ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
המפרט מנעה מחשבים, מבחינתי זה המקום המועדף מתוכנן OC "קל" עד ל 3 ג'יגה, ומאוחר יותר (כשיהיה לי כסף גם להוסיף קירור למעבד) עד ל 3.6. נראה טוב? Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1900 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 930 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 1400 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 375 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 225 ¤ 1 GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER 920 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 ZALMAN ZM-NBF47 North Bridge Cooler 80 ¤ 1
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך להמלצה שלכם :http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/2/ מצא חן בעיני מאוד המפרט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שיוכל להרכיב את כל החלקים וגם לתת אחריות. אני לא מבקש פרסומת אלא רק נחת מאחר ועם המחשב האחרון לא היה לי. אם מרגישים לא נוח לפרסם כאן אשמח מאוד למייל אל :avigtr@gmail.com מודה לכם מראש. אבי
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לצורך השנה הבאה בהיותי סטודנט. השימושים שלי בו יהיו בעיקר וורד וגלישה בסיסית באינטרנט. אני כן רוצה להיות מסוגל לראות עליו כמה סרטים באיכות סבירה ועם כרטיס קול סביר. חשוב כמובן עמידות אמינות וזמן בטריה. אם התקציב נמוך מדיי אשקול להוסיף,אבל לא נראה לי שאני צריך יותר מזה כרגע. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
צמד ניידי גיימינג מתקדמים במיוחד מבית MSI ואסוס החלו להימכר בחנויות, בתגי מחיר חסרי תקדים לא פחות מהביצועים עצמם עולם המחשבים הניידים הצליח לבצע בשנתיים האחרונות צמצום פערים משמעותי מאוד לעומת השוק הנייח, בייחוד אם מתבוננים בקצה העליון של המערכות היקרות והמתקדמות ביותר – וזה משהו שממחישות היטב אסוס ו-MSI עתה, עם הדגמים החדשים שהן מביאות אל החנויות. מן העבר האחד ניצב לו ה-ROG GX700 של אסוס, אשר גורף לעצמו את התואר המפתיע משהו, "המחשב הנייד הראשון עם קירור מים". המוצר מציע מסך 17.3 אינץ' ברזולוציית 1080p ועם תמיכה בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA לקצב רענון גבוה יותר, מעבד Core i7-6820HK מרובע ליבות עם מכפלה פתוחה, כרטיס מסך מדגם ה-Mobile GTX 980 העוצמתי ביות…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות עבודה בתחום העריכה , כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני אבל יש צורך בניידות ולכן אני פונה ומבקש עזרה אצל חברי הפורום חשוב הביצועים ואיכות בניה והרכבה טובה , העדפה ל DELL בשל האחריות והשירות הטוב אבל פתוח לכל ההצעות , תקציב כמו שציינתי בכותרת 5000 ש"ח תודה מראש לעונים. איגור.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט חלקי לפי הפירוט הבא: -התקציב המקסימלי- 4,500 ש"ח, כל חסכון יתקבל בברכה. -שימושי המחשב כלליים בעיקר, דוגמת אופיס, סרטי HD, וידאו ומדיה מהאינטרנט, משחקים בינוניים (לא גיימר).כמו כן, עורך לא מעט תמונות ברזולוציות גבוהות וכן סרטי וידאו ממצלמת וידאו בהפרדה גבוהה.לפרקים, צפוי גם שמוש בפוטושופ, אך ממש לא ברמה המצדיקה התייחסות ראשית להרכב המפרט.המחשב יהיה בשימוש יומיומי כ 12 שעות ביממה. -אין תוכנות כבדות במיוחד איתן אני משתמש -המפרט מיועד לשימוש עם מסך FULL HD בגודל 22-24, אשר אמור להרכש בנפרד ולא יכלל בתקציב זה. עם זאת, אם יש באנדל או מבצע הכוללים מסך איכותי במחיר מוזל, אזי ניתן להוסיפו כתוספת לתקציב הנ"ל בלא יותר מ 1200 ש"ח נוספים…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING, STREAMING + RECORDING + VIDEO EDITING and rendering 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא / הרכבה בחנות כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525 שאני מחבר מידי פעם לפלסמה בסלון. החיבור לTV נעשה בעזרת כבל HDMI .כשאני מנסה להשאיר את המחשב מחובר ל TV עם ה HDMI אבל להוציא את הסאונד למערכת הקולנוע הביתי (מהחיבור של האוזניות מקדימה) אני לא מקבל סאונד כשאני רוצה לחבר קול בלבד למערכת הקולנוע הביתי מהחיבור של האוזניות מקדימה או לקבל סאונד ותמונה על הTV בלבד הכל עובד בסדר . מה אני עושה לא טוב? האם צריך לשנות הגדרות בכרטיס הקול או היציאת ה HDMI (אם יש כאלו בכלל)? תודה מראש , חיים
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב מיועד לי... לאינטרנט, אימיול פתוח כל הזמן (עם עוד תוכנות כמו ווינאמפ מיראנדה..) משחקים אבל לא כל כך רציני(משחק בPES 5 ומחכה להירוס 5, מידי פעם בNFS או איזה משחק פעולה) רואה בו הרבה סרטים/תוכניות. לא כל כך אכפת לי מהמראה החיצוני שלו, מארז. ולא מעוניין לעשות לו OC. אשמח לקבל כמה מפרטים. אם אפשר גם המלצות של חנויות באזור ר"ג ת"א עם אחריות גדולה וזולות(XXXXXXXXX נערך ע"י אינטגרל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי. מבקש מפרט לחבר כמצוין בנושא הת'רד. פתוח להצעות ואף מעדיף מפרט מבוסס AMD אם הוא יתן תמורה גבוהה יותר לכסף. המפרט צריך לכלול הרכבה. אין צורך בצורב ומארז. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד למשחקים כמו PES ואולי COD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב." PES אולי COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
* המחשב יחובר למסך 22/23" Full HD. * יריץ מערכת הפעלה Windows 7 64 bit * שימושים: כללי, ניגון סרטים, משחקים בינוניים, פיתוח תוכנה - קימפול קוד. מעבד: Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - מחיר: 580 ש"ח לוח אם + כרטיס מסך משולב: MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI - מחיר: 510 ש"ח זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston - מחיר: 260 (בעתיד יתווסף עוד 2 GB אם יהיה צורך) דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS - מחיר: 250 ש"ח קירור מעבד: (Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 - מחיר: 115 ש"ח מארז: (Antec NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU - מחיר: 185 ש"ח ספק: (Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24 p…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Core 2 Duo לפחות 1G זכרון לא חייב צורב אבל רצוי כונן DVD פנימי רצוי BT Wireless כמה שיותר יציאות USB RJ45 רצוי 2 רמקולים דוגמה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2945 תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגראפיקה ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: photoshop cs6 כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v 3 battlefield, וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - כמה שהכי יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי בעיקר אינטרנט ותוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
Q8200 antec 450W gts 450 kingston 4G P5QL pro כונן DVD מארז ג'נרי קשיח 500GB רוב הדברים בני 3-5 שנים, הספק והכרטיס מסך נקנו לפני שנתיים
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המפרט כרגע: CPU: E6300 1.86@2.8 MB: ASUS P5B DELUXE MEM: G.SKILL 2GB PK DDR2 800 GRAPHIC: GF 8800GTS 320MB אני משחק על מסך 19 רחב ברזולוציה 1400*990 איפה החוליה החלשה כרגע? זכרון, מעבד, כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי, ביום חמישי הקרוב אני יורד לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד חדש. הגבלת התקציב שלי היא עד 6000 ש"ח (אוכל למשוך לעד 7 אם המחשב יהיה ממש שווה את זה) המחשב הולך להיות המחשב העיקרי שלי (הנייח שלי ממש ישן) ולרוב אשתמש בו מחובר לחשמל. * מטרות המחשב? שימוש כמחשב עיקרי, עבודה (תיכנות, visual studio, matlab), צפייה בסרטים, גלישה נוחה באינטרנט, בהמשך גם לצורך לימודים באוניברסיטה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD ולא 4K למרות שממה שראיתי היום כמעט כולם הם 4K * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת הכוללת numpad הינה גימיק נחמד אך ממש לא הכחרי * משקל רצוי? סביבות ה- 2.5 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי : 7000 ש"ח אם אפשר לחסוך בכמה מאות שקלים אני אשמח. ובבקשה לא לחרוג מהתקציב. שימוש עיקרי: המחשב מיועד לגיימינג ואני צריך שהמשחקים הבאים יפעלו על גרפיקה מקסימאלית : Battlefield 4, Lords of the Fallen, Tera Online אבי קונה לי מסך הרץ על 1080p 22-32INCH "עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 4 לגביי אוברקלואק אני לא ממש יודע או חושב שאני צריך את זה, אבל אם אתם חושבים שכן בבקשה אהיו עדיבים וציינו לי מדוע אני צריך, כי אני לא מבין בזה. אני זקוק גם לווינדוס! הינני גר בעפולה ואני צריך את המחשב השבוע/שבוע הבא. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאין לי שמץ ומושג לגבי מחשבים ולכן הגעתי איכשהו לאתר הזה .. ברשותי מחשב ענתיקה שהייתי מעוניינת לשדרג את חלקיו - החלפת המארז ותוכנו (ללא הציוד ההיקפי כמו מסך/מקלדת וכד') מטרת השימוש היא בתוכנות כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור (דו ממד), טרידי-מקס (תלת-ממד), פלאש (אנימציה ואתרים) ופרימייר (עריכת וידאו) ולכן חשובים לי בעיקר המהירות, ניגודיות טובה (רזולוציה) וכד' (ייתכן ויש עוד דברים נחוצים, אשמח לשמוע). בנוסף, עדיפות למחשב שקט ושיאפשר הורדת מוזיקה בצורה חלקה (ללא קיטועים).. אשמח לדעת אודות מפרט מתאים + מחירי שוק (ממינימלים) למארז חדש (לא יד שניה). תודה מראש, October82
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
hp pavilion dv4000 VS fujitsu siemens amilo pro v2045 המפרטים דומים מאוד, ולא הצלחתי להחליט. היעד הוא אופיס +אינטרנט+מוזיקה וסרטים. המחיר זהה לשניהם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד , בעקרון השימוש יהיה ממש פשוט (יישומי אופיס בעיקר) ואולי בהמשך תוכנות עריכת וידאו לא כבדות מידי, בקיצור שימוש פשוט של סטודנט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה2500 , ניתנת חריגה של עד 3000 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס,אינטרנט ושימוש פשוט , בעתיד אולי תוכנות עריכת וידאו אבל הן לא יהיו כבדות מידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כ…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מפרט לגיימר ב4K,ללא ציוד הקפי העדפה לקנות מKSP (או חנות אחרת מומלצת בירושלים P:) תודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-