עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי 5 שנים החלטתי לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב בגלל שאני כמעט נעול על המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4,cod ghosts, assassin's creed 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM LED DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מה שיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefild 3/diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך אבל כנראה שזה יהיה LG 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

3. שלום לכולם,לאחר כ 4.5 שנים שהמחשב שלי שירות אותי בצורה נאמנה,גם זמנו הגיע וזה הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לקבל את יחס הביצועים:עלות הטוב ביותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת ,אחרי הכל אני עובד ומשלם על זה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO FAR-CARY CRYSIS וכדומה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (קונה באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב ? משחקי מחשב בינוניים עד כבדים,כתיבה,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ליום יום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה \ואופיס יהיה נחמד מאוד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?חנות באילת ,העדפה ל KSP או IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב כמו …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ/פרימייר - מזדמן (הילדה רוצה לעבוד עם התוכנות) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FPS, GTA וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני אשמח למפרט מעניין עם דגש על מאיץ גרפי.. גם מארז של Therlmatech נחמד עם גישה לשני מאוורים של זלמן.. אין צורך במסך יש לי בגודל 22 אינץ' חשוב מאוד מערכת הקירור של המחשב כי אני במרתף והמחשב נוטה להתחמם יתר על המידה... אפשר לחרוג ל6500 שקל אבל לא יותר...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אהלן, בדר"כ אני בונה מחשבים ביתיים אבל לא במחיר או סדר גודל כזה ולכן מעדיף להתייעץ כאן: מישהו שביקש ממני ייעוץ למחשב באיזור ה10K ואף יותר.!! רוצה לעריכה (אמרתי לו לפחות 4K) הוא לא מקצועי בעריכה ויותר שם רצון להנות מהמחשב ולשחק (אם כי הוא לא כבד במשחקים כגון COD וזוללים כמוהו) שלא יהיה מגבלה. זה מה שבניתי באייבורי (לווא דווקא המקום האידיאלי לסוג הבניה, אך קליל ממשק בחירה).. יש גם מסך אולי בתמונה אבל לא הוספתי כרגע.. אני חושב להוסיף OPTANE לכונן הקשיח. והלוח תומך גם בזה וגם בחיבור לTHUNDERBOLT שלדעתי כדי עיצות שינויים רעיונות בכיף (אני מקנא בתקציב שלו)

9. שלום לכולם, מוכר את העגלה הישנה שלי לטובת קנייה של מחשב חדש. צוואר בקבוק של הכרטיסים החדשים משמעותי בדור הזה... התקציב סביב 7-8k מקסימום. המטרה היא לחסוך איפה שלא פוגע בביצועים הבסיס הוא 3080 החדש. מה שראיתי משחקים כבדים הוא מתקרב ל144hz שזה מה שאני רוצה.. 4k זה פיקציה אני מחפש את המעבד הכי יעיל שלא יהווה צוואר בקבוק בשנים הקרובות. אדום או כחול לא מעניין נגמרו ימי הפאן בוי לוח אם לא רוצה rgb לא מעניין אותי אוברקלוקינג.. שיתמוך pci 4 וזהו זכרונות מתלבט 16 או 32 תגידו אתם לגבי איחסון אם אמצא ssd nvme בנפח 1tb אשמח אם לא אפשר פחות מארז מעדיף סגור לגמרי, המחשב בחדר ילדים והאור מפריע בלילה, עדי…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים,ריבוי תוכניות וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17/32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CS GTA NFS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים בסכום של עד 3500 שקל בלי חריגות. המחשב צריך לכלול מארז וכל החומרה שבו וזהו(בלי כוננים אופטיים ובלי ציוד היקפי). המסך שיש ברשותו מגיע לרזולוצייה של 1280X1024.(כן אני יודע שזה קצת,אבלי אולי עוד שנה הוא יחליף למסך FHD) חשבתי על משהו כזה(ראו תמונה שהעלתי). ישנם עוד 320 שקל לנצל בלשפר את המעבד והלוח אם,אך לא ראיתי בכך צורך אמיתי ולכן חשבתי אולי להוריד את הקירור למעבד ולקחת BOX ובנוסף לרדת בדיסק קשיח ל 500 ג'יגה וע"י כך יהיה אפשר לקחת 5850 ולנצל את כל התקציב. ההתלבטות שלי היא שה 5850 יהיה אובר קיל לרזולוצייה הזאת וגם המעבד יהווה צוואר בקבוק רציני,מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by Yuvmas,

מעוניין לבנות מחשב למשחקי מחשב ולצפייה בסרטים המחשב יחובר לטלוויזיה 1080 *1920. אשר ימוקם בסלון התקציב הוא 6000 שקל לנצל את כל התקציב חריגה עד 200 שקל ללא ציוד הקפי המשחקים שישוחקו משחקי מכוניות need for speed. Gta. ומשחקי שוטינג כגון. Battlefield. James bond medal of honer. מעוניין לעבוד ברזולוציה גבוה שיהיה לי נחת ממנו ושקט למשחקים למספר שנים לפחות שנ תיים ןחצי אחרת מבחנתי המחשב לא שווה כלום כמו כן אני רוצה לדעת אם הבקר האלחוטי של האקס בוקס עובד ונוח כאשר משחקים מול הטלויזיה - - - תגובה אוחדה: - - - בנוסף המחשב צריך להיות שקט המחיר ללא תוכנות וציוד הקפי

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by garuffy,

Products Name מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H LGA 1156 זיכרון A-DATA Dual DDR3 Kit 4Gb (2x2048Mb) PC3-12800, 1600Mhz, Latency CL-9-9-9-24, Gaming מאוורר CPU Ever cool BUFFALO LGA 1156 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail ספק מתח Thoughpower 600W THERMALTAKE מארז Soprano RS 101 THERMALTAKE

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by nazgull,

שלום לכולם! אני צריך מחשב לחבר בתקציב של 5500 שקל ניתן לחרוג (עד 150 שקל) ללא ציוד היקפי ו וללא אוברקלוק רק רציתי לדעת e8400 או q6600? (למשחקים ועבודה) תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SuBeX,

אני צריך מפרט כולל הכול למחשב לגיימר (ציוד הקפי, צורב DVD, מסך - CRT, וכו') - לא מתכנן OC. לאחר ההצלחה עם המחשב האחרון שעזרו לי לבנות פה אני בטוח שיהיו הצעות טובות, ותודה מראש על כולן עדיפות למחשב מבוסס INTEL כי אני מעדיף תמיכה ב-DDR2 ואני לא מתכוון לחכות ל-AMD. יש עוד דברים שצריך לפרט עליהם?!

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by maorbarazani,

זה באמת המפרט הכי מינימלי שיכלתי לבנות, תקנו אותי אם עשיתי טעויות כלשהם. בכל מקרה השאיפה היא שיעלה כמה שפחות, אבל בלי להתפשר על הביצועים לפחות בכל מה שקשור ל world of warcraft צריך שירוץ טוב, על גרפיקה ממש נמוכה, בלי לאגים ותקיעות של המחשב. התקציב הוא 2300 ש"ח גג. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-AM ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value ₪298 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G800 כרטיס גרפי …

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Norm4nde,

אז ככה צריך מחשב ללא צורך במקלדת עכבר ברמקולים ב 3K למשחקים כבדים... הבעיה זה המסך שלי הוא לא משהו... החברה היא PR0VIEW הוא בגודל 17/19 ולא שטוח... תעייצו לי אם כדי לקנות מסך חדש או להישאר איתו...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. אחי גיימר כעת הוא משחק cs בלבד (יש ול סלרון כלום לא פועל חוץ מזה) החלטנו לקנות לו מחשב שימו לב 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 600 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,871 ש"ח מה דעתכם ?

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ofir667,

תנו לי מחשב טוב לגיימר ב-6200 שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים וגם לא כולל כוננים או צורבים שיהיה כולל מארז שיוכל להחזיק את המחשב כמו שצריך וגם ספק נורמלי (ואם צריך אז גם קירור). ולא צריך OC

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. שלום רב, נועצו בי לצורך רכישת מחשב לבחור העומד להתגייס בעוד חודשים ספורים. היות שאני לא גיימר ולא שיחקתי מאז היותי בן 15 בערך (..כן.. עברו איזה 25 שנה מאז ) - אלא אני "רק" טכנאי מחשבים - הגעתי הלום להיוועץ במומחים ובאנשים היותר מקצועיים. אז נתחיל ברשותכם.. ראשית דבר: התקציב שניתן לי הוא מקסימום 4700 ש"ח. בהיותי טכנאי כאמור - יש ברשותי מארז + זכרונות דיסקים קשיחים וכו' אך לדעתי אלו הם זכרונות שלא יתאימו לצרכים של הגיימר המתחיל אפילו (אלא אם יש לישהו רעיון מה אוכל לעשות עם זכרונות של 4GB + 2GB עם DVD, ועם דיסק קשיח של חצי טרה...) בכל מקרה קיבלתי הצעה אחת מאייבורי והייתי שמח לדעת האם היא קונקרטית? אציין שהתקציב הקודם, עמד על 4000 שח ולכן ההצעה או המפרט המצ"ב יחסית "…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by MBN,

יקנה גם מסך LG L1970HR בנפרד (עוד 2100 ש"ח) המחשב צריך הכל חוץ מצורב ורמקולים (ומסך כמובן) כרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 יספיק (אני חשבתי על X1800XT 256MB) דיסק קשיח בנפח 250GB (אני חשבתי על WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II) זיכרון אני חושב שעדיף 2GB ולא נראה לי שיש צורך ביותר מ667MHZ מקלדת ועכבר לא צריך משהו מפוצץ (250 ש"ח בערך) מארז MIDI עם קירור טוב (הולך להיות בחדר יחסית חם) אין העדפה לגבי מעבד (כפול ליבה כמובן) ולוח אם לא הולך לעבור OC ורצוי שהכל יהיה מחנות אחת תודה ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nahum2,

בשעה טובה ומוצלחת ה P3 GF2 של חבר שלי הלך לעולמו. דרוש מחשב בעלות של עד 1500 שח. שיכול להריץ HEROESV ו RA3. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום לכם. אני משתמש במחשב ישן (בן 5 בערך) והגיע הזמן לשדרג ולהתחדש. אשמח לקבל עזרה. 1.מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וסרטים (בעיקר HD). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nba2k14,fifa14,GTA5,Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield וכיו"ב.…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.