ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, BF3/4, MiddleEarth -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח - מזומן (או כל דרך אחרת למחיר זול יותר..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר, וכמובן שצרכים בסייסים, כמו וורד, אינטרנט , צפייה בסרטים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא , אין צורך בכלום. רק מחשב.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צריך רק צורב DVD מהיר.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר לדחוף בפנים א…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהומלץ לי לצורך משחקים לא מתוחכמים, גלישה וכו': AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1 Gigabyte 6600GT SP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (White) - bulk 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 1 Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - BLUE 1 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה להחליף את המחשב שלה ומטעמי מקום בלבד רוצה מחשב נייד(משקל, סוללה וכל שאר הפרמטרים של הניידות לא מעניינים כלל). השימושים הם גלישה ועבודה משרדית בלבד. דרישות שונות אחרות הן כדלקמן : חברה בעלת נותני שירות איכותיים במקרה הצורך, אחריות ארוכה ככל הניתן, מעבד ix ולא celeron אם ניתן ומסך איכותי ככל הניתן במגבלות התקציב. ישנה אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח אם יש מחשב בעל מסך משמעותית יותר טוב או אם קיימת קפיצה טכנולוגית משמעותית(דור חדש של מעבדים וכדומה).
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשוב לי השקט במחשב מארז גדול חשוב וספק איכותי כרטיס מסך יש לי כבר HD 4350 מתכנן להוסיף אותו משחקים אני משחק ברמה בינונית לא משתגע אם אפשר אז כרטיס מסך טוב וזול ככה אני לא אצטרך להתעסק עם החומרה של המחשב חנות מעודפת זיג זג מחשבים קרוב אליי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם שווה את זה עד 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד\קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3, MW3, COD4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה600-700 אם אפשרי משהו יותר זול וטוב אז גם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב למשחקים, אין צורך בOC, אין צורך בציוד היקפי.. שיהיה מהחנות הכי זולה, וכמה יעלה לעשות אותו צת שקט ? תודה :] *שוקל לקנות איתו מסך 22 רחב אז שיתאים
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מצטער שאני לא מספיק ספציפי אני פשוט בעצמי לא ממש יודע מה הבעיה במדויק. מישהו הביא לי את המחשב שלו לפירמוט. אם זה משנה הדגם הוא : HP Pavilion ze4900 התחלתי לפרמט אותו , כשבמהלך ההתקנה המחשב כבה. הנחתי מיד שזה סוללה , חיברתי לו את הכבל חשמל וחיברתי אותו. מאז המחשב לא נדלק. והנורת טעינה במחשב לא פועלת. הוא הביא לי עוד מטען/חיבור חשמל אחר ועדיין הנורת טעינה לא נדלקת והמחשב לא נדלק. מה הבעיה? איך אני יוצא מזה ? אשמח לעזרתכם, המון תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעעעעעע אחרי 20456345345235215 דילמות ואחרי שבוע מפרך מה אתם אומרים על המפרט? נמאס לחכות כי זה די משגע אותי שווה היה P5B או שעדיף להשאר עם ה DS3 ולחסוך 50 שקל?... (אגב "שידרגתי" בגלל הכרטיס קול 8 ערוצים!!!) במחינת מעבד עדיף לקחת E4400 ולחסוך 500 שקל שבהם אוכל להשקיע בדברים אחרים? עזרו לי אחת ולתמיד!!! אני משתגע לא פחות מאשר אני משגע אתכם! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1304 לוח אם: ASUS P5B ¤703 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2326 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2087 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם על מפרט לשימושים כלליים ומעט משחקים. ₪730 ₪730 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ₪459 ₪459 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ₪433 ₪433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ₪687 ₪687 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ₪176 ₪176 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ₪93 ₪93 1 מקלדת Logitech Media Keyboard ₪149 ₪149 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ₪41 ₪41 1 מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE ₪192 ₪192 1 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W ₪415 ₪415 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 ₪59 ₪59 1 עכבר ארגונומי אופטי גלילה Smart Com סה"כ 3433 ש"ח. מה דעתכם על…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים אבל לא כבדים. שיריץ משחקים כמו GTA: SA.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תנו לי מחשב טוב לגיימר ב-6200 שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים וגם לא כולל כוננים או צורבים שיהיה כולל מארז שיוכל להחזיק את המחשב כמו שצריך וגם ספק נורמלי (ואם צריך אז גם קירור). ולא צריך OC
