עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עד כמה איכות החומרים שהנייד בנוי ממנו עשוי להשפיע על מחיר המוצר? אילו חברות נותנות את האיכות הגבוהה ביותר? איזו חברה \ דגם של נייד נותן את האיכות הגבוהה ביותר בתגי מחירים של עד 5000ש"ח ? שאלת אקסטרה : למה ניידי 13.3" יקרים באופן משמעותי משאר הניידים למרות שהם בעלי מפרטים זהים\נחותים בד"כ? אשמח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Oren Reuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מידי פעם תכנות בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, MATHEMATICA אבל ממש קצת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכיוון הוא לחדשים, COD החדש, BATTLEFIELD החדש, CIVILIZATION החדש ועוד שיצאו במרוצת הזמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

3. אני מתכנן בניה של מטריצה 3 על 3 של מסכי 22 אינצ לקיר בבר , הרעיון שיראו בכל מסך תמונה או סרט שונה או בכולם תמונה אחת גדולה . קיבלתי הצעה ואשמח לתגובה ENERMAX PHOENIX ECA3162-B HEC WIN+700 700W ASUS P5Q PREMIUM Intel Dual Core E5200 TRAY ARCTIC COOLING Alpine 7 GT SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA-2 16MB Sony Optiarc AD-7240S X24 Dual Layer DVD+/-RW SATA BLACK OCZ OCZ2G8002G 2GB 800MHz CL5 SAPPHIRE HD 4870X2 2GB DDR5 PCI-E GAINWARD 8400GS 512MB PCI-E+HDMI 471846200-9726 X 3 HANNS-G HG216D 22" (21.6) 5Ms 1:1000 Wide LCD + HDMI X 9 האם יש פתרון אחר ? האם יש פתרון יותר זול ? מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  4. שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לשימוש משרדי, המטרה היא להישאר בטווח מחירים הזה, כי אני לא רואה סיבה לחרוג ממנו למחשב משרדי. אין צורך בציוד היקפי נוסף. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? סביבות 6K, אין בעיה עם מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ) - העבודה הכבדה ביותר תהיה עריכת וידאו עם תוכנות רבות פתוחות בו זמנית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך. (גם רמקולים וכרטיס טלוויזיה, אבל כנראה אני אמתין איתם לרכישה נפרדת) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (אני מאמין שה 7.1 הסטנדרטי בלוח אם יספיק) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם של Gigabyte, כרטיס מסך עם דרייברים של NVIDIA ,מארז של THERMALTAKE או Gigabyte, מסך של LG - אפשר …

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 אלפים. להשתדל לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי יומיומי עבודה משרדית, מיילים, סרטים מידי פעם, אינטרנט, מידי פעם ישוחקו משחקים סטייל באטלפילד וכו לא חייב באיכות גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי הארדיסק 2 טרה די חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בסלון אז שיהיה רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם…

7. Started by gidi.a,

מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שקט- 7 ללא OC ללא היקפי למסך 19 WIN 7 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪513 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK ₪500 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5750 PCS 1GB GDDR5 - RETAIL ₪775 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪108 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 370W : PPCS370 ₪179 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320613AS ₪228 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2792 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז עד איזור המרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר לשימושים פשוטים כמו אינטרנט,אופיס,סרטים לפעמים פוטושופ ומשחקים מזדמנים פעם ב כמו SIMS3 NFS וכו'. לא דרוש שום ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה. ההעדפה היא להשקיע יותר במעבד מאשר בכ.מ. מפני שהשימושים העיקריים הם לא משחקים. לא יבוצע OC. על המחשב יורכב כנראה מסך של 22" - 24". (אולי FHD) אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪507 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev 2.0 כמות: 1 - מחיר: ₪397 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪320 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪299 זיכרון: A-Data 4GB (…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (AC VALHALLA, CONTROL) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך אני אקנה אחר כך, רוצה רק SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פחות מ48 ס"מ גובה, עדיף בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום רב! אחרי בדיקה בפורום כרטיסי מסך ופה, הגעתי למפרט הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤695 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2787 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשרא…

13. שלום. אז קודם כל תודה לכל מי שעזר בפוסט הקודם ולאלו ששיכנעו אותי לעבור מלוח אם Z97 ללוח H87 אז שידרגתי את לוח האם (הבדל מחירים מזערי) והוספתי מסך. אשמח מאוד אם תתנו את חוות הדעת על המפרט הנ"ל אם למישהו יש רעיון לחלק אחר, אשמח מאוד לדעת גם מה הסיבה. אם הכל יהיה בסדר, אזמין את המחשב שבוע הבא דרך RSM. תודה רבה. שימוש למחשב: עריכת וידיאו ואנימציה (Primiere & after effects) ומשחקים בגרפיקה HIGH / ULTRA CPU: intel core i7 4790 Motherboard: MSI H97 gaming 3 Fan: Arctic freezer 7 pro Ram: G.Skill ripjaw-x 1600 8*2 ddr3 CL9 GFX: MSI GTX 770 4gb ddr 5 twin frozr SSHDD: Seagate desktop SSHD 1TB SSD: Samsung SSD 840 EVO 250GB Psu: Seasonic x-660 660watt 80 plus gold - oem …

