עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הזמנתי לפני שעה מאיבורי מחשבים מחשב למשחקים ב4300 שקל אני צריך חוות דעת עליו ואני מוטרד מהספק כח העם הוא איכותי והוא יחזיק טוב את המערכת? עם משהו לא בסדר במפרט אז תגידו לי אני ישנה אני יוכל לשנות עד מחר בערך Intel E6300 Gigabyte GA-965P-S3 WD 160GB SATA2 8MB MSI RX1950PRO TD256E PCIE ושתי סטיקים של 512 OCZ GOLD DDR2 667 ומה שאני מודאג ממנו זה הספק LED 12CMF400W Real ezcool עם משהו לא טוב או ששווה לשדרג אותו תגיבו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by rushfr3ak,

אז כנראה שעל זה אני הולך ורציתי לדעת האם בהינתן הקירור והספק האלו (ובכלל, כל המפרט ), אוכל לעשות OC בעתיד ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1050 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ₪277 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE REEVEN - DHT CPU COOLER ₪146 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB 32MB SATA2 7200 R…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיחזיק 3 תוכנות עריכה בו זמנית, כרטיס מסך טוב, 16 ראם לפחות. לא צריך מסך, עכבר וכ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

5. Started by johny,

אני לראשונה בחיי קונה AMD וזקוק לעיצות. איך המפרט הבא: MOTHERBOARD: ABIT NF7-SL CPU: ATHLON 64 3000 MEMORY: TWINMOS 256X2=512MB ATI RADEON 9550 SE 128MB CASE: COMPUCASE 6129B (HEC 300W) DISC: WD 120GB SATA תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by IDan2013,

היי היי! אז לכבוד הבלאק פריידי, אשמח לרכוש לעצמי מחשב נייד חדש. תקציב: עד סביבות ה5K (מחיר אילת). ישמש בעיקר ללימודים (אינטרנט ואופיס), קצת תכני FHD וכנראה בעתיד גם קצת תכנות (בתור תחביב). איכות מסך טובה - חדות, צבעים ובהירות. גודל: 14-15.6 אינצ' עם עדיפות לגדול יותר אבל לא קטנוני על זה. *מסך מגע - נוטה לכיוון הזה או לחילופין אשמח לאופציות עם משטח שליטה מתקדם וברמה גבוהה. חיבורים: DP/HDMI, 3.5mm ו- USB..לא משהו מיוחד. מקלדת נוחה עם יתרון קל למוארת. *עדיפות שמערכת הפעלה תהיה כלולה במחיר אלא אם ההבדל יהיה מאוד משמעותי ונחוץ. כרגע חושב על Yoga C740/940. אשמח להמלצות שעונות על הצרכים בסה"כ בצורה הטובה ביותר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by beitar king,

היי, הייתי מעוניין שמישהו יביא לי מפרט של מחשב לגיימרים(למשחקים) עד 4500 ש"ח אין צורך במסך\מקלדת\עכבר וכולי... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by altatrifoti,

[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תראו, השאלה שלי היא פשוטה: אני מעוניין לקנות לסבא שלי מחשב חדש, מכיוון שבקודם לוח האם החליט להיפרד מעולמינו לאחר 5 שנות עבודה. אין לי כלכך מה לבנות לו מפרט, הדרישות מהמחשב הן מאוד בסיסיות: שולה מוקשים, סוליטר, אינטרנט וצפייה ביוטיוב באיכות סבירה. השאלה שלי היא אחרת. הרעיון שלי היה לקנות לו מחשב מוכן מIVORY, כגון זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2753 באמת, את המחשב הפשוט והזול ביותר אותו הם מוכרים. האם זה שזה הוא המפרט הזול ביותר שלהם אמור להפריע לרכישה שלי? האם מפרטים אחרים, כגון המפרטים היקרים במספר מאות שקלים באמת יביאו איתם שינוי מהותי כלשהו? אשמח לשמוע את דעתכם

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  11. שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, אלפיים שקל עבור חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת סרטי תלת מימד בבלנדר מה שאומר שימוש בCycles GPU Render Engine. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך או שתיים בגודל 27 ברזולוציית 4K IPS, לא חייב להיות כלול במחיר הכולול של המחשב.(עדיף dell אבל אם יש לכם ניסיון טוב עם LG/SAMSUNG או חברה אחרת אז אשמח לשמוע הצעות) זרועות עבור המסכים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום. לאחר בירורים במספר מקומות וקריאת סקירות קיבלתי הצעה על המחשב LG E500 בגרסה המשופרת+2 ג'יגה זיכרון+אחריות מורחבת ל 3 שנים במחיר של כ 5900 ש"ח מה אתם אומרים על זה? בדר"כ דל ו lenovo מומלצים ועכשיו זהו מחשב של LG אז אני לא כל כך בטוח אני ישמח אם תגיבו ותמליצו לי אולי על מחשבים אחרים בסכום מקסימלי של כ 6000 שקל בלי סטייה של שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by itzikefly,