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ללא פגיעה משמעותית בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? EDIUS, Premiere א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר לכיוון פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050 יוחלף לשני 1920x1080/1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תכני HD ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תכני HD ועבודה משרדית תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא ידוע ....המחשב יחובר באופן קבוע ל LCD ולמקרן בצפיה בסרטים מידי פעם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? זה רלוונטי .? ....בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
Ralink RT2700E 11bgn WLAN מה זה הכרטיס הזה? הוא כמו כל הכרטיסים או שהוא דורש ראוטר מיוחד או משהו מהסוג הזה?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולמה למשך בשום מקום לרושמים איזה ערכת שבבים באה ב PAVILION 6126 .... זה הרי חייבת להיות 945PM או GM ..... מה זה עוד יכול להיות ...!? תודה מראש. לא מבין מה ההבדל בין השניים חוץ מהזכרון http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללב למחשב compaq cq61-280ej. חיפשתי משהו חזק יותר ממה שהיה לי עד עכשיו... קודם כל ניסיתי לחפש כמה cells יש בסוללה אבל לא כתוב בשום מקום. חשבתי לקנות אחת מ9 תאים מנייד נייד. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בגדלים בין הסוללה הסטנדרט לסוללה החזקה יותר שציינתי לעי"ל? 2) האם יש הבדל בין סוללה חלופית לסוללה מקורית? גם מבחינת גודל, משקל וכמובן הספק חשמל. ההבדל הוא 100 שקל והחברה של החלופית היא פנסוניק... הדגמים : מקורי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2915 חלופי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2916
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה לא מצאתי את התת-פורום הנכון לפרסם את זה - וזה נראה לי המקום הכי נכון מצטער אם זה לא הכי קשור לפורום. הזמנתי לחברה שלי את המחשב הזה, קיבלנו אותו אותו לפני כמה ימים החלפנו את המערכת הפעלה לאקס פי הכול עובד מצוין - בסך הכול היא מאוד מרוצה עכשיו יש לי שאלה קטנה : אין לי שמץ של מושג לגבי הכרטיס מסך \ מעבד אני לא מבין במחשבים ניידים - זה בדיוק המחשב שלה : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1696 ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להעלות לה את הסימס 3, ואם לא אז אולי לפחות את הסימס 2 ? אשמח לשמוע תשובה, אין לי איך לבדוק את זה מאחר וגם חברים שלי לא מבינים במחשבים ניידים, זה המשחק היחיד שהיא מוכנה לשחק בשביל להעביר את הזמן הפנוי שיש לה באוניברסיטה שהיא תתחיל באוקטובר.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ההקצבה היא בין 7000-10000 שקל לא כולל מסך אני יודע שזה הרבה כסף אבל אני צריך מחשב מאוד חזק אני מתעסק בעיקר בעריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית מקצועית כאשר יש לי הספק די גבוהה של בערך 60 תמונות לשבוע והתמונות הן גדולות מאוד (בין 30 ל50 מגה לתמונה) דבר שמצריך העברה של התמונות והרבה עריכה בפוטושופ ומחשב חזק ומהיר ההתלבטות שלי היא בין מעבד של אינטל לבין מעבד של AMD 64 בנוסף הייתי רוצה לבחור לוח אם טוב וכרטיס מסך חזק בנוסף זכרון של גיגה לפחות אני מעונין שהמחשב יריץ גם משחקים בצורה טובה ואיכותית כלומר משחקים כמו דום 3 שירוצו טוב על איכויות גבוהות אם תוכלו לתת לי מפרט של מחשב שמתאים לכל הדרישות הללו אני ישמח מאוד ואם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD טוב שמתאי…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן פורום נכבד, זהו, אני קונה מחשב!!!. עכשיו הבעיה היא, איזה חומרה אני צריך על מנת שאני יוכל להנות מהמחשב שלי לפחות שלוש שנים מעכשיו ולהיות פחות או יותר בראש שקט. במפרט שלי אני צריך: מעבד (רק AMD) זיכרונות כרטיס מסך לוח אם - של תושבת AMD מארז. ספק כוח בנפרד. תודה מראש, גל.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis3, etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-