עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם ניתן להעתיק את ה- CD ל- DOK ולהתקין את התוכנה מה- DOK?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by THE FOX,

מחפש המלצות ללוח אם ומעבד בתקציב כולל של עד 1500 ש"ח. מיועד לגיימר והלוח אם צריך לתמוך בOC בינוני -גבוה . הלוח יתחבר לכרטיס מסך 260GTX. העדפה לקנות מחנות איבורי.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by TempesTo,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים הראשון Lenovo R61i מעבד Intel Core 2 Duo T5250 1.5Ghz זיכרון 2024 GB RAM 667Mhz כ. מסך מובנה x3100 הארדיסק 160Gb ויסטה הום פרימיום מסך 15.4" מחיר 4000 ש"ח והכי חשוב שלוש שנים אחריות או הווסטרו הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm איזה מביניהם מומלץ יותר ??

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  4. אהלן המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים , אך גם לכל שאר השימושים מוזיקה גלישה OFFICE בעתיד אולי יתחבר ל LCD 37 אך זה רק בגדר מחשבה לביינתים לכן אשמח גם להמלצה למסך טוב . אינני מבין כל כך בנושא הקירור והשקט של המארז אך לאחר שהלכו לי כבר כמה ספקים ואיזה כרטיס מסך או שנים בעקבות חום אשמח אם גם הנושא הזה יוכל להיכנס בתקציב כנראה שאבצע את הרכישה באיבורי (אזור נתניה לא שופע בחנויות אחרות) תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mingi,

קיבלתי כאן כמה מפרטים לפני שבוע.. אבל אני לא בטוח לגביהם, הנה הצעה ללא מסך שקיבלתי מפנדה ע"פ מפרט שהמליצו לי פה: AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo 526 ש"ח ASRock K8NF4G-SATA2 nVidia GeForce 6100 Socket 754 392 ש"ח PQI 512MB DDR400 PC3200 290 ש"ח Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD 347 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower 365 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk XFX GeForce 6600GT 128MB DDR3 DUAL DVI PCI-E PV-T43G-NDF6 925 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 194 ש"ח סה"כ:3288 ש"ח תכננתי להוסיף למפרט הזה מסך LG כמו שמומלץ בפורום מסכים בסביבות 1500 שקל. יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים: 1. האם כדאי להשקיע עוד במעבד ולהפוך אותו לAthlon 64 במקום הסמפרון ? 2. 256X2 א…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Nitzan88,

חבר'ה אני מחפש אתר אמין וטוב כדי להרכיב מחשב תוכלו להמליץ לי תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by UV1,

שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב! אני מעוניין לקנות 2 מחשבים נייחים לבנות 12 ו-14. מחפש המלצה לקניית המחשב (כולל מקום קנייה- שיהיה זול ככל שניתן ובעל אמינות בנושא האחריות) להלן הפירוט: 1. התקציב לכל מחשב- 1,700 ש"ח פחות או יותר 2. שימושי המחשבים: מחשבים לנערות צעירות- בעיקר משחקים ואינטרנט רצוי מחשבים שיוכלו לקבל גם משחקים עם דרישות גרפיקה גבוהות יחסית. השימוש במחשבים יהיה ככל הנראה על בסיס יום יומי. לגבי הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך- אין לי מושג מה היא (מדובר במסך דק חדש דנדש 21'' אם אני לא טועה). 3. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר (אופטי, לא אלחוטי) ופשוטים, אין צורך בשכלולים למיניהם. אפשרות להוספת רמקולים (תלוי מחיר). אין צורך במסכים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן ד…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + ~gaming + hd movies + Solidworks + Solidedge + Indesign א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Solidedge + Indesign + Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gaby1992,

שלום ותודה מראש לבוניי מפרטים אני רוצה מחשב חזק במיוחד למטרת משחקים כבדים סרטים וכו.... (לא צריך כרטיס קול או משהו) אני לא צריך שום ציוד היקפי יש לי מסך 24" תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה שהמחשב יתאים לי למשחקים כמו קול אוף דיוטי האחרון GTA IV אממ סימס 3 ותוספות .. ועוד .. מעבד:intel core I-5 750 2.66 ght 8m 1333fsb לוח אם : gigabayt 55 1333mhz DDR3 זכרון פנימי: 4g DDR3 1333Mhz כרטיס מסך:nvida ge force 9600GT DDR3 1G דיסק קשיח: 500G 7200rpm sata3 16M צורב דוידי:double layer DVD-RW SATA כרטיס קול:FULL 6 CHANNELS AC97 [O.B מארז: מארז לגיימרים ? כ.רשת: 10\100\1000 (O.B) איזה מסך מומלץ לי ? כדאי לי אופיס וWIN7 מקורי ?! או להביא טכנאי שיתקין לי ? וכדאי אנטי וירוס נורטון 2010 עם רשיון ב99 שח ? כדאי לשנות משו ותמליצו לי על שם של מארז תותח אני יכול מחשב עד 5600 כולל מסך !! חייב עזרה דחוף ![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 12:06:48 זה דחוףףףףףףףףף בבקשה כ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן אנשים, בעוד כחודש אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' וברצוני לקנות מחשב חדש. אחרי הרבה התלבטות החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב עם מסך 15 אינצ'. עיקר מהות המחשב היא ללימודים [תכנות], לכן אני מחפש שיהיה נוח להשתמש במקלדת שלו ושאזור המקלדת לא מתחמם יותר מדי. [לכן גם העדפתי הטבעית היא למעבד i5]. כמו-כן אני מעוניין במחשב שיהיה בעל כ. מסך איכותי מספיק להריץ משחקים ברמה בינונית-גבוה. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. עד עכשיו הייתי נעול על הDell vostro 3550, שנראה טוב. הבנתי שיש לו איכות בנייה טובה, אך ממה שראיתי, הוא מצויד בכרטיס מסך RADEON HD6630M, ותהיתי - מהם ביצועי הכרטיס בהשוואה לNvidia GT525M 1GB, ול-Nvidia GT540M? האם הוא חלש משמעותית מה-525? ומה-540? מכיוון והכ. מסך קצת מבא…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. היי חברים מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לסים ריסינג. מעדיף עם מארז איכותי כדי שבתקווה אוכל לשדרג אותו בעתיד בקרוב תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. היי אני שוקל לקנות את המפרט הנ"ל אשמח לקבל הערות ו\או שיפורים שאפשר לעשות, לא יכול לחרוג יותר מ 100 שקל למעלה. בגדול המחשב נועד לעבודה, תכנות, משחקים, מדיה סנטר וכו'. יחובר למסך 24" T240. לא מתכוון לעשות שוב אוברקלוק, שיהיה שקט - חשוב מאוד. G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 , יחידות 1 ¤340 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1520 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎, יח…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. שבת שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi amd x2 4200 2x1gig ram 320 gig ram ati radeon hd4550 hauppauge pvr150 mce antec nsk2400 נבנה במקור כמחשב htpc לסלון ונתקע כמחשב משרדי בגלל שהמחשב הביתי הקודם הפסיק לעבוד. כפרוייקט לרגילה אני רוצה לסיים להרכיב media center בבית, ולדאוג למחשב משרדי. השאלה שלי היא האם להשאר עם המחשב כמו שהוא כמדיה סנטר ולקנות מחשב משרדי פשוט בתקציב הקיים, או לחילופין לקנות לוח+מעבד+זיכרון+HDD למדיה סנטר ואת החלקים קיימים להעביר למחשב המשרדי (ולעשות השלמות בהתאם). הדרישות מהמחשב הסלוני- אפשרות לצפייה והקלטה בyes, וצפייה בתכני hd בצורה חלקה. מארז+ספק+מקלדת+ עכבר+צורב DVD קיימים. למחשב הסלוני תדרש מקלדת אלחוטית קומפקטית. מקווה שהבקשה הובהרה היטב תוד…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by arpaz,

[h=1]היי, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. אני רוצה לקנות עד יום בערב את המחשב והוא נראה לי מאוד משתלם ביחס למחיר וביחס לדברים שראיתי בפורום. יש להשיג יותר טוב מהמחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=21308[/h]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dolmiti,

