ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך עד 16 אינצ', לצורך עבודות משרדיות ותכנות. התקציב הינו בסביבות 4,000 ¤. זמן סוללה ארוך הינו יתרון, אך אינו חובה. אין צורך ביציאות מיוחדות וצורב ולא נדרשת אחריות בינלאומית. בלוטות וWIFI אינם חובה. אני מעוניין במסך מט. אין לי העדפה לחברה ספציפית. תודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יהיה נחמד אם בתקציב יכללו גם מקלדת ועכבר אלחוטיים באיכות טובה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.lenovo.com/news/us/en/2009/09/multitouch-screen.html יקר לאללה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה מראש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות + לימודים, משחקים בינוניים פלוס בעיקר PES וכאלה, אולי קצת יריות מגוף שלישי וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אבל אוכל להסתדר גם עם 3.5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) ? בעיקרון לא, אבל אני מניח שהם גם ככה מגיעים עם כרטיסי המסך. * בלוטות? כמובן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-320GB. * צורב DVD? לא מחייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ACER, DELL, אבל בגדול אין עדיפות ואשמח לשמוע הצעות. * מערכת הפעלה? עדיפות ל-XP או למשהו שיאפשר לי לשדרג לWINDOWS 7 בזול. * הערות נוספות? מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שפחות חם …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא כבר, אבל לא ריצה אותי ויש לי כמה שינויים. 1. מה התקציב? 3000 צ'קים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כמה שיותר כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק אני מעדיף את אינטל שיהיה יותר מ2.8 GHZ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתכונן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מארז MIDI TOWER EZCOOL ספק כוח FSP600-80GHN FAN 12CM 600W FSP+80 לוח אם ג'יגהבייט GAMA770T-UDP AM3 AMD מעבד PHENOM II 955 Q.C AM3 AMD זכרון(2 זכרונות) EM MUSHKIN 2X1GB (2GB) DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI REDEON 4890 1G-5 VAPOR SAPPHIRE דיסק קשיח 500GB 32MB WESTERN DIGITAL
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אצלנו בבית יש מחשב אחד ו4 משתמשים בעלי עניין שונה (ושם משתמש שונה): גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים מהאינטרנט, הורדות,וקצת עריכת תמונות, נא המלצה למפרט לא בשמיים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?==~3Kועוד עלות מסך , לחלופין המלצה הגיונית אחרת בהתאם להגדרת השימוש שלי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), ==צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)==גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים וקצת עריכת תמונות, התוכנה הכי כבדה CS4, משחקים שונים, הורדות כבדות, עבודה בגלישה מהירה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ו…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שימושים: ACCESS,EXCEL,WORD, סרטים (חיבור HDMI ) ,אינטרנט, וקצת תוכנות תכנון אלקטרוני (לא משהו כבד) מסך : עדיף 14.1 אפשר לתמרן ל15 או ל13.3 מוכן לרדת במפרט תמורת מסך LED ,רזולוציה מועדפת 1280X800 זכרון : 4G או 1X2G ואני יוסיף בעתיד מעבד: פה אין לי מושג אבל שיהיה שווה ערך לPENTIUOM 5400 בערך כרטיס מסך : עדיף לא מובנה אלה אם התקציב+ הדרישות לא מאפשרים קשיח: 250GB ומעלה ניידות : עד 2.5 ק"ג ,מהבית לאוטו ,מהאוטו לעבודה אין לו שימוש בדרכים פיצ'רים : ESATA, BLUETOOTH,WIFI N ,אופצייה לתחנת עגינה (מסך+מקלדת+עכבר),לא חובה אבל יהיה לי שימוש בכל אחד מהם איכות חומרים: לא על חשבון המאפיינים שרשמתי קודם אבל אשמח לאיכות אחריות: אין מושג איך זה בניידים,תאירו את עיניי בבקשה דוגמא למשהו שמצא…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אמרו שיעזרו לי למצוא מפרט טוב אז ככה: יש לי תקציב של 8 אלף שקל ואני צריך מפרט של מחשב עם יכולות דו מימדיות חזקות ותלת מימדיות בינוניות (או נמוכות) העיקר בדו מימד כי אני עוסק הרבה בגרפיקה, וכרגע המחשב שלי אפילו מתקשה להריץ תוכנות. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקים. לא דרוש מסך...או כל דבר אחר...רק רשימה של חלקים וקייס (כמה שיותר תפקודי ולא איזה מפלצת יפה) תודה, צ'ארלי17.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד מדי, וkey pad!! אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP תודה.
