ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד שישמש את אחותי בתקופת הלימודים. הייתי שמח לשמוע המלצות גם לגבי חנויות וגם לגבי מפרטים כאלה ואחרים. כרגע יש ברשותי מחשב X60 של IBM אבל היא לא מתלהבת ממחשב עם תחנת עגינה. מערכת ההפעלה הרצויה היא חלונות XP עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית). טווח המחירים לא משמעותי במיוחד אבל שיהיה משהו בסביבות 4500-7000 שקל. אשמח לשמוע המלצות, כמובן צריך מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד ליום לימודים שלם, אחת הבעיות הכי גדולות שלי עם ה-X60 הוא שהסוללה מחזיקה מעמד לפחות משעתיים. תודה רבה מראש. אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יהיה ללא oc ובמטרה לעשות cf בעתיד ולשדרגו בהתאם.. אין צורך בציוד הקפי: יש לי led 23 של LG והרזולוציה ככל הנראה תהיה 1920X1080 (ויש לי גם מסך 42 Lcd מחובר) חשוב לי שתהיה יציאה של סיב אופטי או דיגיטלי כיוון שמחובר רסיבר עם סראונד למחשב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כיוון שהוא יהיה בסלון אך זה לא קריטי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני מעוניין לרכוש מחשב בכל הסכום אומנם בניתי מפרט דרך חברת wellcom אך אשמח לשמוע הצעות נוספות והסתייגויות ובמידה ויש לכם כאלה אשמח לדעת למה :-) המפרט: מעבד Intel Core i7 2600 LGA1155 Tray מאוורר CPU Scythe MUGEN 2 לוח אם Asus Sabertooth P67 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 2TB 64MB Cache SATA2, SATA Power Only WD20EARS זיכרון Corsair Ve…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/b3s4kxha מה דעתכם לגבי מפרט זה?! המחשב הוא לטווח ארוך של 4-5 שנים... מיועד בעיקר למשחקים,סרטים ושימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט וכדומה....
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להודות לכל הצוות על העזרה שנתנו לי סוף סוף קניתי מחשחב מעבד AMD 720 TRIPEL CORE לוח אם MA770 זיכרון4 ג'יגה כרטיס מסך 4870 1GB מסך 20 אינץ' ספק של סיסוניק 500W עכשיו יש לי בקשה יש לכם אייזה אתה או תוכנה טובה להוריד משחקים תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. לפני כחודש וחצי פתחתי פה בפורום אשכול דומה לאשכול זה אך במסגרת תקציב נמוכה ב-1000 ש"ח. עדכנתי את המחיר בכותרת ואף מצאתי לנכון לפתוח אשכול חדש שכן האשכול הישן לא זכה להמשך שרשור כלל. להלן המפרט המבוקש: מטרת המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה במולטימדיה. גודל מסך - 13.3 אינטצ'. משקל רצוי - כמה שיותר נמוך, המחשב לא אמור להוות Workstation נייחת אלא ניידת. זמן סוללה - רצוי שיוכל לפחות ארבע שעות ללא טעינה, לנסיעות ופגישות עסקים. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - עדיף שיהיה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - לפחות 340 ג'יגה. צורב DVD - לא הכרחי. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. חברה מועדפת - אין. משך אחריות - שלוש שנים לפחות. נקודה קר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש עיינתי בפורומים שלכם ואני התרשמתי מאוד אני שוקל להחליף הרבה זמן מחשב הדבר החשוב לי ביותר שיחזיק מעמד להרבה מאוד זמן כי אני לא אוהב שינויים רציתי לשאול את המומחים כאן א, בניתי מפרט רציתי לשאול את דעתכם להלן : 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 1100 ₪ - Gigabyte GA-Z87X-UD5H S1150 350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2490 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 290X 4G DDR5 BF4 Edition 399 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 699 ₪ - * מבצע * Zalman Z11 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 740 ₪ - Corsair TX 850W V2 Active PFC 14cm Fan 330 ₪ - Pioneer BD-ROM + DVD-RW Sata X12 599 ₪ - Corsair Hydro H100i 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM 350 ₪ - W…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב... המחשב מיועד למשחקים... הנה: Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX Proc' Cooler: Zalman