עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) לנצל את כולו ב) ניתן לחרוג במידה והשינוי בולט בסכום סימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -המשחקים לרוב משחקי moba כגון לול, דוטה טיפה גם אר פי ג'י ובקטגוריה שלו היחיד זה קאונטר סטרייק בתדירות נמוכה -המסך לא כלול בתקציב וברצוני לרכוש מסך טלויזיה (גג 32 אינץ') אך מחפש יעוץ לפני, ישמח לטיפים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?בנפרד מהתקציב - מקלדת, עכבר ואוזניות גיימינג לא במחיר מטורף, 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by landmn,

* מטרות המחשב: בעיקר סיכומי שיעורים + קצת גלישה * גודל המסך - 13.3 נראה לי אופטימלי * משקל רצוי - סביבות 2 ק"ג * נדרש זמן סוללה - יום לימודים שלם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות - לא. * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כדאי אבל לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. דרישות נוספות: מקלדת נוחה להקלדה עיוורת. אפשרות לנסות לפני קנייה. חשוב מאד שהמחשב יהיה עמיד לזעזועים וטלטולים ולא רגיש ללכלוך. המחשב יכול להיות גם דגם ישן ואפילו יד-שניה, אם עומד בתנאים ויש סיכוי שיחזיק מעמד 3 שנים. יתרון למחשבים בצבע אדום :

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by TomerA1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING, STREAMING + RECORDING + VIDEO EDITING and rendering 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא / הרכבה בחנות כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

4. שלום אני מתכנן להרכיב מחשב ואשמח לקבל קצת פידבקים ודעות לגבי הבחירות שעשיתי. *מעבד (Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache) התלבטתי בין 7700 לבין 7700K, שניהם 4 ליבות אבל ה7700k מגיע לביצועים של 4.2Ghz לעומת 3.6 ב7700 אבל מתחמם הרבה יותר ולכם בחרתי ב7700. *מאוורר למעבד (Noctua NH-D15 CPU Cooler) - לקחתי את הכי טוב שהצלחתי למצוא(שהוא לא קירור נוזלי) *לוח אם (Asus Strix Z270E) - מאפשר תקשורת WiFi וBluetooth(היה חשוב לי) עם 4 חריצי זיכרון (אני מתכנן להשתמש ב2 כרגע של 8 כל אחד ומשאיר מקום לשדרוג בעתיד) *זכרון (G.Skill Ripjaws-V 2x8GB DDR4 3000Mhz ) כרטיסים עם ביקורות מאוד טובות, היה חשוב לי 16GB כרגע אם אפשרות להרחיב בע…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. ברשותי מעבד p4 2.4 800mhz לוח אם GA 8IP900 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך : Radeon 9000 128 mb וברשותי 1000 שקל באיזה צורה אני יכול לשפר את המחשב בצורה הכי משמעותית? [אני לא מעוניין בכרטיס מסך חדש ] וכמו כן לא מעוניין בציוד הקיפי חדש ציוד נטו בשביל לשפר את המחשב

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by re5pect,

לא משהו חזק אבל שיריץ משחקים ישנים יחסית כמו UT2004, קניה מKSP מסך לא צריך, אבל צריך עכבר, מקלדת, בלי רמקולים,מארז הכי פשוט וג'נרי שיש. צורב DVD אם נכנס במפרט, אם לא אז צורב רגיל. (זה לקרובים שלא מבינים כל כך במחשבים והם לא "גיימרים") ככה שציוד הקפי לא צריך איזה RAZER! עדיף לקנות משהו יותר טוב ולהוריד את ההרכבה-לא נחוץ.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by nesa,

מפרט למשחקים אינטרנט סרטים וקצת מוזיקה עם מסך עד 4500 אפשר לחרוג עם המחיר עד +200

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by dovikina,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שקניתי לפני 6 שנים. מחפש משהו עם נתונים סטנדרטיים להיום. גודל מסך 15.6, כונן SSD, צורב DVD (כן, אני יודע...), יציאות סטנדרטיות, סוללה איכותית ושלא יהיה כבד מדי. האחריות כאן חשובה. שתהיה ל 3 שנים מחברה עם שירות לקוחות מוכח. זה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח... חריגה של 100-200 שקל תבוא בחשבון במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים: עבודה משרדית, עריכת תמונות (לא בפוטושופ), גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. pentium 4 2.6 800mhz 512 ddr400 western digital 80gb 7200 8mb cach asus p4p800 readon 9600xt 256 lg 52x32x52 lg dvd 16x40 lg 17inch 700b מה היצם משנים אם התקציב שלכם הוא 6000 ש" גג?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  10. Started by IRONMAN153,

אהלן.. התבקשתי מידידה טובה שלי לבנות לה מחשב ללימודים היא תומדקת תקשורת אינטראקטיבית ומולטימדיה אני יודע שהיא תשתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימיאר, אפטר אפקט ותלת מידי.... רצוי שהמחשב יהיה באמת חזק וטוב.... מהיר ושקטטטט שאפשר יהיה לעבודה על כמה תוכנות במקביל ולבצע רינדורים עדיף של INTEL ולא AMD אני מעדיף שהמחשב לא יהיה עם OC בכלל או לפחות משהו קטן אבל עדיף שלא... רצוי מאוד לפחות 4 ליבות כי זה בטוח יכנס בתקציב ללא מסך וציוד הקפי... בניתי ת'מפרט הזה ככה בזריז.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ₪1078 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seaga…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by eyazlaz,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  12. שלום לכולם. לאחר ההצלחה של חבריי הפורם בבחירת המפרט האולטימטיבי לחבר שלי (דרך אגב הוא מבסוט מהמחשב אש), חבר נוסף שלי ביקש את עזרתי או בעצם את עזרתכם. אז ככה השימושים של המחשב צריכים להספיק ל: - משחקים - על המחשב שלו נאגרים תמונות וסרטונים רבים של המשפחה (הסרטונים זה מצגות של תמונות מאורעים משפחתיים כאלה שהם אורכים ע"י תוכנה של וינדאווס) - הוא רוצה שהמחשב ירוץ מהר בשוטף. - לא צריך מארז כי יש לו מארז בן זונה וגם יפה של TT אז עם אפשר להשקיע בקירורים וספק טובים יותר. - עכבר ומיקלדת. אם אפשר לקבל את ההצעות מחנויות בצפון לדוגמא TMS . תודה רבה לכול מי שיגע בנושא.

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by skizo,

* מטרות המחשב- בעיקרון סרטים, גלישה באינטרנט, תכנות וקצת LEAGUE OF LEGENDS * גודל המסך- 13 או 15 * רזולוציית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין * משקל רצוי- עדיף כמה שיותר קל אבל לא הכי משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * Bluetooth עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי- צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה- אני יודע ש-DELL, ASUS ו-LENOVO נחשבים חברות טובות אז יד לי עדיפות אליהם. שהמחשב יהיה בצבא אפור או שחור, שהמחשב יהיה איכותי ויחזיק לזמן רב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by liorklein,

רציתי לדעת אם יציאת HDMI בניידים כוללת גם קול. כי אני יודע שבנייחים היא חלק מהכרטיס מסך ולכן לא כוללת קול מה קורה בניידים?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by benr,

תודה לכולם. כבר חודש ויותר שאני נכנס פה לפורום ומחפש את המפרט הבא שלי. והיום זה נגמר קניתי מחשב חדש אחרי שהייעצתי פה עם מספר אנשים. אז שוב פעם תודה ונתראה בשידרוגים הבאים. או בפורום המודינג לשם אני עובר זמן הקרוב....

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  18. הצרכים העיקריים זה עבודה ב Pro-E office, Solidworks, Autocad, ודומיהם. וגם אני אשמח שתהיה אפשרות לשחק קצת לפחות בהגדרות סבירות עכשיו נושא המשקל מאוד חשוב כי אני אהיה נייד איתו המון, וגודל מסך אני מעדיף מתחת או עד 14 אינצ' אשמח להמלצות

19. אהלן, בימים הקרובים מגיע לבקר קרוב משפחה מארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות לאחי נייד ללימודי הנדסה. המחשב צריך להיות יחסית קליל ונייד מכיוון שהוא הולך לקחת אותו ללימודים בכל יום. הדבר הדרשני ביותר שהמחשב ייעשה זה להריץ סולידוורקס - וגם זה לפרויקטים בסיסיים. אני מצרף קישור למחשב שמצאתי בחיפושים ונראה ראוי: מחירו בחנויות 920$ http://www.dell.com/us/p/inspiron-14-7437/pd?oc=fncwa557h&model_id=inspiron-14-7437 הקריטריונים שהצבתי לעצמי הם: מעבד i7 חובה 8GB RAM וצפונה עד משקל של 2.2 ק"ג מחיר גג 1000$ אגב מכיוון שאין הרבה זמן עד שקרוב המשפחה מגיע לארץ - אין אפשרות להזמין מאתרי היצרניות עצמן שכן לוקח למשלוח זמן רב.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Edik_V,

היי חבר'ה ,אז ככה התקציב שלי זה 4-5 אלף ואני צריך מפרט שהוא בעיקר למשחקים ללא OC הסתכלתי בכמה אתרים ובניתי לי מפרט ,אתם יכולים לתת לי עצות על המפרט הזה או להציע מפרטים משלכם מעבד : Amd athlom 64 6000+X2 AM2 - 3.0GHz 2Mb cache-adx6000IAA6cz-box לוח אם : GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך : Leadtek pcie 2.0 GF gtx 260 896mb Gddr 3 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB זיכרון : G.skill 4096 DRR2 1066 (8 layer PCB) CL-5-5-15 -f2-8500cl5d-4gbpi מארז : thermaltake soprano (black+window) vb1000bws w/o psu ספק כוח : coolmaster silent pro 700W RS-700-amba-D3 בניתי את המפרט שלי ב : www.iqpc.co.il אם תוכלו להתשמש ברכיבים מהחנות הזאתי אני יודה לכם תודה רבה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  21. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיוע…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  22. איזה חנות יש באזור ירושליים ותל אביב שאפשר להרכיב בה מחשב?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  24. היי לכולם, לפני יותר מחודש קניתי לפטופ בארה"ב, בן דוד שלי עשה בשבילי את הרכישה. בלפטופ התגלתה "בעיה" כלשהי כשהוא מסר את זה למי שהייתה אמורה להביא את זה לארץ, אז הוא לקח את זה בחזרה. הסתבר בסוף שהלפטופ תקין לגמרי, אבל הבחורה נסעה כבר לארץ. מאז אני מחפש בנרות אנשים שמגיעים בארה"ב, אבל התחלתי לחשוב גם על להביא אותו במשלוח. הלפטופ הוא DELL STUDIO 15, כמה יכול לעלות לי לשלוח את זה לישראל? והאם יש דרך זולה כלשהי? תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by ili,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 1 655 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 360 1 360 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 130 1 130 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 630 1 630 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 כרטיסי עריכה וטלויזיה‏ AverMedia Price Units Total AverMedia AVerTV Speedy FM TV Tuner PCI-E 249 1 249 מארזים‏ Price Units Total JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 265 1 265 איך המפרט בסדר? לא לקחתי את המעבד E5200 כי הוא לא סו…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים