עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by edgyl,

טוב המליץ עליו, מצד שני לא מגיע עם מערכת הפעלה .. אני צריך להתקין.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by Muadib,

אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם. א. אנא חוו דעה על המפרט שלמטה ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. ב. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושאים שנשארו לא פתורים. תודה מראש למגיבים. שימושים: שיתוף קבצים, סרטים, אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), גרפיקה (לא מקצועי): כל מיני יישומי תלת מימד - ללא סצנות כבדות - בעיקר רינדורים, חישובי סמולציות, וקצת אפטר אפקטס. ללא משחקים! תקציב גמיש. אשמח שתהיה אופציה לOC צנוע. כרגע נדמה לי שאין הצדקה לכרטיס מסך מקצועי, בהנחה שכל כרטיס יתן לי תמיכה בOPENGL. שקט חשוב מאד וגם פילטרים טובים נגד אבק. כרגע עם שני מסכי 19 - כנראה ישודרגו בעתיד. +טלויזיה בHDMI נושאים לא פתורים (כל אחד יכול להוות דיון בפני עצמו, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושאים הללו אשמח לשמוע): 1. אני מנסה להמנע ממחשב ענק. א…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  7. חבר ביקש שאחווה דעתי על המפרט הבא. המחיר שקיבל הוא 4900 למחשב ו1050 למסך. המחיר כולל הרכבה וכבלים. האם לפי דעתכם זהו מפרט סביר (לפחות לגבי החלקים שניתן להסיק דגם ספיצי עבורם)? לפי דעתי המפרט הוא עבור עבודה משרדית (אולי גם למשחקים). מה לגבי המחיר? לוח INTEL SMACKOVER DDR3 DX58S0 זכרון 2GB/1333/DDR3 SAMSUNG * 3 כרטיס מסך GTS250 1024 256 DDR3 כונן צורב DVD/CD REWRITER LG SUPER X18 SATA מארז BT-4-HT ספק PW-600W BLACK HT Mouse+keybord IK-2408 רמקולים GENUS 120w SPQ06s דיסק DISK -500 HITACHI 16M SATA מעבד TRAY 920 core / i7 2.66/8m מאוורר 775 נחושת מסך LG LCD W2271TC-PF

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלום, הנייד שלי הוא W468N של גיגהבייט, והוא אצלי במשך שנה וחודש/חודשיים. זמן הסוללה אף פעם לא היה טוב מידי אבל בשיא הוא היה בערך שעתיים. אולי לא עקבתי בצורה עקבית אחר זמן הסוללה שהולך וקטן אבל פתאום ברגע אחד גיליתי שהזמן התקצר ל- 20 דקות עד לצפצופים ל- 10% סוללה וקצת אחרי הנייד בדרך כלל נרדם. בהתחלה חשבתי שזהו, הסוללה כבר בסוף חייה, אבל לפעמים אני רואה שמד אחוזי הסוללה תקוע על 7% והוא ממשיך לעבוד עוד 10 דקות, ולפעמים הוא לא נתקע על 7% ונרדם כעבור חצי דקה. חשבתי שאולי זה אומר שהתוכנה אשר עוקבת אחר הסוללה צריכה כמה מחזורים כדי "ללמוד" את הזמנים שנותרו (אצלי האחוזים), אז אולי משהו נדפק בתהליך הזה והסוללה שלי לא כזו גרוע. עצם זה שהיא נתקעת/לא נתקעת על 7% מעיד על משהו לא תקין …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1050 Asus M3N78-EM GeForce 8300, יחידות 1 ¤447 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=540 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤407 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1101 Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ¤276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 Asus DRW-20B1LT x20 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ¤130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤175 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ThermalTake TR2 400Watt RSI, יחידות 1 ¤230 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=10…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב. 1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק. 2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה. 3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש). 4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט). 5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך. 6) לשדרג מעבד. 7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by ferrarif11,

אני קורא בפורום באופן מתמיד כבר כחודשיים, וחורש על כל החנויות בחיפוש אחר מחשב נייד לסטודנט. השימושים הם לרוב בסיסיים: אופיס, אונטרנט, מעט סרטים ומדי פעם משחקים קלים עד בינוניים. * גודל המסך? 14-15 עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה אופטימאלית שתתאים לגודל המסך אך לא תפגע בשימושיות ולא תעיק בשימוש ממושך. HD לא חובה, אך אפשר במידה שלא תגרום לחריגה מהתקציב ו/או פגיעה במפרט המחשב בהתחשב בתקציב. * משקל רצוי? 2.5Kg במידה ויש פחות מה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב יהיה מחובר לחשמל אבל עדיף כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2-3 USB ולא משהו מיוחד אחרת זה סתם מעלה את המחיר. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-250GB אם לא מייקר יותר על המידה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by denzel12,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול- office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט התואם את התקציב הנ"ל כולל פירוט של כל רכיב. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. אלו בעצם המפרטים מבוססים שיכולים להיכנס בתקציב שלי, יש לציין שהמפרט שi5 מגיע עם זיכרון DDR3 שזהו יתרון דיי משמעותי, אך הAMD גם הוא מעבד חזק, מגיע עם זיכרון DDR2 וכרטיס תומך DX11, מה לדעתכם עדיף בתקציב? (3700 בערך). השימושים שלי הם משחקים בעיקר, אך גם איטרנט וסרטים, חשוב לציין שיש לי העדפה למעבד חזק יותר, אין ספק שאם המערכת מבוססת AMD הייתה באה עם DDR3, הייתי הולך עליה. עד כמה משמעותי ההפרש בין זיכרונות DDR2 לDDR3? לא משנה, אני כבר ישאר עם הi5, הוא יותר טוב לעתיד מכל הבחינות, ואשדרג כרטיס בעתיד, בעוד שנה ככה, או שנה וחצי, גם ככה הדרישות לכרטיסים נמוכות מאוד, 500W מספיקים לHD5850, אם אני ייקח 550W אז בכלל יהיה טוב.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by tepez,

צהריים טובים, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית (Office, Autocad, ...) התקציב הוא 3,000 ש"ח. אני מתכנן לחבר לו מסך 22-24. לא צריך: ציוד היקפי, כונן אופטי, הרכבה דיסק קשיח - כמה שיותר קטן. יש לי כבר מארז Hec CI-6A19 עם ספק כוח 300W - האם יש סיבה להחליף אותם?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. לחבר שלי יש אותו והוא מאוד מרוצה, רק שיש לו כרטיס מסך חיצוני ומארז אחר. חשוב לי שיהיה שקט ויינגן FHD ללא כל בעיה, שלט למדיה סנטר אני כבר אקנה בנפרד. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27596 Intel Core 2 Duo E7500 3.0GHz 1066FSB 3Mb 638 ש"ח Asus P5N7A-VM, לוח אם מבוסס nVidia 9300 650 Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan 212 ש"ח A-DATA Vitesta 4GB DDR2 800MHz Kit CL4 (With Heatsink) 390 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 469 ש"ח 540 ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt סה"כ : 2,909 ש"ח

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  17. פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, הזמנתי בדיוק מחשב נייד חדש. המחשב הינו מחשב חזק, DELL XPS 13, עם מעבד p8600 ו4 גיגה זכרון. בגדול חשבתי שאני אעיף את ויסטה ואחזור לXP, כל מי שאני מכיר שיש לו ויסטה ממליץ לי לעשות את אותו דבר, מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  21. השימוש הוא ביתי לאינטרנט ושמיעת מוזיקה CASE BUSINESS CLEARLINE 500WATT + HANDLE INTEL E5300 2.6GHZ 2M INTEL RAISIN CITY G41 L1G + VGA 1333Mhz -http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41RQ/DG41RQ-overview.htm DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT 320GB 16M SATA II 7200 HITACHI יש לי אפשרות למחיר יותר זול אם אני לוקח לוח כזה(לא שמעתי על החברה הזאת) http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-VS&s=775

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by aviram20,

היי יש לי פוילון DV9000 עם 6150 של נבדיה וAMD טוריון על המחשב הייה מותקן וינדוס ויסטה הום הייה לי גם קויקפליי ואת כל זה... בקיצר פירמטתי את המחשב ומאז השלט לא רוצה לעבוד (כל הדרייברים מותקנים) לא משנה מה אני נעושה הוא לא עובד אני מאתמול רק מתקין דרייברים של בערך כל נגד במחשב הזה והשלט לא עובד. והוא לא תקול השלט תקין אחרי שהורדתי את הקויקפליי המצלמה עבדה והכל כי את הדרייבר שלה גם לא מצאתי בהתחלה . מה אני עושה ? מה עושים עם זה איך אני מתקם את השלט הזה שהוא יעבוד ? אני רוצה שאני ישלוט בקויקפליי ממנו .. אים יש איזה תוכנה שמפעילה את השלט או איזה סדר של דברים או דרייברים שצריך להתקין ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by israelm,

מפרט לשימושי גרפיקה נטו ללא אוברקלוק כלל, ללא ציוד הקפי: (פוטושופ, קורל דרוו X4, אקרובט והמסתעף) מחיר / מוצר Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-12800 1600MHZ 7-7-7-21 F3-12800CL7D-4GBRH 575 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 295 Palit GeForce 9500GT Super 1Gb DDR2 Hdmi PCI-e 313 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 145 CZ ModXStream 400W PSU / 140mm Fan / 80+ Certified 285 Compucase 6XG3 Midi-Tower Black No-PSU 355 הרכבת המחשב תעשה בצורה עצמאית, כנ"ל התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. סה…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. לכל גולשי הפורום שלום. אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..) הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו! אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים. הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני. מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כב…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.