FATAl1TY CPU Cooler FS C77 with RED LED MotherBoard: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory: OCZ 1GB (2*512MB) EL DDR PC3200 Platinum Rev2 CAS2-2-2-5 HD: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Writer: NEC ND-3550 Dual Layer DVD+-R/W/DL 16X Bulk Black Power Sup: ENERMAX EG495AX-VE Noisetaker 485Watt Case: Gygabyte Aluminum Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led KeyBoard: Logitech Internet Pro Keyboard Black Oem System OS: Windows XP Pro English Oem Graphic Card: LeadTek WinFast PX7800GTX 256MB TDH MyVIVO Extreme Mouse: Logitech G7 Laser Cordless מה…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט,אופיס וסרטים בHD ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל-דרוש מעבד חזק במיוחד עד כמה שניתן. *כרטיס זיכרון-חובה 2 גיגה של חברת קינגסטון(הבנתי שהם הטובים בתחום) *כרטיס מסך-חובה של GeForce *כונן קשיח- אם מומלץ אז GB500 אני מדגיש אני צריך מפרט ללא מארז, מקלדת ועכבר, זה אני קונה בניפרד, גם ללא צורב שאני אקח מהמחשב הישן. חשוב לי גם קירור מצוין לכול המחשב ואם אפשר שייהיה את הOC הזה. המחשב חייב להיות מצוין למשחקים הכי חדשים שיש זה המטרה העיקרית שלו. תודה רבה. תקציב-4000 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות עריכה בסיסיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סוני ווגאס פרו 10 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, CRYSIS 2 וכל משחק חדש שעומד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 23 " -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים רגילים וסטנדרטים (גלישה,אחסון מדיה,סרטים באיכות גבוהה,ומוזיקה ואולי משחק או שניים ) עם דגש על המוזיקה שכן אני מעוניין לחבר למחשב סט רמקולים איכותי שיהווה תחליף למערכת. מחשב שיעבוד חזק ובצורה טובה לאורך זמן. הבנתי שהתקציב הסטנדרטי לדרישות כאלו הוא באיזור ה 3k.(או שאולי אני יכול למצוא בפחות לדרישות כאלו?) אשמח לקבל מפרט שמתאים לדרישות האלו,עם דגש על האלמנטים שיותר כדאי לי לשים אליהם לב,ביניהם: רזולוציית מסך ותמיכה בhd(עד כמה זה רלוונטי לי)? כרטיס גרפי(גם,עד כמה זה רלוונטי לצרכיי) מהירות כונן קשיח(האם להתפשר על מחשב ללא ה ssd או שלא לוותר? והאם לא להתפשר על פחות ממהירות של 7200rpm?) מעבד-הבנתי שלא לקנות פחות ממעבד i5 בשביל עבודה חזקה ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הנייד שלי שמשרת אותי נאמנה, המפרט שלו די ישן, בגבול עתיק P3 500 256MB SDRAM 20GB HDD 4200RPM הוספתי לו עוד PCMCIA->4USB2.0 PORT וגם כרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לשדרג למחשב את הדיסק הקשיח, כי לדעתי המחשב די זוחל בגללו, כי שאני מעתיק משהו לUSB, נראה כאילו המהירות הכתיבה והקריאה מUSB גבוהה יותר מקריאה וכתיבה לדיסק קשיח ופה אני רוצה לשדרג לדיסק קשיח שעובד ב5400RPM לפחות לדוגמא http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6975 מבחינת הנפח, לא אכפת לי כלל, רק חשוב לי שהדיסק קשיח יהיה ביצוועיסטי יותר עכשיו הבעיה היא כזאת: ההתקן היחיד שיכול לעשות בוט זה הכונן הדיסקטים שיש לנייד הזה המחשב מאפשר לעשות בוט רק מHDD, FLOPPY,סידירום שמתחבר לכבל מיוחד(חסר…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם לדעתכם ישתלם לי לקנות את הToshiba Satellite U500-17E במבצע שיש עכשיו בבאג? לינק למפרטhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8121&perur=2&t=1&c=339. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים אבל גם יהיה קל כדאי שאוכל להסתובב איתו (סטודנט), ובקשר לזמן סוללה בבאג רשום שעתים וחצי ,אולי זה זמן טוב כשהמחשב קצת במאמץ אבל לא במנוחה, אשמח לקבל תשובה מבעלי המחשב אם יש כאלה בפורום. (המבצע הוא לזמן מוגבל ואז בבקשה, זה שכול לחסוך לי המון (=
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קבלתי שתי הצעות על מחשב נייח - סביבות 2,000 ש"ח לילד בכיתה ד' שלומד ומשחק המון מיינקראפט. אשמח לדעת אם וכמה זה מתאים. מצורפת בקישור גם הדרישה למשחק.. תודה https://help.minecraft.net/hc/en-us/articles/360035131371-Minecraft-Java-Edition-system-requirements-
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לדעת כמה לפי דעתכם שווה מחשב כזה היום בשוק... (יד שנייה כמובן) Tyan Tiger S2460 Dual Processors Dual Athlon XP 2500+@2800+ (Barton 512KB X2) 2GB PC2100 266Mhz IBM CL2 Sapphire Radeon 9800 Atlantis PRO 128MB ZyXEL PCI-X 64BIT 10/100/1000 Network Adapter 3COM PCI 32BIT 10/100 Network Adapter STlab Sil 3114 4-Port PCI Host SATA1 RAID 266Mb\s Controller Maxtor 40GB 7200RPM IDE WD 80GB 7200RPM SATA Tagan 480W TSCT Black Compucase 6a19 Black Samsung CD-ROM 52X Black תודה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, אם באמת משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (לא בהכרח לפי סדר תכיפות): אינטרנט,אופיס, תכנות, סרטים ומשחקים בעיקר FPS, אבל לא גיימינג מאסיבי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, מירוצים, פיפא ושאר FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך22"-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?מבקש שני מפרטים אחד ב-4.5K ואחד ב-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אני מנחש אבל לא לחסוך על ביצועים(אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים על אולטרה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 וBF3 וכל המשחקים החדשים שיצאו בזמן הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אני מנחש א…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שלום, ראיתי איזה מחשב שנראה לי טוב עד היום חיפשתי i3/i5 ואילו במחשב זה מצד א' המחיר הוא כמעט 2700 ומצד שני על המעבד כתוב AMD Ryzen™ 5 3450U מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר... והאם זה עדיף על i3/i5
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מ ksp רוצה חוות דעת amd 3800+ (s-939) x2 dual core A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra של asus 512mb 400mhz twinmos x2 GIL forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO samsung 80GB SATA 2 Thrmaltake Golden Orb 2 HEC Compucase CI-69U6 400W אנא תנו חוות דעת המחשב אמור להגיע עוד שבוע וחצי בערך והוא עלה לי 6200ש"ח אה ואם משהו יודע כמה מאוררים סך הכל יש שיגיד לי שאני יהיה בטוח..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מי שתכנן לקנות מפרט, שיקח את זה בחשבון. חבל לי עליהם...
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box X 1 Power Supply: CORSAIR CMPSU-620HXEU 620W X 1 Mother Board: Asus P5E X 1 מארז: Enermax Chakra ECA5001 X 1 Hard Disk: Western Digital 500GB WD5000AAKS SATA2 X 2 Memory [RAM]: OCZ DDR2 1024MB 800Mhz CL3 X 4 MODEL: RPR800C3 Video Card: ASUS Nvidia GeForce 8800GTX ULTRA 768MB PCIe X 1 DVD Writer: ASUS DRW-2014L1T X20 BLACK COLORED X 1 Audio Card: Creative X-Fi Extreme Music 7.1 X 1 פרטים שוליים: Floppy Disk: SONY Floppy 1.44Mb - BLACK COLORED X 1 HeadSet: SteelSound 5H V2 X 1 Mouse: Logitech G5 X 1 מבחינת מסך.. אני כנראה לוקח 206BW של סמסונג או אותו דבר רק 22 אינץ'... ואני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג במחשב לא בהתחלה בכל זאת ו…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר עניתם לי על השאלות האלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368604.new השאלה העיקרית שלי היא זו: האם הMSI בגרסאת ה-2 ג'יגה זיכרון, חזק יותר מאשר המחשב השולחני הנוכחי שלי היום (AMD 3000 מהירות מעבד 3GHZ כם 512 מגה זיכרון)
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב חזק לעבודה משרדית, כמה שיותר קל משקל ודק, עם מסך בגודל 15.6, וחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות). לדוגמא, samsung 9 series, http://www.samsung.com/us/news/newsRead.do?news_seq=19774 בסדר הגודל של משקל וכח המחשב, אך במקרה זה הוא מסך קטן מידי, וחיי הסוללה שלו נמוכים מאוד לפי הביקורות. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-