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by cobara,

שנה אזרחית טובה לכולם! יש לי שאילה בקשר לעבודה על מחשב נייד ללא ארקה. אני אסביר. אני כרגע ארצות הברית ויש ברשותי מחשב נייד DELL שהחיבור לחשמל שלו הוא רגיל כמו בישראל בנוסף יש לי מתאם לשקע מקומים אבל ללא ארקה. שאילה שלי אם אני מחבר אותו ככה לחשמל זה יכול לפגוע במחשב או במטען ? ואותה שאילה עם מדובר רק בטענה של מחשב. תודה,

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. לחברי הפורום שלום, חבר פנה אליי בשאלה והיות ואני לא מומחה גדול בנושא החלטתי לפרסם כאן. מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד מוזיקה - הנה הטמפלייט : * מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם מוזיקה CUEBASE וחבריו (צורך ראשי), כמו גם אינטרנט ושלל תוכנות לצרכי לימודים לתואר (אופיס, VS וכו') (צורך משני) * גודל המסך? לא רלוונטי ולא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, כ3 שעות יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB לצורך חיבור כרטיס קול חיצוני * בלוטות? אין צורך, אבל אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, רצוי שיהיה מהיר * צורב DVD? כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by idan oren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, מה דעתכם על הנייד הבא: http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=204&CatID=8 ישמש להרצת סרטים, מוזיקה וגלישה. 2500 ש"ח ו-3 שנות אחריות וחשוב שהוא בא בלי ווינדוס. תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. ברצוני לקנות מחשב חדש לבית שיחליף את המחשב שלי שהוא כבר דיי זקן (פנטיום 4 ו512 מגה זכרון...) לאחרונה ראיתי הרבה מהמחשבים MiniATX שהם ממש קטנים וזה דיי קרץ לי דוגמא לאחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur=1&t=1 עוד ראיתי של לנובו http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?ProdID=2137433150 רציתי לשאול אם מחשב כזה יכול גם להריץ משחקים עדכניים בכבוד ? (המסך שלי syncmaster t260hd 26') שזה אפילו קצת יותר מפול הייץ' די ובכללי העצה שלכם אם כדאי לקנות מחשב כזה או שאם יש מקום פשוט להביא מחשב רגיל וזהו ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  20. היי חבר'ס, המשפחה רוצה להשתדרג למחשב חדש ומהיר והבעיה המעצבנת ביותר שהמשפחה לא מוכנה להתפשר מתחת למעבד מרובע ליבות. הסיבה? לא יודע. אז אני מבקש הצעות למחשב בתקציב של 2000 ש"ח בחריגה קלה ביותר לשימושים הבאים: אופיס, אינטרנט (באינטרנט יהיו הרבה טאבים), סרטי HD משחקים קלים מאוד (עכביש סוליטר וכו') וזהו. השקט לא הכי חשוב אך המחשב יהיה גם לעבודה משרדית במשרד פרטי אז עדיף שלא יחריש אוזניים, ממש לא מתוכנן OC והמחשב יחובר למסך 20 אינץ' של סמסונג מדגם T200. תודה, גיא. להלן מפרט שאני בניתי ותגידו מה דעתכם, לקחתי את המארז הכי זול שראיתי עם ספק כוח ואני מניח שהם לא איכותים. לקחתי את המעבד הכי זול שבחנות Q8200 מכיוון שלא היה את הQ6600 יותר לצערי, לוח אם משולב עם כרטיס מסך וסטוק אחד של…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by talelisapov,

אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. לא מתוכנן OC ואני גם לא רוצה שירעיש יותר מדי. ואני מדבר על משחקים כמו Crysis, FC2, HAWX וכל שאר המשחקים הכבדים האחרים. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤830 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48701GBD5 צורב LG GSA-GH22…

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by omrialon,

בבקשה לא לבאס יותר מידי... intel c2d e8400 gigabyte ep43-ud3l 2x2gb kingston 800mhz sapphire hd 4670 512mb DDR3 wd 500gb 16mb buffer samsung sh-s223b CM centurion 590 enermax mod82+ 425w יצא כל הסיפור בערך 3200

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by סלבה מלנ,

היי בגדול יש לי מחשב , בא לי לשדרג אותו . יש לי 2000 שח פנויים , חשבתי לקנות לוח טוב ,מעבד i3 יש לי בנתיים אשאיר .אני מחפש לוח עם כמה שיותר סלוטים לזיכרון ראם רצוי 8 , שיתמוך ב 64 גיגה . לזה אני צריך הארדיסק ssd בערך 250 גיגה ורצוי הארדיסק רגיל 7200 מספיק 500 גיגה . במידה והלוח רק ddr4 אז צריך גם זיכרון כי לי יש כרגע 16 גיגה ddr 3 . המחשב צריך להיות מהיר כי אני עובד עם תוכנות גרפיות (קלות ) פוטושופ, אילוסטרטור . אבל אני עושה המון פעולות בו זמנית ולפעמים עובד עם קבצים ענקיים עם המון גרפיקה . בגלל זה חושב להתחיל מהבסיס , שזה הלוח ואז לאט לאט לשדרג כרטיס מסך טוב , ומעבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oleg,

הלכתי על האפשרות הזולה ביותר שמצאתי (אני אשתמש בסידי רום, כונן תקליטונים, עכבר, מקלדת ומסך הישנים שלי) כאשר בעתיד אוכל לשדרג: (זה לא למשחקים יותר לאינטרנט וצריך לעבוד רצוף במשך ימים ושבועות) מה דעתכם? זה דחוף כי אם צריך לשנות משהו זה הרגע האחרון. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingmax BGA 260 1 260 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 40 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 1 280 מציאון - פריטים מוזלים? M.Board Price Units Total …

• 4 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.