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב, עברתי על המפרט הזה 1000 פעם.. ועכשיו שיש את הכסף והכל אני מוכן סוף סוף לקנות אותו ^^ רק חייב את האישור האחרון שלכם לפני P: אז ככה: מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤732 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4890G1 צורב …
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עם ביצועים טובים. בעיקר עבור עיבוד תמונה ואפשרות עריכת וידאו בפרמייר (לא יומיומי, יותר לעריכה on the spot ותיקונים של הרגע האחרון). הציעו לי את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5500 ש"ח. רציתי לשמוע את דעתכם מכיוון שלא מצאתי יותר מדי ביקורות באינטרנט מלבד אחת בינונית מאוד (http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/sony-vaio-vgn-sr29xn-s-498326/review). המפרט: Processor: Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz) Graphics: Intel® GMA 4500MHD Display: 13.3" , resolution 1280 x 800 HDD: 250GB 5400rpm Memory: 4GB 800Mhz DDR2 2 USB ports Tri-Format DVD Built-in 'Motion Eye' Digital Camera / Integrated Bluetooth (2.1 + EDR) / 802…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג את הכרטיס רשת של מחשב נייד? כמה זה עולה בערך בשביל כרטיס רשת טוב שתומך בכל ההתקנים?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של 7000 ש"ח 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?7000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן השקט חשובה ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במ…
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אשמח אם אנשים יתנו את דעתם לגבי המפרט הבא, במחיר הנ"ל. אני מתחיל ללמוד השנה ואלו השימושים העיקריים: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. תודה ויום טוב... מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 Mhz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט, אם יש לכם עצות לשינויים אשמח לקבל, אך אני קונה רק מחנויות הנמצאות בראשון לציון או IQPC, המפרט הוא מTMSFOX, נוח לי מאוד להגיע לשם אשמח רק לדעת אם הוא משתלם. רק שאלה קטנטנה - מישהו יוכל לתת לי פרטים קטנים על הלוח? הבנתי שהחסרונות שלו הוא שהוא MINI ATX, לא יודע אם זה אמור להפריע לי.. הוא לא טוב לOC, אבל סה"כ מחירו זול מאוד ואשמח לדעת אם הוא מומלץ? מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital W…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA? על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD) ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. חשוב לה שיהיה מסך מט ואיכותי 15", 320 GB , core 2 duo מקשים נומרים, 4GB RAM התקציב שלה הוא עד 5000 ועדיף פחות. אשמח לשמוע הצעות, תודה שי
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX העולה 1000 ש"ח או Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 ש"ח או Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX 1100 ש"ח מה עדיף? המעבד יעבוד בשיתוף פעולה עם PNY nVidia Quadro FX580 512MB . המפרטים של הE8500 והQ9550 מוצעים עם זיכרון 4GB DDR2 1066MHZ DUAL CHANNEL, בעוד הi5 750 מוצע עם 4GB DUAL CHANNEL DDR3 1333MHZ. הפרש המחירים הוא סביב ה100 ש"ח, כך שההחלטה היא בסופו של דבר איזה מעבד+זיכרון יעיל יותר לכרטיס הנ"ל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרת המחשב כפי שכבר ציינתי היא למטרת משחקים במסך 20'. התקציב למטרה זו הוא 2000¤+100¤ . קיימת אפשרות לOC בעתיד אך אינני מעוניין לקנות רכיבי קירור כעת. בנוסף למיוד היקפי שאינני מעוניין בו גם אין לי צורך בצורב (יחובר צורב חיצוני) כך שאפילו לא צריך תאים לFLOPPY וצורב. אני מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס כרטיס מסך RADEON HD4870 או שווי ערך אליו. צוואר בקבוק שיגרם כתוצאה מצורך OC למעבד או עוד כרטיס זכרון מקובל עלי כי אותם אני יוכל להוסיף מאוחר יותר, אך לא כתוצאה מלוח אם\מעבד\ספק כוח. להל"ן ניסיון שלי ליצור מערכת המותאמת לדרישות מערכת שלי באתר של SKYPC(אשמח לדעתכם): אודה לכם אם תוכלו להרכיב את המערכת בחנות במרכז(במיוחד ראשון לציון). נושא השקט\עיצוב אינו בסדר העדיפויות שלי וכ…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס…
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydofb4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=studio_great_deals P7350 2.0Ghz 3MB cache 1066Mhz מקבל עם המחשב P8600 2.4Ghz 3MB cache 1066Mhz תוספת של 75 דולר ההבדל בין המעבדים משמעותי? דרוש שידרוג?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תגידו אם כדאי, ואם יש איזה רכיב שהייתם משנים ...(שימו לב שלא שמתי קירור למעבד כי אני לא מתכנן OC אז הבנתי שזה יחזיק..) אני רוצה שזה יריץ לי משחקים בלי לעשות בעיות , כולל GTA IV באיכות גבוהה.. ודרך אגב , האם המפרט הנ"ל יתן לי גם ביצועים מעולים בצפייה בסרטי HD באיכות מעולה + בעבודה משרדית (כגון פתיחת מלא אקספלורר,WINAMP, ועוד מלא תוכנות שונות בו זמנית ... ) תודה לעוזרים... מעבד AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ¤687 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 לוח אם Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 זכרון OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.c…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-