ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
תקציב : 7.5K שימושים : 1. גיימינג כבד מאוד - Crysis, COD6, GTA IV, FAR CRY2 ובקיצור כל המשחקים החדשים. הרזולוציה הכי גבוהה, מקסימום פילטרים, הגדרות הכי גבוהות ULTRA HIGH ושיפעל חלק לגמרי בלי תקיעות. 2. עבודה משרדית - אתם יודעים. אינטרנט וכו'. ציוד הקפי - אני צריך מסך 22" איכותי. שמעתי על ה- DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA מקום HDD מבוקש - 1TB / 750GB. אני מעוניין בהרכבה. צורב- אני מעוניין בצורב DVD. לגבי OC - אני לא בטוח אם כדאי לעשות. אולי בעתיד אני יעשה אבל אני צריך המלצות שלכם. הערות - 1. מעבד חזק מאוד ומהיר - אם אני לא טועה מסדרת I7. 2. כרטיס מסך (או כמה) הכי טובים שאפשר להוציא כדי שיעמדו בדרישות של גיימינג כבד מאוד. (לדוגמה, HD4890 1GB) שיריץ על מקסימום…
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs,Battelfield 4 ,Crysis 3,Assasins Creed 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב :משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים שיצאו כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD , ספק כוח (אלא אם כן צריך מעל 520W, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש״ח אפשר לחרוג מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4,COD G,Watch_Dogs וכו׳ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1400X900 רוצה לחבר לטלוויזית HD בגודל 32 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג זה יורד מהכסף לקניית בית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4, watch dogs,The Division, sc2,diablo1/2/3,wc1/2/3,overwach,heroes 3/4/5/6/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).hd&4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום! אשמח לעזרתכם ולדעתכם מניסיון! מצרף את המפרט ושאלון- שהרכבתי בינתיים אשמח להערות וההארות ולחוות דעתכם מניסיון! Intel Core i9 13900K / 1700 Bo מחיר: ₪ 2345 Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler מחיר: ₪ 391 Gigabyte Z790…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים.. עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher2, BF3, BAD COMPANY 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי שנים רבות עם מחשב שסחב בגבורה הגיע הזמן להתחדש. אני מחפש מחשב לגיימינג + מסך 2K 144hz שאר הפרטים בטופס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אפטר אפקטס (משני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF4 | BF1 | משחקים חדשים שיצאו כמו MAFIA 3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בתכנון מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,קידוד וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', ייתכן וגם למסך TV 29 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מארז fractal design define r5, ציוד היקפי וssd וhdd כל השאר צריך חדש. אני מתכנן לקנות את ה1080ti אבל אחכה את הכמה שבועות שצריך עד שיגיעו הדגמים הנוספים עם הקירור המוצלח יותר, מעריך את זה בכ4K וזה כלול ב13K תקציב (אחרי הכרטיס מסך נשאר 9) מצורף פירוט. תודה רבה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, כמובן שלהוסיף סכום גדול על שיפור של 2% בביצועים זה מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, זה כבר תקציב גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום . מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב200-500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 עדיפות לFULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב חלקית 4 7. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מתנת בר מצווה לילד, הכסף פחות אישיו פה... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור 8 אלף, אפשר לחרוג עד 10K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (פורטנייט בראשם), קצת לימודים של ילד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה לגודל, נדרש מחשב צבעוני וז…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤451 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 TWINTECH GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E ¤2850 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1112 Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2 ¤109 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1056 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤159 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1081 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤510 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1096 OCZ StealthXStream 600W PSU Silent 120 mm fan ¤533 http://w…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי חברים אני עוזרת לחברים לבנות מחשב גיימינג לבן 13 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, רצוי כמה אופציות ברמות חיסכון שונות (ולהסביר מה ההבדלים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (רק אם ממש ממש צריך אבל ממש עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג אבל הילד גם מתכנת מעט והתחיל ללמוד במגמה כזו בתיכון (יהיה נחמד אם יוכל למשוך את המחשב לכל זמן התיכון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק התחיל ללמוד תכנות בתיכון. לכן ככל הנראה שלא. ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הי, אחרי 8 שנים המחשב הנוכחי שלי התקלקל והגיע הזמן לקנות אחד חדש. ניסיתי לבנות משהו בעזרת חבר ויצאנו עם הדבר הבא: מעבדים AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1519 קירור למעבדים Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 1 ₪ 256 לוחות אם Asus PRIME B550-PLUS 1 ₪ 648 זכרונות Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 1 ₪ 665 מארזים Fractal Design Define 7 White TG Clear Tint …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כך זה הולך: -התקציב שלי הוא 5500 אפשר לחרוג ב 500 -השימוש הוא גיימינג , משחקים כבדים -אין עדיפות לחנות מסויימת - מחשב שקט ומאוורר טוב -יכולת לשדרוג בקלות -אשמח לקבל המלצה על עכבר ומקלדת טובים - אין צורך בציוד הכפי - הרזולוציה של 23 FULL HD תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15אלף,ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(כל המשחקים על האיכות הכי גבוהה) ,קידוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אני מוכן להתפשר במידת הצורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,Just Cause 2/3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-