigabyte- K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 כרטיסי מסך? - Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E דיסקים קשיחים -? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים - Teac/SONY 1.44 צורבים? DVD Recorders - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? - HEC Compucase CI-6A21 400W מסכים -? SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדות - MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - 400 W ------- סה"כ - 6380 (כולל הרכבה. המפרט הורכב ב-KSP) מה דעתכם על המפרט? בנוסף, יש לי כמה שאלות ספציפיות: אני מעוניין להוריד את המחיר אל מתחת לקו ה-6K. האם כרטיס המסך הנ"ל (שמחיר…

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  7. הנה הלנובו: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tZTxYMAs68kyC6F79SuPPSk:12bbi68k5?id=3939832&pr=QJ5&N=2%20538%2030248&sgID=7 הנה ה HP: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tZTxYMAs68kyC6F79SuPPSk:12bbi68k5?id=3952728&pr=QJ5&N=2%20538%2030244&sgID=7 התעלמו בינתיים מהמחירים (הוספתי מחיר בכותרת כי נתבקשתי לעשות כך) אך אם תוכלו לתת טיפים או מקומות זולים למחשבים האלה או למחשבים באותה רמה במחיר זהה, אני אשמח. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  8. Started by bigbug,

האם הלוח אם הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121353 מתאים למעבד הזה: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore‎? הלוח הוא ל Core 2 Duo והמעבד הוא DualCore אבל מצד שני כתוב שהלוח הוא לסוקט: LGA 775 שהמעבד הוא גם סורט 775 אז הם יתאימו או שלא?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי + משחקים + HD התקציב עומד על כ 4000 ש"ח +- לכן חשוב לי הכרטיס מסך. מבחינת גודל מסך ומשקל אין העדפה. העדיפות היא מקסימום ביצועים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by ShakedB,

בונה מחשב לבן דוד שלי, הזמנתי לו כבר כמה חלקים מאמזון במבצעים שפורסמו פה. צריך המלצה מארז ספק ולוח אם. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לא מתוכנן אוברקלוק. גר בכפס מתכנן לקנות בשבוע הבא. קניתי לו Ryzen 5 2600 TEAMGROUP Elite Plus DDR4 16GB Kit (2x8GB) 2400MHz PC4-19200 CL16 Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD Gtx 1060 3gb תקציב בסביבות ה600 שקל, אם יש צורך לחרוג אפשר לספוג את זה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  11. זה מחשב שאני אמור לסיים עליו עבודות עיצוב גרפי מקצועיות וכבדות שהתחלתי במשרד עם תוכנות כמו Indesign, Photoshop, Illustrator וכו', מעט עיצוב תלת מימדי עם Maya, ובשעות הפנאי (המועטות!) - בעיקר סרטים. אז ככה, משום מה, במשרד שלי כמו גם בהרבה משרדי עיצוב גרפי אחרים משתמשים במקינטוש (מדוע??) אז חשבתי או ללכת על מקינטוש או PC עם המפרט הבא: מעבדי אינטל: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם: INTEL DG33BU s775, 1333Mhz, Intel G33, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים: Plextor, PX-800A (קונה בנפר…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על המחשב ועל הלוח אם שמעתי שהוא טוב (אתם יכולים להסביר לי למה הוא טוב) מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX זכרון 512MB DDR 400MHZ (אני מוסיף עוד סטיק של 512) דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA צורב מחברת SONY במהירות 52X32X52 אריזת BULK כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  13. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1785 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤712 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Thermaltake Kandalf LCS ¤1729 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD4000SWA ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1039 http:…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. ידידה שלי הביאה לי את הנייד שלה שאפרמט לה. עכשיו באתי להתחיל ואני שם לב שיש שם כונן RECOVERY. ממקרה עבר הבנתי שאני צריך לפעול אחרת במקרה כזה ולא סתם לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אגב זה מחשב מסוג DELL VOSTRO דגם ספציפי לא ממש מצאתי. עריכה: נראה לי שמצאתי - VOSTRO A860 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 8.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא,רק אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS 2, THE WITCHER 2, AC:B -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיצוב אלבומים דיגיטליים בתוכנת DG FOTO GOLD, עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ ולייטרום, צפייה וקיטלוג תמונות בתוכנת ACDSee אופציה ללימוד עריכת וידאו בתוכנת PREMIER, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר DG FOTO GOLD, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) ככל הנראה מס…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  17. היי חבריה יש טעות או? במבצעי חומרה חדשים פורסמו נייד MSI המחיר שפורסם 3110 ש"ח המחיר שחויבתי 3410 ש"ח=993.11$ אפשר הסבר בקשה תודה פריט / ים פריטוטאלי: 799.00 $ משלוח וטיפול: 33.90 דולר …

18. Started by IdolAdmin,

שלום אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שאפשר בתקציב שיעלה משחקים באיכות טובה אבל לא חובה טירוף..והוא הולך להיות מחובר לטלויזיה toshiba WL66 42' ולמערכת סראונד, לא מתוכנן OC. שהכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 500-700 שקל, לפי מה שראיתי ה HD 4850 ב560 (מכיוון שעדיף לי עכשיו לקנות ב 600 שקל במקום 1300 ועוד שנה שנתיים לקנות חדש (או בנוסף) את הכרטיס של ה1300 שקל או יותר טוב ב 600 שקל...), ומאמין שמיותר לבקש אבל חובה יציאת HDMI. מעבד ראיתי שמציאים בתקציב הזה את הAMD אבל אני דיי מעדיף אינטל ובכלל אם זה i5 זה נותן לעתיד אפשרות להשתדרג ל i7 כשהוא יהיה זול. אז עדיפות ל i5 או אפילו Quad (אלא אם הAMD הוא הבדל רציני מאוד ואני צריך כמה משפטי שיכנוע) 4 ג'יגה זיכרון זה בטוח חשוב מאוד יציאה אופטית בלו…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Hai Bd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by ross,

מדובר במחשב DELL VOSTRO 1014 ה WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא בחיבורי רשת ובמנהל ההתקנים, מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מ-BIOS) תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 19.8k צפיות
  21. Started by tomerdol,

שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idan100,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי מחשב על פי מפרט שאני בניתי. המפרט שהזמנתי כלל מעבד, לוח אם, כרטיס זיכרון, כרטיס מסך, ספק כח, מארז, דיסק קשיח וצורב דיסקים אבל שכחתי לומר להם להכניס למפרט גם כרטיס רשת. המחשב אמור להגיע בימים הקרובים ואני לא יודע אם ניתן יהיה לחבר אותו לאינטרנט או לא? תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  23. שלום רב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, אין לי כוונות להריץ עליו משחקים אלא רק תוכנות לעריכה מוזיקלית. אני מתלבט האם לרכוש Ryzen 5 3600 ולהרכיב יחד איתו את הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Nvidia GeForce 210 או לרכוש מעבד עם מעבד גרפי מובנה, Ryzen 5 3400G ולהשתמש בו ככרטיס מסך. אני מניח שהמעבד הגרפי המובה ב-Ryzen 5 3400G עולה בכמה רמות על היכולות של הכרטיס מסך הנוכחי שלי Nvidia GeForce 210. איזו קונפיגורציה תניב תוצאות טובות יותר?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. מכוון שאבי מבצעה קנייה גדולה של רכיבים למשרד שלו, הוא אמר לי לזרוק דברים שהייתי רוצה לשפר במחשב (אני משתמש בו בעיקר למשחקים,מוזיקה ואינטרנט). חוץ מזיכרון, שכמובן אני קונה מאותו סוג, אני צריך עזרה בשאר הדברים. כמה שזה נשמע עלוב, תזרקו מה שאתם חושבים שכדאי לשפר, כמובן עד גבול הטעם הטוב - לא מחירים מוגזמים לרכיבים מסוימים. מפרט עדכני: Prolink GeForce 6600 GT AGP nVIDIA nForce2 Ultra 400 (Crush18) AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Gigabyte GA-7N400-L Creative SB0410 SB Live! 24-bit Sound Card PCI ככל הנראה אני אשפר גם כרטיס קול, ובזה אני ישמח להצעות ממכם כמובן שיתאימו למערכת. (אני משתמש כרגע באוזניות מבית סוני ורמקולים של קריאייטיב - אם זה משנה משהו :\) כרטיס מסך אני …

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by eladelad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.