שלום, אשמח לקבל עזרה לגבי קניית מחשב נייד למטרות ספציפיות הנ"ל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000שח או 920דולר (מאמזון. לפני משלוח ומיסים). ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודי הנדסת חשמל. תוכנה לדוגמא:CAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך לכל הציוד ההקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

20. שלום לכולם, רציתי לדעת כמה זמן אני יכול לעבוד על המחשב עם רק הסוללה (לא חיבור חשמל) כשהסוללה היא מלאה? מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=594700 בנוסף הוספתי עוד ג'יגה זיכרון למחשב = 2 ג'יגה! תודה לעונים, gbguy

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים\סדרות ולעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA\PES\cod\אססין קריד.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני שוקל להחליף את המסך עוד כמה חודשים, זה משנה בכלל? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. מפרט כזה: מעבד E6750 לוח אם של NEO MSI P35 (יש לי אפשרות להחליף לASUS P35) ספק 400W REAL POWER (אין לי מושג מה זה אומר) דיסט קשיח 320G WD, 16MB 7200 זכרון KINGSTON 1GM 800 (קונה 1 GM בלבד, בגלל שיש לי בבית כבר 2GM של GSKILL 800, סה"כ יהיה לי 3G זכרון) כרטיס מסך MSI NX8600GT DDR3 256M PCIE סט מקלדתעכבר של מיקרוסופט DESKTOP 1000 רמקולים + סאב של CYBER ACOUSTICS 3095 מסך של AOC 19 אינץ, LCD, 2MS 1:3000 יש לי הצעה של 4950 מאייבורי מחשבים, תשלומים (מזומן יעשו לי 4700) מישהו יכול להגיד לי מה הוא חושב? שווה ? לא שווה? זה למטרות אינטרנט ומשחקים ואם אפשר קצת פירוט על החלקים, מה שווה ומה לא? תודה רבה

23. Started by shaita,

היי לכל חברי הפורום המחשב הישן עומד לשבוק חיים עשה את שלו לאחר 5+ שנים אז הייתי מעונין לקבל את חוות דעתכם למחשב שישמש אותי לצרכים הבאים מרבית שימושו יהיה אופיס וגלישה באינטנרט כמו כן הוא ישימש כמו המחשב היום כנק חיבור למדפסת והרשת האלחוטית ,( אם ניתן למצוא לוח אם עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה). ואם ניתן להכניס במסגרת התקציב כרטיס מסך זול ולא משהו מובנה ציוד הקפי נדרש זה מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים מסך קיים ואם ניתן הפנייה לחנות באיזור חיפה צפונה יהיה מעולה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mj23,

המפרט שלי כרגע זה I875K אוברלוק 4.0 לוח אם gigabyte ud 7 1156 8 RAM 9-9-9-24 adata sp 900 hx 850 w croiser half 932 כרטיסי מסך SLI 470 GIGABYTE אני מוכר את המחשב ביד שניה במחיר 3300 אתם יכולים לראות את המפרט המלא שם כולל תמונות .......עכשיו לשאלה הבאה אם אני מוכן להשקיע 2000 שקל לשדרוג ויש לי אפשרות להביא את המעבד 4770K ב אלף שקל ולוח אם עד 500 שקל בחינם האם שווה לקנות כרטיס מסך ספיר 290 TRIX מיד שניה במחיר 1300 כאשר אני מוכר את שני הכרטיסי מסך שלי לחבר ב 500 אז יוצא לי 800 שקל כרטיס מסך+1000 מעבד 1800 שקל בכללי האם זה שווה את השידרוג או לשדרג רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  25. שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייח לעריכת וידאו, סטילס ותוכנות מוזיקה (כמו אבלטון, קיובייס...ולכן חשוב שגם יהיה שקט) אני מתכננת ללכת ללמוד את זה ולא יודעת אם גם אלמד תלת מימד. התקציב שלי הוא 8000 (עם מערכת הפעלה בעדיפות ל10 פרו) יש אפשרות לחריגה בתקציב עד 1000שח (הכוונה עד 9000). אשמח לקבל מפרט מכיוון שאני כבר ממש מבובלת מכל המידע באינטרנט. תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.