ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים... אני צריך מפרט לחבר סטודנט המטרות והמפרט רשומים בכותרת..שאר הקריטריונים: 3. גודל המסך? לא רלוונטי 4. משקל רצוי? לא רלוונטי 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר 6. יציאות מיוחדות? סטנדרטי ללא יציאות מיוחדות (אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין) 7. בלוטות? אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB 9. צורב DVD? חשוב 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? חשוב 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? Lenovo
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים, תכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיצליח להריץ גם סרטים באיכות 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי איכותי בצבע ורוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box ¤875 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤367 *2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe ¤762 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 מארז ללא ספק HEC 6A19 ¤209 ספק כח HEC 450TWT 450W ¤241 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4009¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה למפרט של מחשב שיהיה לרוב מיועד למשחקים חדשים אני מבקש אם אפשר לשים דגש על המעבד הלוח כרטיס מסך וספק מארז ומסך יש לי כונן אפשר להמליץ לי למרות שאני חושב שאני יודע על מה אני הולך כנ"ל לגבי הזכרון שהוא יהיה KINGSTON 2048MB DDR II/800MHZ כונן dvd מקלדת עכבר וכול ההקפי לא צריך וגם אם אפשר המלצה על מערכת קרור התקציב שלי הוא 4000 אפשר לגלוש קצת אבל לא מומלץ
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לצרכי לימודים בעיקר = אופיס+אינטרנט התקציב - עד 4000 ש"ח והדרישות: ניידות- מסך 13 אינץ' ומשקל נמוך ביצועים - להריץ חלק אופיס, אינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד (סיבליוס ופינלה למי שמכיר) מידי פעם סרט מעבד - אני מניח ש-I3 מספיק, אם יש I5 בתקציב זה עדיף, לא? כ. מסך - אין לי דרישות יותר מדי רציניות. כונן DVD - יתרון, לא חובה (אני שוקל לקנות כונן חיצוני - כדאי?) רמקולים- רמקולים טובים = יתרון מקלדת - כמה שיותר נוחה זמן סוללה - אני יכול להסתדר גם עם פחות מ3-4 שעות, אבל זמן ארוך = יתרון בגדול - כל מחשב יחזיק את הדרישות שלי, אבל הבנתי שבגבולות התקציב יש הרבה דרגות ואיכויות ואם אפשר לקנות משהו טוב - עדיף. (לדוגמה כרטיס מסך חיצוני+זיכרון ייעודי לעומת כרטיס מסך מו…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash מארזים Lian-li Lancool PC-K60B ספקי כוח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular רמקולים Microlab solo6c מסך Dell U2311H סה"כ : 6733 נשמות לפני שאני קונה אני רוצה להיות 100% בטוח מהקניה ועם ראש שק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לתרום מחשבים/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. יותר מאשמח שתעשו לייק ותרשמו לערוץ
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יכול לסחוב (בקלות) תוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין, סקאטצאפ, אוטוקאד? נכנסתי לסטיקי של הגרפיקאים. מבקש עזרה ספציפית על הכרטיס הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי לפני בערך 8 חודשים קניתי מחשב חדש. קניתי את הזיכרונות שרשום בכותרת ופה למטה במפרט. אני מעוניין להוסיף עוד סט של זכרונות כמו שיש לי כרגע..והבעיה שאני לא מוצא אותם יותר. השאלה שלי אם אפשר להוסיף סט אחר במקום או שאפשר רק לפי מה שיש כרגע? שאלה נוספת.. מה יתן לי יותר ביצועים..להוסיף זיכרון או להחליף למעבד i7 ? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כצפוי, הכי מינימלי שאפשר גודל מסך 15. שני דגמים שנראו לי: lenovo ideapad 330 - i3 7020 1year warranty dell inspirion 3567 - i3 6006 3year warranty תודה, אור
