עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by peralon,

לוח,מעבד,זכרון,מארז,ואם אפשר כרטיס מסך או כרטיס קול(לא קריטי כי יש לי שניהם) תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by ela4ever,

שלום אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש אותי לתכנות קל, משחקים קלים עם מעט גרפיקה, גלישה באינטרנט, הורדות וחיבור לטלויזיה hd שבסלון. כמו כן עדיף שהמשחב לא יהיה כל כך רועש כדי שלא יפריע ליושנים לידו. המחשב מיועד לסטודנט בגיל 50 לערך ולפעמים לאורחים. התקציב שלי הוא עד 3400 כולל מסך בגודל 20 אינטש ללא ציוד היקפי. בנוסף לכך אני מתלבטת עם בתקציב כזה לא עדיף לי כבר לקנות את המחשב הנייד הזה: hp g62-a20ej notebook pc ולהוסיף לו פשוט מסך בגודל 20' שיתחבר אליו כשאני בבית.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by oshoman,

שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by GRiM,

לאחר קריאת הודעות בפורומים בנושא מפרטים מומלצים במספר החודשים האחרונים, הרכבתי לעצמי מפרט ע"י המלצות שקראתי. אני עדיין לא בטוח במספר דברים: 1. האם הזכרונות שבחרתי טובים, יחסית למחירים? 2. האם החברה של כרטיס המסך טובה? 3. איזה מארז כדאי לקנות? אני סגור על Compucase-HEC, חשוב איזה מהם? 4. האם הקירור שבחרתי טוב? 5. מה אתם אומרים על הלוח-אם? תמיד הייתי סגור על Gigabyte/MSI, אבל מה אתם אומרים על DFI? 6. האם הדיסק קשיח טוב? S-ATA II באמת שווה את זה? 7. א: כמה זמן המחשב יחזיק מעמד ללא שדרוגים? ב: האם תהיה לי אפשרות לעשות OC עם המחשב בעתיד? 8. שאלה אחרונה: Intel or AMD? תמיד הייתי סגור על AMD, אבל עם התקרבות ליום הרכישה אני מתחיל לחשוש. NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. חשבתי בהתחלה רק לשדרג את הזיכרונות שלי כך שיהיה לי חצי GB זיכרון, אבל אז עדיין יהיה לי מעבד ישן של 1.6GHZ וגם כרטיס מסך ישן GEFORCE 2 64MB שלא נדבר על ההארד דיסק, אז בזמן האחרון אני חושב יותר ללכת בכיוון של לקנות מחשב חדש במקום לשדרג את הכול, אני רוצה שתיבנו לי מפרט אני לא בטוח בקשר למחיר בין4K ל6K, אפשר לעבור את זה בקצת אבל מה שחשוב שיהיה במחשב בזה את כל הצויד כולל מסך לא דק אלא שטוח, זיכרונות של 1GB כרטיס מסך טוב אני לא ממש מבין בזה העיקר שהיה לפחות 128MB ו 128BIT GEFORCE 5 יתאים לא? והארד דיסק חשוב מאוד שיהיה 120GB 7200RPM 8BUFFER, לוח אם שיתמוך במהירות זיכרונות של 533MHZ ושיש אפשריות לעשות O.C עתידי אבל לא משהו כ"כ קריטי, מעבד אני לא כ"כ בטוח מה באמת עדיף לי מ…

6. Started by arkadur,

יש לי הזדמנות לקנות מחשב מתוצרת HASEE במחיר זול מאוד, מדובר ביצרן שלא יצא לי להתקל בו והייתי רוצה לדעת קצת יותר על החברה דעתכם? מדובר בדגם MT581 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by riidick,

ב3500שח מה יותר טוב למישחקים מעבד עם ליבה יחידה או כפולה ומה ההבדל בין AMD ATHLON ל AMD SEPRON מה יותר טוב מבינהם

