עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Niseg,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכני HD ו youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתו…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by Ronll,

Intel Core 2 DuoE6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5N-E SLI NVIDIA nForce® 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-1 ASUS 8800GTS 320MB GDDRIII,HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM,16MB, SATA II Thermaltake TR2 Power W0093 500W PFC AeroCool ExtremeEngine 3T Black סה"כ מחיר 6000 ש"ח. האם הפירוט הנ"ל הוא טוב ושווה את המחיר ואם בכלל הפריטים איכותיים?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, מוסיקה ובעיקר גיממינג כבד (עד כמה שניתן להשיג ממחשב בתקציב כזה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד 3, ביושוק אינפיניט, GTA IV וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. זה מה שמצאתי אפילו פחות באיבורי מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4/AMD של MSI או ASUS מעבד Intel Celeron 2.8GHz 64BIT / AMD 2800 64BIT זיכרון 256MB DDR כרטיס מסך משולב 64MB ניתן לרכישה עם כל כרטיס אחר דיסק קשיח 80GB 7200RPM ניתן לשדרג לכל דיסק אחר כונן אופטי LG CD-ROM X 52 יתרון חשוב - שנתיים אחריות אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח מסך ללא ______1300 שקל_______________ ניתן להשיג את כל סוגי המסכים CRT/LCD SAMSUNG,VIEWSONIC,AOC ,LG,BENQ,MAG ועוד... 3 שנות אחריות לכל סוגי המסכים המחשב כולל גם כרטיס רשת, כרטיס קול, מקלדת + עכבר גלילה. מתנה: אנטי וירוס, אינטרנט מהיר בכבלים או ADSL באינטרנט זהב(לא כולל תשלום לבז…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום לכולם!!! כמו בכותרת....לא צריך ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,צורב,floopy) צריך מסך...ואם אפשר שהמחשב יריץ קצת משחקים אז זה סבבה... תודה רבה!!!!

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  6. המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RDS,

אוקי שמעו... פניתי אליכם לפני כחודשים, בקשר לקניית מחשב לחברי... עכשיו הוא החליט שהוא רוצה לקנות, והייתי מעוניין במפרט שיכלול את הדברים הבאים: -מפרט שיתאים למשחקים. -מעבד מספיק חזק (אני כבר לא מספיק בקיא). -כרטיס מסך חזק (למשחקים, כמובן DX10). -כנראה ללא OC. -יופי המארז לא חשוב. -זיכרון 2G, לפחות 800MHZ, כי פחות לדעתי זה בזבוז היום. חשבתי אולי על המפרט הבא: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤735 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤468 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1307 דיסק קשיח: WD 25…

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

זה מה שהרכבתי: AMD ATHLONXP1800+ GIGABYTE 7VRXP MICRON 256MB 266MHZ MAXTOR 60GB 7200RPM LEADTEK GEFORCE4TI4200 128MB TSUNAMI VIRGO+350W(תואם AMD?) LG-795FT+ ACER X52 TEAC 1.44 סה"כ:5062 ש"ח. יש מה לשפר? אני אשאל אותו היום אם הוא מעוניין בDVD\WD 8MB CACHE בתוספת מחיר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. חבר ביקש מפרט למחשב: קצת קשה לי למצוא מחשב דל תקציב בתקציב כזה- 3500. המחשב יכולל הכל- כולל רמקולים,מסך LCD 19, מקלדת ועכבר. שימושים- אינטרנט, שימושים יומיומיים באופיס וקצת משחקים (לא גיימר בכלל). -עדיפות לאינטל. -עדיפות הזמנה מ"לוגיק" (אם הוא ירצה יזמין ממקום אחר את אותו מפרט). אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  10. המפרט הוא בעיקר למשחקים, דרוש כרטיס מסך טוב ודי הרבה זיכרון. לא צריך ציוד היקפי. תודה.

