עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by netanel1234,

שלום, מחשב נייד HP Pavilion dv6-6140ej LX242EA המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductid=10171 מחיר: 4,118.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט _________________________________________ מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 מחיר: 3,539.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט אני רוצה לדעת איזה מחשב יותר טוב מבחינת מעבד וכרטיס מסך.. ואיך המחשב מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. מולחם עליו למיטב ידיעתי 4GB DDR3 1600MHz/ on BD 4G, (אפשר להניח שמתוצרת סמסונג?) וקיים בו slot שבו ניתן להרחיב עוד 8gb או 4gb לקבלת עד 12gb סה"כ במקסימום (אם אני לא טועה). אשמח להמלצה על פריטים/מוכרים (ebay) וחברות מוכרות ומומלצות שמייצרות את הזיכרון בתדר הרצוי (1600MHz). האם יש עדיפות בזיכרון מתוצרת סמסונג או שזה חסר משמעות כשיש זיכרון מחברה מוכרת ואמינה אחרת? מה סדר גודל של המחיר? ebay / בארץ. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by TeaTime,

שלום אבא שלי ביקש ממני להכין לו מפרט לשרת החדש שלהם בעבודה הם צריכים שרת ל25-30 משתמשים שמריץ אפליקצית מסד נתונים כבדה למדי יש רק שתי הגבלות: המחיר ושתהיה מבוססת אינטל אין לי מושג כמה מערכת כזו צריכה לעלות אבל הבנתי ש5K $ זה נמוך למדי האם אני טועה?

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר , שימוש ב Office , internet א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקי רשת כבדים, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: batman arkham city שמשחקים מסוג זה יהיו באיכות טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב :1920X1080 מסך 23' samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה בהתאם לתקציב ולצרכים שמצויינים כאן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח

8. Started by Selinko,

איזה מפרט עדיף? CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,264 NIS] 1 Motherboard : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) - [905 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [434 NIS] 2 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [720 NIS] 1 Floppy : Teac Black 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [137 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Liteon x 48 Black ! - [165 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad - [61 NIS] 1 Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse - [270 NIS] 1 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי htpc בסלון שמנהל את כל ההקלטות מהממיר ומכיל מאגר של סרטים. אני רוצה לשים htpc בחדר שינה שישמש כקלינט ל-htpc הראשי וינגן את כל התכנים דרך הרשת. לכן אני לא צריך נפח גדול של הארדיסק (גם 40 גיגה יספיק- צריך מקום רק למערכת הפעלה) הוא חייב להיות שקט לחלוטין (ממוקם בחדר שינה) שיוכל לנגן 1080p בצורה חלקה אין לי עדיפות לאינטל או amd על המארז +ספק אני כבר די סגור - antek nsk2480 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6686 אם התקציב מאפשר מעדיף כרטיס מסך לא onboard, אפילו מהסדרות הנמוכות ביותר. אם לא ניתן לדחוס בתקציב, אז נסתפק בכרטיס מסך שעל הלוח.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. * מטרות המחשב? - עיבודים סטטיסטיים כבדים לפרנסה ב-SPSS ו/או MATHEMATICA - ריבוי משימות/חלונות במקביל. חשובה מאוד עבודה זורמת וחלקה ללא עיכובים. - שימוש כמחשב להוראה ומצגות. - שימוש משרדי וביתי סטנדרטי. - יכולת 1080P ו/או יכול גיימינג סבירה יתקבלו בברכה אבל לא קריטי כלל. * גודל המסך? - נראה כי 13.3 אינטש אידאלי כי יש חשיבות קריטית לניידות, משקל וגודל על פני ביצועים נטו. עם זאת, תהיה עליו עבודה אינטנסיבית ישירות אז אם יש נייד 14' שלא גדול/כבד משמעותית זה בא בחשבון. - רצוי מאוד מסך מט, אלא אם זה מאוד מאוד מצמצם את הבחירה ומייקר את המחיר. * משקל רצוי? רצוי בסביבות ה-2 ק"ג ומטה. אם זה 100 גרם יותר זה בא בחשבון אבל רק אם ההבדל מהניידים הקלים יותר משמעותי …

