עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. והאם הוא גם יהיה מהיר בהעלאת קבצים? לוח אם ECS K7SOM מעבד AMD Duron 2000Plus זיכרון מהיר 256MB DDR דיסק קשיח 30GB מארז SUPER ATX ספק כח 300Watt כונן תקליטונים 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן DVD x16 מסך MAG 17" כרטיס קול 128Wave AC97 כרטיס רשת 10/100 מקלדת איכותית עכבר + גלגלת לאינטרנט רמקולים סטריאופוניים 4 יציאות USB 1 יציאה פרללית 1 יציאה סריאלית

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. AMD Athlon XP 2500+ Tray ASUS A7V8X-X 333MHz FSB, AGP 8x, DDR333, Sound 5.1, S/PDIF-in/out, USB 2.0 SpecTek DDR 256MB PC2700, 333MHz ASUS CDROM x52 Panasonic 3.5 inch WD HDD 80GB 7200RPM PalitDaytona GeForce 4 MX440 64MB DDR, TVOut U/N A-2310-4HL Microsoft Optical Mouse Wheel/Basic Clicker En/He U/N SP-220H P.M.P.O 350W (No Earphone) LG Flatron ez T710 17" [3250. Systems Total Price

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. שלום. אני חדש כאן. קונים לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לי לקנות. תתחשבו בכל הדברים, מהמחשב עד לצורב, מהכרטיס קול עד לכרטיס מסך, מהעכבר למקלדת מהמסך לרמקולים וכולי וכולי.... רק אל תשימו כאן סורק ומדפסת כי כבר יש לי מדפסת עם סורק די טובה...וגם תרשמו לי את המחיר של כל אחד מן המרכיבים. אם הנושא הזה לא במקום אל תכעסו עלי משום שאני חדש. בתודה ובבקשת עזרה music man

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. המחשב מיועד לגיסי, חיל משוחרר שרוצה אותו בעיקר לגלישה, הורדת סרטים ומשחקים פה ושם. חשובה התמיכה והאחריות במקרה של תקלה. חשובה אמינות ואיכות הרכיבים. רצוי עם חלונות 7 חוקי. מבקש עזרתכם בבחירת יצרן, דגם מומלץ, וחנות מומלצת באזור השפלה לרכישה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  5. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. מה שחשוב שיהיה קל מהיר ובעל בטריה ארוכה בכלל בכלל לא בשביל משחקים רק אופיס ואינטרנט מרובה וPDFים יש כזה דבר בנמצא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by ran_ga85,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח, תואם למערכת הפעלה של אפל, השאלה היא כזאת: האם זה מתאים וטוב לעשות הרכבה של מחשב עם מפרט זהה למחשב של אפל? האם אוכל להריץ עליו מערכת הפעלה של אפל כאילו המחשב מקורי של אפל? העניין הוא שהעלות אמורה להיות זולה משמעותית. תודה, רן

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. היי אני מחפש המלצה שלכם בנושא מחשב נייד שולחני 17 אינצ' עדיפות לסדרות חדשות ולייצרנים שלעיל חשוב שהמחשב לא ילעה ב"אש" מעבד אינטל (כי נמאס מAMD לוהטים) מסך 17 עדיף על 15.6 ובלל פיזור חום טוב יותר עדיפות לפלסטיקה מאולמניום עדיפות למקלדת מלאה ולמוארת בכלל הלולייה עיצוב גם רלוונטי (כי זה לבית) תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מחשב נייח למטרות משחק עד 7000 שקל. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות ואשמח לחוות דעת. מעבד - I7 6700K לוח אם -GA-Z170-Gaming K3-EU זכרונות - 8GB HYPER-X FURY > פעמיים כרטיס מסך GV-N1080G1 GAMING-8GD מארז -Corsair Carbide 300R ספק - CX750M 80+ BRONZE Modular

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by jara14,

האם יש לכ.מסך יציאת HDMI?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אני רוצה לקנות היום / מחר את הנייד הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 מוכרים אותו רק בבאג וכבר ראיתי אותו. מפריעים לי בו שני דברים : 1. המשקל שלו - 2.2 שזה לא קל למחשב 13.3 2. המקלדת נראית לי קצת זולה והמקשים עושים רושם שלא יחזיקו מעמד יותר מדי. אבל חוץ מהנ"ל הוא אחלה מבחינת נתונים. רציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות? איכות עבודה?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by heart hunter,

אני ישבתי ובניתי לעצמי מפרט למשחקים כבדים... המפרט לדעתי יצא טוב מאוד(למי שיש תגובות שיגיד אני רוצה לדעת)... הבעיה היא שהוא יותר יקר ממה שחשבתי.... אני קיוותי לא לעלות מעל ה4000 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM GeForce 6600 128mb NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Compucase 6A19 Midi Tower עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה כונן 1.44 רמקולים 400W כל המפרט הזה יצא לי 4.5 ש"ח תעזרו לי למצוא דרך כדי שהמפרט יעלה פחות, ובכלל אם נראה לכם שצריך לשנות משהו תגידו לי.

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by Keyword DashBoard,

היי כולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חשבתי על ASUS כי הבנתי שהם אמורים להיות יותר טובים מהאחרים? שקלתי גם משהו יד שניה בחצי מחיר - אבל מפחדת מבעיות שאולי לא יהיו אם אקנה מחשב חדש לגמרי. פתוחה להמלצות גם למחשבים ניידים טובים של חברות אחרות במחירים זולים! לא ממש מבינה במחשבים - כל עזרה מבורכת! תודה לעונים

14. לחבר שלי מת אתמול הכונן הקשיח בנייד שלו (amd64 כלשהו), ששימש כמחשב היחיד שלו. השימושים העיקריים שלו - מוזיקה (עם midi keyboard), עיבוד תמונה (צלם חובב), ועיבוד וידאו בעזרת Cuda/OpenCl. 1. מה התקציב המקסימלי? באיזור ה5000 שקל. אם יש יתרון משמעותי אפשר לחרוג מעט, אבל עדיף פחות. 1.1 אופן תשלום - מה שייתן את ההנחה המקסימאלית. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עריכת מוזיקה, עיבוד תמונה, עיבוד וידאו באמצעות Cuda (לדוגמא, h.264 encoding/ decoding, ועבודה אלגוריתמית רלוונטית). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, nuendo, photoimpact, paintshop pro, ati stream sdk, cuda toolkit, visual studio, matla…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. חשבתי ללכת על זה ThinkPad R60e (UQ13LIM) 1.66MHzו אבל אני לא יודע אם המעבד שלו בכלל חזק מספיק... אתם ממליצים על המחשב הזה או שעדיף משהו אחר ? על המחשב הזה יש מחיר של 4500 דרך אגב... תודה ;D

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by avi_miz,

קבלתי העצה מאייבורי ואני רוצה לדעת עם היא שווה את הכסף מתאם אודיו וUSB קדמי למארז ידית זכרון 800MHZ DRO-2 1GB X2 מארז ידית כסוף שחור ללא ספק צורב NEC7170S DVD X16 DL שחור SATA מעבד אינטל C2D 1333FSB E6550 ספק כח EZ COOL REAL 450W 12CMF דיסק קשיח HITACHI SATA 2 16MB 320G כרטיס מסך NSI NX8800GTS SATA 2 D320 EOC PCIE לוח אם MS P6N-SLIV2 775 1GLAN NXL SPK 19 LCD 2 MS DVI 196Vּ+AOC מסך והמחיר 6360 אני יודע שלוח אם וכרטיס מסך לא משהו אפשר לשנות אבל הצעה משתלמת ? נ.ב אני גר באשון, אז איזה חנות טובה יש בראשון/באזור? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום מחפש לטובת חבר טוב מפרט ב 4000 שקל (וזה כבר מחיר מתוח , התחלנו ב-3000) , כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) - אין צורך ברמקולים. לשימוש מתון בעיקר גלישה, צפיה בסרטים, הורדות , לא GAMING (למרות שיהיה נחמד להריץ משחק טוב פה ושם, בהחלט) ובהחלט לא לאוברקלוק. כמה שיותר חזק בסטוק בהתאם למחיר בבקשה. אם אפשר מבוסס VENICE 3000 , אם לא אז לא, לפי המלצתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by tomer_,

