ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי מעוניין לקנות מחשב חדש לצרכי עריכה גרפית, תקציב עד 10k (ללא מסך), תוכנות בשימוש: Adobe Premiere Adobe Photoshop Adobe After Effects תודה שי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל המלצה לקניית אל פסק. יש לי מחשב נייח בהרכבה עצמית לפי הנתונים הבאים: intel core i3 6100 3.7 GH Asus B150M-C, DDR4 אני מעוניין שהאל-פסק שאקנה יתאים לנתוני המחשב שלי, ושלא ישמיע רעשים של מאוורר. אני מתלבט בין שלושה דגמים של חברת ADVICE: 1. Advice AIN650-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53723&select=.1116..226.&txt_search 2. Advice AIN850-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53721 3. Advice PRV650 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748796 מה ההבדל בין שלושת הדגמים מבחינת הקיבולת: המספר 650 לעומת 850…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים Antec P193 V3 ATX Advanced Super Midi Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Antec High …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- עריכת סרטים ומשחקים קלים [ SIMS לדוגמא] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Primire , after effects, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( ראוטר, רמקולים, מסך - לפחות 23' ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (8 ) 6. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אשמח לעזרה במפרט תודה :
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים להמליץ לי על מפרט של מחשב שיפעיל לי משחקים כבדים, וכמובן עוד חצי שנה ככה ייחשב גם כמחשב סוס, המפרט לא כולל מסך, תקציב עד 5000-5500 תודה מראש :]]
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לקניית מחשב בארה"ב בתקציב של עד כ- 4500 ש"ח. הצרכים הם: גלישה באינטרנט הורדת סרטים סביבת פיתוח הרצת סביבה וירטואלית חשבתי על המפרט הבא: 13.3 - 14 אינץ מינימום i5 8 GB RAM לפחות 256 SSD רזולוציה טובה מחשב שיהיה אמין עם אחריות גם לארץ. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר טוב לקנות מחשב, התקציב הוא בין 5000-6000 ש"ח. הוא אדריכל ככה שיש לו כמה תכנות "בינוניות" לא חייב מכונת עיבוד אימתנית אבל אני מעדיף בשבילו שלא יהיה סלרון. כנ"ל לגבי 512 זיכרון, מבחינת הארד דיסק אני חושב שגם 30 יספיקו, מקסימום משדרגים בהמשך למרות שלא נראה לי שיהיה צריך. לגבי כרטיס גראפי, שוב זה מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים, מספיק הכי פשוט שיש. לגבי גודל עדיף כמובן כמה שיותר קטן ולגבי סוללה לא הכי הכי חשוב אבל שוב כמובן עדיף משהו כמה שיותר חסכוני... אני מאד אודה לכם על המלצות או הערות ואגב אני אקבל המלצות לחנויות בשמחה! (בפרטי כמובן!)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי LENOVO G50-30 הנייד מגיע עם FREEDOS עדכנתי ב BIOS אתחול מה CD להתקנת WIN7 מ CD ממש עם תחילת ההתקנה בצלמית של WINDOWS המחשב קופץ לתקלה (ראו תמונה מצורפת) האם מדובר בתקלה או בטעות תפעול שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעודו של המחשב אינו "גיימינג טהור", אך מדי פעם ארצה לשחק בו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ההתלבטות שלי כומ שראיתם בכותרת היא בין samsung ו hp את שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, 4300 (אולי אני יוכל קצת להתמקח) ההתלבטות שלי נובעת בעיקר מהעובדה שהסמסונג מגיעה עם הארד דיסק של 500GB אבל 5400RPM ואליו ה hp מגיעה עם הארד דיסק של 320GB אבל 7200RPM, בנוסף הכרטיס מסך של הסמסונג טוב יותר. לשתי המחשבים יש אחריות לשנתיים. אשמח לקבל כל דעה. קישור למפרטים: samsung http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/mobile-computing/notebook/NP-R580-JS01IL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification hp http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=3&subcat=∏=1909&page=1&psize=30
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הזה... וגם למטה רשום מה אני רוצה...מה הדרישות. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1390 קירור למעבד: Zalman 9700+Led כמות: 1 - מחיר: ¤313 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤448 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤284 ספק כוח: Thermaltake 400W RSI V2.2 PFC + 120mm Sata 20/24Pin PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤189 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤1357 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤302 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1696 סה"כ: ¤5979 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום ב…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ובגלל שזה גם לגרפיקה הדרישה הטבעית היא כרטיס מסך ATI או NVIDIA. חשבתי לכיוון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10409 אשמח לעוד המלצות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עבור אינטרנט סקייפ .. פשוט זול ואמין (ורוד לאישה יהיה נחמד) אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תקציב: 3,500- 4,000 (כדאי לחסוך!) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני * גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כן, לפעמים אני אקח אותו למכללה)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI usb3 וכו) * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מינימום 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כולל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות של 3 שנים מינימום נראה לי מצויין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נסיון אישי טו…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם להתייחס למפרטי העריכה הגרפית?? אם לא אז על מה אתם ממליצים? מסך 20 בנפרד, תקציב לא כולל מסך לא ממש ידוע. אני לא כל כך יודע להתייחס לתקציב, בואו נומר שהמטרה היא עריכת וידאו, ושיעמוד בעומסים. הכוונה לעריכה ברמת התוכנה, ללא חיבור ציוד מקצועי חיצוני. אשמח לעצות גם בתקציבים שונים, יקרים יותר ויקרים פחות, הכל פתוח....
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין ברכישת שרת לעסק קטן , השרת ישמש להפעלת תוכנה שמרכזת את כלל הטיפולים ולגיבוי קבצים . השרת ימוקם בעסק עם חיבור ל 100 מגה אינטרנט הגישה אליו תהיה מכמה סניפים ברכבי הארץ . אני חשבתי על השרת הנ״ל hp proliant dl140 g3 server אשמח להצעות . תודה .
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אבל אם השיפור בביצועים משמעותי אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אם זה שווה את זה אז אפשר בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield, Witcher 3, Fallout... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פה כמה מפרטים אבל בכל זאת מחשב להורדות,סרטים,משחקים אינטרנט.יש לי מסך 19'. ללא ציוד היקפי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום כולם, אני אשמח לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב רציני שמתאים לצרכים הבאים: 1. עבודה בתחום בניית אתרים (לא עיצוב), אבל כן עם צורך בעבודה עם PhotoShop ותוכנות פלאש למינהן. 2. עבודה שקטה (לא מעוניין לשמוע את המחשב בזמן העבודה) - סיוט שיש לי עם המחשב הנוכחי. 3. תמיכה ב-2 מסכים 4. הורדה של קבצים (סרטים, תוכנות) בכמויות של 24/7. 5. עבודה ברשת של 3-4 מחשבים 6. עדיף מחיר שכולל מסך 21 אינצ' כמובן שהמחשב חייב להיות מהיר מאוד וכמה שיותר תוכנות שיוכלו לעבוד במקביל ככה עדיף. אני גם אשמח להמלצות על מקומות אמינים וזולים שאפשר לרכוש. אני אוהב את המחירים של זד והמבצעים שלהם במערכות מחשב עם מסך, אבל אחריות זה דבר חשוב לא פחות. תודה רבה התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח כולל מסך.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-