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת MSI הסוללה המקורית שלי כנראה עשתה את שלה והיא נגמרת אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס 7 שמותקן על המחשב הוא אומר שבאמת יש בעיה בסוללה. הזמנתי חדשה מEBAY וכאשר אני מכניס אותה הוא מהבהב באור אדום מקדימה במקום אור כחול כמו שצריך להיות ובנוסף אי אפשר להדליק את המחשב אם החשמל לא מחובר כלומר הסוללה החדשה לא עושה כלום. האם יש דרך לפתור את הבעיה? אמרו לי משהו בתוך המחשב שיש סוללה (לא של הלוח אם) שצריך לעשות איתה משהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, וקודם כל תודה על העזרה! מה שאני צריך זה מעבד, לוח, זכרונות (4GB), הארד דיסק 2TB, כרטיס טלויזיה עם חיבור RCA ומארז HTPC, יציאת HDMI. לפני ההמלצות, מע דעתכם על המפרט הבא? Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 590 EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI 490 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 400 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS X 2 910 Ruby Orb Silent CL-P0391 155 WinTV-PVR-150 MCE-Kit PCI FM Analog + Remote 390 JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 290 סה"כ 3225 שימושים יהיו לתכני FHD, מוסיקה, סתם סרטים, והורדות - כל מה שצריך ממחשב מדיה=) יש דרכים להוזיל מבחינת עלות תועלת את המפרט הנל? מפרט חדש לגמרי? אשמח …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! רציתי לקבל חוות דעת כמה שווה המחשב שלי פחות או יותר כרגע כדי שאוכל למכור אותו.. מפרט: מעבד - Intel I5 2500K קירור מים למעבד - Antec Khuler H20 620 לוח אם - Asus P8Z77-I Deluxe זיכרון - G.Skill 8gb DDR3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2gb כונן - Patriot Pyro 60gb SSD ספק כוח - Seasonic S12II-620Bronze מארז - Fractal Design Node 304 תודה רבה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מעפן שמתקלקל כל הזמן והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג... קיצור התקציב שהועמד לי הוא 2500 ש"ח... אני רוצה מחשב למשחקים ושיוכל לעמוד במשחקים עתידיים (גם אם באיכות נמוכה יחסית), וגם שיהיה נוח לשדרוג... מדובר במארז בלבד, כלומר בלי מסך או כל ציוד היקפי אחר. מישהו יכול לתת המלצה למפרט?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים (לא מטורפים, סגנון פיפא). שיהיה 13.3 וגם מסוגל לעבוד עם ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. ראיתי את המחשב הזה שנראה יכול ממש להתאים לי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=33445 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, לא משתמש בפילטרים. הכי חשוב מבחינתי זה להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה ללטפופ לסטודנט בסביבות ה-3000 שקלים, עם אפשרות קלה לחריגה, בתנאי שהכסף שווה את ההשקעה. הדרישות הן כמובן זמן סוללה טוב, משקל וכח עיבוד חזק לתוכנות כמו matlab ו-labview. תודה ! עריכה: אבקש גם חנות מומלצת לרכישה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט(משחקים ברשת, יוטיוב...), צפייה בסרטים, אופיס * גודל המסך? מעל 13.3 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * קליטת ווי פיי טובה אני מחפש מחשב נייד ששישרת בבית כמחשב שני (הראשון נייח) ובעיקר ישמש לאינטרנט ואופיס לצרכי ילדים בעיקר. המחשב יתחבר לרשת אלחוטית וצריך לעמוד בתקציב של 2000 ש"ח. איך נחשב [h=1]HP ProBook 4330s LY…
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט HTPC לצורכי הקלטות,סרטי FHD גלישה ועוד ,לא למשחקים. המערכת צריכה להיות שקטה. זקוק כמו כן גם לציוד הקפי כגון מקלדת עכבר ושלט. לגבי השלט- האם יש צורך לרכוש שלט של מייקרוסופט עבור זה. המארז מוצארט מצא חן בעיני,נא חוו דעתכם עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=18147 תודה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב נייד של לנובו G575 שלפי המפרט שלו הוא אמור להגיע עם כרטיס מסך מסוג 6370 בפועל, עכשיו כשאני מסתכל אני רואה שכתוב תחת קטגרויית ה-Graphics Chipset שיש לי 6310 יכול להיות שאני מפספס פה משהו? או שיש טעות במפרט של החנות או במה שמוצג אצלי במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-