עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני אחדד. ראיתי כרטיס זה בדגם G550 NTDK3IV. אני מתלבט לגבי רכישה שלו. 1. איך הכרטיס הזה? האם הוא של GEFORcE? 2. מה הזכרון שלו? באמת עצמאית512מ"ג או שזה UPTO? 3. בהשוואה ל 105M GEFORCE 512M מי מהשניים עדיף? 4. האם הכרטיס הזה Nvidia 10M-GE1 512MB יוכל להריץ משחקי מחשב (עם נייד מעבד קור 2 טו דו 2.1 ו4 גיגה זכרון) כמו ג'יטיאי במדיום? 5. יש טעם להסתכל עליו? 6. המחשב הזה יתאים ללימודים לסטודנט ממוצע? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על מחשב שבניתי. המחשב יהיה מחשב HTPC וישמש גם למשחקים, לא מתוכנן OC. המחשב יתחבר לטלוויזית HD Ready (1366*768( הייתי מעדיף שהמחשב יהיה שקט וקריר ככל הניתן. התקציב אומנם גדול יותר מהמחיר הסופי אבל אני לא רואה סיבה להשקיע במעבד או כרטיס מסך חזקים יותר. הנה המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-18 Fatal1ty ₪341 כמות:1 http://www.skypc…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Franky 4 Fingers,

היי לכולם! אם למישהו יש קופונים לניידים של דל אלטיטוד או ווסטרו אני אשמח לקבל אותם ;D תודה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by Yellow Slider,

Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Intel® Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) [included in Price] מחשב משרדי, לעבודה באינטרנט, סרטים, תוכנות משרדיות ומדי פעם קידודים קלים, אני עובד עם 2 דפדפנים פתוחים ו10 טאבים ברוב הזמן. אני מתלבט בין צריכת סוללה ובין כוח שהמעבד יתן, השאלה מה ההבדלים ביניהם. זה המפרט הכללי, מה דעתכם על המסך? וכמה זמן עבודה המחשב הזה יכול לספק עם סוללת 6 תאים לדעתכם? ROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media edit Dell Recommends Upgrade to Genuine Windows Vista® Business Upgrade to Genuine Windows Vis…

5. Started by amit132,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  6. הסיפור הוא ככה , נדפק לי ההרדיסק בDELL XPS M1330 ומיד אחרי שנדפק הההרד דיסק גם נפל לי המחשב על הריצפה , בעיקרון לא קרה לו כלום והכול היה נראה בסדר רק שאחרי אחרי פירמוט ההרדיסק החדש והתקנה על WIN7 עליו אני רואה שאין לי סאונד ברמקולים של המחשב וכשאני מחבר אוזניות אני מקבל כן סאונד בהם... אני צריך לציין שלא התקנתי שום דרייברים על המחשב חוץ ממה שהWIN7 מתקין אוטומטי כי באתר של DELL לא קיימים עדיין לWIN7 . יכול להיות שדווקא בנפילה הזאת של המחשב על הריצפה הדבר היחיד שנפגר במחשב אלו 2 הרמקולים שקיימים בלפטופ? איך אתם מציעים להמשיך ולבצע בדיקה של הסיפור הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by shaq34,

שלום קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 1750 עם מערכת ההפעלה ויסטה התקנתי את ווינדוס XP- מצאתי דרייברים להכל חוץ מלכרטיס WIRELESS הכרטיס נקרא European Dell Wireless 1515 (802.11n) Half Mini Card אני לא מצליח למצוא דרייברים ל XP בשבילו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב אני מחפש מחשב נייד בטווח המחירים כפי שמתואר הנ"ל חשוב לי מאד שהיו למחשב 1)קורא Bio (קורא ביומטרי) 2)יציאת Hdmi תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  10. אני שוקל אם לקנות את ה- Lenovo 3000 G550 2958-K3G. בזאפ יש כמה חנויות, ראיתי בין היתר שהמומלצאות הן שניישר ופנדה. אבל במפרט של שניידר רשום שכרטיס המסך הוא NVIDIA N100 ואילו במפרט של פנדה רשום שכרטיס המסך הוא Nvidia N10M-GE1 512MB. בנוסף, לא מצויין שם שיש HDMI למחשב, ואילו במפרט של אותו מחשב בוואלה שופס דווקא כן יש HDMI... האם מדובר באעות? עודף או חוסר מידע? נשמע מוזר שאותו דגם יכיל כרטיסי מסך שונים ויציאות שונות, יש למישהו תשובה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by LockOn,