• 71 תגובות
    • 8.5k צפיות
  11. שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בס"ד שלום,מסך המחשב שלי קיבל מכה רצינית וכנראה ואני צריך להחליף אותו,כרגע רואים בחלקו בצבע לבן ,ובחלק מסויים בצד בצבע שחור ,כשבדeתי לגבי רכישת מסך חדש קיבלתי שני חלקים שייכים למסך המחשב. 15.6" Laptop LCD LED Screen Display Panel for GATEWAY או New LCD For Gateway NV55C49U 15.6 WXGA HD 1366x768 LED Screen Display רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איזה מהחלקים אני צריך או אולי את שניהם,אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב. 1. תקציב: 3500-4000 שקלים. אפשר לנצל הכל. ניתן לחרוג, אבל לא בסכום רציני. 2. משחקים, סרטי HD, ועבודה שוטפת ורגילה כמובן. רזולוציית המסך היא 1920X1200, ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בצורב ובכונן דיסקטים. 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא משהו מטורף, אבל שיהיה שקט. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות 8. אין חנות מועדפת. 9. לא מתוכננין שדרוגים כלשהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אוקי לאחר מספר שבועות שאני עושה סקר שוק באינטרנט הגעתי לשני הניידים הבאים DELL STUDIO XPS 1645 Operating System Genuine Windows 7 Professional Memory 4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 500 GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor Video 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4670 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load DriveHardware Upgrade 9 Cell, 85 WHr Lithium Ion Primary Battery 90W AC Adapter 125V Power CordLaptop Screen 15.6 inch Edge-to-Edge FHD Widescreen WLED LCD (1920x1080) Bluetooth Wireless Dell Wireless 370 Bluetooth ModuleNetwork Interface Card Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini CardProcessor Processor: Intel Core i7-72…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by BOMBADIR,

מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD5 ¤1483 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤540 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤121 זיכרון: G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9-9-9-24 - F3-10666CL9T-6GBNQ ¤621 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤358 מחיר סופי: ¤6097 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ספק כח יש לי כבר VX550

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dotan3310,

רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. Started by cznmuh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Yuvalpitluk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולהגיע לסביבות 4.5 K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, call of duty advanced warfare ,FIFA 15 , assassin's creed unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מיועד למשחקים כבדים . טוב לצפייה בסרטים . התקציב מיועד למסך וציוד היקפי. מסך - 21 אינץ' איכותי עד 1900 ש"ח. עכבר ומקלדת מקסימום 200 ש"ח. אני מטלבת בין כרטיס המסך : 8800 GT או 8800 GTS החדש ... חשוב מאוד !! שיהיה שקט ביותר ! תמליצו לי על מפרט .. לא מתכוון OC כי אני לא מבין בזה תודה ** בקשה אני צריך את זה דחוף ! יום שני אני הולך כדילקבל הצעת מחיר !

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  21. AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 6000+ OEM ¤797 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=204 ARCTIC COOLING Freezer 64 AM2 ¤126 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=264 Abit AX78 NF590i SLI For AMD Socket AM2/AM2+ CPU ¤450 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1019 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=865 LG H62NK SATA BLACK ¤195 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 Cooler Master Centurion 534 RC-534 + 460W PSU ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1024 מסך מחשב Samsung 226BW…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by ozi123,

בבקשה תמליצו לי על מחשב עד 3000 שח. שיהיה כלול מקלדת מוארת מסך 15.6 , שיריץ משחקים טוב בסגנון gta iv ושיהיה טוב לסרטים גלישה וכו...תודה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by electricity86,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך), שלא לצורכי משחקים, אלא לצרכי סימולציות והתקנת סביבת פיתוח, שמהוות תוכנות כבדות (של מספר ג'יגות). כך שאני מניח שאוכל להסתפק בכרטיס מסך+קול המובנה בלוח M. איני יודע איזה לוח M לבחור, אשמח לעזרתכם. התקציב שלי הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במעבד בעל CPU 3GHz (לפחות), בזיכרון 4GB. נפח הה-HARD-DISK אינו מהווה שיקול כי אין לי צורך בנפח רב, לכן כאן איני יודע במה לבחור על מנת שה-HARD-DISK לא יפגע בביצועי המחשב. כמו כן, אני זקוק לצורב DVD וכרטיס רשת המתאים ל-ADSL שיאפשר לי להתחבר לאינטרנט. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין כמו האם זה מפרט כזה אפשרי בהתחשב בתקציב, והמלצותיכם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  24. השוק מתחיל להתמלא במחשבים ניידים המבוססים על מעבדי ה-Core M החדשים של אינטל - ואנחנו עושים לכם סדר ביכולות והמאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SensatioN,

תגידו לי אם יש משהו לשפר או להחליף .. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box WINCHESTER 939PIN 90NM 1,860 ש"ח ------------------------------------------------------------------- ASUS Star Ice Series Cpu cooler 318 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,184 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Maxtor 160GB 8MB 7200RPM …

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.