עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה. התחלתי ללמוד השנה מדמ"ח וחיפשתי לפטופ שישרת אותי ל-3 שנים הקרובות לפחות. הכיוון הראשוני היה אולטרבוק כי הם א. סקסיים וב. ממש קלים. הלכתי לאיבוד בנבכי האינטרנט בחיפוש אחר מחשב מתאים, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולטרבוק זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא בהכרח מצדיק את המחירים השערוריתיים, בייחוד שגיליתי שיש גם ניידים שלא קוראים להם "אולטרבוק" והם עדיין קלי משקל. אשמח אם תתנו יד לסטודנט אבוד :} מטרות המחשב: אינטרנט אופיס וכו', תכנות, וככל הנראה MATLAB וחבריה או כל דבר שסטודנט למדמ"ח זקוק לו (??) זתומרת אין צורך בסוס עבודה אבל גם לא חמור. איפשהו באיזור הפרד. גודל מסך: 13-14 אינץ' משקל כמה שיותר נמוך, איזור ה-2 קילו? זמן סוללה 5 שעות פלוס מינוס יציא…

2. Started by ac1240,

צריך מפרט לHTPC ב 2500-3000 שלום אני צריך מפרט ב 2500-3000 שקל למטרות סרטים HD אני מתכוון לחבר את המכשיר לטלויזייה 42 אינט'צ (לא יודע אם זה משנה הגודל אבל שיהיה) אני רוצה מפרט בטווח הזה ורציתי לדעת על מה שאתם ממליצים והאם זה מגיע עם שלט ? האם אפשר לחבר מקלדת ועכבר?(בטוח שכן אבל רציתי להיות עוד יותר בטוח) איך אני אמור להעביר קבצים מהמחשב שבחדר למחשב שבסלון(זה הרבה כבלים שצריך לנתק או שפשוט לשים כרטיס רשת אלחוטי ולהעביר את זה ברשת )? או שיש דרך מהירה יותר תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  3. דבר ראשון, שלום, ותודה מראש על העזרה. מהזמן המועט שהספקתי לשוטט פה, זה נראה כמו פורום ואתר מקצועיים להפליא. ולנושא עצמו: אני אוהב משחקים, אבל אני לא גיימר כבד במיוחד. אני רוצה לרכוש מחשב שיוכל להריץ את המשחקים החדשים בצורה טובה, לאורך כמה שיותר זמן. יעד סביר נראה לי, למשל, שהמחשב יריץ בצורה טובה גם משחקים שיצאו עוד שנתיים (למרות שדוגרי, הכי חשוב ש-StarCraft 2 ירוץ טוב). בנוסף, אני רוצה הרבה מרחב דיסק קשיח, אבל נראה לי שמה שנחשב הרבה אצלי הוא כבר סטנדרט היום (מינימום 200 ג'יגה, וכמובן אפשרות לתוספת). התקציב עומד על 5000 ש"ח, כשאני אולי אוכל לחרוג מעט מעלה, אם זה למטרה חשובה. המפרט צריל לכלול: המחשב עצמו (מארז וכל הרכיבים הקיימים) כרטיס רשת אלחוטי ממוצע. מסך שכיף לראות עליו…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  4. 1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yuval987,

יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9855 האם אפשרי להחליף בו תכרטיס מסך? תודה לעוזרים

6. משהו בסגנון הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=4077&category_id=f398e120efc02953531ce73b71a08fa2& רק שיהיה מסך 15", יספיק 5400 RPM ומעבד יותר חזק קצת. אשמח לקבל הצעות. זה די דחוף. תקשיב 4500-5000 (ש"ח)

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by kkffiirr,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים (אופיס אינטרנט וסרטים) שלא יהיה כבד מסך בגודל סביר ואחריות טובה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by blinkybill,

אוקיי אז ככה, אני רוצה לבנות htpc אבל לא סגור על החומרה לגמרי.. הדרישות: לוח אם קטן micro atx אם אפשר ותואם למעבד אינטל. כרטיס מסך + כרטיס קול HD מובנה. יציאת HDMI + DVI DDR2 תמליצו לי גם על ספק כוח. המחשב כולו לסרטים + הקלטה מהטלויזיה. את הקירור אני כבר אבחר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום, אני צריך מפרט למשחקים תקציב עד 3700 ש"ח. דרישות המפרט: * ללא ציוד היקפי(גם ללא מסך) *לעלות משחקים חזקים במיוחד לדוגמא : call of duyt 6 , far cry וכל המשחקים הכבדים למניהם. *שהכרטיס מסך יהיה מסוג HD מכיוון שהמסך שלי הוא FULL HD. *שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מאתר http://ksp.co.il/ תודה, ערב טוב ושבוע טוב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LinKinG,

שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרט…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני הולך לקנות את הממפרט הבא: E6300 Gigabyte 965P-DS3 Hynix DDR2 800mhz 2x1gb Hitachi 160GB SATA2 ATI X1800XT 256mb השאלה היא אם כדאי להחליף את הכרטיס מסך במשהו אחר יותר טוב באותו הסכום (אם יש..) למשל ה- X1900 או להישאר עם זה? כי המפרט הוא מלפני חודש וחצי בערך (בגלל המלחמה לא יצא לי לקנותת ). תודה !

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by ItayBm,

שלום ברצוני לקנות מחשב HTPC שישמש אותי גם למשחקים מסוימים אין צורך בכרטיס TV בנתיים. בניתי מפרט ותהיתי מה דעתכם עליו INTEL DUAL CORE E2140 GIGABYTE GA-P31-DS3L KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ (1024X2) W.D WD2500AAKS 250GB Sapphire HD3650 512MB Enermax Liberty 400W SilverStone SST-LC17S סה"כ יוצא כ2150 ש"ח דרך אגב,אני מתכנן OC לאזור ה2.5 לפחות,ככה שאני אקנה קירור בעתיד האם הייתם משנים משהו? והאם יש ספק כוח זול שקט וטוב יותר שאתם ממליצים עליו? לקחתי את הLiberty כי הוא מודולרי וזה יהיה ממש נוח אם יהיה סדר במארז,אבל אם יהיה אחד זול יותר ויציב אני אשמח תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by ykg,

השימוש של המחשב יהיה מיילים\וורד\מצגות. בגדול שיריץ ווינדוס חדש (7\10) וורד ודפדפן בצורה טובה. לא משחקים גרפיקה או חולות רעות אחרות. מסך קטן - עד 12" כמה שיותר קל, עם זאת סוללה כמה שיותר חזקה - אני יודע שאלו דברים מנוגדים אבל אולי אתם מכירים משהו שהוא מאוזן. רשמתי 2000 בכותרת כי אני לא יודע כמה יעלה משהו שמתאים, אבל הדרישה היא למחשב פשוט וזול לצרכים משרדיים פשוטים ובסיסיים. אשמח שיעלה כמה שפחות

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ אני שוקל לקנות את הדברים הבאים: - ספק - מאורר - אל פסק - כרטיס מסך - הארד דיסק זה מה שמצאתי והומלץ על ידי חבר: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 הארד דיסק פנימי: WD 2TB 64MB Sata2 Green WD20EARS [ דיסק קשיח חברת Westren Digital נפח 2TB=2000GB זיכרון מטמון 32 מ"ב חיבור SATA2 סידרת הדיסקים בעלי צריכת חשמל נמוכה ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?product…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  15. מפרט שאני בניתי ... הוא חלקי עדין הייתי רוצה לדעת כמה הוא יעלה או בערך אם מישהו יודע .. מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6300 Intel מפרט טכני : מהירות 1800 MHz חיבור LGA 775 1066 MHz FSB 2048Kb Cache ליבה כפולה 64 bit לוח אם: GA-964-PD-S3 GigaByte 1066MHz FSB Intel 965P Express DDR2 זיכרון : [1]Kingston DDR2 512Mb 400MHz CL3 או [2]Kingston DDR2 512Mb 533MHz CL2 כרטיס מסך : ATI ALL-IN-WOnder Radeon X800XL Video Graphics[1] PCI-Express x16 256Mb 400MHz GDDR 3 או [2]ATI RADEON X800XT Video Card PCI-E x16 256Mb GDDR 3 תודה לעוזרים ..

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב חדש ומצאתי משהו ב-2100 שקל שלפי דעתי זה מציאה הנה מה שיש במחשב המחשב שזכה בכל תואר אפשרי.המחשב שעובד במהירות דימיונית מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Cont…