היי, רציתי לברר לדודה שלי על מחשב נייד מארה"ב.. חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן.. שלא תחטוף עלי עצבים.. *תקציב? 500$ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) ואולי גם סרטים קלים. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל שלא יהיה מתחת ל3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן. DVI או VGA. * בלוטות? מה זה? :-\ * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב ?DVD כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by zapeR,

1. מה התקציב המקסימלי? 3800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA IV, COD4, COD6, AC2 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה כבדה למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא אין, המסך שלי והא AOC 17 " דק 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, אבל אם יש רכיב שאפשר לוותר אליו כדי לקבל משהו חשוב וטוב. זה יהיה מצוין! 5. …

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם לגבי המחשב של חברת HASEE דגם FU542 וזה המפרט שלו: מעבד: אינטל DUAL CORE T4200 במהירות 2.16GHZ , זיכרון מטמון 1MB | זיכרון: 2GB, ניתן להרחבה עד 4GB , מהירות זיכרון 667MHZ | דיסק קשיח: 320GB, במהירות RPM5400 | מסך: "15.4, מסוג WSVGA LED, ברזולוציה של עד 1280X800P. החסרון הקטן פה הוא אחריות של שנה אחת בלבד. אני מעוניין לעבוד עם המחשב בעיקר באינטרנט ובתוכנת WORD, כמו כן יהיה שימוש בתוכנה SOLID ADGE לשרטוט טכני (לומד כרגע הנדסאי מכונות).כמו כן על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP PRO. האם החברה הזאת ידועה כחברה בעלת איכות חומרים והרכבה סבירה(יחסית למחיר) ולא נשקפות תקלות בעתיד? האם המחשב הנ"ל יספק את הדרישות שלי? בתודה מראש, אלעד.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by keren83,

אהלן חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הממפרט הבא: מחשב נייד DELL XPS 1330 כולל חיבור HDMI גודל מסך 13.3 " מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz זיכרון 4096MB DDR2 667MHz דיסק קשיח 320GB סוללה בעלת 9 תאים לזמן עבודה ממושך! כרטיס מסך מתקדם NVIDIA GeForce 8400M GS תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth קורא כרטיסים 8 ב- 1 חיבור HDMI מובנה צורב DVD SLIM - קל משקל קורא טביעות אצבע - לאבטחה מתקדמת! מערכת הפעלה Win Vista Premium בעברית שלט רחוק מצלמה מובנית 2.0MP 3 שנות אחריות ע"י DELL ישראל מחיר: 4500 ש"ח השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ, פלאש וקצת בניית אתרים, מוזיקה, צפייה בסרטים וזהו בגדול.. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנ"ל, האם הו…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 בלי חריגה, המקס העליון 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אשתמש במחשב לעריכת סרטים, הרצת שרתי משחק, שיחוק, תיכנות, ושימוש מאוד אינטנסיבי לאורך שעות רבות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. כל משחק חדיש שיוצא, אקליפס, ויזואל סטודיו, כל מני כלים של ADOBE אבל אני לא חושב שזה מצדיק קודא כי אני לא עובד איתם הרבה, סוני ווגאס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).:המפרט ישמש לי גם ככלי עבודה חשוב, אני עובד דרך המחשב, הוא צריך להחזיק את העומס. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכםמתכנן לקנות 2209W…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן. קודם כל, יש לי שאלה. האם נטבוק מספיק לצרכי סטודנט? כי אני התעסקתי קצת עם נטבוק אחד, (ה-MSI Wind U100) וראיתי שהוא דווקא סבבה.. מה אתם חושבים? בכל אופן אני די נעול על נטבוק, אז הייתי מעוניין לקבל מכם המלצות לנטבוק מומלץ במיוחד, באזור ה-2000 ש"ח. זה הולך להיות מתנה לאחותי אז אני מעוניין במשהו גם מעוצב וגם איכותי.. ולא אכפת לי להוסיף כסף (כמובן במסגרת שרשמתי). תודה רבה וחג שמח, דוד.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by galit2ha,

שלום שלום, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל TOSHIBA satellite u500-10K השימושים סטודנטיאלים (לימודי הנדסה), אני אצטרך אותו ללימודים והורדה/צפיה של סרטים וסדרות. (אפילו שהמסך קצת קטן.. אבל אני לא מעוניינת במחשב עם מסך הגדול מ13").. ובנוסף - מה דעתכם עליו מול HP pavilion DV3? תודה מראש גלית.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. יש מחשבי נידיים לצפייה בסרטים באיכות HD עד 3500 שקל?!?! אם לא אז בכללי מחשב שאפשר לראות ולשמוע בא סרטים בלי בעיה וגלישה באיטנרנט

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

Corsair HX Series 750W Modular PSU Model 750HXEU Intel Core i7 860 2.80Ghz 8MB Cache BOX LGA 1156 Gigabyte GA-P55M-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55MUD4 LG GH22LS50 LigntScribe Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Retail Antec Nine Hundred II - Ultimate Gamer Case, Evolved Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-16000 2000MHZ 9-9-9-27 F3-16000CL9D-4GBRH Gigabyte nVidia Geforce GTX275 896Mb DDR3 GV-N275UD-896H Model 952011/N275UD896I איך המפרט לעריכת וידאו ומשחקים ב1920X1200 הזיכרונות במתח 1.65 האם כדי להחליף אותם? יש לי קירור למעבד - ULTRA X 120 אני מחפש מתאם לתושבת 1156....

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by גלgal,

חג שמח לכולם אני מחפש מפרט למחשב שיהיה מאוד שקט השימושים שלו מאוד פשוטים רק לאופיס ואינטרנט משהו שכן חשוב שני דברים שיהיה מהיר ושיהיה הרבה מאוד מקום לאחסון תמונות

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by zabal,

מפרט מחשב מעבד Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500 CPU Speed 2.93GHZ לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel® P43 + ICH10 Chipset זיכרון 2x1GB Kingston Value 800MHZ דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E צורב DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז # מארזRAIDMAX APEX165 # ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275 מה דעתכם על המפרט ? במחייר 2500 ש"ח האם יש בעיה לחבר את הכרטיס מסך אם לוח האם והאם הכרטיס מסך יעבוד בתפקוד מלא ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. אני צריך לקנות מחשב נייד עם מסך בגודל ממוצע, 15.4 יספיק [עדיפות למאט למניעת השתקפויות, אחרי הכל לא עומדת להיות במחשב בכלל גראפיקה] לא עומדים להיות בו פעולות גראפיות כלשהם שצורכות כח גראפי חזק, כך שאפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה במחשב עומדות להתבצע עבודות תכנות ככה שיהיה נחמד לקבל בתקציב כ-2G זיכרון אין צורך במערכת הפעלה, עומד להיות מותקן עליו לינוקס. האם ישנו כזה מחשב נייד? ואם לא אז מהו התקציב המינימלי?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אהלן. יש לי Dell studio xps 1640 והתקנתי עליו XP עם כל הדרייברים חוץ דרייבר אחד שאני לא מוצא. הדרייבר הוא של הכפתור מגע שמוציא את הדיסק. יש כפתור מגע עם ציור של חץ למעלה שלוחצים עליו הוא מוציא את הדיסק. הוא חלק מהלחצני מגע של העוצמה של הווליום, הפליי, סטופ, וה WI-FI. כל שאר הכפתור מגע של הווליום וכו' כן עובדים חוץ ממנו. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר לזה? חיפשתי ולא מצאתי.. תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by pchelp,

מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לראות סרטים,לשחק במשחקים שיצאו על האיכות הכי גבוהה ועוד... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה אלא לשם משחק בלבד! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.צריך לקנות מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22 אינץ או יותר , עכבר רמקולים ומקלדת שיהיו מעפנים! 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים! 5.…

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by rbu99fm,

איזה כרטיס יותר חזק ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים