עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי נייד של HP מדגם DV7-1275DX בנייד יש דיסק קשיח של 500GB ואני מעוניין לעשות שם דואל בוט אז אני רוצה לשנות את החלוקה של המחיצות העניין הוא שאני לא רוצה להרוס את האפשרות לשחזור שהגיעה איתו אז השאלות שלי הן ככה: *חשוב גם לציין שיצרתי את הדיסקים לגיבוי שהתוכנה של HP ממליצה 3 דיסקים של DVD 1. האם אני יכול למחוק את כל המחיצות ולחלק מחדש איך שנוח לי ואז להחזיר את המחיצת שחזור מהדיסקים שצרבתי או שהדיסקים מחליפים את המחיצה ואם אני מוחק אותה אין איך לשחזר אותה?? 2. אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא פשוט למחוק את המחיצות פרט למיצה של השחזור ואז פשוט לחלק מחדש את כל האחרות. השאלה פה היא בעצם אם בזה שאני משנה את כל שאר המחיצות אני לא עלול לגרום למצב שבו נשאר כל המידע על המחי…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני מספר חודשים קיבלתי מפרט מ TMSFOX : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY, יחידות 1 ¤615 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP, יחידות 1 ¤399 Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤271 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤584 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 סה"כ יצא 3138 ש"ח. אבל מסיבות כאלה ואחרות, לא יצא לי לקנות את המחשב... כמו שאתם שמים לב, י…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by GOLD_BOMB,

שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by orkir,

איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Shpitz316,

אהלן, אני צריך מפרט למחשב בסביבות 2,000 שקל שיהיה רק לגלישה באינטרנט, לשמוע שירים ולראות סרטים. אם אפשר שהוא יהיה שקט (כי הוא נמצא בחדר שינה) מה טוב. לא חובה. לא צריך מסך. עדיפות לחנויות באיזור המרכז. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. בעיקרון אני רוצה מחשב לאינטרנט תוכנות, יש כמה תוכנות אולי כבדות כמו תוכנות לעריכת וידאו, אולי כמה משחקים, הכוונה לא דורש כרטיס גרפיקה חדיש או משהו בקיצור הזה מה שחשבתי עליו וגם מבחינת מחיר עד 3000 ש"ח. LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva ה-Lenovo G550 NTDRAIV ‎ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26453 לפי מה שקראתי, וקראתי די הרבה, LENOVO היא החברה המובילה במכירת מחשבים ניידים אם אני לא טועה בארץ, ולפי מה שאני רואה הם גם די זולים. וגם ASUS טובים אבל פחות מ LENOVO ו- HP יקרנים אני בעיקרון מחפש מחשב לא יקר, אבל עדיף לא עם כרטיס מסך מובנה של …

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. היי, קיבלתי את המחשב לפני כשבוע וחיבור הBT המובנה עושה לי קצת בעיות. רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי להפעיל את האחריות שקניתי NBD בארץ? שלחתי את טופס העברת האחריות, מה המספר של התמיכה של דל בארץ? צריך לספק רק את ה SERVICE TAG? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללמידה באוניברסיטה. הוא נועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט ומדי פעם לסרטים. העדפה: סוללה כמה שיותר ארוכה מסך "12+ תקציב של עד 3000 ש"ח חשבתי על NetBook Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG אבל אני לא לגמרי בטוח... למישהו יש רעיון יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by boelne,

קניתי ליפני כמה ימים נייד בקיצור הורדתי את הדרייברים מHP רשמתי תקוד של המחשב והוא מצא לי. באמצע ההתקנה הוא רושם לי שגיעה the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

היי הכותרת אומרת הכל ... עברתי על איזה כמה עשרות עמודים מגוגל לא מצאתי כלום אם מישהו יש לו רעיון זה מאוד נחמד כבר מזמן לא באחריות אז אל תדאגו

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  13. אני רואה שלשניהם אותו מעבד, מסך 13.3 אינץ'... זיכרון ודיסק קשיח לא זהים אבל זה לא נקרא הבדל משמעותי- יש איזה עניין של סוללה טובה יותר? או מסך בהיר יותר? או רמקולים טובים יותר? נגיד לDell Vostro 1310 חמש שנות אחריות ו4 יציאות USB, אבל הוא יותר זול מהשני, אז זה בטוח בא על חשבון משהו...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Mesatla,

שלום לכם שלום, היום בטעות שרטתי את הלוח עם המברג אחרי שהחלפתי משחה טרמית למעבד אז הלוח לא עובד יותר.. מן הסתם, אז החלטתי ככה להוציא קצת מהכסף שחסכתי לI5 על איזה AMD נחמד או Intel לא ממש אכפת לי. אז מה יש לכם להציע לי? אם אפשרי Athlon X4 אשמח ביותר אשמח. שיהיה לעבודה רצופה עם מולטי טאסקינג ועם מעט גיימינג. אני יכול לעזור לעצמי אך אני מעדיף לשמוע דעות של אנשים אחרים לפני תודה רבה, מוסטל. המפרט שלי פה <--------

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. קניתי היום מחשב נייד חדש של DELL דגם VOSTRO 1720 ריק מחומרה מהבוקר אני מנסה להתקין עליו XP HOME... מקורי לא הצלחתי וגם XP PRO הוא נתקע לי אחרי שהוא טוען את כל הדברים ואז צריך כאילו ללחוץ F8 כדי להמשיך ... פתאום ניהיה לי מסך כחול כזה אני לא יודע מה עושים אמרו לי לנסות לצרוב את הווינדוס או להחליף דיסק ניסיתי לא עובד יש למשהו פתרון אחר?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שלום חברים, הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  19. אני רוצה לחבר אותו לצג טלויזיה 32 אינג' LCD כשהמחשב ישמש למשחקים הורדות סרטים ומוזיקה התקציב הוא 4000 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם אני שוקל לקנות מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף למחשב שולחני. הכוונה היא לא לקנות מחשב נייד מטורף אלא "לדחוף" כמה שיותר לתקציב הנתון. שימושים (עפ"י סדר עדיפויות): 1. עבודה שוטפת (אינטרנט, מוזיקה, אופיס...). 2. עבודה עם תוכנות יחסית כבדות כמו פוטושופ, VS2008 ותוכנות קומפילציה. שימוש בתוכנות אלה לא יעשה באופן קבוע אך חשוב שיהיה ניתן לעבוד איתן באופן "נורמלי". 3. צפייה בסרטים. 4. משחקים. הכוונה למשחקים בקטנה. למשל שיריץ wow, ra3 ומשחקים מהתקופה האחרונה ברמה בינונית עד בינונית פלוס. כ.מסך מובנה לא בא בחשבון. 5. לא צריך אחריות בינליאומית, משקל לא ממש רלוונטי. דילמות: 1. מסך מבריק - לא. פשוט מציק מדי. אי אפשר לעבוד איתו בכלל אם נמצאים במקום שמואר מהשמש. 2. אחריות. …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by LielZ,

Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום לכולם. לפני כשבוע ומשהו פתחתי נושא לגבי מפרט בתקציב של כ -4500K. אנשים המליצו לי פה על מפרט. עשיתי את שיעורי הבית, קראתי, התעניינתי וכו'. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרט דיי ספציפי. המחשב הוא יהיה לשימוש של משחקים. יש לי מסך LG 23" FULL HD. ואין לי צורך בציוד היקפי כלשהו. שמעתי גם על הכרטיסים החדשים של ATI שיתמכו ב-DX11. אבל הבנתי שעד שיצאו משחקים, וגם מחירם הגבוה של הכרטיסים פשוט לא שווה כ"כ לחכות לו. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקחת את ה-4870 או 4890 ואם כן, אז איזה דגם? אני רוצה לשחק על הרזולוציה הכי טובה. בקשר למעבד אני מעוניין שהוא יהיה I5. הייתי רוצה שתעברו על המפרט לפני הקנייה ותגידו לי אילו דברים כדאי להוסיף\לשפר. תודה רבה לכל העוזרים ! [attachment delet…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. שלום חבר'ה, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו לקנות לו מחשב שישמש אותו ואת משפחתו בעיקר בפעולות בסיסיות, אינטרנט, אופיס וכד', אולי פה ושם כמה משחקים לא רציניים... התקציב הוא 1800 ש"ח, והוצאתי מפרט באתר של KSP ב1530 ש"ח: תודה רבה, אלון!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by id3232,

שלום אז פניתי למוכר מחשבים שאני מכיר וסומך עליו כדי לקנות מחשב בתקציב של 2000-2500 כי הוא מביא אחריות ארוכה ומתקן כל בעייה מחליף בחדש. אז ב1900 שקל הוא הציע לי את המפרט הבא שלא כולל כרטיס מסך: מעבד Q8200 לוח מבוסס P43 4 גיגה זכרון DDR2 חצי טרה דיסק קשיח מארז ספק 500W (אני רק צריך לוודא שלא ג'נרי) -כרגע לא משנה מותג החברה את זה אני יסכם איתו סמכו עליי- עכשיו אפשר להוסיף כרטיס מסך אצלו הבעייה שבתקציב שלי ובמחירים שלו יכנס לי רק 9600GT. יש אפשרות לקנות תכרטיס דרך האינטרנט גם. מה אומרים על ההצעה שלו? משתלמת? מה לעשות עם הכרטיס מסך? תודה ויום טוב נ"ב אין צורך בציוד היקפי וצורב.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.