עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by spider272,

http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by nerya40,

אני צריך מחשב בעיקר לשימוש לאינטרנט, משחקים, סרטים וכו' עכשיו ראיתי את המחשב Dell Inspiron 17R ב- 4000 ש"ח, משתלם לקנות אותו ? זה המפרט שלו: מעבד: Intel® Core i7-3517U Processor, 1.9GHz - up to 3.0 GHz, 3MB Cache זיכרון: 8GB DDR3 1600Mhz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח: 1TB (5400 Rpm) תצוגה: 17.3 FHD (1080p) WLED with Truelife (1920x1080) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ HD 8730M 2GB מערכת הפעלה: Windows 8 64Bit (Heb) משקל: Starting weight of 6.02 lbs (2.73 kg) with 6-cell/65 WHr battery סוללה: 6-cell 65WHr Li-Ion Battery אחריות: 3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688 קישור למוצר: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=3&glis…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by skyline,

מעבד i7-3612QM תדר שעון 2.1Ghz 8GB זכרון מסך 17.3 1TB אחסון כולל מערכת הפעלה Windows 7 מקורי ברשותי כשנה ו4 חודשים וקיימת אחריות 3 שנים במצב חדש ללא שריטות\פגיעות כמה לדעתם אוכל ושווה לי למכור אותו? בתודה מראש, skyline

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Borgore,

*צונזר*

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Wz4,

הרצתי 3DMark 2011 עם real temp ברקע ואני רואה שדבר ראשון בidle הטמפ' מגיעה ל60 מעלות ובמאמץ הכי גבוה (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת) היא הגיעה ל85 מעלות!! האם הדבר הזה תקין? (הקירור הוא מה שמגיע עם הנייד ללא תוספת) בנוסף ברקע רץ אנטי וירוס אם זה משנה במשהו מה עליי לעשות? זה אומר שמשהו לא תקין? לצורך העניין המחשב מונח על שולחן ואין משהו שמפריע לפתח האוורור שלו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Torian,

המפרט: Intel Core i5-3210M 6GB 1600MHz DDR3 1000GB 5400RPM AMD Radeon HD 7670M 1GB Windows 7 SP1 Home Premium אחריות 3 שנים לבית (חשוב לי) המחיר הוא 4000 ש"ח האם שווה את ההשקעה? מחינת מחיר? האם ישנם מחשבים טובים יותר במחיר זה? האם מחשב זה יריץ משחקים ויחזיק לי מעבד לפחות 3 - 5 שנים? מה שמדאיג אותי שהi5 שלו בעל 2 ליבות בלבד שלא כמו הi5 של המחשבים הנייחים בעל 4 ליבות בתודה, עדי.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by uber101,

כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, נדלקת נורית ההפעלה והמאוורר פועל וגם המסך נדלק, אבל שום דבר לא קורה. זה קרה כבר כמה פעמיים בעבר, אבל בפעמים הקודמות עשיתי פריקת מתח ואחרי כמה דקות הוא חזר לעבוד. איפה יכולה להיות הבעיה? גם לא שומעים שום צפצופים אז כנראה שזו לא בעיה עם אחד הרכיבים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. צרכי מהמחשב: אני הולך להתחיל ללמוד ואני צריך מחשב שיהיה לו מסך מגע ויוכל לשמש אותי לצרכי עבודה משרדית בזמן הלימודים , ולמשחקים בזמן חופשות. השאלה אם כרטיס מסך כזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו לדוגמא פיפא 15. מדובר במחשב מסוג: [h=1]Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801[/h]http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420 למחשב כרטיס מסך מסוג: AMD Radeon R7 M265 עוד דגמים שעניינו אותי: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111 [h=1]Asus TP500LA-DN042H[/h] 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874058 [h=1]Asus N550JK-CM062H [/h] תודה רבה לעוזרים ולעונים (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by raviv1989,

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zyabra,

האם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? המסך שלו IPS? http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-5558-in-rd09-8911

