ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
עקב צלייתו בטרם עת של המחשב הקודם אני צריך מפרט ליורש שלו. השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים (כולל FPS) וניגון תוכן Full HD למסך 40 אינץ' FHD. המסך הרגיל שהמחשב מחובר אליו הוא Dell 2408 (ברזולוציית עבודה של 1920X1200). חובה שתי יציאות DVI לשני המסכים (יש כבר תשתית כבלים בקיר ל DVI למסך הגדול) חובה יציאה אופטית לסאונד (שוב תשתית מוכנה) התקציב לא קשיח מאוד, אבל 5K זה בסיס טוב לקנה מידה של כמה אני יכול להוציא. כמו כן אין צורך בשום ציוד היקפי, כל זה שרד. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, כבר יש לי (Windows 7). העדפה למפרטים מחנות בצפון עם עדיפות לנועה מחשבים (רכשתי שם את כמה המחשבים האחרונים אז מכירים אותי כבר שם). לא צפוי שום OC, אני רוצה מערכת כמה שיותר יציבה. כמו כן, המקום שהמ…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית חצי מחשב חשבתי שאני אוכל בעצמי אבל הבנתי שאני לא מבין מי יודע מה בחומרה אז ככה התקציב הוא 9000 ש"ח - 9500 ש"ח מטרה משחקים כבדים אני רוצה AMD החלקים שאני צריך הם ! ! ! ! ! לוח אם , מעבד , זכרון RAM , וכרטיס מסך ! ! ! ! ! ב - ל - ב - ד ! לא מחשב שלם - תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח שתציצו במפרט הנ"ל: מה התקציב המקסימאלי?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לקודי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא (עד 1500 עם מקלדת עכבר ומערכת הפעלה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10/win 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[move]שלום קוראים לישי! :][/move] בניתי מפרט בעזרת הרבה אנשים מקהילה אחרת, לצורך: פוטושופ די הרבה, אינטרנט מאסיבי, משחקים אני ב GMOD, CSS ומתכנן אם וכאשר יהיה GTA IV אז גם אותו! אני צריך מחשב שלא ירעיש עד 4000 שקל פלוס מינוס מה שאני משאיר מהמחשב הקיים זה את המסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,ודיסק קשיח 160GB של מאקסטור [move]אז הנא המפרט! :][/move] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם GIG…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤200 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤498 כרטיסי מסך ATI Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe ¤911 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4295 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤4166.15 המפרט הורכב באתר:http://www.tmsfox.co.il/ עלה לי…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם ASUS - P5NT WS Quad-core, nForce Dual SLIx16, DDRII 800, 3xPCI-E זכרונות x2 DDR II 800 - 1GB Corsair XMS2 CL5 כרטיס מסך ASUS - 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E ארדיסק Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מאווררים Zalman - Zalman CNPS9500 AT מארז Thermaltake - Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק Spire - Zeno 650W Power SP-ATX-Z650W מסך CHIMEI - 946D 19'' LCD 2ms DVI תגידו לי מה אתה חושבים איפה לשפר תודה רבה מראש חוקו
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נגזר עליי לבנות מחשב לאדם קצת . המחשב אמור להיות אמנם לעבודה משרדית בעיקר, אבל צריך להיות חזק, מהיר ובעיקר אמין. אני לא כותב כרגע מה התקציב כי אני רוצה לשמוע קצת דעות ולראות לאן נושבת הרוח... הדרישות: מבוסס מעבד אינטל בלבד, לא יודע למה. כל מה שניסיתי להגיד בנושא לא עבד, לא מוכן אפילו לשמוע על AMD . לוח אם של חברה טובה (הוא מדבר על ASUS כל הזמן) שתומך ב-RAID למטרות גיבוי. אם יש אופציה שגם יתמוך עתידית במעבד כפול-ליבה זה טוב. עם "המון חיבורי USB" (ציטוט). DDR2, SATA ו-PCI-EXPRESS המארז צריך להיות איכותי ומרווח כך ש-FULL TOWER בהחלט בא בחשבון, עם כמה שיותר חיבורי USB בחזית, איוורור טוב וכמובן שתמיד טוב אם יהיה שקט. ספק כח חזק ואיכותי (אם יבוא כבר עם המארז גם ט…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום כולם. אני מחפש (עבור אבי) מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה כבדה באופיס וגלישה באינטרנט ומדי פעם קצת משחקים(ממש לא משהו רציני,אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם PRINCE OF PERSIA ומשחקים ברמה הזו לא יותר מזה). אני מעוניין במחשב שיכיל 160GB לפחות,מסך בגודל 15.4 וכרטיס מסך לא משולב. תודה רבה לכם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכטיס NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מסייע לחבר להרכיב מפרט. אפשרי רק מTMS או פנדה או נעה (או חנות מכובדת אחרת בחיפה והסביבה, לא יודע אם יש עוד). מטרות: אינטרנט, אופיס, קצת משחקי דפדפן. לא משהו מעבר לזה. חשבתי על המפרט הבא (משום מה בניית מחשב ב TMS לא עובדת לי, אז אני ארשום ידנית): מעבד: AMD 240 2.8GHz, Box - מחיר 361 ש"ח לוח אם: Gigabyte MA-78GM-US2H, מחיר 458 ש"ח זכרון: G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 (שני סטיקים), מחיר 350 ש"ח. (אפשר גם רק 2GB, אבל מתוך מחשבה על ויסטה/וינדוס 7 שיותקנו העדפתי ללכת על 4GB). דיסק קשיח: WD 500GB SATA2 Caviar Green, מחיר: 267 ש,ח (הוא רק 8mb buffer, אבל זה ה-500GB הכי זול שמצאתי שם). צורב: סמסונג S223F, מחיר 125 ש"ח. מארז: Hec Compucase CI6C28 MidTower Case + H…
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב הכולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת עכבר ורמקולים), במחיר של עד 3500 ש"ח. גודל מסך יכול להיות 21 אינץ'. לא יבוצע OVERCLOCK. אין צורך במערכת הפעלה. השימושים הם בעיקר משחקים. והרזולוציה שתשוחק תהיה בהתאם לזו של המסך. אשמח לשמוע הצעות תודה ! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כעוד 2GB למחשב הנייד שלי מסוג Dell Inspiron 6400 האם זה משנה החברה של הזיכרון הראשון על החברה של הזיכרון השני? כלומר זה לא פוגע בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עובד על Dell Latitude D430, אך אני צריך להחליף אותו, ולכן: * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת גרפיקה. * גודל המסך: 12 אינץ'. (ניתן גם 13 אינץ') * משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כמובן שכמה שיותר נמוך יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאה למסך (VGA או DVI-מועדף DVI). (ניתן גם יציאה נוספת כמו HDMI או S-VIDEO) * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא נידרש, אבל אם אפשר כן, חשוב שתהיה לפחות אחריות של יבואן רשמי. * מערכת הפעלה: ווינדוס 7 מקורי * תקציב: עד 5000 ש"ח (אם אפשר לקבל גם הצעות למחיר יותר נמוך 3K/4K אני אשמח) בינתיים חשהתי על הVostro 1220 של Dell: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostr…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחשב ישמש קצת למשחקים לא כבדים,בצפר מוזיקה וסרטים בעיקר חשוב שיהיה לו חיבור איכותי לטלויזיה המשקל לא חשוב... חשבתי ללכת על ה1520 אבל יש מלא דגמים ולא ידעתי איזה לקחת... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבצע שידרוג למחשב (יש לי ספק כח חזק ואיכותי מאוןד כנל גם כרטיס מסך) אני מחפש מעבד לוח וזכרונות עד 1500-1700 שח ביחד אשמח לדעת מה הכי משתלם לי נטו למשחקים. תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר מחשב ואני מעוניין לשדרג אותו. אני לא רוצה להחליף את כל המחשב אלא להגיע לדברים האלו: מעבד טוב של אינטל(רצוי-core2duo) זכרון פנימי ג'יגה או 2 של קינגסטון(DDR2) ויסטה פרימיום(64bit) לוח אם חדש וזול האם אני יכול להשיג את השדרוג הזה בעד 4000 ש"ח אם כן אז תכתבו איזה חלקים בדיוק אני אצטרך אני צריך שבסופו של דבר אני אוכל להפעיל על המחשב הזה ויסטה 64 ביט אז תשקלו שכל החלקים שצריכים לתמוך בזה יתמכו בזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת - מחשב ב2500 ש"ח לעבודה משרדית עם אינטרנט, פה ושם משחקים לא כבדים (ש7300 יכול לסחוב, אבל לא חובה כרטיס מסך). בלי מסך, רצוי עם מעבד E4300 (אני פחות אוהב את AMD), אבל אם אין ברירה אז AMD. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5000 שח פלוס מינוס 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות הן עבודות משרדיות ומשחקים קלים למרות שרצוי שיעלה גם משחקים כבדים בצורה סבירה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך פלזמה 17 אינצ' מקלדת ועכבר (רגילים) ורמקולים (זולים לא צריך משהו מיוחד העיקר שיעבוד צורב דיוידי וכונן דיסקטים רגיל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא …
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מחשב נייד Fujitsu Siemens Esprimo V5535-11 INTEL Celeron M550 2GHZ 1GB 120GB 15.4 LCD +סוללה נוספת סך הכול 4.5 שעות עבודה אני מתכון לרכוש נוספת ב-200 שקל 1700 שקל כולל אחריות לשנה המחשב מיועד לאופיס בלבד פה ושם איטרנט שווה? אני ממש לפני קנייה...והנושא האחר כבר עמוד 2 או ששווה לקחת מחשב אחר?יכולים לי לסדר הנחה... כמו שאמרתי התקציב עד 2 אלף ואני צריך שיעבוד 5 שעות לפחות לא אכפת לי שהיה כבד או שהיה 2 סוללות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,448 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Chipset 775 660 ש"ח Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 735 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח Sony CD-RW 52x32x52 IDE bulk 119 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 270 ש"ח ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt 347 ש"ח מממ אני רקונה את זה מחנות+הרכבה ב- 6400... כצה שאלות: א. מה אתם אומרים על הלוח אם? ב. אני הולך לדפוק לו OC טוב ה- BT מספיק נכון? ג. איך הספק הזה? יחזיק…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דרייברים מותקנים הוא מזהה את הרשת ובכל זאת מסרב להתחבר למרות שהסיסמה נכונה וגם שביטלתי את הסיסמה בראוטר זה לא מתחבר.. ויסטה לא ממש נותן מענה לבעיה הוא רק אומר שהוא שהקליטה לא טובה ( והיא מלאה ) או שאפשר לנסות להתחבר לרשת אחרת.. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?? דרך אגב באופן חוטי הוא כן מתחבר..
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-