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה אבל בשבועיים האחרונים קראתי פה הרבה, מפרט לשדרוג בשביל חבר שלי (בקרוב בשבילי). וזה הסיפור, החבר שלי הוא בזבזן לא קטן ויש לו מחשב מלפני שנתיים שהוא קנה בזמנו הכי הכי, ועכשיו הגיע הזמן לשדרג, והוא כמובן רוצה הכי הכי וקשה מאוד לשכנע אותו אחרת אפילו שהכסף אצלו לא נשפך מכל הכיוונים, אז ההשיג הגדול שלי הוא שהצלחתי להוריד אותו מהQX למניהם וסגרנו על Q9450 עכשיו אנחנו צריכים לבחור לוח (עד 2000 ש"ח בערך) וזכרונות (נכון לכרגע הוא מתעקש על 4G DDR3 1600Mhz לפחות). כרגע הכרטיס מסך שנמצא אצלו הוא WinFast nVidia GeForce 8800GTS 640 mb בשבוע האחרון אנחנו מתמקדים בלוחות אם ולא ממש מצליחים למצוא ראש מכל הסיפור הזה, כמובן שהלוח צריך לתמוך בכמה שיותר…

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by lamer4ever,

המחשב לשימושים משרדיים ,לימודים וכאלה אני לא מבין כלום בנושא ... בחיים לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי סומך עליכם תודה לעוזרים.

19. לאחרונה רכשתי מסך מחשב חדש (Samsung 206bw) כחלק מרכישה מוזלת דרך העבודה שלי. התכנון המקורי היה לרכוש מחשב ללא מסך ורק לאחר מכן להתאים לו מסך, אבל עכשיו הסדר התחלף. אז עכשיו כשיש מסך, כל מה שצריך לעשות הוא להתאים לו מחשב שיתאים לצרכים הבסיסיים שלי. בגדול התקציב שלי עומד על 5000 ש"ח, אבל אם יש מקום להוזיל עלויות, מה טוב. בראש ובראשונה המחשב נועד למשחקים ורצוי שהוא יוכל להריץ גם משחקים כבדים יחסית. חשוב לי להתאים כרטיס מסך חזק, אבל כזה שלא יאפיל על המסך ושתהיה ביניהם תאימות. (על הנייר, הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050.) OC אני לא עושה בכלל (אולי כדאי להתחיל? - אבל זה לדיון אחר ) שימושים נוספים למחשב הם יותר שימושים יומיומיים, כמו גלישה והורדות באינטרנט וצפיה …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by grasec,

Hey im Buyin a pc for gamin.. my budget is 5k.. im lookin for something with a monitor no OC needed , help

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Blaxtorm,

חושבים שזה בסדר.. או שיש כאן דברים מיותרים?! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9501 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by royi,

שלום! המחשב מיועד ברובו לעבודה ולאינטרנט, אבל גם למשחקים פה ושם - אני לא גיימר רציני אבל כן משחק צריך לכלול גם מסך וללא עכבר מקלדת וכו'. תודה!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sgsg,

החנות צריכה להיות באזור הצפון כך ש SKY ו IQPC, לא באות בחשבון. אני מעדיף לקנות הכל באותה חנות, אולי חוץ מהמסך שאפשר לקנות במקום אחר. שני המפרטים ללא OC ועדיף לא לחרוג כלפי מעלה מהתקציב מפרט 1 - בערך 3000 לא ישמש בכלל למשחקים, בד"כ אופיס ומעט תוכנות גרפיקה. אמור להיות כמה שיותר זול - אפילו אם צריך להתפשר מעט על איכות רכיבים: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 386 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA69VM-S2 AMD 690V chipset AM2 385 ש"ח 1 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 249 ש"ח 1 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 307 ש"ח 1 LG GSA-H42N X18 Multi DVD-Recorder Bulk White 170 ש"ח 1 FOXCONN MIDI TSAA861 400W…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. שלום, לפני יותר משנתיים מכרתי את הLG JACKE PRO שהיה לי נייד מעולה אבל כרגע יקר לי , אפילו כיום הוא עולה כמעט 7000 . כולל המלצה מניסיון לשירות התיקונים והאחריות כי חוץ מהLAPTOP ואציין שח.י עושים עבודה טובה. רוב המוצרים שקניתי מסתיימים בחזרה לחנות לתיקון להחלפה ריבים חודשים של המתנה לא כיף , אבל כדאי שיהיה שירות אמין. הייתי בשמחה קונה שוב LG אבל אין להם ניידים טובים במחיר לכל נפש . הייתי רוצה המלצה לנייד עד 5000 שיהיה טוב כמו הLG עם השירות. דרישות בסכום עד 5000, לא חייבים להגיע לסכום הזה כרטיס מסך - אני אפילו מעדיף הכי פשוט שיש חבל על כל וואט שכרטיס חזק יבזבז לי. משקל - די חשוב לי אבל עד 2-2.2 אם הנייד קשיח אז זה סבבה כי אני לא בחור עדין. גודל - 13.3 אך גם 14.1 אם…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.