ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בסכום כולל של 2000-2200 ש"ח והייתי שמח להמלצות ממבינים לגבי מה כדאי לשדרג אני חשבתי על cpu חדש וכרטיס מסך חדש ( מעוניין בחדשים לא יד שניה ) בנוסף אני לא מתכוון להתעסק עם אוברקלוקינג וכו הנתונים של המחשב הקיים: cpu - AMD Ryzen 5 1600 זיכרון - 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 3200MHz לוח אם - Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350-Gaming 3-CF (AM4) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) ספק כוח - Cougar STX 750W מארז full tower המסך שאני משתמש בו הוא - 32 אינץ - 4K שימוש המחשב הוא בעיקר גיימינג - משחקים כמו fallout 76 , guild wars , new world וכו.. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש.. תקציבי הוא עד 5,000 גג עד 6,000 אני אשתמש במחשב לגיימינג (יוטיוב.פייסבוק וכו') הייתי רוצה לשחק בmetro 2003 redux ו בmetro last light redux וכמובן שבbattlefield 4 בגרפיקה הכי גבוהה שרק אפשר ובאיכות הכי טובה מקלדת עכבר וכל זה כבר יש לי אז אין צורך בזה השקט חשוב מסוךם של 1-8 2
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי מחפשת מחשב נייד לעבודות גרפיקה. צריך מחשב שיוכל להריץ photoshop, InDesign, illustrator, after effects ותוכנות דומות בקלות. היא לא אמורה לעבוד על דברים כמו עריכת סרטים HD או עיצובים ב3D. המחיר צריך להיות בסביבות ה3500 ש"ח אבל גם קצת יותר גבוה זה לא נורא. המחשב צריך לכלול WIFI וצורב(עדיף צורב DVD). HD בסביבות ה300-500GB אמור להספיק. תודה רבה מראש. ברק
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 690 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 489 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 530 Black 479 ₪ - Corsair 750W Active PFC 80+ Bronze CP-9020015-EU PSU 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 190 ₪ - Scythe Mugen 3
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
זה המפרט ארחיב למה אני שואל אם כדאי להשקיע כמות כזאת של כסף. בעיקרון ב2022 קניתי מחשב שלפחות אז חשבתי שהוא יהיה טוב. מסתבר שהרכיבו לי לוח אם שהוא תומך רק DDR 4 ועכשיו זה מגביל אותי. בנוסף הספק כוח של 750 W בלבד שזה לא מספיק לכרטיסים חדשים. הכרטיס הוא RTX 3060 שזה כרטיס זבל לכל הדעות. בנוסף יש לי מסך גרוע שהוא אמנם 4K אבל מוגבל ל60 HZ וזה מורגש מאוד. המעבד הנוכחי שלי זה: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הראם שידרגתי לאחרונה לDDR 4 32 GB עם 3200 MHZ. לא רואה הרבה הבדל. יש משחקים שעכשיו סוחבים קצת יותר טוב אבל רק ב1080P חשבתי ללכת לסניף שלהם איפה שאני גר ולבקש מהם שרק יחליפו לוח אם וספק ואני אוכל לקנות RTX 5080 אבל חשבתי שאולי חבל על הכסף וכדאי לקנות מחשב חד…
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום למומחי הפורום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש לשימוש ביתי ממוצע, אינטרנט, אופיס וכו', אבל גם חשוב שיציג סרטים וסרטי HD באיכות טובה. האם המפרט הזה טוב ומתאים לצרכים אלו? תודה על הסיוע ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ול…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום :ם אני מתכנן השבוע לקנות מפרט שכולל מסך LCD, שיהיה שקט והכי חשוב חיית משחקים התקציב הוא עד 7K- זה כולל המסך. מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה משהו כמו: e6300 לוח אם- אין לי ממש מושג, אני רק מחפש אחד בלי בעיות, אתם יודעים שאחרי חודשיים לא יתחיל לעשות ריסטים.. 2g ram 8800gts 320mb מארז שיבוא עם ספק כדי לחסוך עלויות, משהו כמו הסונטה 2 שבא עם ספק 450W(רק חבל שאין בו חלון שקוף :\) ומסך חשבתי על L1952TQ 19' מksp..ראיתי שיש לו 1:1600, זה נראה לי ממש הרבה יחסית לlcd לא(ב1470)? אבל אלו רק דברים שאני חשבתי עליהם, אני סומך עליכם אם צריך משהו שונה. מה שגם אמרתי וזה חשוב- מאוד חשוב שהוא יהיה שקט ושלפחות תהיה לו סירקולציית אוויר נורמאלית, והוא לא ישאר 24/7, אבל המאוורר של הa…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אשר השימוש העיקרי בו יהיה גלישה באינטרנט וצפיה סטרימינג של סרטונים וצפיה בסרטים בHD.סוללה לא כל כך חשובה לי(לרוב הוא יהיה מחובר לחשמל).גודל מסך אני משער שכל מה שיהיה יותר גדול מ12 אינץ' כולל יהיה בסדר.התקציב שלי הוא עד 2.5Kאני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים פלוס יכול צפיה בסרטים של 720\1080 למרוט שב99% מהזמן יהיה מדובר בסרטים של 720P.מאוד אשמח להמלצות. לנושא המכירה,יש לי 2 מחשבים ניידים אותם אני שוקל למכור ואני אשמח לשמוע כמה לדעתכם הם שווים.הראשון הוא אחד הנטבוקים הראשונים שנמכרו מדובר על ASUS EEE PC 4G והנה המפרט שלו:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=69281...מדובר על מחשב במצב חדש שבקושי היה בשימוש...ועם 1GB זכרו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק ומהיר שיהיה כללי לא מיוחד למשחקים ולא לגרפיקה להכל .. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט: Intel E2160 @ 2.4GH Gigabyte ga-p31-s3g 2X A-DATA 2gb ddr2 Gforce 8600 Gt Western digital 320GB Fsp 400Wpnr ולאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה SOLIDWORKS בצורה רצינית והמחשב עובד בצורה איטית עם התוכנה. לכל שאר השימושים המחשב הנ"ל מספק אותי. מה המינימום ההכרחי על מנת שהתוכנה תפעל בצורה טובה. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש מישהו לעבודה באופיס, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח וצריך לכלול מסך LCD ומדפסת (שתהיה כדאית מבחינת עלות האחזקה). עכבר -אם אפשר משהו טוב (ולא הכי יקר). ההצעה שקיבלנו במחיר הזה: פנטיום 4 - 3 גיגה הרץ LGA 775 - 800MHZ 1 MB ASUS P5DV2 MX מארז פשוט NCP 512 MB DDR2 דיסק סמסונג 80 GB SATA צורב סמסונג DLX18 מסך WATCH LCD MV732 מדפסת D1380 DESKJET Geforce 7100GS PCIE מקלדת ועכבר פשוטים Windows Xp Home עברתי על ההצעות שלכם פה וראיתי שממליצים על AMD. האם עדיף על אינטל במקרה הזה ? מה דעתכם על כרטיס המסך הזה ? אתם ממליצים על לוח אסוס משולב כ. מסך. מה עדיף ? מה דעתכם על המסך ? מישהו מכיר אותו ? תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 6-7 אלף שקל 2.משחקים חדשים כמו GTA NFS והכללללל 3.צריך הכל . מקלדת עכבר מסך הכל חדש לגמרי .. מסך 22 HD של SAMSUNG כנראה..( בלי רמקולים וכרטיס טלוויזיה) 4. לא צריך כרטיס קול איכותי , או DVD או כונן דיסקיטים אני פשוט ישתמש בצורב...י 5. 6. מחשב שקט כמה שאפשר .. לא חייב מארז עם חלון .. וצריך קירור יחסית טוב כי הוא במקום סגור.. 7. לא צריך וינדוס חוקי ,\ לא התקנה ולא הרכבה. 8. עכבר MX518 , מקלדת פשוטה יחסית אבל לא של 50 שקל .. 9. עדיף כמה שיותר שקט אבל לא להסחף עם חלקים . 10. יעשה בו OC פשוט יחסית .. לא אקסטרים אבל מעונין שעוד שנתיים אני אוכל למתוח אותו יותר... 11. משחקים הכי חדשים עם הרוולציה הכי גבוהה שאפשר... עדיף כרטיס מסך כמו ה260 של נווידיה או הכרטיס הכפול …
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מעבד:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray לוח אם:Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון:A-Data 2GB DDR3 1333Mhz Heatsink ד.קשיח:Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 כרטיס מסך:apphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI קירור:Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER מארז:ANTEC Sonata III no PSU ספק:SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze כונן אופטי:Sony / Nec AD-7240S SATA x 24 Black מסך:DELL 2209 E-IPS יש משהו שכדאי להחליף או לשדרג? האם יש חלופות טובות יותר? בעקרון בחרתי את המפרט הזה, עקב תמיכה בAM3 שיתן לי שדרוג לעתיד, תמיכה בSATA 3, USB3, DDR3, כרטיס מסך תומך DIRX11 מארז וספק קרירים ומסך איכותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי נייד LG מדגם R380, המסך סדוק בחלקו ויש צורך להחליפו, אני מעוניין להזמין את החלק התקול מחנות מסויימת. הבעיה היא שהנייד נמצא רחוק ממני ואין לי אפשרות לפתוח את החלק של המסך ולראות בעיניים מה הדגם שרשום על המדבקה הפנימית. השאלה שלי היא כזו: אני מכיר תוכנות שמנטרות חומרה במחשב, כמו דגם לוח אם,מעבד וכו, האם קיימת תוכנה שיכולה להוציא את הדגם של המסך כך שמי שנמצא רחוק ממני ולא יודע לפתוח את המסך יוכל למסור לי את הדגם? תודה לעוזרים, אלעד.
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהזמנתי את הווסטרו 1310 מDELL.COM, התברר לי שהוא לא יגיע בזמן כדי שחבר שלי יביא לי אותו, ואני לא רוצה לחכות עוד חודש עד שחבר אחר יגיע לבית שבו זה נמצא. לכן ביטלתי את ההזמנה וחיפשתי משהו זמין יותר, שיגיע בזמן. הגעתי ל NEWEGG. התקציב הוא כ 800-900$, לצרכי סטודנט, מוזיקה וסרטים, כאשר חיבור HDMI הוא הכרחי, אחריות בינלאומית היא הכרחית כאשר המינימום הוא שנתיים עם עדיפות ל3. שלחתי מייל לאסוס עם שאלה בקשר לאחריות, האם היא תכובד על ידם, אני מחכה לתשובה. מבקש חוות דעת על הלפטופ הבא http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220389
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעזרה שלכם בהערכת המחשב הבא כיום? יד שניה, נקנה לפני שנתיים. תודה רבה לעוזרים. https://imageshack.com/i/p4hf7puAj
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני וחבר שלי מחפשים המלצה למפרט מחשב בשימוש : משחקים (לא גיימר כבד), סרטי HD, גלישה, הורדות וכדומה.. כמובן כ.מסך תומך HD. מארז גדול, מאוורר ושקט. הוא מתלבט בין מעבד i3 למעבד core 2 due. אני לצערי כבר פחות מבין בטכנולוגיות החדשות של המעבדים. אני יודע שסדרת I חדשה יותר, אך מה יהיה עדיף במפרט כזה? לדעתי, זיכרון 4GB חובה, כונן-קשיח 500/1000GB מה שנכנס בתקציב. אשמח מאוד להצעתכם בנושא. תודה מראש, רן ואור.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך הכוונה/המלצה לדגמים של לוחות אם שתומכים לפחות ב- 4 חיבורי SATA אני לא הולך לבצע OC אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף על הלוח אם אבל עם הדרישות שלי ושאר חלקח המפרט דורשים לוח אם יקר אז אני אשקיע את הכסף חבל לי לדפוק את כל הביצועים בגלל שאני חוסף כסף על רכיב אחד. אני תמיד יכול לקחת ציוד היקפי זול יותר ממה שציינתי במפרט ולהשקיע ברכיבים אחרים ! אני מתכוון לחבר 4 הארדיסקים למחשב WD HD 120 GB SATA I 7200RPM 8MB x 2 אחד פנימי והשני חיצוני שמחובר ע"י חיבור ESATA לא חובה לוח אם שיש לו חיבור ESATA הכונן החיצוני שאני רוכש הוא של חברת Vantec ומגיע עם בקר ESATA שמתחבר ללוח האם ומורכב בחלק האחורי של המארז !! WD HD 250GB SATA II 7200RPM 16MB x 1 פנימי WD HD 36GB RAPTO…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי , זה משהו שעושה לי כאב ראש עצבני כבר כמה ימים טובים.. יש לי 3500 שקל לשפר את המחשב.. עכשיו אחרי הרבה התיעצויות , הגעתי לשני מפרטים אז ככה <>הראשון<> AMD axp 1700+ 0.13 420 Radeon 9500 pro 128mb 1250 Epox 8RDA 770 CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory 605 350 מאז חדש , מאוורר יותר. 180 Vantec areo flow כל זה יוצא 3500 שקל פחות או יותר. וזה בעיקרון מחשב שאני יעשה לו אובר קלוק. ל 2000 מגה הרץ פחות או יותר. לא יעבור.. ויש לי כאן מארז חדש.. ואיוורור דיי טוב. <>השני<> P4 2400mhz 0.13 1250 Radeon 9500 pro 128mb 1250 וכבר עכשיו נשאר לי 1000 שקל ללוח אם + זכרון. ככה שזה לא יהיה משהו על רמה.. אז winbond 256mb 400mhz 450 וע…
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום,מה דעתכם על המפרט הנל? התמורה שווה את הכסף ? האם ישנם שיפורים שכדאי לשפר בסכום סמלי ? המחשב משמש למשפחה בלי הרבה דרישות גבוהות,אני יודע שזה מחשב יותר מדי טוב בשביל הצרכים אבל קשה להתפשר,תודה כרטיס מסך מסדרת GTS450 ספק 500W – איכותי מאוורר 12 לוח אם – gigabyte h67- usb3-sata3 מעבד corei5-2400 2.9ghz 6m quad זיכרון - ddr3 1600 kingston hyperx דיסק קשיח – 1 tera sata 3 siget צורב DVD – LG מחיר 3000ש כולל התקנת מערכת הפעלה וכל התוכנות
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-