ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה ללוח אם ומעבד (CPU) עד 2000 ש"ח. השדרוג כמובן הוא למטרת משחקי מחשב כבדים דוגמת: BF4, COH2 וכו'... מעוניין במעבד טוב עם ליבה גרפית מובנית חזקה... (בדגש על הליבה הגרפית). לא אכפת לי אם זו מערכת של AMD/INTEL. מבחינת לוח אם, שיהיה טוב ל-OC, אך אני לא פריק של OC אז אין צורך להציע לי דגמים יקרים... סה"כ לוח אם בסיסי+ איכותי עם צ'יפסט מתקדם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית מחשב = מחשב עצמו+מסך (ללא עכבר וכיוצב') התקציב הוא 4000 ש"ח בעיקר מיועד לגלישה משחקים ועבודה בMULTI TASKING ואולי קצת OC בהמשך.. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
גיליתי שאחות של חבר שמתגוררת בחו"ל חוזרת בקרוב ארצה ואמרה שתשמח להביא איתה לפטופ. הדרישות שלי די צנועות, אני צריך מחשב לצרכים של סטודנט, וחשוב שיהיה tv-out גם. כמובן, נושא האחריות הבינלאומית קריטי. אז מה הכי משתלם לי? תודה, דורי
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 3 500mhz מסך 14" הרדיסק 10 ג'יגה זיכרון 128mb כונן dvd סוללה חלשה כרטיס מסך וקול מובנים כל זה ב1500 שקל מה אתם אומרים משתלם? המחשב אמור לשמש בעיקר למכללה-אופיס, ואולי קצת אינטרנט וסרטים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤650 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤422 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=183 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis ¤100 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit ¤265 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
[table] [tr][td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ למוצר[/td][/tr] [tr][td]RAIDMAX AZTEC[/td] [td]1[/td] [td]¤480.00[/td][/tr] [tr][td]HEC 500TDT 500W [/td] [td]1[/td] [td]¤307.00[/td][/tr] [tr][td]GIGABYTE GA-EP43-DS3L [/td] [td]1[/td] [td]¤478.00[/td][/tr] [tr][td]Intel Core 2 Quad Q6600 BOX [/td] [td]1[/td] [td]¤918.00[/td][/tr] [tr][td]KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 [/td] [td]2[/td] [td]¤286.00[/td][/tr] [tr][td]Western Digital WD3200AAKS [/td] [td]1[/td] [td]¤244.00[/td][/tr] [tr][td]PALIT Radeon HD 4850 512MB DDR3 PCI-E+HDMI [/td] [td]1[/td] [td]¤790.00[/td][/tr] [tr][td]קורא כרטיסים פנימי 3.5" + USB [/td] [td]1[/td] [td]¤49.00[/…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח׳ - ניתן לחרוג, אך רק אם השינויי באמת מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת cyberpunk, lost ark. רצוי ב60 fps 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל מעדיף שקט מ׳יפה׳ (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
הנה המפרט שאני רוצה: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד- Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם ASUS M2A-VM - HDMI - SocketAM2 - AMD 690G mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח- 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם0 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז- Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warran…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אשמח לעצתם, 1. מה התקציב? 3500 - יכול לחרוג במידת הצורך 2. מטרות המחשב? משחקים ( fallout 3לדוגמא), ובמיוחד לסרטי HD,יחובר לטלויזה 32'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב-לא חשוב , קירור - מוכן לשלם ע"מ לקבל קירור טוב מסטנדרטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? HD בגודל מינימלי של 500GB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב שקט חשוב אך לא במחירים קיצונייים, יחס עלות-שקט הטוב שניתן למצוא (במסגרת התקציב) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי : 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : כמובן שלחסוך ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 600 ש"ח . מה שימושי המחשב: משחקים כבדים, עריכה גרפית מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות כמעט כל תוכנות adobe & max. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין משחקים: Battlefield 3 \ assassin's creed revelations שיפעל על ULTRA הכל לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי: לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: אין עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: שקט עד כמה שאפשר בערך : 8 האם מתוכנן OC: לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: רק מ- KSP האם יש בק…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחשב לצורך עבודה מאומצת של מעבד ומשחקים תקציב גמיש אך לא רוצה להתפרע חשבתי על המערכת הבאה Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray Arctic Freezer i30 Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 עם 2 כונני SSD 120 ב raid כנראה מסוג Mushkin Chronos 120 GB SATA 6.0 יש צורך במסך 24 לפחות ברזולוציה של 1920*1200 לפחות (אם יש משהו יותר גדול בלפחות אותה רזולוציה אשמח להמלצה) יש צורך בכרטיס מסך שיתאים למסך ויריץ משחקים כמו Starcraft 2 או diablo3 באיכות טובה ברשותי מארז antec 300 וספק corsair 450vx נצילות 80+ וכמה כוננים קשיחים של טרה. לא יהיה OC. אשמח לקבל חוות דעת על המ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זקוקה למחשב לעבודה גרפית בעיקר, התקנת CS4 של אדובי ועבודה במקביל על מספר תוכנות כך שהעניין מצריך זכרון גדול..(או לפחות זה מה שהבנתי) + מערכת הפעלה באנגלית xp pro+הרכבה של הכל במעבדה. העניין הוא שכבר התחלתי לגשש אבל יש כל כך הרבה יצרנים וכל אות יכולה לשנות מרכיב שכבר הלכתי לאיבוד, מה כדאי ומה צריך. אז בנוסף להנחיות שלכם הוספתי גם מספר שאלות כלליות - מתנצלת מראש על הבורות... :-\ רמת שקט - טובה. מעדיפה להשקיע ברכיב אחר אבל עדיין רוצה לשמר שקט. oc - אין לי מושג מה זה.. יש לי צורב dvd חדש שהייתי מעוניינת להעביר אבל הבנתי שהוא ב-ide האם אפשרי להתקינו גם ב-sata? (אני אמנם רושמת מונחים אבל אין לי מושג מה הם אומרים...חחח) למסך שלי יש אפשרות לחיבור של dvi אבל כרגע זה בחיבור ר…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , * מטרות המחשב? אופיס , סרטים, גלישה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? המחשב הולך להיות בדירה אבל שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה , אבל יציאת HDMI-DVI יוכלו להוסיף * בלוטות? אין חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אבל אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤796 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤320 קירור למארז: THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL כמות: 1 - מחיר: ¤27 ספק כוח: Thermaltake Though Power 850W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤858 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤524 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 400Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Gigabyte GTX280 1GB DDR3 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤2899 קירור לכ.מסך: Arctic Cooli…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הוטלה עלי המשימה לקנות מחשב להורים. מטרת המחשב - גלישה באינטרנט, הפעלת אופיס ומקסימום - צפיה בסרטים. אין מצב שירוצו משחקים על המחשב הזה. התקציב הוא עד 2200 ש"ח למארז בלבד (כולל הרכבת מחשב) הדגש הוא (כפי שאפשר להבין) לא על מהירות וביצועים אלא אמינות ומינימום סיכוי לתקלות. הרכבתי את המפרט הבא ב-Logicpc: שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ AMD Sempron 64 2600+ Socket 754 Palermo Box CPU 1 449 ¤ Liteon 16/48 Retail DVD-ROM 1 149 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 1 329 ¤ Gigaybyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 379 ¤ A-Data (V-DATA)…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למשחקים ללא כונן קשיח. עד כה בחרתי כבר מעבד, כרטיס מסך וצורב dvd מעבד ie 7200 כרטיס מסך ati 4850 צורב משהו פשוט אך איכותי לא זוכר את הדגם המדויק מחיר 1550 (אבא שלי טכנאי מחשבים ולכן הרכיבים יוצאים לו זולים יותר) אני צריך לוח אם + מארז וספק (משהו סביר העיקר שיסחוב) + 2 gb זכרונות ב-1150 ש"ח לגבי הדיסק קשיח אבי יסדר לי משהו. אני מבקש את עזרתכם בבחירת רכיבים אלו ללא חריגה ואני מקווה כי תצליחו לסייע לי. תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות בעיקר עם WIN XP PRO שיריץ לי IIS, VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכאלה דברים (אני צריך 2GB זיכרון ומעבד חמוד), חשבתי על המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 הוא יושב עלי בול, עכשיו, אני לקוח של אייבורי עם 2 מחשבים כבר, אבל שמעתי דברים לא טובים עליהם, אבל בכל זאת, ההפרשים מגיעים ל300 ש"ח על המחשב הזה בין IVORY לNOTEBOOKCLUB לדוגמא, האם משתלם לי לקנות את המחשב הזה? מה גם, חשובה לי האחריות ארוכת הטווח (יתרון לDELL אצלי), כיוון שאני רוצה להערך לכל מצב, וחבל סתם להוציא כסף בעוד שנתיים על תקלות בזיכרון, דיסק קשיח וכד'. אשמח להמלצות, דוד
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כמו שבטח שמתם לב אני מחפש לאפטופ - אבל הבנתי שהדרישה הטכנית שאני רוצה בשלב זה לא קיימת ! אז חשבתי למה לא ללכת על MACBOOK PRO - מהדקים היפים - שפשוט צועקים "תיגע בי" ואז הארנק ענה לי על השאלה ואמר "נראה לך ? 9000 ש"ח ?| בקיצור - יש איזשהו לאפטופ במחיר שפוי (עד 6000 ש"ח) שנראה טוב - והכוונה לדק , סקסי , עדיף מואר (כמו הסמל של אפל מאחורה או מקלדת מוארת) ואם הוא גם חזק אז פעמיים כי טוב....כי אין טעם לרכוש I3 או משהו חלש :-( או שאני בכלל חי בסרט ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד i5-760 לוח Gigabyte P55A-UD3R כרטיס מסך Nvidia Geforce GT240 4GB זכרון שני דיסקים אחד מערכת הפעלה 500GB, והשני 300GB, Windows 7 64BIT המחשב משמש לעבודה משרדית בלבד, לא משחקים ולא שום דבר אחר. הוא מתלונן שהוא מאוד איטי (לדעתי בגלל שחלונות מתעייפת אחרי שנתיים שלוש) אבל אין לו כוח לפרמט. הצעתי לו לקנות SSD לעשות IMAGE למערכת ההפעלה ל-SSD החדש ולהרוויח מהירות תגובה משופרת משמעותית. האם יש אפשרויות אחרות לשדרוג כאן או שמשתלם בכלל לקנות מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
(מוכנה לחרוג קצת מהתקציב, בתנאי שיש תמורה לכסף כמובן ) מטרות המחשב? סטודנטית להנדסת מערכות מידע - הרצת תוכנות (גם כבדות), אימולטורים וכדומה, מצגות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ14 אינץ', רצוי מט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI אך לא חובה * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב SSD+HDD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [ וורד ואופיס למיניהם ] ולמוזיקה נפח של 160GB כולל עכבר ומקלדת ומסך 17" לפחות.. או אם אפשר 19".. חריגה עד 3.5 ... תודה רבה ..
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-