1. מה התקציב - 2000-2500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: עיקר -משחקים, אינטרנט ותחזוקה שוטפת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ksp, sky ps, או חנות אחרת שתיהיה באזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יהיה אפשרי להוסיף את הארדיסק והצורב בנוסף מהמחשב הקודם? 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אני יודע שהתקציב דל= חיילים, חשוב לי מאוד שהמחשב הזה יצא סבבה תודה רבה לכולם! תודה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  15. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  17. קיבלתי את המפרט הזה ממקום אחר http://www.tms.co.il/preview/spec/jftnlgke טוב? לא טוב? חבר אמר לי שאיפלו הכרטיס מסך יכביד על הספק הזה 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF GTA5 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 12,000 שקל ואפשר לחרוג עד 13,000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימושים המרכזים הם תוכנות adobe, ספסציפית premiere וAfter Effects, אני גם גיימר חובב, אני נהנה מתחום רחב של משחקים, האחרונים - doom eternal, doom, CSGO, Red Dead Redemptio2, Minecraft. אני שוקל לקנות משקפי VR בשביל half life alyx, הבנתי שהמחשב צריך להיות VR Ready. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני חושב כבר כמה זמן להחליף את המסך שלי, 23-27 אינץ מועדף, לפחות 144 הרץ, וHDR כמה שיותר גבוה, אין צורך…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by shahar0592,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת קליפים, משחקים קלים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, red alert -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD32" רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. שלום רב, רכשתי את המחשב לפני כ4 חודשים עם כרטיס מסך חיצוני נוסף של AMD - Radeon HD 7670M 2GB. לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות לי בעיות בהפעלה מחדש בכל פעם לאחר שינה, הבעיה שמופיעה היא : Display driver stopped responding and has recovered בנוסף, כשאני נכנס למנהל ההתקנים תחת display adapters אני רואה שמסומן סימן קריאה מתחת לAMD ובלחיצה עליו רשום תחת קטגורית מצב ההתקן : "‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" ניסיתי להפוך עולמות בשביל לסדר את זה כולל הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר ולא הצלחתי למישהו יש מושג מה לעשות ? נואש לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק. וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by ggioragg,

העם המחשב הנ"ל מתאים למשחקים כבדים ????? מעבד AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1340 לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 790 כרטיס גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1350 זכרונות Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X 2 550 דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB 520 צורב NEC COMBO DVD x 16 & CD-RW 52x/32x/52x Bulk CB-1100 240 מארז ?HEC Compucase CI-6A21 400W? 335 סה"כ 5125 העם זה מס…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש לסלון מחשב HTPC שיהיה מבוסס על המארז CFI A8989 CUBE 150W: http://tms.co.il/product/7378 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב : רק הזרמת תוכני FULL HD על מסך LED 55 INCH + גלישה באינטרנט + הורדת קבצים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: LED 55 INCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? WORD' OFFICE'' YOUTUBE' אינטרנט, לעבודות סטודנטיאליות בעיקר. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אך אם המערכת הינה בלי מערכת הפעלה, לגרוע עלות זאת מהמחיר הסופי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מאחת החנויות המוכרות, אך אם הדיל ממש משתלם ניתן גם מחנויות אינטרנט אמינות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 15.6.... שיהיה ללא השתקפות....אחריות של 3 שנים, עדיפה... כונן CD חובה. דרך אגב שמתי עין על מחשב בסגנון הזה....מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK300E5CA09IL

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב חזק למשחקים ושימושים יומיים שאני אוכל בבוא העת לשדרג למשהו יותר חזק בעוד שנה, שנתיים ע"פ דרישה שלי.. שדרוגים אפשריים - הכנסת מעבד מהיר יותר, כרטיס מסך נוסף, מעבר מDDR2 לDD3 (כשהמחירים יותר שפויים). אבל קודם כל שאלה - האם זה בכלל שווה את זה? אני לא עוקב אחרי הרבה באנצ'מרקים, אז האם יש שיפור כ"כ גדול בין כרטיס מסך בודד לשתים במקביל? והאם DDR3 טוב יותר בDDR2? אני מניח שאבן הפינה למפרט צריך להיות לוח אם בעל כל הפיצ'רים הנ"ל והוא יכול להיות לא זול, אז אני מניח שתקציב התחלתי שלי הוא בין 4 ל5 אלף ש"ח. אודה על תשובות ענייניות .

• 6 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.