ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU Cooler Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 Chipset OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition C5 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition ANTEC Three Hundred 300 Gaming HEC 500TE-2WX 500W Dell 2209WA מטרת המפרט היא גיימינג בעיקר, ועיצוב גרפי (2D) - פוטושופ לא ברמה כבדה. אני מתלבט אם ללכת על ה-core i5, או ללכת על הפנום. בנוסף, הבנתי שבקרוב יוצאים כ"מ חדשים תומכי DX11. האם כדאי להמתין להוזלה במחירים של כ"מ הנוכחים? ומה לגבי התדרים של הזכרונות? האם כדאי להשקיע ב800 או ללכת על 1066? תודה.
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב הנייד בעיה מאוד מעצבנת כאשר אני מחובר לאינטרנט ופותח את הדפדפן של אקספולרר החדש אז הוא פותח את דף האינטרנט לדוגמה גוגל לשנייה הוא מראה את האתר ואז נעלם לבד, כלומר הדף של הדפדפן ניהיה לבן. עוד משהו מוזר זה כאשר אני "ממזער" או "משחזר" את הדפדפן ו"מגדיל" חזרה האתר מופיע לי כאילו רגיל. האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן מה הן דעותיכם / עצותיכם לגבי המפרט הבא שהרכבתי? המחשב הוא לאינטרנט / OFFICE וצפייה בתכני HD, המקודדים ברובם ב-MPEG2: CPU - Intel Pentium Dual-Core E5300 BOX - 342 ש"ח Motherboard - Option 1 - Gigabyte GA-G31M-ES2L - 241 ש"ח Motherboard - Option 2 - Gigabyte GA-P31-ES3G - 310 ש"ח RAM - G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 - 188 ש"ח Graphic Card - Option 1 - Connect3D Radeon HD4350 Silent 512MB DDR2 PCIe - 180 ש"ח Graphic Card - Option 2 - MSI GeForce 8400GS 512MB - 210 ש"ח Case + PSU - JSP-Tech N-630B 400W - 241 ש"ח Keyboard + Mice - Logitech Cordless Desktop EX 100 - 142 ש"ח 1. לגבי המעבד, אני בוחר ב-E5300 של אינטל ללא ספקות. 2.לגבי לוח ה…
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא לצרכים מטורפים, לשימושי אינטרנט רגילים וגם כדי להפעיל את המשחקים החדשים ביותר שיוצאים, לא חייב בהגדרות הכי גבוהות. זה המפרט שבניתי: יש הצעות לשיפור? אני לא צריך ציוד הקפי, ואני ~לא~ יכול לעבור את ה3.6, אני מרושש וזה סכום הכסף המדויק שיש לי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שאני יוכל להפעיל עליו FIFA וכל המשחקים ברמה הזאת קצת פוטושופ ותוכנות עריכה תקציב 1500 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים (לא רק, אבל גם) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך, מקלדת, עכבר, כונן/צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מבחינת המחיר נראה לי עדיף AMD. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הארד דיסק 160 ג'יגה, זכרון RAM ארבעה ג'יגה. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. משחקים: בעיקר משחקי ספורט כמו פיפא 10, PES 10, NBA 2K10, ו-VIRTUA TENNIS שירוצו חלק לגמרי אבל שהכרטיס מסך יוכל להריץ גם משחקים…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מטרת המחשב: להחליף מחשב מזדקן בן 5 שנים הנמצא כעת ברשותי. גודל המסך: אין צורך במסך העולה על 15" ומסך הקטן מ13" יהיה קטן מדי להערכתי. העדפה למסך ללא ציפוי משקף משקל רצוי: המשקל אינו מהווה גורם משפיע. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. שעה-שעתיים תספיקנה. יציאות מיוחדות: אין לי כוונה לחבר את הנייד לדבר לבד ממסך CRT הנמצא ברשותי שירוץ ברזולוציה 1280x960. אין תכנון לרכוש מסך LCD טרם רכישת מחשב נייח. בלוטות: אינו מהווה גורם משפיע. גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל הכונן הקשיח אינו מהווה גורם משפיע. הייתי רגיל בשנים האחרונות לעבוד עם כונן בן 120GB, כך שכל שיפור יהיה מבורך. צורב DVD: צורב, או כונן CD/DVD בכלל, אינו נחוץ. אך גם לא יזיק. אחריות בין-לאומית: אינה נדרשת. העדפה לחברה: אין העד…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן חברימוס..(: יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודות משרדיות וצפיה בסרטים חשוב לו שזה יהיה מחשב שיחזיק לשנים רבות.. אממ אלה הדברים שהכי חשובים לו בעקרון..כמובן שרצוי שיהיה קל כמה שיותר, גודל מסך 17 אינץ' וזהו נראה לי.. תודה רבה לעוזרים(:
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב סטנדרטי .לא חזק מדי ולא חלש מדי אני חושב שבתמורה ל 3000 שייח אני אמצא משהו כזה . נתחיל מעבד : אני לא מבין הרבה במעבדים .אם אפשר לשים מעבד ATOM כי הוא מהחדש יותר . מסך :בין 12 ל 14 כולל מצלמה ובנית ומיקרופון . ה מאיצ הגרפי : משהו לההריצ את משחקי הדפדפן . זכרון : שיהיה שני גיגה ןאפשרות להרחבה עד 4 גיגה . כי לא כל יום קנים מחשב נייד . דיסק קשיח : משהו בבסביבות ה 160 GB ל 250 GB מקסימום . תקשורת : שיהיה סטנרטי . עם כרטיס רשת אלחוטי וגם חוטי . יציאות : USB 2.0 X 2 או 3 , VGA , אם אפשר גם HDMI . כונן : שיתמוך בכל דבר ויצרוב כל דבר . מערכת הפעלה : שיהיה מוכן להפעיל גם את ויסטה . סוללה : אני ממש לא מבין בסוללות אז שתיהיה סוללה שתחזיק שעתיים שלוש בערך . משקל : זה מ…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי משב למשחקים לפי המפרט הבא ורציתי חוות דעת עליו : מארז: EZCOOL 300W LED+25cm FAN ספק כוח : SPIRE 12cm fan 550w spire לוח אם : MSI P-45-C51 DDR3 מעבד intel core 2 QUAD Q6700 2.66GH 8MB מאוורר למעבד : SCYTHE 1366 NINJA2 SCNJ2100 זכרון DBT GEIL 3x1GB (3GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך : Nvidia GeForce 9600GT 512MB-3 דיסק קשיח :WD 1TERA sata2 צורב : LG sata DVDx22 GH22NS רמקולים: cyber acoustics 3095 2.1 מה אתם אומרים - זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos LG איך הניידים של LG בכללי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3200, אפשר לחרוג טיפה אם צריך. 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל (אל תהרגו אותי, אני יודע שגם AMD טובים אבל המחשב לא בשבילי.) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך משהו מיוחד, לא צריך לקנות מאווררים (יש לי מספיק) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה, אם השאר עולה עוד כסף אז לא צריך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיריץ את המשחקים החדשים, אפשרות לשדרוג יעיל בעתיד (כרטיס מסך וזכרונות, אני לא אשדרג את השאר), חשוב מסך איכותי וטוב שאני אוכל להמשיך איתו גם למחשב הבא…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. יש לי נטבוק של MSI, עכשיו הסתכלתי בכלי אבחון-DxDiag, וראיתי למעשה שיש לי 2 מעבדים ( :s05:) N280 בכל מקרה הנה התמונה למי לא הבין: הסבר בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים... בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו? (אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה??? תודה וסליחה על האורך...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell e6400 קיבלתי עם המחשב ווינווס ויסטה אולטימייט. אני רוצה לפרמט את המחשב מחדש ולהתקין את ויסטה מחדש אבל לא קיבלתי דיסק של ויסטה עם המחשב.. איך אפשר לעשות את זה בצורה חוקית? כי כרגע יש לי ויסטה חוקית.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מסוג macbook air. מותקן עליו windoes vista. איני מצליחה לגרום לו לזהות את המצלמה המובנית. אשמח לקבלת עזרה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש למחשב נייד שמגיע אליי בקרוב (EEE 1005HA) נטסטיק. אני עובר למרכז רחקו יחסית מהמשפחה, ובכלל נמצא בלא מעט נסיעות, וגם בלימודים עצמם זה יעזור לי. כהמ שאלות: 1. סלקום הם היחידים בארץ שמוכרים חבילה בי הגבל גלישה. בדקתי בפלאפון, ובתור לקוח עסקי שלהם אני אמנם זכאי להנחה נחמדה, אבל זה עד 10 ג'יגה בחודש. אני צריך הרבה יותר מזה, ובסלקום אני מוסיף ממש קצת (10 ש"ח בחודש) כדי לקבל גלישה והורדה בלי הגבלה. מה אתם אורמים על המודמים שלהם, ומה כדאי? http://www.cellcom.co.il/new/TALKMAN/modem/Pages/default.aspx 2. עד כמה זה יבזבז לי את הסוללה לעומת ה-WIFI? 3. יש עוד משהו שכדאי לי לדעת? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
-