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אהלן, החלטתי סופית להחליף את המחשב, להלן הדרישות: שימו לב שאין צורך בHD כיוון שכבר יש לי. ועקב סביבות העבודה מעדיף 16GB, עדיפות לשניי סטיקים של 8 למען שידרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח ומשחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Shooters למינהם, אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by spc,

שלום לכולם, יש לי dell inspiron 1300 עם מעבד celeron M 370 - dothan socket 479 mPGA לוח אם i915GMS/i910GML מה זה אומר? האם אני יכול התקין מעבד פנטיום M? איזה מעבד פנטיום M מומלץ cost effective? כל הנתונים לפי CPUZ עזרה בבקשה? תודה! SPC

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by sbab,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם LE50-5LSE בן כ4.5 שנים - כבר זמן רב אני חש שהוא מתחמם מאוד - בדקתי עם everest וטמפ' שלו נעה בין 44-49 מעלות! האם טמפ' גבוהות כאלה יכולות לגרום לנזק למחשב? ואם יש לכם הצעות איך לקרר את המחשב (ללא קניית גוף קירור חיצוני - כי אני לא רוצה להשקיע כסף נוסף במחשב זה)?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nochinman,

שלום, מחפש הצעות למפרט של מחשב עד 3000 ש"ח. החלקים הנדרשים הם: מעבד (אין העדפה בין Intel או AMD), לוח אם, זיכרון (לפחות 1GB), כרטיס מסך (לא משהו מטורף, אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, חשוב מאוד TV out, DVI) וספק (לא משהו מטורף 400, 450W). מארז, דיסק קשיח וצורב כבר קיימים. תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אני מתלבט בין שני המחשבים האלה של אסוס, אני לא כל כך מבין מה ההבדל ביניהם חוץ מהאחריות (2-3) ומהמעבד (370-380) הראשון - Asus U35F - שנתיים אחריות, מעבד 370M, זכרון 3GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9953&perur=2&t=1&c=331 השני - Asus U31F - שלוש שנים אחריות, מעבד 380M, זכרון 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476 הייתי מעוניין לדעת בעיקר את ההבדלים באיכות הבניה וזמן הסוללה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  14. שלום אני עוד מאת קונה מחשב למשחקים וחשבתי מה אני טיפש שאני אקנה מחשב ב5 וחצי אלף שקל ואזרוק אותו לפח אז מישהו אמר לבוא לפו ולרשום את המפרט טוב מה אני מבלבל לכם את השכל קחו מפרט שאני וחבר שלי בנינו מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - זמין במלאי ₪1081 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪530 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪465 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪1315 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪116 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICRO…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... לא מזמן ביקשתי מכם מפרט מחשב עד 5000 ש"ח לשימוש כללי, צפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים בלי אוברקלוקינג ועם ציוד היקפי מלא ומסך זה המפרט שהביאו לי: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 256MB DDR2 DualDVI Bulk ¤ 469 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 221 1 רמקולים LOGITECH X-230 ¤ 346 1 מסכים Sam…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  17. הנה המפרט בנתיים אחרי כמה שינויים בבקשה כל מי שנכנס לפה שייתן את הדעה שלו כי זה ממש חשוב לי שאני אדע איפה אני נמצא הנה המפרט בנתיים אחרי כמה שינויים בבקשה כל מי שנכנס שייתן תגובה שאני אדע מה המצב שלי.. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,384 1,384 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 395 395 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-6400CL5D-4GBPQ 488 488 1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W EPR525AWT 305 305 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 134 134 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 94 94 1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm SFF21E 249 249 1 קרור למעבד Thermalright…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by Itaybe,

היי, אני מבקש עזרה בבניית מחשב HTPC, המחשב כמובן יציג סרטים לטלויזיית 3d ויחובר למגבר שמחובר לטלויזיה המפרט שחשבתי עליו (או שאני צריך) מעבד : i5? לוח אם שתומך ביציאה אופטית למגבר להערכתי אני צריך כרטיס מסך נחמד שבפרט יתן לי יציאת HDMI מארז וספק : אלגנטי ויפה שיהיה כחלק מהרהיטים בסלון לצד המגבר אין לי צורך במסך ובדיסק קשיח במערכת הפעלה, לגבי מקלדת ועכבר קניתי כבר את ה koribo ונראה לי שאני אקנה גם למחשב הזה (קניתי את זה לחבר לפני זה) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LEIRA〈=heb&cart=1310627507101989733 יש חנות מומלצת אמינה וטובה באיזור נתניה ? תודה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Ronlion,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 100 אם יועיל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, טורנטים וצפיה בסרטים, משחקים לעיתים רחוקות לא משהו רציני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב שקט מידי אבל שלא יהיה רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by JUNGLE,

נורא קשה לי עם התקציב הזה,אבל הבנאדם צריך גם מסך שמה,אני ממש לא מבין בלוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים ודברים כאלה. אעריך כל עזרה...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by jehova,

שלום חברים, אני מחפש מחשב שיריץ תוכנות סטנדרטיות של סטודנטים להנדסה. שיהיה בעל הארדיסק ~250GB כרטיס מסך לא משנה כל כך, כי לפי מה שהבנתי הכרטיסים המשולבים מספיקים בשביל שימוש רגיל ללא משחקים כבדים למיניהם. זיכרון לפחות 2GB.. האם גם בניידים יש את הקטע של הדואל? כלומר כרטיס של 2GB+1GB לא יתן דפוקה מלאה? וכמו כן ראיתי במפרטים בודדים שהזיכרונות הם 800MHZ רובם 667MHZ, האם כדאי להתעקש דווקא על המהיר יותר? שיפור כזה משמעותי? כמו כן על פי מה שקראתי כאן במיקרא, הדגמים החדשים של המעבדים הם ה T8XXX למיניהם, אני לא רוצה לקנות מחשב עם מעבד ישן וכל השאר סביר, איזה מעבד סביר כדאי? אחריות מינימום שנתיים. אה כן ומסך 15". משקל לא קריטי.. לא אלך איתו לאוניברסיטה, לא נראה לי פרקטי לכתוב נוסח…

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by חן מ,

שלום אני בטוח שכולם מכירים את המפרט של המחשב הנייד הזה... השאלה העיקרית היא האם הוא יריץ משחקים כמו שצריך?אני לא מצפה שיריץ משחקים כמו מחשב נייח כמובן,אבל בצורה שנקראת "שחיקה",הכוונה שאפשר לשחק ולהנות ולא לסבול מקירטועים האם הציפיה הזו תמומש במחשב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 4900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטים, ויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין מסך... * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכול הולך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין בעיה לחיות על בינוני לא צריך את הcutti…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. תקציב - כמה שיותר זול, אם זה בהבדלים של כמה מאות לפה כמה לשם לא נעשה סיפור מטרה - להריץ את המשחק הזה: http://www.strategyinformer.com/news/1808/red-alert-3-system-requirements ולגלוש הרבה באינטרנט מצאתי את המחשב הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718113 האם הכרטיס מסך שלו וסה"כ הרכיבים שלו מספיקים להרצת המשחק? הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה רק שעה וחצי ויש אפשרות לשידרוג לסוללה טובה יותר, לאיזה סוללות אפשר? מה המחירים פחות או יותר? האם זה מגיע בהתקן חיצוני שנראה לעין? שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר את הטלויזיה לזה, יש אפשרות? (נדמה לי חיבור AV/ או S-VIDEO) והכוונה לאפשרות על ידי ציוד חיצוני כמו כרטיס הקלטה במחשב רגיל (איזה ציוד דרוש?)

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by idan123,

היי, יש לי מחשב acer aspire 9302wsmi עם 2*512 מ"ב זיכרון רציתי לדעת מה הזיכרון שעליי לקנות 1. איזה מהירות 533 או 667? 2. האם עדיף לקנות סלוט אחד של 2 GB ולהוסיף ל512 הקיים או לקנות 2X1gb ולנצל את dual channal. כלומר מה עדיף 2 גב במהירות גבוהה או 2.5 במהירות קצת פחות נמוכה עידן

• 4 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.