עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by MaccabiTA,

איך המפרט יחסית למחיר ? I5-10600 3.3GHz 12MB 1200 TRAY Gigabyte B460M DS3H LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI HYPERX FURY RGB 2X8GB DDR4 2666MHz ASUS DUAL GTX 1660 SUPER EVO OC 6GB GDDR6 DVI HDMI DP SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 250GB SSD M.2 Antec Neo ECO GOLD ZEN 600W Active PFC 12cm PSU NE600G Zen Retail Antec NX1000 Black ATX Case No PSU מה לדעתכם שווה שדרוג ועדיין לא לשבור את המסגרת?

3. Started by תם ברנד,

אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, THE WITCHER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

5. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by KF,

שלום רציתי לקבל חוות דעת על המפרט בתמונה במסגרת התקציב שלי - 4000 ש"ח האם יש מה לשפר ? תודה

7. Started by achillles,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

8. Started by Andrei Bronski,

שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  9. אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by guymaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף ש"ח לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט דת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400ש"ח ימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה גרפית ותכני HD עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : league of legends, farcry 3, המשחקים הכי חדשים מבחינתי, אשמח אם ירוצו בהגדרות כמעט מקאסימליות בצורה טובה מאוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920.1080 או שאולי עדיף 1600.1200 לא בדקתי מה עדיף לגיימינג -לאילו הגדרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by elidoronline,

אני רוצה לציין שאני לא איזה גיימר כבד אני סך הכל מתכוון לשחק משחקי mmorpg.open world מסויימים כמו Blade and soul Revelation online . Bless . ffxv ומשחקים דומים ואני לא בטוח שאני צריך מחשב חיה מי יודע מה בשביל זה אז אם אפשר קצת עזרה בבניה של המחשב ולא חייב לנצל אלא אם כן יש צורך

13. Started by KF,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה , רצוי לא משהו בומבסטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

14. Started by foty123,

. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by foty123,

שלום לכם , בניתי לחבר מפרט למחשב ואני אשמח לקצת עזרה , אין צורך במארז , רצון עז שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לשנתיים שלוש הקרובות (משחקים שיגיעו בהמשך) . דיסק קשיח כבר קיים מהמחשב הישן . תודה רבה לעונים !

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by aah1990,

צריך מפרט למחשב עד 6000K לא כולל ציוד הקפי חשוב שיהיה יציאה לUSB3 ולSATA חשוב מקסימום גיימינג חשוב שיהיה שקט (1-10 =7) שימושים-משחקים כבדים בFHD סרטים FHD +3D אני מתכונן לחבר טלויזיה 42 אם תמיכה ב3D בנוסף למסך הרגיל אבל לא קבוע (רק מתי שניצפה בסרט אם זה משנה אוכל לכבות את המסך הרגיל) אם אפשר להכניס כונן SSD 64 GB למערכת הפעלה מעוניין בלפחות 6 GB זיכרון פנימי ....... אפשרות לחריגה קטנה אבל מעדיף ביין 5ל6 K תקציב חשוב כמובן תמיכה בסראונד לפחות 5.1 לא אכפת לי 2 כרטיסי מסך במערך CFX אבל אם אפשר לפרט לי חסרונות אשמח מאוד כדי שאוכל להביאם לשיקול דעתי ואותו דבר לגבי OC .שמעתי שבAMD אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף וכן שמעתי שTMS מקום שווה במיוחד לקנות לכן אשמח שת…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של 300 גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי 600W 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד!!! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MICRO ATX. וגם המארז שיהיה קטן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

18. Started by geniaXP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Watch Dogs, BF1, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

19. Started by Mithrillx,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…

20. Started by Shveik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מדובר בשידרוג משמעותי , אם זניח אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: גיימינג כבד (משתנה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 ? אין לי מושג מה מומלץ לגיימינג היום -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא למקלדת ועכבר. אם יש המלצות על אוזניות לגיימינג , שלט (למשחקים שנוצרו לקונסולות) ומקרן קול אני אשמח (לא לכלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי RTX 2070 חיצוני) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה - לא משהו צעקני - *לא חייב* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הר…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by gunrhutjbha,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?80 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למש…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים שלא דורשים המון, כנראה שבזמן הקרוב יהיה משומש בעיקר לפורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

25. היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.