עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים אני איתכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו After Effect ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא - מכסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי Office, צפייה בסרטים, עריכת תמונות "קלה" והמרה מ-RAW ל-JPEG, סריקת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת תמונה - Nikon Capture NX2 ו-DXO - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. החדשות הטובות הם, שאמא שלי מעוניינת לקנות לי מחשב (עוד בתחילת שבוע הבא), בסכום של עד כ 10,000 שקל! החדשות הרעות הם, שאנחנו צריכים למצוא חנות בראשון לציון שמקבלת תשלומים בצ'יקים בבקשה ממכם, אם ידוע לכם על איזושהיא חנות איכותית, שנוכל לרכוש ממנה, זה תיהייה עזרה ענקית מצדכם, מחכה לתגובות ממכם תודה שי.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אהלן חברה, אחד המעצבים בעבודה אצלנו צריך מחשב חדש ואני רוצה להרכיב לו מחשב חזק לעיצוב גראפי מקצועי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועיצוב גראפי בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Photoshop CS5, Flash, After Effects, Premier, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש אותי לסרטי HD וגם למשחקים (לא כבדים) רצוי שיהיה מעבד מבוסס אינטל מהסדרות החדשות רוצוי לוח אם מבוסס הציפסטים החדשים של אינטל ( P35 או G33 ) מארז עדיף עד 600 ש"ח רצוי מארז שוכב ספק כוח כבר בחרתי: Enermax Liberty 400W המחשב אינו מיועד ל OC.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אנשים, אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'. מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה. אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי. אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by dana25,

מדובר במארז למגוון של שימושים - קצת משחקים, קצת עריכה גרפית, קצת סרטים. לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - הצעות לרכיבים חלופיים - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר יותר זולות (עדיף למכלול כולו) 1. הרכבת מערכת - עלות הרכבה 1.000 יח' 87.53 שח ללא מע"מ CASE JNC 4JA-H/7650/T+LEMP TYPE4 .2 1.000 יח' 175.06 שח ללא מע"מ MB INTEL D915PGNL S775/800 ATX .3 1.000 יח' 516.43 שח ללא מע"מ CPU INTEL 530 3.0G S775/800 BOX .4 1.000 יח' 940.95 שח ללא מע"מ DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB .5 2.000 יח' 962.83 שח ללא מע"מ HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M .6 1.000 יח' 459.53 שח ללא מע"מ VGA R9600PRO SAP 256MB AGP8TD .7 1.000 יח' 630.22 ש…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. המחשב מיועד בעיקר להרצת מספר יישומי java כבדים במקביל. כמו כן, רוצה לוודא שיהיה ניתן לחבר ולעבוד על 2 מסכים במקביל מהמחשב. מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box קירור למעבד: Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי: 4GB 800mhz דיסק קשיח: 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 מארז: Antec NSK 4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU מסך: LCD 24 inch - S- PVA - Wide Screen 1920X1200 - Dell 2407WFP

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by N1_Dawg,

אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אפשר לנצל את כל התקציב, אך כמובן שכמה שפחות מחיר, ככה יותר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- שיוכל להריץ כל משחק שיצא בכמה שנים הקרובות על גרפיקה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק מחשב שיצא בזמן הקרוב-The Witcher 3, Crysis 3, לדוגמא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by basil,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ... יש לי תקציב 10000 שקל האם אני יכול לקחת משהוא טוב במחיר זה ? אני רוצה אותו עם מסך דק +מקלדת+עכבר תודה לכם ..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע כרגע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שימושים יומיומיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv/v , Saints Row The Third מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה המסך הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Idanbs,

פריטים שחשובים לי במחשב: מעבד חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב. כרטיס מסך הכי חזק שאפשר גם במסגרת התקציב. ספק שיכול להחזיק את כל המחשב בלי בעייה וגם שלא יהיה לא בעייה גם אם בעתיד אני אוסיף עוד משהו שצורך חשמל. זכרון 2G. אם אפשר להכניס את כל זה במפרט זה יהיה סבבה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הרכבתי את המחשב הזה המיועד בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים חשוב שיהיה שקט ומהיר. ללא OC . אנא הצעתכם לשיפור וייעול , אם יש מקום להוסיף יחידת קירור או רכיב אחר , אשמח להצעתכם. אין צורך במסך או ציוד קצה/נלווה (עכבר מקלדת וכדומה) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נתחיל משלום כמובן ראשית, אני יודע שזו חתיכת חפירה, אז בבקשה תסלחו לי ומי שמביא מפרטים שיקרא הכל כי הבחירות ממש חשובות לי. אני לא פולני אבל בנושא של המחשב אני האבא של כל הפולנים. אני לא אחד שקונה מחשב כל שנה שנתיים, מחשב אצלי זה ל-5-6 שנים + (סתם לידע כללי). יש לי כנראה הרבה דרישות ובקשות מכם המומחים שתבנו לי מפרט שיתאים לי כמה שיותר. אז אני אשמח מאוד שגם תענו על השאלות שלהן אשים קו תחתון וזהו בעיקרון תקציב: 5500 ש"ח. ייעוד המחשב: מולטי-טסקינג, שזה אומר הפעלת איסי, מסנג'ר, ווינאמפ, מדיפה פלייר, איזה 7 חלונות של פיירפוקס ביחד, עוד איזה שלוש תוכנות, ומידי פעם קידוד סרטים ופתיחת רארים למיניהם, משחקים אני אוהב לשחק אבל אפילו לא קרוב לרמה ששיחקתי לפני הצבא ועכשיו אחרי…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אחי רוצא לקנות המחשב לגלישה+אופיס לא משחק (אוךי בסוליטר) מה אתם אומרים: Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מעבד איכותי + USB מארז ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD ATA133/100/66. לוח אםמפרט Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB כרטיס מסך 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) זיכרון 40GB דיסק קשיח 1.44MB כונן LG CD-ROM 52X כונן אופטי איכותיים רמקולים Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס קול Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported כרטיס רשת נמכר בנפרד מודם ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי תוספת 104 מקשים מקלדת גלגלת עכבר …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  17. איך המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK מארז ללא ספק Raidmax Aztec Black ¤444 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AZTECA-B ספק כח Hiper HPU-4M630-PE 630W ¤560 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HPU-4M630-PE קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤308 כמות:…

18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים ברגע שתצא הסדרה החדשה של מעבדי אינטל עם תושבת X99. אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים. תודה רבה מראש, מעבד- Intel i7 5820k LGA 2011-3 Six core 3.3GHz 15mb cache קירור למעבד - Corsair Hydro SeriesH110 280mm Etreme Performence Liquid Coller לוח אם - ASrock X99 Extreme4 LGA 2011-3 זכרונות - G-Skill F4 16GB (4x4GB) DDR4 2400Mhz CL-15-15-15-35 1.2V דיסק קשיח - Sandisk 240G-G25 240GB Extreme Pro SATA3 דיסק קשיח - Western Digital 1TB Caviar Black מארז מחשב - Corsair Obsidian Series 900D super tower כרטיסי מסך וספקי כוח יש לי כבר: כרטיס מסך 1- Sapphire Toxic R9 280X 3GB GDDR5 כרטיס מסך 2- Sapphire Toxic R9 280X 3GB GDDR5 כרטיס מ…

• 21 תגובות
    • 17.1k צפיות
  19. שלום. אחרי כמעט 4 שנים עם מחשב שעל סף התפגרות, הגיע הזמן למחשב חדש. 1] התקציב: 5000 ש"ח, מוכן לעלות עד ל- 5500 ש"ח במידת הצורך. 2] מטרות: משחקים, כולל כבדים וכבדים במיוחד. 3] לא צריך ציוד היקפי. 4] אני צריך את כל הרכיבים הסטנדרטיים (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, ספק כוח, מארז), ואין צורך בכונן דיסקטים או כרטיס קול נפרד. 5] אין לי העדפה לחברה\חלק כלשהם, אני מעדיף את מה שהכי מומלץ עבורי. 6] אשמח להתאמה בצבעי המחשב (צורב שחור עם מארז שחור למשל). אני מעוניין במחשב שקט במיוחד. 7] יש צורך בהרכבה, אך אין צורך במערכת הפעלה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8] צרכים מיוחדים: רק עניין השקט. ומארז לא יקר מדי, שכן המארז הזה יהיה זמני עד שאשיג את המארז ש…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by dani,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (אבל לא משהו רציני כי אולי שנה הבאה אני אקנה מחשב חדש כבר...) עד 1000 שקל. איזה כרטיס מסך עד המחיר הזה יתן לי את הביצועים הכי טובים?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר, אני רק בשלבים ראשוניים של החיפוש, אני מאמין שאי אפשר לעלות על 3K, אין צורך בציוד הקפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים רגילים (יוטיוב, אופיס, גלישה) + תוכנות קטנות רבות שיעבדו מבקביל כל הזמן (גם כשיושבים על המחשב וגם כאשר לא)+ אפשרות לגיימינג בינוני במקביל לתוכנות הפתוחות. יכול להיות שבעתיד יהיה רצון לשלב גם עריכת מוזיקה (חיבור לפסנתר חשמלי, עריכת midi... נושאים שעוד לא נגעתי בהם אבל ארצה כנראה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…

22. היי, בניתי בעזרת אנשים מפרט מחשב ב8 אלף שקל. המפרט אמור לשמש אותי למשחקים כבדים ולעריכת גרפית תלת מימד. מסך יש לי (22 אינצ', בקרוב יגדל) אני צריך את המחשב שיחזיק הרבה זמן (כי אני לא אוכל להחליף אותו ב5 השנים הבאות) לכן החלטתי (ואני נעול על זה) שאני רוצה מערכת עם CORE I7 וRAM של DDR3, אין טעם שתגידו לי לא משתלם, לא באתי אליכם כרואי חשבון שלי אלא בתור אנשים שיכולים לעזור לי להפיק את המירב מהמפרט ומהסכום הזה. המפרט הנוכחי (מוצג למטה) בנוי כך שהכוננים שלו ישמשו לRAID 0 והכרטיס מסך אמור להיות חזק (מומלץ אצלכם באתר) מקווה לתשובות מהירות ומועילות ותודה מראש הינה המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1540 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 …

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברי הפורום. 3500 -3700 ש"ח. (כולל הרכבה) ללא כ.מסך. ללא כונן אופטי. מבוסס e8400 או כדאי אולי Q6600 ? קירור טוב ל-OC - רוצה להגיע ל-3.5-4Ghz חשוב שיהיה שקט בגבול התקציב. *רצוי להרכיב בסקיי פי סי. *אשמח לקבל כמה שיותר מפרטים. תודה מראש לכל המגיבים וממליצים.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום, אני צריך מפרט לאחי הקטן והגדול ככה שזה צריך להיות מחשב שמפעיל את GTA4, FIFA, NFS, FARCRY2 על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1920x1200 בעיקרון מתוכן OC אבל לא משהו מטורף משהו סביר מעבד שיהיה מרובע ליבות ומארז עם חלון בצד יש אפרות לחרוג מהתקיב עד 6000 עדיף שלא תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Trumtum,

שיהיה למשחקים כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך, ללא ציוד ציוד היקפי (בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.