ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4.5 - 5 אלף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי מידת הצורך, כמה מאות שקלים אם זה שווה 2. מה שימושי המחשב - הפקה מוזיקלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (כבד/פרנסה). Ableton Live בעיקר המחשב בעיקרו להפקת מוזיקה, אך שיוכל להריץ כמה משחקים מהשנים שעברו (אין צורך בכרטיס חזק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו שווה משהו?? ומה עם הדגם עם הI3?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב חזק שמיועד להורדות( סרטים בעיקר משחקים וכו') שאני מוריד המון.. וכמובן לגיימינג כגון:crysis,gta iv,fifa וכו'.. ללא ציוד היקפי לא צריך oc המסך יהיה 22"(מתקציב אחר-אשמח להמלצות) תקציב: 3750-3800 . תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td][td][table][tr][td]Lenovo IdeaPad G770 M533PIV[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] האם הוא הכי משתלם בסכום הזה? אני צריך מחשב נייד לבית לראות סרטים בחדר אחד ואז לקחת אותו לעבודה לשחק ולקרוא לפעמים... לא משנה לי שהוא 3 ק"ג. האם יש עוד אופציות או במחיר הזה זה הכי משתלם? תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט טכני למחשב ללא החלקים הבאים: כ.מסך , מקלדת + עכבר , מסך , רמקולים. * כ.מסך יש לי את הדגם 1900XT (שעדיין מעולה! ואני עדיין מרוצה ממנו). השימוש הוא בעיקר למשחקים , סרטונים (עריכה - קידוד) , וגלישה. OC עדין ביותר. לעת עתה חשבתי על מפרט (מKSP בלבד!!!): Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB 1120 1 P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 645 1 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 205 2 410 HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 355 1 -עדיין יצטרך משהו שישאר למחשב הישן. 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 400 1 WD DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 215 1 LG Freezer 7 Pro (LGA775) 135 1 Chieftec Giga GH-01SLW Midi-Tower (No PSU) 355…
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום ותודה על ההתייחסות קודם כל.. אז ככה אני מעוניין במספר פריטים מוגבל אך קריטי : מעבד , זכרון , לוח אם , הרד דיסק , מארז +ספק ,ואם נכנס קירור למעבד. אשמח אם המפרט יורכב מהחנות - נועה מחשבים www.noacomp.co.il כי היא באיזור הצפון . אבל אני לא מבין גדול במותגים החדשים , אני מעוניין בכרטיס מסך שייתן ביצועים טובים ביחס למחירו אבל שלא יהיה יקר מדי. מעבד לפחות מעל 4500MHZ (לא משנה אם אינטל או amd) זכרונות טובים ומומלצים לפחות 2 ג'יגה , ולוח אם טוב , לגבי המארז חשוב לי שיהיו לו אופציות אוורור טובות , ז"א מאווררים או לפחות אופציות למאווררים מגוונות ללא מודינג שאני אצטרך לעשות עם ספק איכותי.. תודה שוב
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרישות מעבד I7 מהדור החדש אפשרות גם ל I5 במידה ולא נכנס בתקציב. כונן 128 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך בין 13-14 אינץ.כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ את משחקים באיכות טובה. עדיף שיהיה כמה שיותר קל ונוח כי הוא משמש גם ללימודים ועבודה המחשב משמש בעיקר לפעולות יום יום אבל חשובה האופציה של הרצת המשחקים ואם יהיה טאץ זה תוספת נחמדה אבל לא MUST. אין לי בעיה גם לחרוג מעט במידה וזה שווה את זה, תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 612.00 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 252.00 ש"ח WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 409.50 ש"ח EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 670.50 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 288.00 ש"ח ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM 270.00 ש"ח +Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card 489 סך הכל לתשלום: 2,991.00 ש"ח מה דעתכם? יש מה לשפר להחליף? במסגרת המחיר הזה<? *יש לי כבר מארז... אפשר גם להמליץ על מסך LCD 17 ב2000 שח תודה מרא…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מבצע מהעבודה למחשב הנ"ל עכשיו הצרכים שלי הם אינטרנט מוזיקה סרטים אופיס האם המחשב הזה ישרת אותי כראוי ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
דודה שלי מחפשת מחשב נייד...אתם יודעים לסטונדט...בלי הרבה שטויות.... אז ככה התחלתי להסתכל קצת ונראה לי שזאת הצעה ממש טובה... אין תקציב ממשי אבל אתם יודעים 4700 ובאיזור.... חשבתי על זה: יצרן Acer דגם TravelMate 2413WLMi מעבד מעבד Intel Celeron M 370 Processor מהירות 1.50GHz זיכרון מטמון Level 2 cache 1MB זיכרון DDR 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 60GB מסך סוג WXGA גודל 15.4 אינטש רזולוציה 1280x800 כרטיס מסך Intel 910 זיכרון מסך 128MB סאונד כרטיס קול 3D S.B STEREO רמקולים יש תקשורת מודם 56K יש כרטיס רשת יש כרטיס אלחוטי יש BlueTooth אין יציאות VGA יש S-Video TV Out אין USB 4xUSB 2.0 יציאת מודם יש יציאת רשת יש IEEE 1…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
**** דולר Intel 2.8 262 p4p800 deluxe 139 Kingston2*256 2*56 maxtor 120GB SATA 119 V9950 ULTRA DELUXE FX5900 580 **** ש"ח Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON 314 Microsoft Wireless Optical Desktop USB 3Y 304 Creative Inspire 5200 770 LG DVD 16*48 199 WD 120GB s-ata 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 660 זה או המקסטור בראשון או הWD בשני זה פשוט משני חנויות אני קונה את המחשב. כדאי?(איך המחירים) נ.ב יש כרטיס רשת וקול הלוח אם ככה שאני לא צריך לקנות(או שאני יקח משמחשב הישן שלי) וזו עוד שאלה: כ…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המערכת הבאה : פנטיום 4 2.4 לוח אם גיגה בייט GA8PE667 PRO מארז AIR METAL SILVER ספק SUNAMI 350 זיכרון SAMSUNG 512 400MHZ זיכרון TWINBOON 512 333MHZ כרטיס מסך GIGA BYTE 9000 PRO 64MB כונן פלופי צורב 16X DVD דגם GSA-4163B LG כרטיס פיירוור כונן MAXTOR 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 80 GB מקלדת ועכבר אלחוטים של LOGITECH מסך LCD 17" AOC מחפש מפרט של עד 4,000 ש"ח עם אפשרות לנצל חלק מהרכיבים שיש לי . המחשב מיועד לעבודות בתוכנות גרפיקה ותלת מימד , כגון פוטושופ ,MAYA , אוטוקאד 3DMAX , ועריכות וידיאו קלות (DV) וגלישה והורדות מהאינטרנט , מחשב שמסוגל לעבוד נונסטופ. ?בגדול נראה לי שההחלפה תיהיה של המעבד, הלוח המארז והכרטיס מסך ) תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחרי למעלה מ-5 שנים עם המחשב הישן שלי, הגיע זמני לרכוש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שיריץ תוכן ברזולוציה של 720P או 1080I (כרגע אין לי צורך ב-1080P עקב מגבלות של הטלוויזיה ומסך המחשב שלי), שיהיה שקט ושיוכל להריץ כמה משחקים ישנים שברשותי (FAR CRY, HL2, DIABLO 2 ו-STARCRAFT). לאחר קריאת ביקורות רבות ראיתי שקיים פתרון שמתאים לי בדמות לוח אם מבוסס על ערכת השבבים 780G של AMD ואשר מכיל כרטיס מסך מובנה שיכול להריץ סרטים ברזולוציות HD ללא קרטוע ובנוסף לכך יכול להריץ בצורה טובה את המשחקים שברשותי. אני אשמח לקבל מפרט שמבוסס על ערכת השבבים הנ"ל כאשר הדרישות הבסיסיות שלי הן: * מחשב שקט - אין צורך שיהיה שקט כמו בית קברות אך אני לא מעוניין לשמוע את המחשב מחדר אחר כמו שקורה עם המחשב הנוכחי ש…
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות: 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - אוברקלוקינג - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע. טווח מחיר: 4000-4500 שח (כולל הרכבה) שאלות למומחים: קראתי את הכתבה על "יונה" האם כדאי להמתין לצאתו? האם צפויה הורדת מחירים של מעבדים בעקבות יציאת…
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler קירור למעבד Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לוח אם Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz (כפול 2 סה"כ 8 ג'יגה) Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata On Board 5.1 Channel Audio Thermaltake Smart 530W Active PFC 14cm Fan PSU (Retail) ספק כח Element T Midi Tower Series Black Case No PSU מארז מחיר: 3365 מבחינת צרכים: בעיקר הורדה וצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ובעיקרון שיחזיק ל-4-5 שנים הקרובות. עכשיו מס' שאלות של צעיר שלא מבין יותר מדי במפרטי מחשב: ה…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-