היי, מחליף שרשור קודם שלי שפורסם ללא השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לילד בגיל 14: משחקי רשת בעיקר, סרטונים ומסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מספיק חשוב בשביל לשלם תוספת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  20. AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 612.00 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 252.00 ש"ח WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 409.50 ש"ח EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 670.50 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 288.00 ש"ח ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM 270.00 ש"ח +Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card 489 סך הכל לתשלום: 2,991.00 ש"ח מה דעתכם? יש מה לשפר להחליף? במסגרת המחיר הזה<? *יש לי כבר מארז... אפשר גם להמליץ על מסך LCD 17 ב2000 שח תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  21. היי, אני צריך מן כמו מערכת שיש ב-PCH ואצל הדובים: http://www.pch.co.il/builder - רק בדולרים! חיפשתי הרבה חברות ב-PRICEWATCH.COM, אבל לשום אתר אין מערכת בניית מפרטים כזאת... נ.ב. ושיהיו חברות זולות (לא VOODOOPC ו-ALIENWARE וכו')! תודה!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה אני פעיל בלילות עקב העבודה שלי. אחרי תקופה הסמרטפון מתחיל להציק לי, אני מחפש משהו טוב יותר. מצאתי אצל חבר רחוק מחשב נייד למכירה של חברת דל. אני רוצה לקנות אותו אבל רוצה להגיע מוכן. איך אתם ממליצים לי לבדוק אותו לפני הרכישה? אני מתכון מבחינת תוכנות? מאמץ? מה בדיוק? עשיתי 'סבב' ברשת וגליתי שיש לנייד הנ"ל מחלה בGPU שמשהו בהלחמות שלו נשבר ואז הוא לא עובד או עובד חלקית, לקחתי את זה בחשבון ואני יודע שיש דרך דיי קלה לתקן אותו וגם אפשר להחליף אותו (העלות לא יקרה.) בנוסף אין סוללה. העלות של הנייד תצא באיזור ה650 - 700 ש"ח סה"כ. אני ישמח ליעוץ שלכם, עד היום היו ברשותי זוג ניידים חדשים מהנילון, אין לי ניסיון עם יד שניה. תודה! נ.ב בין הייתר אני רוצה…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by Flame of Udun,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב חדש, כפי שוודאי הבנתם המחשב שלי כרגע גוסס, והגיע הזמן להמשיך הלאה.. מה שכן, אני אומר מראש שאני לא צריך מפרט שלם כי במשך השנים שדרגתי את המחשב עם חלקים חדשים. יש לי את החלקים הבאים, להעביר למחשב החדש, ככהש לא צריך לכלול במפרט: כרטיס מסך,סטיק 2G RAM חדש יחסית, דיסקים קשיחים, כונן DVD, כרטיס קול. תקציב: 1500-2000 ש"ח. העדפה למעבד של אינטל, הספיק לי AMD לכל החיים עם ה3600 הזה.. שיהיה מעבד חזק יחסית שלא ידרוש החלפה ב3 שנים הקרובות ייעוד: משחקים וכו'. מסך קיים: 22", 1650X1050. כרטיס מסך קיים: Radeon HD4650, יספיק לי לבינתיים. למרות שהוא כרגע קצת לא עובד, אבל אמור להיות אחריות ואני מתכוון לנצל אותה. ציוד היקפי לא דרוש, יש לי הכל. …

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by Amirox,

שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by נדב15,

שלום רציתי לדעת מי משני המפרטים הכי טוב לעריכה ב-AVID, AFTER EFFECTS ומשחקים. אני די סגור על מה אני רוצה במפרט והמפרטים די דומים והשינויים מתבקשים רק בגלל ההיצע בחנויות. אני מודע שחלק מהרכיבים הם OVERKILL אבל זה כדי למנוע שדרוגים מאסיביים בעתיד. דווקא לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין ואשמח להבהרות בנושא הזה. אם יש הצעות אחרות גם אשמח. אני לא מתכנן OC, שקט חשוב לי וגם הסביבה לא כל כך נקייה (כלב עם הרבה שיער) כך שאני מעדיף שהמארז לא יהיה שואב אבק. תודה מראש נדב המפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV …

• 6 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.