עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by M1SH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online עם 3-4 אקאונטים פתוחים במקביל (כמה שאפשר יותר, יותר טוב) 3 GTA V, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920-1080 יתכן שדרוג בזמן הקרוב -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by uori69,

השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arbel100,

שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל תגובות חיוביות ושליליות לגביו , הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח.. תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם - ASUS…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K-5 ? (קראו למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר לחסוך, אני לא יודע כמה אני צריך להוציא בשביל הדרישות שני מצפה מהמחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות (או כמה שיותר קרוב לזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA 5, Withcer 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD (לא נכלל בתקציב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by meirp,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, של חברה מוכרת, בסדר גודל של 5000 ש"ח, +- 500. המחשב יהיה לעבודה ב-office וגלישה באינטרנט. מסך - מינימום 14" משקל - לא יותר מ- 3 ק"ג. אשמח להצעות ודעות לגבי מפרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לסטודנט הנדסת אלק'. 1. תקציב 4K 2. שמושים: MATLAB וכדומה, אופיס, גלישה, סרטים ומשחקים קלים. 3. אין צורך במסך, אולי סט מקלדת/עכבר שאתם ממליצים עליו. 6. השקט חשוב מאוד (10), המחשב שיש לי כיום מרעיש מאוד ומוציא חום. 7. לא מתעסק ב OC או מודינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה, אני עובד עם XP. 9. חנות באזור אשדוד, העדפה לivory 11. אני עובד עם שני מסכים (בגלל נוחות לא גראפיקה) אז כרטיס מסך קצת יותר חזק. בעיקרון מחשב שקט מאוד, שיחזיק מספר שנים. תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  7. קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניינת למכור את כונן ה-SSD הקודם שלי - G.Skill Phoenix Pro 80gb מבוסס בקר SF. הכונן היה בשימוש שנה ו-7 חודשים. הוא בא עם אחריות לשלוש שנים כך שנשארה בערך שנה וחצי לאחריות. הציעו לי עליו 200 ש"ח אך אני חוששת שזה מחיר נמוך מדי. האם אכן כך? כמה כדאי לבקש? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

אמרתי לא להיכנס יאהבלים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eli_xXx,

יש לי מחשב נייד lg עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 75 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייים? נ.ב יש אולי תוכנה שעושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by tidan31,

http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=80DU00BTIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  12. טוב בכל מקרה הנה המפרט: צרכים: OC, SLI, גיימר כבד, תוכנות עריכה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤2968 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1119 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2507 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב CD-RW: LG CDRW 52X32X52- GCE-8527B(B) - BLACK - BULK ¤114 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤179 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤606 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤590 ספק כוח: HEC ZEPHYR 650W - ACTIVE PFC ¤…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  14. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בבקשה תעזרו לו המחשב למטרות של אינטרנט ומשחקים בעיקר (משחקים לא כבדים מדי ). תקציב 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות... העיקר שתיהיה אמינה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לוח אם - Gigabyte GA-965P-DS4 מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 קירור למעבד - ZALMAN 9500 LED P4, Socket A, AMD K8 זכרונות - Geil 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4 כרטיס מסך - Gigabyte Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail הארד דיסק - Western Digital 320G 16MB 320AAKS (160G Platters) - שניים כאלו. צורב - PIONEER DVR-112DSV SILVER - שניים כאלו ספק - THERMALTAKE TR POWER 550W מארז - THERMALTAKE ARMOR JUNIOR SILVER ALUMINUM WINDOW ולשאלה: הקירור של זלמן שאני רוצה מתאים ללוח ששמתי? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by tolko,

1. האם יש אתר אמין שממנו משתלם להזמין לפטופים לארץ? 2. מחפש לקנות לפטופ לצרכי לימודים/גלישה/סרטים בלבד - שום דרישה להרצת תוכנות כבדות או משהו כזה. מכיוון שאני צריך להקליד בו בזמן שיעור ומכיוון שלרוב כיסאות הסטודנטים יש מסעד מתקפל כזה שהוא די קטן - אני מעדיף 11.6 אינץ'. אבל אני מתלבט בין 2 הלפטופים הבאים: לנובו https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3929&; אסוס https://www.pc365.co.il/product-4544-Asus_ZenBook_UX305_UX305FA_FC052H_ שנייהם מאוד דומים מבחינת חומרה וזהים במחיר (אחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים) אבל יש 2 הבדלים מרכזיים: הלנובו הוא 11.6 אינץ' אבל 4GB RAM, לעומת זאת האסוס הוא 8GB RAM אבל 13.3 אינץ' האם תוספת הזכרון הפנימי משמעותית בכלל כשמדובר בלפטופ שיהיה לצרכי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gutte,

ראיתי פה באתר את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 אני רוצה משהו דומה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ושבסך הכל כולל מקלדת ועכבר יעלה בסביבות ה-3000, לא יותר המחשב כמובן לא צריך לכלול מסך ואם אפשר אז כרטיס מסך יותר רציני-שיריץ FIFA 2005 ו-NBA 2005 ומשחקים בסגנון חלק מקווה שזה אפשרי להרכיב מחשב כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by XxsaarxX,

המחשב נקנה לפני שנה ורציתי לדעת אם להחליף אותו מעבד:intel pentium 4 3.00 GHz לוח אם:intel corporation D915GEV דיסק קשיח: 80 GB כרטיס מסך:intel 82915G Express Chipest family זיכרון: 512MB של RUM

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by udiudi,

היי. נכנסתי לאתר של דל, והבנתי שהדגם Inspiron 1525 מגיע עם Ubuntu Linux מותקן. אותו המחשב, שנמכר בארץ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=686940 בחוות דעת על המחשב כתוב שהוא מגיע עם VISTA. השאלה שלי היא, האם יש בכלל את הדגמים הללו בארץ שמגיעים עם Ubuntu? תודה. על דרך, מה זה דורש להתקין מערכת הפעלה חדשה על מחשב נייד? זה מסובך\בלתי אפשרי?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by zam,

היי. המחשב הוא INSPIRON 1545. win7 home premium ככה, אני מנסה להיכנס ב- logon ולא מצליח. הוא רושם לי את ההודעה הבאה: The User Profile Service service faild the logon. User Profile cannot be loeded. מה אני עושה? יש על המחשב הזה המון חומר לימודים חשוב. אני הולך לאבד אותו? בבקשה אני אשמח לכל עזרה, עצה, רעיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברה לפני כ 3 ימים נישרף לי הלוח אם למחשב ישן שהייה לי אותו במשך 5 שנים ! עכשיו הייתי רוצה לקנות מחשב חדש! למטרות משחקים אינטרנט קיצר הכל ! העיניין שאבא שלי כרגע בקנדה למשך 10 ימים אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט חזק בסביבות ה 4000 שח ולהתחשב בעובדה שאני יכל לקנות בקנדה! בלי מסך ואביזרים! ויש לי ספק של W500 ומארז מהמחשב הקודם ! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by assafrubin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות, הרצת כמה IDEs במקביל, הרצת 2-3 VMs, אמולטורים למובייל, תכני HD, סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, RubyMine בעיקר, אבל כמו שציינתי למעלה, אמולטורים שונים ונגני מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב הישן הפסיק לעבוד ואני חושב לרכוש מחשב חדש תוך שימוש בחלק מרכיבי המחשב הישן: דיסק קשיח: WD2500AAKS, WD800 - שניהם בחיבור SATA צורב - LG GH22NP20 בחיבור ide מסך - LCD 17 של NU עכבר אלחוטי של לוג'יטק. המחשב משמש: לגלישה באינטרנט, סרטים: הורדה/צריבה/צפייה. office, קצת מאוד משחקים. טיפול בתמונות דיגיטליות: שמירה/צפייה/עיבוד קל. רמת שקט נידרשת: 8 מעוניין שבמחשב החדש יהיה חיבור HDMI, אולי גם DVI. לא נידרש OC לוח אם: GA-P55-UD3L מעבד: i5 - 5650 בתדר של 3.2GHz האם נידרש מאוורר מיוחד למעבד? כרטיס מסך: SAPPHIRE - HD5670 512MB D5 HDMI אני מבין שיש לכרטיס זה מאוורר? האם יש כרטיסים דומים שלא נידרש עבורם מאוורר (למען השקט?) האם כדאי במקומו את ATI RADEON HD5450 Silent 512MB? מא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by edenr,

אני צריך מחשב למשחקים במשהו כמו 2500 שקל לא כולל כרטיס מסך (יש כבר ג'יפורס 4 MX) ללא ציוד הקפי חוץ ממסך 19 אינץ' תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.