11. אני מחפש מחשב חדש לחבר שלי. הדרישות די פשוטות, צריך להריץ חלונות 7 בקלות, להריץ סרטים (כולל HD), ולהיות שקט (נמצא בחדר השינה שלו). וכמה שיותר אמין ויציב. אין כוונה לעשות OC, או לכל היותר יהיה OC ממש קליל. מבחינת הרצה של משחקים, לא ממש חשוב, אבל בכל מקרה אין לו מסך של יותר מ 22 אינץ (כרגע יש לו 19, בעתיד יוחלף אולי), לכן לא צריך משהו "מפלצתי", מה עוד שהוא לא מריץ משחקים יותר מידי, אז לא כזה חשוב. כן חשוב שיהיה שקט, אמין, יציב ובלי תקלות. המחיר כפי שאמרתי בכותרת, עד 4 אלף, מקסימום טיפונת יותר עבור משהו ממש טוב. לא צריך ציוד היקפי בכלל (יש לו מסך, עכבר וכו') דברים שחשבתי שכן חשוב שיהיה זכרון 4 ג'גה כונן קשיח - יספיק 500 ג'גה מעל ומעבר (לא רואה טעם לקנות פחות מזה כי…

12. רצוי מחשב מבוסס קונרו. תזרקו הצעות.. תודה ד"א, מה יותר עדיף? X1800GTO2 512MB או 7900GT? מסך 19 אינץ' איכותי למשחקים, רצוי. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sharonhart,

שלום לכם. חבר שלי קונה מחשב חדש. התקציב הוא 6k-6.5k והוא צריכך לכלול את המחשב + ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים קלים בינתיים אבל יכול להיות שבקרוב כבדים והוא רוצה מחשב שיריץ מהר תוכנות ומשחקים. לא מבוצע OC. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by amit123,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב בסכום הנ"ל(תשתדלו ממש לא לחרוג...),לא צריך מסך רמקולים עכבר ומקלדת...המחשב נועד גם למשחקים(לא צריך משהו מטורף כמו 8800 gtx...אבל עדיין רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה....) שהדיסק הקשיח יהיה בנפח של 160 ג'יגה...לא צריך יותר. תודה רבה נ.ב החנות צריכה להיות באיזור המרכז....

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  15. מחשב לחבר+מסך: תקציב: 4-5 אלף. מטרות: גלישה באינטרנט, אימיול מוזיקה סרטים בקיצור דברים רגילים בלי משחקים חזקים. אבל בכל זאת רוצה מחשב טוב עם כרטיס מסך נורמלי שיחזיק כמה זמן ושאם ירצה יום אחד להפעיל משחק לא תהיה לו בעיה. זה מפרט שהציעו לו: Intel P4 DUAL CORE 2.8 INTEL 945 DDR2 לוח אם לא רשום איזה דגם זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17"…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by בתיה גולן,

הי צריכה מחשב למפעל , עד 2000 ש"ח מערכת הפעלה WIN10 חיבור לתוכנות משרד office 10 מערכות Scada חיבור ל WIFI ומערכת רשת מקומית לפחות 4 USB front & REAR - + חיבור למצלמה, מקלדת ,רמקול גודל נורמלי יכול לעבוד עם מערכות ענן SAP , CRM ומערכת גרפית

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by chook_rl,

היי, בעיקרון THE USUAL, אינטרנט/אופיס/משחקי פלאש (פייסבוק)/משחקים קלילים(SIMS) ברזולוציה לא תובענית של 1024X768 לא חייבים לעלות לגבול העליון של התקציב, אבל חשוב מאד! שיהיה שקט, אפילו על חשבון ביצועים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. הי, חברה שלי צריכה נייד חדש, ובנתיים ה- Dell Studio 1558 Core i5 נראה לנו בחירה טובה. כמו הדגם הזה - http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DELLSTU1558&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה הדגם שמגיע עם 500GB, 4GB RAM, ATI Mobility HD4570 ורזולוציה של 1920*1080. לא מצאנו חסרונות ממשיים, רק ראיתי שהוא נמצא כבר כמה חודשים בשוק ואולי הוא כבר 'מיושן'. רציתי לדעת אם למישהו יש הערות לגבי הדגם הזה (דברים שכדאי לדעת) או אם יש הצעות לדגמים שאולי עדיפים על פניו. כמובן שהמחשב אמור להתאים לתוכנות כמו Photoshop/Flash ואולי בעתיד קצת תלת-מימד.. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי, אבא של חברה שלי צריך מחשב חדש, הוא משתמש במחשב שלו לאינטרנט, וורד ועוד תוכנות פשוטות ביותר. הם צריכים: מארז, ספק, לוח-אם, מעבד, זיכרון. אם ניתן להכניס: דיסק קשיח, צורב די-וי-די, מקלדת+עכבר (חוטיים בלבד), רמקולים. הערות: הבנתי שמחירי Conroe ירדו בעוד 3 חודשים, אם הוא יכול להמשיך ככה, שווה לחכות? הרכיבים חייבים להיות מחנות אחת בלבד... לא צריך הרכבה.. הנה מה שאני הרכבתי: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 512MBx2 TwinMOS 590 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 330 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 260 סה"כ 3040

20. אהלן שוב! לחברה שלי נשרף הלוח אם במחשב הישן והיא רוצה לקנות חדש. במילים שלה היא רוצה משהו שיריץ את המשחקים "טוב". כי היא כן מעוניינת במשחקים, אבל התקציב שלה יחסית דל 2000-2400, במילים שלי אני חושב שיספיק מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים ב40FPS, פלוס מינוס, ועם הישנים יותר כמובן שלא תהיה לו בעיה. רק תגידו לי אם 40FPS זה מוגזם כי אני כבר לא בקיא כמו פעם. אז בבקשה מפרט חביב, אין לה העדפה ל-AMD או Intel, אבל מסך כבר יש אז רק מפרט מחשב בבקשה. תודה!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Chura,

שלום חברה שלי צריכה מחשב חדש היא כמעט לא משחקת אבל היא אוהבת, כמו SIMS 2 וקווסטים ווורקראפט אבל ממש לא גיימרית אז היא צריכה משהו נחמד וכדומה... אני לא בטוח שהיא צריכה קונרו, אבל אם תחליטו עם קונרו, אז אל תכללו מעבדים, ביכולתי להביא E6300\6400 ב102\124 דולר בהתאמה. אשמח לעזרה :-) עריכה : שכחתי לציין, אין צורך בציוד היקפי בכלל. אה ויש לה LCD15 ישן קצת, אבל ייתכן והיא תחליף ללא קשר למחשב ולא כחלק מהתקציב.

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by Ori Haham,

היי, מחפש מחשב מיני שיעבוד על טלוויזיה 55 אינץ. מיועד להצגת מצגות ודוחות אקסל בעיקר. תקציב כ1500 שח כולל וינדוס .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by soni,

אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. Started by 301289,

שלום לכולם, כמו שאתם יודעים לחיילים אין כסף, אז אם חייל רוצה לקנות מחשב זה משימה מאוד מסובכת, ולכן התקציב נמוך מאוד!. הדרישה מהמחשב שהוא יהיה מהיר, שקט, ויפעיל משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ראיתי והמליצו לי על מפרט הבאה: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TrueLook,

: * מטרות המחשב? משחקים קלים heroes 3, red alert 2 וכאלה צפיה בסרטים, ורציתי לשאול כמה אצטרך להשקיע במחשב שיצליח להריץ משחקים כבדים ישנים call of duty black ops, crysis, battlefield. Assassin creed וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה ההבדל בין מבריק למט? אני חושב ש14 זה טוב, לא מתחת, אפשר קצת מעל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות Hdmi ושאוכל לחבר למקרן בצבא, אם אפשר לפתור את זה במתאם אז הכל בסדר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500, יותר יתקבל בברכה, אהבתי את העניין של ssd מוטמן, לא יפריע לי להוסיף על זה כסף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם בלי מסך מגע התקציב בתאכל…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.