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by along21,

שלום, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי אופיס ואינטרנט עם מסך גדול (17"), המוכר המליץ לי Dell Inspiron 5748 וראיתי שיש 2 אופציות מעבד I5 במחיר 3008 (השבוע אהיה באילת) http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23192 ומעבד I7 + כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 840M במחיר 3466 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23194 האם שידרוג המפרט מצדיק את תוספת המחיר של 460 ש"ח האם זהו מבאמת דגם מוצלח - ראיתי קצת וראיתי ביקורות לא רעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אחותי רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 4-4.5K. אני מחפש מחשב חזק, ולא פחות חשוב שתהיה לו אחריות ארוכה. המחשב הנ"ל נראה לי האופציה הטובה ביותר. ‎ CPU‎ ‎Intel Duo Processor T2450 2.0GHz‎‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® 950GML upto 224MB shared system memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ Parallel‎ ‎ No‎ ‎ Serial‎ ‎ No‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ 4XUSB 2.0‎ ‎ RJ-45‎ ‎ Yes‎ ‎ FireWire‎ ‎ Yes‎ ‎ MIC‎ ‎ external microphone-in connector (mono)‎ ‎ Line In/Out‎ ‎ external speakers/headphone‎ ‎ OS‎ ‎Free Dos…

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by the fish,

אהלן, ברצוני לברר אם למחשב הנ"ל קיימת יציאת dvi, לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה באתר של dell או של ati. על הכרטיס נאמר שהוא תומך ב hdtv אך לא ברור לי באיזה יציאה של המחשב ניתן להשתמש כדיי לנצל זאת. האם מישהו יודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by tomgilat,

שלום אני הולך לקנות נייד ושמתי עין על ה - Dell Inspiron 6400 - ATI. אני רוצה את המחשב לעבודה עם גרפיקה, לא למשחקים. כמה שאלות: 1. ראיתי שאין יציאת DVI - האם אפשר לקנות תחנת עגינה עם DVI למחשב הזה? ברפרוף באתר של Dell לא מצאתי. האם עדכון התמונה בעבודה דרך תחנת עגינה יותר איטי מאשר במחשבים עם יציאת DVI ? 2. איך איכות המסך של המחשב? ראיתי ביקורות גרועות. מה משמעות ה - TrueLife? תודה, תום

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by arkady,

היי :] אבא שלי מעוניין במחשב נייד, הוא רוצה לקנות את המחשב הזה: Dell Inspiron 6400 GX319AN אז רציתי לדעת האם המחשב הזה משתלם, הוא יקנה אותו ב4000 שקל [בארץ בלבד],האם יש נייד משתלם יותר בתקציב הזה? תודה =]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. כאשר המפרטים שלהם מאוד דומים. ההבדל המשמעותי שאני רואה הוא במחיר - דל יקר יותר אך נותן 3 שנים אחריות לעומת 1 בלונבו. אשמח להמלצות אם למישהו יש נסיון במחשבים האלה . מצורפת השוואה : https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14031,13810,13812 תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by YanR,

צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Greedo,

שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחשב לסטודנטית, תקציב עד 2000, גג 2200. דגשים על סלולה ארוכה, מקלדת נוחה, שלא יהיה גדול או מסורבל, עדיף קל, חשוב שיהיה דגם שידוע כיציב יחסית ולא כאחד בעל היסטוריה עם תקלות. יש עוד דגמים שכדי לקחת בחשבון? תודה מראש ושבת שלום *תיקון טעות, אפשר להוריד את ה1012 מהדיון, כי כבר כמעט אין אותו בשוק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איזה מבין המחשבים שבכותרת עדיף? *עריכה, צירפתי עוד מחשב בכותרת (לנובו), מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

יצא למישהו לראות אותו? ראיתי אותו היום בתאילנד, במחיר בדיחה, והוא נראה פשוט כמו מחשב אדיר. לא התעמקתי בפרטים הטכניים (אבל ראיתי שהוא לא בדיוק מפלצת ביצועים, WHO CARES), רק הסתכלתי עליו, על המשקל האפסי שלו, על המחיר הנמוך בצורה מגוחכת שלו - ולא הבנתי איך זה יכול להיות. באתי עכשיו לגוגל בשביל לבדוק את זה, ומצאתי את זה: http://blog.laptopmag.com/dell-inspiron-mini-12-first-impressions-the-600-macbook-air סתם לידיעתכם... נראה כמו מחשב נחמד למדיי. מעניין אם הוא קיים/יגיע לארץ מתישהו..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים