עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי דל E6400, אני רוצה להשתמש במקשים עם המספרים הכחולים, אבל אני לא רוצה ללחוץ כל הזמן על כפתור Fn. לא מצאתי כפתור שנועל את המקש Fn או את המספרים. יש את השילוב של Fn + f4, זה מדליק מן מנעול עם הספרה 9 בפנים, אבל אם אני לוחץ על המקשים אז עדיין יש אותיות ולא ספרות. אני מאוד מקווה שיש דרך לפתור את הדבר הזה, אחרת זה ממש מחדל. בבקשה תגידו לי שאני טועה, ותודה מראש.

2. מעבד Pentium E5300 310 לוח GIGABYTE G31M-ES2L 260 זכרונות 2x2GB Patriot Signature 310 הרדיסק 1TB SEAGATE 410 כרטיס גראפי ZOTAC 9800GT ECO 512MB 500 מארז Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 300 סט מקלדת עכבר Wireless Optical Desktop Set 70 119 צורב דיוידי 115 סך הכל 2324 ש"ח. מסך 22" כבר יש. מערכת סאונד גם כן יש. לא מתוכנן OC, אני לא נמצא שם כל יום ואני מעוניין במינימום צרות. חשוב לי שלא יהיה רועש אבל לא חייב להיות שקט כמו קבר. כמו ששמתם לב זאת מערכת MICRO ATX. כמה שאלות: האם הכרטיס גראפי יכנס במארז ? האם יש כרטיס גראפי יותר משתלם בסביבות המחיר הזה (שיכנס במארז) ? האם יש סיבה לא לקנות את הלוח הזה שהוא קצת י…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. מה קורה. שמעו אני חייב עזרה.. ההורים ביקשו ממני עזרה ואני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים. השימוש הוא כלי בסך הכל.. קצת מכל דבר עכשיו אני צריך את הדעה שלכם.. מה יותר טוב אז יש את : Satellite L300-2C4 TOSHIBA הינה קישור למפרט http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735450 או המחשב השני Lenovo G550 NTDRDIV T4200 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 תודה רבה מראש [=

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by Eden 6600,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשימוש יומ-יומי של אינטרנט, מדיה ומולטיטסקינג קל במיוחד. התקציב מאפשר את ה-X31 ורציתי לדעת אם הוא עדיין מספיק חזק כדי לעבוד עם יישומים בני יומינו ואולי אפילו WIN 7? הוא מגיע ללא תמיכה מובנית ב-WI-FI? הבנתי שאפשר לחבר אליו כרטיס CF שישמש בתור כונן SSD. אז חשבתי לחבר כרטיס כזה בנפח קטן יחסית של 4-8 גיגה שממנו תיטען רק מערכת ההפעלה על מנת לקצר את זמן ה-BOOT. מה אתם אומרים על זה? זה חיוני או שזה יגרום רק לבעיות? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by raz002,

היי, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black(No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות n…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, אני מתלבט אם לא לחכות למרובעים של AMD (אני עם AMD ואני מרוצה) ולכרטיסים החדשים של ATI. אולי כבר AM3 ו DDR3? רוצה להריץ GTA וגם EMPIRE TOTAL WAR ואולי קצת משחקים יותר מאתגרים. יש לי CRT19 ככה שזו לא מגבלה ואם אחליף אז כנראה ל LCD 19, לא אוהב מסכים רחבים. תקציב 2400 עם חריגה מקס' של 200 ש"ח. והנה מפרט שבניתי, לא מבין בלוחות אז תציעו חלופות. הספק והמארז? SILENCER התייחס ונתן מפרט בת'רד השני שלי. תודה. יש הצעות לשיפור? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950035 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪26…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by carls,

שלום לכולם ברשותי אסוס 1000he כבן חצי שנה במהלך עבודתי עימו הוא נתקע,פשוט לא מגיב לשום כפתור כיביתי אותו עי המפסק הראשי והדלקתי אותו שוב,ברגע שהווינדוס עלה נשמע צליל הכניסה לווינדוס אך בצורה מקוטעת המחשב עבד כמה שניות ושוב נתקע,שום דבר לא עובד כולל העכבר מי יודע מה הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. בונה HTPC להורים שלי, המחשב יהיה רק לסרטים. 80% MKV שקיימים היום ברשת באיכות 720P וה20% יהיה על MKV 1080P מה דעתכם יעבוד טוב? ואיזה מהכרטיסים עדיף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אשמח לקבל את דעתכם על המפרט. המחשב יהיה בעיקר לשימוש משרדי וAutoCAD. המחשב יוצמד מתחת לשולחן ולכן בחרתי במארז HTPC קטן. אני מתכוון להשתמש במסך 24. האם כרטיס המסך הonboard יספיק? לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H מארז + ספק כוח ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS מעבד E6300 Box זכרון Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 דיסק קשיח WD Caviar Blue 320GB כונן LG GH22LS40 סה"כ המחיר יוצא קצת פחות מ2,000.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. Started by ran1809,

במחשב הקודם שלי היה מוצג לי במד הסוללה כמה זמן נשאר באחוזים וכמה זמן נשאר בשעות ודקות, כרגע קניתי מחב של HP ומוצג לי רק באחוזים איך ניתן להציג גם את הזמן? תודה רן

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב שיחזיק לי לתקופה ארוכה אמין וחזק. אני רוצה לוח אם, מעבד, כרטיס מסך (שאני מתלבט בין החדשים 5XXX), זכרונות. ואולי גם ספק כוח שאני לא יודע אם מה שברושתיי מספיק חזק. בין 4K-5K גג. תודהמ ראש

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1.רוצה להריץ משחקים ברמה גבוה מאוד לדוגמא: gta,crysis.c.o.d 2.אין לי צורך בציוד היקפי כלל 3.חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אבל לא על חשבון קירור טוב) 4.אינני מתכנן לבצע אוברקלוק ולכן חשוב שחבילת הסטוק תיהיה מספיק טובה גם ללא אוברקלוק. 5.לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יורכב בחנות (עדיפות לחנויות בירושלים) 6.חשוב לציין כי אני הולך לחבר את המחשב למסך טלוויזיה lcd 32". 7. התקציב הוא 5500 ש"ח ללא חריגה. דבר נוסף.. ראיתי שהושק בארץ הכרטיס מסך hd 4850 שתומך בdirectx 11 האם כדאי לכלול אותו במפרט? האם הוא מספיק טוב בשביל משחקים כבדים? תודה רבה, אורי.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by blitsi,

היכן אוכל לבצע חריטה למקדלת הנייד באזור אשקלון, או בכללי מה שהכי קרוב.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by ranbens,

שלום רב לצערי אני רואה במפרטים המומלצים רק מחשבים למשחקים ו/או שימוש משרדי ולא ליישומים גרפיים אני זקוק למחשב שיאפשר עבודה מהירה על קבצי HD ממצלמת הוידאו שלי התוכנה העיקרית שאני עובד איתה היא ULEAD שאר השימוש במחשב הוא גלישה וישומי אופיס ברמה בסיסית בלבד התקיב עד 3000 ש"ח למחשב נטו ללא ציוד היקפי אשמח להמלצות תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות . יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש אבל ביטלתי ברגע האחרון . יש לי התלבטות קשה . החשב הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך וינדוס אורגינל וגם צריך סוללה זה הכול בסביבות 500 - 600 שייח . המחשב שאני רציתי לקנות הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא 10.1 אינטש עולה בסביבות 1600 - 1700 שייח . מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. מחשב לגיימינג בעיקר וסרטים, ללא ציוד נלווה וכמובן ללא מסך. שיהיה מבוסס core i5 חנות באזור חדרה (כמובן שתיהיה אמינה). התקציה הוא 3700 אפשרות לחריגה של 200 שקל גג תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי--4000 ש'ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף-בעיקר משחקים שיריץ את כולם גם בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך -יש צורך בהכול אבל לא צריכים להשקיע -עדיף מסך 22 אינץ מקלדת +עכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי-- 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם-כרגע לא מתוכנן . 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  21. איך אני יכול לשחזר הגדרות יצרן בנייד מיני (DELL) אני רוצה להחזיר את הווידוס למצב הראשון שלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ran1809,

יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אפשר לנעול אני רואה שכ"כ מומלץ לחכות לכרטיסי מסך החדשים אז אני אחכה למרות שאני כבר 5 שנים אם אותו מחשב

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. קודם כל ההתלבטות היא האם כדאי לקנות עכשיו מחשב ב4K בערך, להשתמש בו שנתיים ואז לקנות חדש, או לחכות לGT300 ולהביא מחשב ב6.5K, ולתת לו להחזיק עד שיתיישן, לכן אני צריך שני מפרטים בכדי לבחור מה יותר משתלם לקנות כרגע מבין שניהם. יש לציין שאני מעוניין במעבד I5 וכרטיס מסך של NVIDIA, חשבתי על ה260GTX, השאלה היא האם הוא יספק אותי למשחקים בצורה טובה (30 FPS מינימום) 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב למפרט הראשון הוא 4K במידה ויש צורך חיוני (חלקים עם ביצועים יותר גבוהים בצורה משמעותית) התקציב השני הוא 6.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ובנוסף: סרטים, גלישה באינטרנט, אבל הדגש העיקרי הוא למשחקים, יש לי מסך 21 של סמסונג, ואני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר (כולל פילטרים וכו')…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.